Πραγματικά φίλε δεν ξέρω. Υποθέτω τον συμβουλεύουν διάφοροι. Άλλοι άσχετοι και άλλοι σχετικοί. Τα προηγούμενα χρόνια, με τη διαρκή του παρεμβατικότητα στα σόσιαλ μίντια είχα συμπεράνει πως ο άνθρωπος είναι άσχετος που θεωρεί πως είναι σχετικός. Τα τελευταία χρόνια πάλι δεν πολυμιλάει και μπορεί να έχει αποκτήσει άλλη προσέγγιση και να τον αδικώ. Εάν, το τονίζω ΕΑΝ, πάντως πιστεύει ότι ο τάδε Καρσέδο ή Νίκολιτς ή Πούσιτς θα έρθει προπονητής στον ΠΑΟΚ τώρα, και δε θα έχει να ανέβει ένα γολγοθά, τότε είτε δεν έχει ιδέα ποιό είναι το (στημένο) κλίμα κατά του πατέρα του στη Θεσσαλονίκη, είτε δεν έχει καταλάβει πόσο ιδιαίτερη συνθήκη αποτελεί το να είναι κάποιος προπονητής στον ΠΑΟΚ (και τώρα και γενικά). Φυσικά, μπορεί να βγει και λίρα εκατό η όποια επιλογή του, ποτέ δεν ξέρεις. Δεν υπολογίζω σε όσα λέω τη διαχρονική φημολογία για κακές του σχέσεις με τον Λουτσέσκου, γιατί δεν παύει να είναι φημολογία, συνεπώς ενδεχομένως και υπερβολή ή και ψέμα.renegade έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 23:27Πραγματικά, αλήθεια πιστεύετε ότι έτσι παίρνει αποφάσεις ένας διοικητικός ?Maklaz έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 22:48Πολύ ευγενικά το λες. Ένα συγγνώμη και από εμένα συμφωνώντας με τον Λέο.leomatos88 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 22:38 ......
Εγώ ζητώ συγγνώμη, αλλά στο προπονητικό μάτι του Γιώργου Σαββίδη, με όλον το σεβασμό, δεν πιστεύω. Ούτε πιστεύω ότι είναι ικανός πχ να κρίνει την επάρκεια ή όχι του Λουτσέσκου.
......
Αξιολογεί ο ίδιος τις ικανότητες ενός προπονητή δηλαδή?
Razvan Lucescu VI
-
leomatos88
Re: Razvan Lucescu VI
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 2):
- Maklaz, GEOL
- Metagrafakias
Γιατι αυτα τα 2 δικα σου παιδια θελουν να δειξουν και να αναδειξουν το δικο τους εργο και να κριθουν απο αυτο..SCIFO έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 23:52 Βάζεις δυο δικά σου παιδιά εμβληματικες φυσιογνωμίες στις δυο πιο σημαντικές θέσεις του αγωνιστικού τμήματος. Έχεις προπονητή τον πολυπειρο και πολυνίκη προπονητή τους που του μένει ένας χρόνος συμβολαίου.
Γιατί να τους δυσκολέψεις τον πρώτο αυτό χρόνο προσαρμογής στη θέση τους και με τη συνύπαρξη και συνεργασία με έναν άγνωστο σε αυτούς νέο προπονητή.
Αν τα δεδομένα είναι αυτά η δική μου λογική λέει Ραζβάν Λουτσέσκου.
Δεν θελουν να πιεστουν για ανανεωσεις καποιων παικτων(ολοι ξερουμε ποιων) επειδη ειναι συμπαθειες του Λουτσεσκου...
Ο Λουτσεσκου αν δεν αποχωρησει φετος θα αποχωρησει του χρνου, αλλα οι παικτες θα υπογραψουν 2-3ετη συμβολαια ομως...
Γιατι να μπουνε σε αυτη τη διαδικασια και να πρεπει να τους κουβαλανε,εχωντας και οι 2 την νοοτροπια της ανανεωσης του ροστερ απο φετος??
Με τον Μουργκ φετος καταφεραμε να απαλλαχθουμε εντελως..Ποιανου εισηγηση ηταν να ανανεωσει 3 χρονια????
