NBA πριν τώρα και μετά....
Re: NBA πριν τώρα και μετά....
Εννοείται ότι αυτά τα αίσχη που βλέπουμε εδώ δεν τα βλέπουμε εκεί.
Αλλά ρε γαμωτο δεν γίνεται στα Τσάλεντζ οι αποφάσεις να είναι τόσο μακριά από τον τρόπο που σφυρίζουν κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Για παράδειγμα το challenge που κέρδισαν οι Σπερς στο rebound και δόθηκε φάουλ πάνω στον Τούρμπο... πρέπει τέτοια φάουλ να έγιναν καμιά 200αριά στο παιχνίδι
Αλλά ρε γαμωτο δεν γίνεται στα Τσάλεντζ οι αποφάσεις να είναι τόσο μακριά από τον τρόπο που σφυρίζουν κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Για παράδειγμα το challenge που κέρδισαν οι Σπερς στο rebound και δόθηκε φάουλ πάνω στον Τούρμπο... πρέπει τέτοια φάουλ να έγιναν καμιά 200αριά στο παιχνίδι
-
black death
Πιο πολυ με εκνευρίζει που το έχουν ξεφτιλισει με τα βηματα. Επισης δεν γινεται παίχτες που ψάχνουν το φάουλ σε καθε επιθεση, οπως ο sga, να τελειώνουν με 25 βολες. Ευτυχως φετος πηραν λομπου οι οκλαχομα.
-
PAOK DreXleR
Πάντως τίποτα να μη ξέρεις από
, βλέπεις τα τελευταία 2-3 λεπτά των 3 παιχνιδιών & κατευθείαν καταλαβαίνεις ότι παίζουν τελικούς....δε συμβαίνει κάθε χρονιά, απεναντίας θα έλεγα. Γίνονται τεράστια ματς αντάξια του δακτυλιδιού ενώ αν έχουμε ισοφάριση μεθαύριο τα ξημερώματα, θα γίνουν ακόμη καλύτερα τα ματς.
- These users thanked the author PAOK DreXleR for the post (total 2):
- leomatos88, SCIFO
Είναι κομμάτι του μάρκετινγκ του ΝΒΑ να παριστάνει ότι η διαιτησία είναι κατά κάποιο τρόπο "μια χάρα".
Όσον αφορά την συγκεκριμένη σειρά τελικών, τα πράγματα ήταν εξόφθαλμα, τόσο στο δεύτερο παιχνίδι όσο και στο τρίτο.
Όσον αφορά την συγκεκριμένη σειρά τελικών, τα πράγματα ήταν εξόφθαλμα, τόσο στο δεύτερο παιχνίδι όσο και στο τρίτο.
Δίκαιη νίκη των Σπερς. Τελικά δε χωράνε προβλέψεις στους τελικούς. Οι ισορροπίες είναι λεπτές. Μπορεί να λείξει από 4-1 για τους Νικς μέχρι 4-2 για τους Σπερς, τα παιχνίδια είναι κλειστά. Αυτό που έχω να πω σχετικά με το 3ο παιχνίδι είναι ότι σε αυτό το επίπεδο ένας παίχτης δεν παίρνει μόνος του νίκες. Οι Νικς πρέπει να μειώσουν το Brunson-ball.SCIFO έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 18:51Flash το κρατούσα αυτό το ποστ που είχες γράψειflash4 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 07:53 Δύσκολα τα πράγματα για τους Σπερς, έχασαν το παιχνίδι μόνοι τους ενώ έκαναν εντυπωσιακή ανατροπή στην 4η περίοδο. Ελπίζω να πάρουν τουλάχιστον ένα παιχνίδι στο MSG και να μην έχουμε έχουμε σκούπα. Εξαιρετικός ο Τάουνς και στο δεύτερο παιχνίδι, ενώ ο Γουεμπανιάμα παρά τα καλά στατιστικά δεν παίζει αυτό που πραγματικά μπορεί χάρη στην εξαιρετική άμυνα των Νικς.
5ο ματς Σ.Αντονιο..
- These users thanked the author flash4 for the post (total 3):
- SCIFO, leomatos88, PAOK DreXleR
οπότε είμαστε φουλ Σπερς κι ας μην βλέπω καθόλου ΝΒΑShivaspace έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 21:41 στις 5 τα ξημερώματα παρατηρείς κάποια πράγματα καλύτερα..χωρίς να γνωρίζω τίποτα τα έγραψα αυτά για του νικς, όμως με ένα απλό ψάξιμο στο διαδίκτυο..what shivaspace is saying is the truth![]()
να προλάβω και κανέναν άλλο οπαδό του ΠΑΟΚ απ το να υποστηρίζει την λάθος ομαδα![]()
οπότε μπρόνσον εβραίε τον κ@λο σου γουστάρω..![]()
![]()
Μπλέιζερς παρακολουθείς καθόλου?PAOK DreXleR έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 22:25 Πάντως τίποτα να μη ξέρεις από, βλέπεις τα τελευταία 2-3 λεπτά των 3 παιχνιδιών & κατευθείαν καταλαβαίνεις ότι παίζουν τελικούς....δε συμβαίνει κάθε χρονιά, απεναντίας θα έλεγα. Γίνονται τεράστια ματς αντάξια του δακτυλιδιού ενώ αν έχουμε ισοφάριση μεθαύριο τα ξημερώματα, θα γίνουν ακόμη καλύτερα τα ματς.
Πιστεύεις θα γίνει το trade για αντετοκουμπο με Χεντερσον Χανσεν Γκραντ και επιστροφή των ντραφτ πικς των Μιλγουοκι?
-
PAOK DreXleR
Καλημέρα Jason,
Δεν το γνωρίζω καθόλου παίκτη, άποψη μου ότι ούτε ο ίδιος ξέρει/θέλει να παει
.
Πέραν των BLAZERS ....το μόνο που έχω είναι ένα καπέλο των SPURS
Εσύ ποια ομάδα/ες συμπαθείς;
Δεν το γνωρίζω καθόλου παίκτη, άποψη μου ότι ούτε ο ίδιος ξέρει/θέλει να παει
Πέραν των BLAZERS ....το μόνο που έχω είναι ένα καπέλο των SPURS
Μπλέιζερς φανατικά λόγω Ντρεξλερ από παλιά, αλλά και στην πορεία με Ρασιντ Γουαλας (Jail Blazers) και fysik;a ΛιλαρντPAOK DreXleR έγραψε: Τετ 10 Ιουν 2026, 09:53 Καλημέρα Jason,
Δεν το γνωρίζω καθόλου παίκτη, άποψη μου ότι ούτε ο ίδιος ξέρει/θέλει να παει.
Πέραν των BLAZERS ....το μόνο που έχω είναι ένα καπέλο των SPURS![]()
και λίγο Σαν Αντονιο και Σακραμέντο λόγω Ντειβιντ Ρομπινσον και Ντανκαν από τη μία, Πετζα και Γουέμπερ από την άλλη.
- These users thanked the author Ιάσονας for the post:
- PAOK DreXleR
-
PAOK DreXleR
Πάντως μετά από χρόνια υπάρχει potential, δε θα ήθελα να χαθεί γιατί κάτι καλό & θέλω να πιστεύω στοχευμένο, γίνεται. Δε θα ήθελα το Γιάννη, sorry