Ναι,και θα ειναι πολυ καλη κινηση,αλλα για την ωρα δεν υπαρχει συμφωνια.Μακαρι να γυρισει ο δασκαλος πισω,εστω και σε αλλη θεση.sourmenetes έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 20:30 Το θέμα με Σαντος είναι υπαρκτό;;
Πάντως αν υπάρξει σοβαρό θέμα με Σαντος βάζουμε πολλά ποδοσφαιρικά μυαλά στην ομάδα και σίγουρα η συνύπαρξη μαζί με αντελινο μόνο θετική είναι…
Γενικά δε φαίνεται να ήταν μονο λόγια η διοίκηση στην τελευταία συνέντευξη.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
- Kabamaru11
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Ναι αλλά με ποια ιδιότητα ?sourmenetes έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 20:30 Το θέμα με Σαντος είναι υπαρκτό;;
Πάντως αν υπάρξει σοβαρό θέμα με Σαντος βάζουμε πολλά ποδοσφαιρικά μυαλά στην ομάδα και σίγουρα η συνύπαρξη μαζί με αντελινο μόνο θετική είναι…
Ο αμπελ ειχε καταφερει να μην τον συμπαθουν αυτοι που μιλανε ιδια γλωσσα με αυτον. Μιλαμε για κατορθωμα οταν πας σε νεα δουλεια
Αυτή η λέξη θεωρείται πλέον βρισιά, να χθες που μάλωνα με έναν ταξιτζή, τον είπα "Σάλτα και Γκοντσάρεβα από εδώ". Πρώτη φορά είδα τόσο θυμωμένο άνθρωπο, μπαρούτι τον έκανα.sourmenetes έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 20:28Ούτε για Γκοντζαρεβα!!!Sera4 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 20:13 Αυτές τις βλακείες κάνετε και χάνουμε και τα inside info. Πάλι καλά αν και αποχωρώντας μας άφησε ένα ο φίλος, να ξέρω τώρα που θα ταξιδέψω έξω να μη λέω για ΠΑΟΚ και γίνομαι ρεζίλι.![]()
Και προχθές που σηκώθηκα το βράδυ να πιώ νερό και χτύπησα το δαχτυλάκι στο κομοδίνο, έκατσα έγραψα επί τόπου email στην ΠΑΕ να τη διώξουν, δεν πάει άλλο αυτή κατάσταση, καταστραφήκαμε.
- These users thanked the author Sera4 for the post:
- Unpsofable78
αν οντως παμε σε αλλαγη(που προσωπικα ειμαι συμφωνος εδω και καιρο για πολλους λογους) απο πολλες αποψεις δυσκολα δεν θα ειναι ιβηρας ο προπονητης
Φυσιολογικό όταν είσαι βασικός και μετά χάνεις την θέση σου και ήσουν βασικός πριν μετά ξεκινάει η γκρίνια. Εγω πάντως την αγκαλιά του Τζολη δε θα την ξεχάσω!pavlos06 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 20:57 Ο αμπελ ειχε καταφερει να μην τον συμπαθουν αυτοι που μιλανε ιδια γλωσσα με αυτον. Μιλαμε για κατορθωμα οταν πας σε νεα δουλεια
Τον Κοεντραο ξέχασεrenegade έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 20:07Από ποιο δέντρο έπεσε αυτό το φρούτο?trianta76 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 19:53Βρε δεν πάτε να κάνετε κανένα μπάνιο να συνέλθετε λεω εγω. Μου σκίζετε τα ρούχα σας για τις μεταπωλητικες αξίες αλλα οταν μπορεις να παρεις Τετει, Τσαπρα, Ιωαννιδη πιο παλιά, Παλινια κλπ κλπ και δεν γινεται κινηση, τοτε μούγκα
Θα φάει ο γαυρος δικο σου παιδι που ειναι και το καλυτερο μπακ γιατι εσεις πονατε οταν βγαζει λεφτα απο την τσέπη ο ιδιοκτήτης.Τι λέτε ρε;
Μη μου ρίξετε μπαν τζαμπα, αποχωρώ μονος μου να μη στεναχωριέμαι μ αυτα που διαβάζω, οπαδοι του ΠΑΟΚ να εχουν γίνει σαν την Γκοτζαρεβα που μας έχει κάνει ρεζίλι των σκυλιών στη μισή Ευρωπη και την κρατάει ακόμα εκεί
Να είστε καλα
Ούτε για μαρμελάδα δεν κάνεις όμως
Ναι αλλά ο Κόλκας είπε ότι έγινε κακός χειρισμός προσφέροντας του θέση με μειωμένη σημαντικότητα. Απ’ότι κατάλαβα αν ερχόταν ο Σάντος δε θα έκλεινε ο Λεο ή θα είχε άλλο ρόλοsourmenetes έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 20:30 Το θέμα με Σαντος είναι υπαρκτό;;
-
tsaousila1234
ας μην κολλαμε σε πρωην παικτες μας! σε ολο τοκοσμο δεν υπαρχει μονο ο γιανουλης.
με πελκα δηλ ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι????
ελα ρε ματος φερε εκει τους μαγους της μπαλλας το ξερεις το βραζιλιανικο καλα πλεον και μιλας με ατζεντηδες εκει κατω στο μπραζιλ
εχει πεσει το σημα
με πελκα δηλ ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι????
ελα ρε ματος φερε εκει τους μαγους της μπαλλας το ξερεις το βραζιλιανικο καλα πλεον και μιλας με ατζεντηδες εκει κατω στο μπραζιλ
εχει πεσει το σημα
Εγώ τον αποκλεισμό από την ΚράσνονταρG4Space έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 21:19Φυσιολογικό όταν είσαι βασικός και μετά χάνεις την θέση σου και ήσουν βασικός πριν μετά ξεκινάει η γκρίνια. Εγω πάντως την αγκαλιά του Τζολη δε θα την ξεχάσω!pavlos06 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 20:57 Ο αμπελ ειχε καταφερει να μην τον συμπαθουν αυτοι που μιλανε ιδια γλωσσα με αυτον. Μιλαμε για κατορθωμα οταν πας σε νεα δουλεια
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
- giaxxo, Kabamaru11, Dimitris_L4
Φυσιολογικό όταν είσαι βασικός και μετά χάνεις την θέση σου και ήσουν βασικός πριν μετά ξεκινάει η γκρίνια. Εγω πάντως την αγκαλιά του Τζολη δε θα την ξεχάσω!aivas19 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 21:24 [quote=G4Space post_id=<a href="tel:1063368823">1063368823</a> time=<a href="tel:1781032760">1781032760</a> user_id=24933]
[quote=pavlos06 post_id=<a href="tel:1063368806">1063368806</a> time=<a href="tel:1781031477">1781031477</a> user_id=27902]
Ο αμπελ ειχε καταφερει να μην τον συμπαθουν αυτοι που μιλανε ιδια γλωσσα με αυτον. Μιλαμε για κατορθωμα οταν πας σε νεα δουλεια
[/quote]
Εγώ τον αποκλεισμό από την Κράσνονταρ
[/quote]
Τότε μη ξεχνάς την πουλήσει Ακπομ πριν το ματς και τη μη απόκτηση δεξιού μπακ!