- These users thanked the author Metagrafakias for the post:
- anaximandros4
Ένα από τα πράγματα που κάνει πολύ όμορφο το ποδόσφαιρο είναι ότι δεν έχει έναν σταθερό δρόμο προς την επιτυχία.
Άν για παράδειγμα το 2016 ρωτούσαν 100 οπαδους του ΠΑΟΚ ποιον εμπιστεύεσαι περισσότερο να σου επιλέξει προπονητή, έναν πρώην διαιτητή όπως ο Μίχελ ή μία παικταρα με μεγάλες παραστάσεις όπως ο βούκιτς
Νομίζω ότι οι περισσότεροι θα έκλειναν προς τον δεύτερο
Τα πάντα σήμερα στο ποδόσφαιρο είναι το δίκτυο που έχεις και οι πληροφορίες που μπορείς να συλλέξεις είτε για ποδοσφαιριστές είτε για προπονητές.
Και οι πληροφορίες αυτές θα πρέπει να προέρχονται από διαφορετικές πηγες. .
Υγ όσοι βρίσκονται στον ΠΑΟΚ πρέπει πάντα να είναι έτοιμοι θώ να διανύσουν έναν τεράστιο Γολγοθά.
Στον ΠΑΟΚ και σε κάθε ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ κάθε μέρα πρέπει να αποδεικνύεις ότι είσαι ικανός για να βρίσκεσαι εκεί. Ένα από τα πολλά μεγάλα λάθη νοοτροπίας και σκέψεις του λουτσέσκου ήταν ότι νόμιζε ότι έχει κερδίσει εσαεί το να βρίσκεται στο απυρόβλητο ήταν αυτός που έφερε τους πρώτους μεγάλους τίτλους. Ώρες ώρες έδειξε ότι νιώθει ότι είναι μεγαλύτερο μέγεθος από τον ΠΑΟΚ... και αυτό πληρώνει
Άν για παράδειγμα το 2016 ρωτούσαν 100 οπαδους του ΠΑΟΚ ποιον εμπιστεύεσαι περισσότερο να σου επιλέξει προπονητή, έναν πρώην διαιτητή όπως ο Μίχελ ή μία παικταρα με μεγάλες παραστάσεις όπως ο βούκιτς
Νομίζω ότι οι περισσότεροι θα έκλειναν προς τον δεύτερο
Τα πάντα σήμερα στο ποδόσφαιρο είναι το δίκτυο που έχεις και οι πληροφορίες που μπορείς να συλλέξεις είτε για ποδοσφαιριστές είτε για προπονητές.
Και οι πληροφορίες αυτές θα πρέπει να προέρχονται από διαφορετικές πηγες. .
Υγ όσοι βρίσκονται στον ΠΑΟΚ πρέπει πάντα να είναι έτοιμοι θώ να διανύσουν έναν τεράστιο Γολγοθά.
Στον ΠΑΟΚ και σε κάθε ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ κάθε μέρα πρέπει να αποδεικνύεις ότι είσαι ικανός για να βρίσκεσαι εκεί. Ένα από τα πολλά μεγάλα λάθη νοοτροπίας και σκέψεις του λουτσέσκου ήταν ότι νόμιζε ότι έχει κερδίσει εσαεί το να βρίσκεται στο απυρόβλητο ήταν αυτός που έφερε τους πρώτους μεγάλους τίτλους. Ώρες ώρες έδειξε ότι νιώθει ότι είναι μεγαλύτερο μέγεθος από τον ΠΑΟΚ... και αυτό πληρώνει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τετ 10 Ιουν 2026, 01:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ισχύει αυτό με τα συμβόλαια. Το έχουν προβλέψει και έχει γίνει καλή δουλειά σ'αυτό.Metagrafakias έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 00:08Γιατι αυτα τα 2 δικα σου παιδια θελουν να δειξουν και να αναδειξουν το δικο τους εργο και να κριθουν απο αυτο..SCIFO έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 23:52 Βάζεις δυο δικά σου παιδιά εμβληματικες φυσιογνωμίες στις δυο πιο σημαντικές θέσεις του αγωνιστικού τμήματος. Έχεις προπονητή τον πολυπειρο και πολυνίκη προπονητή τους που του μένει ένας χρόνος συμβολαίου.
