750 δίνουμε στον Γκρέι.TsantiridisG έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 19:28 Βετάκης στο YouTube (scorakias) τα εξής για εμάς κ παραλειπόμενα . Για όσους δεν ξέρουν Βετάκης είναι μπασκετικός κ κουμπάρος του Ζελικο, με τρελές πηγές σε θεσμούς μπάσκετ, με διοικήσεις, και σοβαρός. Νταξ , όχι επιπέδου Χαλβατσιωτηαλλά έχει άκρες πολλές
- Μυστακίδης είπε στο Μπουενο θα βάλει 12 μυρια. Ο Βετρακης λέει θα μπουν στο τέλος 15 γιατί έτσι πάει το πράγμα συνήθως και με τις διορθωτικές κινήσεις
- Μπεσίκτας το απόλυτο φαβορί για το αν ανοίξει θέση στην Ευρωλιγδα
- Εξ απινης η διοίκηση με αυτά που έκαναν οι δίπλα κ πως έφεραν Σπαν, κ τέτοιους παίκτες. Γιατί είχαν μείνει στις δηλώσεις τους ότι το μπατζετ τους θα ήταν 4-5 μυρια κ έχουν κάνει ήδη τις κινήσεις τους.
- Λέει ο Μυστακίδης μετά από αυτά των δίπλα, θέλουν να φέρουν κάτι πιο «φαντεζί» λόγω έχθρας κ ανταγωνισμού
- Δεν είπε κανένα όνομα ούτε θέση. Είπε μόνο «φαντεζί»
- Για τολιοπουλο, οι δικοί μας έδιναν παραπάνω από τους απέναντι για buy out αλλά ο Τ θέλει μόνο εκεί κ η ΚΑΕ Βαζελος φαίνεται ότι θα ακούσει την επιθυμία του
- Για Shields δεν ειπώθηκε τπτα ουσιαστικό
- ο άλλος από δίπλα που είναι του χανουμιου (αλλά σοβαρός κ όχι οπαδογραφος, μην αρχίζετε) έλεγε για τις υπεραξίες κ ότι ο Γκρευ δεν είναι για 900 χιλ το χρόνο (ερώτηση προς insiders, ξέρετε αν δώσαμε τόσα πολλά στον Γκρευ;)
- Ανεφεθηκε στην εκπομπή ότι κ στην Αθήνα καταλαβαίνουν ότι υπάρχει μια άτυπη κόντρα μεταξύ των 2 προέδρων κ για αυτό υπάρχει μια πίεση προς τον Τέλη αλλά φαίνεται ότι αρκετοί οπαδοί είναι με τη νέα μέρα με Τ
Προσωπικά, δε μ αρέσουν τα φαντεζί πράγματα κ ο ετεροπροσδιορισμος αλλά οκ. Κ σε συνδυασμό με τα ανωτέρω , μέχρι στιγμής, σε αυτήν την άτυπη κόντρα, δε μας έχει βγει σε καλό . Κωστακουμπος πήγε σε αυτούς (βλ Καβαλλιερατο πέρσι που είπε ότι η ΚΑΕ μας πήγε με πολλά λεφτά κ ο γαύρος είπε , ότι θέλει να πάει στους δίπλα), Τολιοπουλος . Στους μικρούς, Χατζηλάμπρου (πάλι ο Καβαλλιεράτος είχε βγάλει την είδηση πριν κάνα μήνα). Με τη ΔΕΚΑ υπήρχε αντίδραση κάποιων προπονητών κ νμζ ένας έφυγε κ γύρισε στο παιδικό των δίπλα, ενώ φαίνεται (μέχρι στιγμης) ότι δεν παίρνουμε ούτε τον Σπανο.
Τεσπα, το point μου είναι να πηγαίνουν με ο,τι ταιριάζει στην ομάδα. Αν ταιριάζει ο Shields πχ, ας πάρουν Shields. Αν ταιριάζει ο Μιροτιτς (που δε μου κολλάει εμένα καθόλου) , αυτόν. Αλλά όχι για εντυπωσιασμό
Άποψη μου
Ευτυχώς που δεν κλείσαμε τον Τολιόπουλο θα πω εγώ.