Γιατί να τους δυσκολέψεις τον πρώτο αυτό χρόνο προσαρμογής στη θέση τους και με τη συνύπαρξη και συνεργασία με έναν άγνωστο σε αυτούς νέο προπονητή.
Δεν θελουν να πιεστουν για ανανεωσεις καποιων παικτων(ολοι ξερουμε ποιων) επειδη ειναι συμπαθειες του Λουτσεσκου...
Ο Λουτσεσκου αν δεν αποχωρησει φετος θα αποχωρησει του χρνου, αλλα οι παικτες θα υπογραψουν 2-3ετη συμβολαια ομως...
Γιατι να μπουνε σε αυτη τη διαδικασια και να πρεπει να τους κουβαλανε,εχωντας και οι 2 την νοοτροπια της ανανεωσης του ροστερ απο φετος??
Με τον Μουργκ φετος καταφεραμε να απαλλαχθουμε εντελως..Ποιανου εισηγηση ηταν να ανανεωσει 3 χρονια????
Μπαμπά, Κετζιόρα, Μειτέ, Μαντύ και Γιερεμέγιεφ που ίσως δεν έχουν θέση σε ένα μετα-Λουτσέσκου ΠΑΟΚ έχουν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν και τέλος.
Τάισον και Οζντόεφ αν ανανεώσουν θα είναι για μια σεζόν.
Του χρόνου το καλοκαίρι το ρόστερ θα είναι ιδανικό για rebuild.
- These users thanked the author paokspren for the post (total 4):
- Andrew R, paok apo epilogi, margas, geobila
Δεν εχω να σου πω κατι πειστικό σε αυτά που λες. Είναι επιχειρήματα της αλλης λογικης και τα δέχομαι. Επιγραμματικα μόνο και με νεο προπονητή δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι θα ειναι μακροβιοτερος του χρόνου συμβολαίου των νέων παικτών που θα έρθουν με αγορα ή ελεύθεροι. Και το ιδιο ειναι κανόνας σε ολες τις ομάδες. Ανανεώσεις που εκκρεμούν ειναι του Οζντοεφ και του Τάισον. Του Τάισον θα είναι αν ειναι μονοετής. Μένει μονο του Οζντόεφ που δεν νομιζω οτι ειναι κριτήριο που βαρύνει αν θα συνεχίσει ή οχι ο Λουτσέσκου.Metagrafakias έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 00:08Γιατι αυτα τα 2 δικα σου παιδια θελουν να δειξουν και να αναδειξουν το δικο τους εργο και να κριθουν απο αυτο..SCIFO έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 23:52 Βάζεις δυο δικά σου παιδιά εμβληματικες φυσιογνωμίες στις δυο πιο σημαντικές θέσεις του αγωνιστικού τμήματος. Έχεις προπονητή τον πολυπειρο και πολυνίκη προπονητή τους που του μένει ένας χρόνος συμβολαίου.
Αρα επανέρχομαι στο αρχικό να παραμείνει.
Tα είπαμε 200φορές εγώ δλδ,έφυγε ο Μurg απαλαχτήκαμε εντελώς τώρα τι έκανα για 3ετές συμβόλαιο 1 Θεός το ξέρει,650χιλ έπαιρνε ο μπαγάζας ξινότανε ούτε ο ΠΑΟΚ 'Β έπαιζε,κερδίσαμε και από αυτός λεφτα μείων,μην ξεχνάμε έφυγε και ο Ricardo 200χιλΕ έπαιρνέ και αυτός πήραμε και από αυτόν φράγκα -,ο Lovren έφυγε ενελώς 1,1χαρτί έπαιρνε το έγραφαν παλαιότερα,πήραμε και λεφτά από αυτόν μείον,Sastre δεν ανανεώνεται το συμβόλαιο του έχουμε εκεί Sánchez+Jonjoe Kenny,πήραμε και από αυτόν λεφτά γύρω στα 400,500χιλΕ,Vogliacco+Bianco δεν ενεργοποιούντε η ρήτρα τους χερέτησαν και αυτοί,έχουμε εκεί Meïté- Camara-Ζαφείρη-Θυμιάνη,ο Ozdoyev ζητάει 3χρόνια συμβόλαιο δεν τον δίνει ο ΠΑΟΚ +1με μπόνους δεν θέλει αυτός 3χρόνια ακατέβατα,άρα 1,3χαρτιά μείων μπορούμε να πάρουμε και εκεί παίχτη top,μόνο του Taison παίζει αλλά είναι και 39,αριστρέ μπακ είμαστε κομπλέ με Baba Rahman/Greg Taylor/Γιαννούλη να έρθει με το καλό,επίθεσή είμαστε εκεί που θέλουμε +παίχτη top,με Γιακουμάκη δεν πέφτει η Cruz Azul δύσκολα να μείνει εκεί έχουμε μόνο Jeremejeff/Mύθου/Chalov που δεν ενεργοποίησαν την ρήτρα αρα θα τον φάμε+1χρόνο 1,2 παίρνειχαρτιά συμβόλαιο,άρα θες 9άριΤop,στα εξτρέμ θες1εκεί με Živković- Despodov-Χατσίδη και Πέλκά θες 1 εκεί 100% δεν βγαίνει αν αποχερετήσει και ο Τάισον.αμυντικά πάλι είναι το θέμα Με Kędziora-Μιχαηλίδη έφυγε και ο Λόβρεν,άρα πάμε γιαΤοπκαιΕκεί θέση.
- PAOKevolution
Γράφτηκε εδώ μέσα και συμφωνώ, ότι το πιο βασικό κομμάτι για να συνεχίσει ο Ραζβάν, είναι το πως νιώθει ο ίδιος. Και ξέρουμε πολύ καλά, πως αν ο Ραζβάν για τους χ,ψ λόγους έχει μουτράκια ή είναι πεσμένος, τότε το αντίκρυσμα στην ομάδα είναι ορατό από το φεγγάρι με κακά αποτελέσματα και πολύ κακό κλίμα.
Από κει και πέρα, από τη μέρα που ξεκίνησε και έκανε δηλώσεις ο Ραζβάν περί συμβολαίου και η ΠΑΕ ήταν στην μούγκα, μου έγινε σίγουρο, ότι δεν είναι καθόλου ασφαλής η θέση του στον πάγκο μας.
Βέβαια, δε ξέρω ποιος μπορεί να σηκώσει αυτό το βάρος τη δεδομένη περίοδο, που υπάρχει τρελή πίεση. Το μέγεθος του Κονσεισάο μπορεί να το αντέξει και να επιβληθεί, αλλά το θεωρώ απίθανο να πεισθεί να έρθει στα μέρη μας.
Ίσως αν είχε αναλάβει κάποιο πόστο ο Φερνάντο Σάντος (όπως ακούσθηκε), σε συνεργασία με Αντρέ, να μπορούσε να πεισθεί.
Πιστεύω μέχρι αύριο θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα.
Από κει και πέρα, από τη μέρα που ξεκίνησε και έκανε δηλώσεις ο Ραζβάν περί συμβολαίου και η ΠΑΕ ήταν στην μούγκα, μου έγινε σίγουρο, ότι δεν είναι καθόλου ασφαλής η θέση του στον πάγκο μας.
Βέβαια, δε ξέρω ποιος μπορεί να σηκώσει αυτό το βάρος τη δεδομένη περίοδο, που υπάρχει τρελή πίεση. Το μέγεθος του Κονσεισάο μπορεί να το αντέξει και να επιβληθεί, αλλά το θεωρώ απίθανο να πεισθεί να έρθει στα μέρη μας.
Ίσως αν είχε αναλάβει κάποιο πόστο ο Φερνάντο Σάντος (όπως ακούσθηκε), σε συνεργασία με Αντρέ, να μπορούσε να πεισθεί.
Πιστεύω μέχρι αύριο θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα.
- These users thanked the author PAOKevolution for the post (total 2):
- anaximandros4, rockcity4
-
anaximandros4
Με μια ανάσα τα έγραψες ρε αρχηγέ ?Darkm4n έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 07:02 Tα είπαμε 200φορές εγώ δλδ,έφυγε ο Μurg απαλαχτήκαμε εντελώς τώρα τι έκανα για 3ετές συμβόλαιο 1 Θεός το ξέρει,650χιλ έπαιρνε ο μπαγάζας ξινότανε ούτε ο ΠΑΟΚ 'Β έπαιζε,κερδίσαμε και από αυτός λεφτα μείων,μην ξεχνάμε έφυγε και ο Ricardo 200χιλΕ έπαιρνέ και αυτός πήραμε και από αυτόν φράγκα -,ο Lovren έφυγε ενελώς 1,1χαρτί έπαιρνε το έγραφαν παλαιότερα,πήραμε και λεφτά από αυτόν μείον,Sastre δεν ανανεώνεται το συμβόλαιο του έχουμε εκεί Sánchez+Jonjoe Kenny,πήραμε και από αυτόν λεφτά γύρω στα 400,500χιλΕ,Vogliacco+Bianco δεν ενεργοποιούντε η ρήτρα τους χερέτησαν και αυτοί,έχουμε εκεί Meïté- Camara-Ζαφείρη-Θυμιάνη,ο Ozdoyev ζητάει 3χρόνια συμβόλαιο δεν τον δίνει ο ΠΑΟΚ +1με μπόνους δεν θέλει αυτός 3χρόνια ακατέβατα,άρα 1,3χαρτιά μείων μπορούμε να πάρουμε και εκεί παίχτη top,μόνο του Taison παίζει αλλά είναι και 39,αριστρέ μπακ είμαστε κομπλέ με Baba Rahman/Greg Taylor/Γιαννούλη να έρθει με το καλό,επίθεσή είμαστε εκεί που θέλουμε +παίχτη top,με Γιακουμάκη δεν πέφτει η Cruz Azul δύσκολα να μείνει εκεί έχουμε μόνο Jeremejeff/Mύθου/Chalov που δεν ενεργοποίησαν την ρήτρα αρα θα τον φάμε+1χρόνο 1,2 παίρνειχαρτιά συμβόλαιο,άρα θες 9άριΤop,στα εξτρέμ θες1εκεί με Živković- Despodov-Χατσίδη και Πέλκά θες 1 εκεί 100% δεν βγαίνει αν αποχερετήσει και ο Τάισον.αμυντικά πάλι είναι το θέμα Με Kędziora-Μιχαηλίδη έφυγε και ο Λόβρεν,άρα πάμε γιαΤοπκαιΕκεί θέση.
Αγχώθηκα
- These users thanked the author anaximandros4 for the post (total 5):
- Panostas1995, xpek20, astral, Newgen9, Logistis
Στα δικά μου μάτια η πρόσληψη μάτος ως αθλητικού δντη και τεχνικού δντη του Βιερίνια φάνηκε ως κίνηση εξασφάλισης μετάβασης σε νέα δεδομένα και ένα απο αυτά πιθανώς να είναι και ο προπονητής.
Δεν είναι βέβαιο ότι ο αγαπημένος μου ράζβαν δεν θα είναι προπονητής της ομάδας αλλά δεν μπορώ να αποδεχτώ ότι δυο πρώην ποδοσφαιριστές του θα είναι πάνω απο το κεφάλι του . Αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα υπάρξει <σύγκρουση> απόψεων ...μια τέτοια κατάσταση θα φέρει σε δύσκολη θέση όλες τις πλευρές.
Υπάρχει μια σχέση <αγάπης > μεταξύ τους και αυτή δεν θα πρέπει να διαταραχθεί γιατί χτίστηκε μέσα απο εμπόδια και επιτυχίες.
Θεωρώ εφόσον υπήρξε αυτή η αλλαγή στο αγωνιστικό τμήμα ίσως να είναι η καταλληλότερη στιγμή για αλλαγή προπονητή.
Ο Ραζβαν ότι και να γίνει θα είναι πάντα μέσα στη καρδιά μου και θα έχει τον σεβασμό μου για όσα πρόσφερε στην ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ ζωή μου.
Όλοι μας έχουμε εκφράσει τους φόβους μιας αλλαγής ( άλλοι όχι) όμως το χειρότερο συναίσθημα σε οποιαδήποτε διαδικασία και πτυχή της ζωής είναι ο φόβος.
Αν φοβάσαι την αλλαγή δεν θα πας ποτέ μπροστά.
Δεν είναι βέβαιο ότι ο αγαπημένος μου ράζβαν δεν θα είναι προπονητής της ομάδας αλλά δεν μπορώ να αποδεχτώ ότι δυο πρώην ποδοσφαιριστές του θα είναι πάνω απο το κεφάλι του . Αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα υπάρξει <σύγκρουση> απόψεων ...μια τέτοια κατάσταση θα φέρει σε δύσκολη θέση όλες τις πλευρές.
Υπάρχει μια σχέση <αγάπης > μεταξύ τους και αυτή δεν θα πρέπει να διαταραχθεί γιατί χτίστηκε μέσα απο εμπόδια και επιτυχίες.
Θεωρώ εφόσον υπήρξε αυτή η αλλαγή στο αγωνιστικό τμήμα ίσως να είναι η καταλληλότερη στιγμή για αλλαγή προπονητή.
Ο Ραζβαν ότι και να γίνει θα είναι πάντα μέσα στη καρδιά μου και θα έχει τον σεβασμό μου για όσα πρόσφερε στην ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ ζωή μου.
Όλοι μας έχουμε εκφράσει τους φόβους μιας αλλαγής ( άλλοι όχι) όμως το χειρότερο συναίσθημα σε οποιαδήποτε διαδικασία και πτυχή της ζωής είναι ο φόβος.
Αν φοβάσαι την αλλαγή δεν θα πας ποτέ μπροστά.
Δεν ξέρω εάν θα συνεχίσει ή όχι, αλλά αυτό που συμβαίνει είναι ντροπή. ΟΚ απέτυχε με κρότο φέτος. Δεν είναι ούτε ο Γκουαρντιόλα ούτε ο Κλοπ.Έχει τα κολλήματα του.
Δεν παύει όμως να είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία μας (εάν όχι ο πιο επιτυχημένος) και μ' ένα ρόλο πασπαρτού αφού εδώ και κανα δυο τρία χρόνια κάνει τον εκπρόσωπο τύπου και τον κυματοθραυστη γεννικότερα.
10 μέρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία και δεν ξέρει ο Ρασβάν εάν θα πάει Μεσήμβρια ή όχι. Απλά ΝΤΡΟΠΗ!
Και να ρωτήσω και κάτι. 1 μήνα στον πάγο και ας πούμε τον κρατάμε στο φινάλε. Με τι ψυχολογία και όρεξη θα πάει να δουλέψει την ομάδα? Εγώ αν ήμουνα στη θέση του, θα ένιιωθα τουλάχιστον αναλώσιμος.
Δεν παύει όμως να είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία μας (εάν όχι ο πιο επιτυχημένος) και μ' ένα ρόλο πασπαρτού αφού εδώ και κανα δυο τρία χρόνια κάνει τον εκπρόσωπο τύπου και τον κυματοθραυστη γεννικότερα.
10 μέρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία και δεν ξέρει ο Ρασβάν εάν θα πάει Μεσήμβρια ή όχι. Απλά ΝΤΡΟΠΗ!
Και να ρωτήσω και κάτι. 1 μήνα στον πάγο και ας πούμε τον κρατάμε στο φινάλε. Με τι ψυχολογία και όρεξη θα πάει να δουλέψει την ομάδα? Εγώ αν ήμουνα στη θέση του, θα ένιιωθα τουλάχιστον αναλώσιμος.
Ο Λουτσέσκου δεν μπορεί να διαχειριστεί την ομάδα σε οποιοδήποτε σενάριο. Τα σενάρια είναι τρία.
α) παραμονή του κορμού πλην Λοβρέν με μεταγραφές που θεωρητικά θα πάνε για βασικοί και οι παλιοί για βάθος. Στην πρώτη στραβή οι μεταγραφές θα σταματήσουν να παίζουν και θα πάμε με τους βετεράνους. Το σενάριο πολυπαιγμένο αρχικά αστάθεια, μετά φορμάρισμα τελικά κατάρευση
β) ανανέωση με μεταγραφές και παραμονή μόνο λίγων βετεράνων. Εδώ το πράγμα θα πάει γραμμικά. Πρώτη περίοδος αστάθεια , μετά δημιουργία κορμού και τελικά αν και έχει μείνει πίσω η ομάδα θα κάνει καλό τελείωμα
γ) μεικτό σενάριο. Και παραμονή κάποιων παλιών και αλλαγές. Μόνο στις θέσεις που δεν υπάρχουν βετεράνοι παίζουν οι μεταγραφές ( πχ φέτος παίξανε τα φορ Γιακουμάκης, Γερεμέγεφ και τα δεξιά μπακ Κένι, Σάντσεζ και κανείς άλλος). Πάμε πάλι στο πρώτο σενάριο: αστάθεια- φορμάρισμα - κατάρευση.
Έχουμε φτάσει στο σημείο που το σύνολο έχει τελειώσει βιολογικά και ο προπονητής δεν μπορεί να στήσει κάτι καινούριο. Η αλλαγή είναι μονόδρομος. Και κάθε αλλαγή έχει ένα κόστος σε χρήμα ή σε χρόνο. Αλλά το κόστος παραμονής του Λουτσέσκου είναι μεγαλύτερο.
α) παραμονή του κορμού πλην Λοβρέν με μεταγραφές που θεωρητικά θα πάνε για βασικοί και οι παλιοί για βάθος. Στην πρώτη στραβή οι μεταγραφές θα σταματήσουν να παίζουν και θα πάμε με τους βετεράνους. Το σενάριο πολυπαιγμένο αρχικά αστάθεια, μετά φορμάρισμα τελικά κατάρευση
β) ανανέωση με μεταγραφές και παραμονή μόνο λίγων βετεράνων. Εδώ το πράγμα θα πάει γραμμικά. Πρώτη περίοδος αστάθεια , μετά δημιουργία κορμού και τελικά αν και έχει μείνει πίσω η ομάδα θα κάνει καλό τελείωμα
γ) μεικτό σενάριο. Και παραμονή κάποιων παλιών και αλλαγές. Μόνο στις θέσεις που δεν υπάρχουν βετεράνοι παίζουν οι μεταγραφές ( πχ φέτος παίξανε τα φορ Γιακουμάκης, Γερεμέγεφ και τα δεξιά μπακ Κένι, Σάντσεζ και κανείς άλλος). Πάμε πάλι στο πρώτο σενάριο: αστάθεια- φορμάρισμα - κατάρευση.
Έχουμε φτάσει στο σημείο που το σύνολο έχει τελειώσει βιολογικά και ο προπονητής δεν μπορεί να στήσει κάτι καινούριο. Η αλλαγή είναι μονόδρομος. Και κάθε αλλαγή έχει ένα κόστος σε χρήμα ή σε χρόνο. Αλλά το κόστος παραμονής του Λουτσέσκου είναι μεγαλύτερο.
Η αλήθεια είναι οτι η αντιμετωπιση του από το κλαμπ φαίνεται άκομψη και μάλλον άδικη. Διαφωνίες σε επιμέρους μπορεί να έχουμε, αλλά η μεγάλη εικόνα δείχνει ότι έχει προσφέρει στην ομάδα.
- abc_o_ karpouzas
Το ότι ο ΠΑΟΚ...δεν ξέρει ποιον έχει προπονητή...απο που προκύπτει;
Το λέμε...εμεις..και ο...κολκας...;;
Το λέμε...εμεις..και ο...κολκας...;;
Θεωρείτε ότι στην απόφαση παραμονής ή όχι του Λουτσέσκου, ο Μάτος με τον Βιειρίνια θα έχουν λόγο; Εγώ δε το νομίζω, 100% του Ιβαν θα είναι.Metagrafakias έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 00:08Γιατι αυτα τα 2 δικα σου παιδια θελουν να δειξουν και να αναδειξουν το δικο τους εργο και να κριθουν απο αυτο..SCIFO έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 23:52 Βάζεις δυο δικά σου παιδιά εμβληματικες φυσιογνωμίες στις δυο πιο σημαντικές θέσεις του αγωνιστικού τμήματος. Έχεις προπονητή τον πολυπειρο και πολυνίκη προπονητή τους που του μένει ένας χρόνος συμβολαίου.
Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως αν θες να αλλάξεις προπονητή το κάνεις άμεσα απευθείας μετά το τέλος της σεζόν. Παίρνεις το βάρος της ευθύνης λες ένα ευχαριστώ και αντίο
Δεν αφήνεις το θέμα να σέρνεται 1 μήνα και 1.5 βδομάδα πριν η ομάδα μαζευτεί να μη ξέρει ο προπονητής αν θα είναι στη μάζωξη ή όχι (το θέμα του ότι δεν μιλάμε για οποιαδήποτε προπονητή και άνθρωπο αλλά για το συγκεκριμένο το αφήνω εκτός)
Όταν λοιπόν καλή μου παε θες να δείξεις σοβαρό πρόσωπο και στο κόσμο και στην αγορά και γενικά κάνεις πράξεις άμεσα. Δε γίνεται το μέγιστο κωλοχανειο που λέγεται βαζελος να αλλάζει προπονητή πριν καν βγει ο Μάιος και συ ακόμα να περιμένεις.
Δε γίνεται να βγάζεις εικόνα πλήρους ανοργανωσιας για ακόμα μια φορά και να καις ουσιαστικά και πρακτικά τον προπονητή σου αλλά και τον επόμενο αν έρθει που θα του έχεις το μαχαίρι στο λαιμό με τις πρακτικές σου
Ψιλά γράμματα βέβαια όλα αυτά κάτι θα βρούμε να πούμε πάλι. Ή ίσως είναι όλα δρομολογημενα και απλώς δεν μας έχουν γίνει γνωστά. Ίσως δεν έχει κοινοποιηθεί το νέο οργανόγραμμα του παπαμιμικου στους υπαλλήλους της παε κ δεν ξέρει ποιος είναι να ανεβάσει την ανακοίνωση. Ισως.
Δεν αφήνεις το θέμα να σέρνεται 1 μήνα και 1.5 βδομάδα πριν η ομάδα μαζευτεί να μη ξέρει ο προπονητής αν θα είναι στη μάζωξη ή όχι (το θέμα του ότι δεν μιλάμε για οποιαδήποτε προπονητή και άνθρωπο αλλά για το συγκεκριμένο το αφήνω εκτός)
Όταν λοιπόν καλή μου παε θες να δείξεις σοβαρό πρόσωπο και στο κόσμο και στην αγορά και γενικά κάνεις πράξεις άμεσα. Δε γίνεται το μέγιστο κωλοχανειο που λέγεται βαζελος να αλλάζει προπονητή πριν καν βγει ο Μάιος και συ ακόμα να περιμένεις.
Δε γίνεται να βγάζεις εικόνα πλήρους ανοργανωσιας για ακόμα μια φορά και να καις ουσιαστικά και πρακτικά τον προπονητή σου αλλά και τον επόμενο αν έρθει που θα του έχεις το μαχαίρι στο λαιμό με τις πρακτικές σου
Ψιλά γράμματα βέβαια όλα αυτά κάτι θα βρούμε να πούμε πάλι. Ή ίσως είναι όλα δρομολογημενα και απλώς δεν μας έχουν γίνει γνωστά. Ίσως δεν έχει κοινοποιηθεί το νέο οργανόγραμμα του παπαμιμικου στους υπαλλήλους της παε κ δεν ξέρει ποιος είναι να ανεβάσει την ανακοίνωση. Ισως.