Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Dimitris_L4 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 19:12 Καλησπερα στην παρεα...Επειδη τωρα δικτυωθηκα κ ακουσα τι παιχτηκε με Μητσαρα...Τελικα μαλλον ηθελε εμας ε??Μαλλον τις εκλεισε οντως τις πορτες στους κατω.. Ζητησε χρονο απο γαυρο...
Ναι ναι. Ζήτησε χρόνο και να σκάσουμε 4 στην Αουγκσμπουργκ. Τι ζήτησε το παιδί. :mrgreen:

Παρεμπιπτόντως διάβασα σερί από την 180 σελίδα.
Μετά βίας κρατούσα τον εμετό που μου προκαλούσαν σχόλια κάποιων, που πραγματικά γράφουν λες και μισούν οτιδήποτε έχει σχέση με τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ.

Όπως έχω γράψει και σε άλλο τοπικ, αποφεύγω φέτος τα τοπικ του ποδοσφαίρου για λόγους ψυχικής υγείας και ίσως για να μην φάω αιώνιο μπαν :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Τρί 09 Ιουν 2026, 20:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 3):
giaxxo, paok apo epilogi, SCIFO
renegade

Δημοσίευση από renegade »

trianta76 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 19:53
renegade έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 19:13
danirifle έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 17:06 το τι γίνεται στα γαυροσάιτ λόγω γιαννούλη, ωχριά σε σχέση με τα αντίστοιχα δικά μας
Είμαστε εμείς γελαδομούσχαρα..
αλλά είναι και αυτοι
Βρε δεν πάτε να κάνετε κανένα μπάνιο να συνέλθετε λεω εγω. Μου σκίζετε τα ρούχα σας για τις μεταπωλητικες αξίες αλλα οταν μπορεις να παρεις Τετει, Τσαπρα, Ιωαννιδη πιο παλιά, Παλινια κλπ κλπ και δεν γινεται κινηση, τοτε μούγκα
Θα φάει ο γαυρος δικο σου παιδι που ειναι και το καλυτερο μπακ γιατι εσεις πονατε οταν βγαζει λεφτα απο την τσέπη ο ιδιοκτήτης.Τι λέτε ρε;

Μη μου ρίξετε μπαν τζαμπα, αποχωρώ μονος μου να μη στεναχωριέμαι μ αυτα που διαβάζω, οπαδοι του ΠΑΟΚ να εχουν γίνει σαν την Γκοτζαρεβα που μας έχει κάνει ρεζίλι των σκυλιών στη μισή Ευρωπη και την κρατάει ακόμα εκεί

Να είστε καλα
Από ποιο δέντρο έπεσε αυτό το φρούτο?
Ούτε για μαρμελάδα δεν κάνεις όμως
These users thanked the author renegade for the post (total 7):
Unpsofable78, Dimitris_L4, tolis14, giaxxo, paok apo epilogi, Anwnimos, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Φεύγεις κι εσύ; τελικά μόνο οι γάγγραινες θα μείνουμε εδώ μέσα
These users thanked the author tolis14 for the post (total 5):
Unpsofable78, giaxxo, paok apo epilogi, Anwnimos, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Τόλη μην μασάς ρε τρελέ. Κι εγώ γαγγραινα είμαι ;)
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
tolis14
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Αυτό λέω. Βρώμισε ο τόπος. Μόνο γάγγραινες. Οι αγνοί καλοί ΠΑΟΚτσήδες που τους ακούμε και ξεροκαταπίνουμε, ένας ένας αποχωρούν
These users thanked the author tolis14 for the post (total 4):
Unpsofable78, giaxxo, Anwnimos, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Αυτές τις βλακείες κάνετε και χάνουμε και τα inside info. Πάλι καλά αν και αποχωρώντας μας άφησε ένα ο φίλος, να ξέρω τώρα που θα ταξιδέψω έξω να μη λέω για ΠΑΟΚ και γίνομαι ρεζίλι.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 8):
Unpsofable78, tolis14, Maklaz, paok apo epilogi, Anwnimos, Gregk19262000, Ally Samagoal, navigator11
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Sera4 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 20:13 Αυτές τις βλακείες κάνετε και χάνουμε και τα inside info. Πάλι καλά αν και αποχωρώντας μας άφησε ένα ο φίλος, να ξέρω τώρα που θα ταξιδέψω έξω να μη λέω για ΠΑΟΚ και γίνομαι ρεζίλι.
Εγω όταν βγαίνω έξω για να αποφύγω τον εξεφτελισμό, φωραω αυτό

Εικόνα
These users thanked the author tolis14 for the post:
paok apo epilogi
anaximandros4

Δημοσίευση από anaximandros4 »

tolis14 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 20:18
Sera4 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 20:13 Αυτές τις βλακείες κάνετε και χάνουμε και τα inside info. Πάλι καλά αν και αποχωρώντας μας άφησε ένα ο φίλος, να ξέρω τώρα που θα ταξιδέψω έξω να μη λέω για ΠΑΟΚ και γίνομαι ρεζίλι.
Εγω όταν βγαίνω έξω για να αποφύγω τον εξεφτελισμό, φωραω αυτό

Εικόνα
Γρηγόρη? :D
These users thanked the author anaximandros4 for the post:
tolis14
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Ένα σχόλιο για την περίπτωση Γιαννούλη ανεξαρτήτως κατάληξης.

Δέχομαι ότι η υπόθεση έπρεπε να προχωρήσει νωρίτερα. Δεν είναι όμως απόλυτα στο χέρι σου. Οι ιθύνοντες της Αουγκσμπουργκ μετά τις δύο πολύ καλές χρονιές που έκανε ο Γιαννούλης, ήξεραν ότι θα έρθουν προτάσεις και σε καμία περίπτωση δεν θα βιαζόταν να πουν ναι σε καμία αρχική μεγάλη πρόταση.

Τώρα όσον αφορά την τελική μας πρόταση θεωρώ ότι, εάν κι εφόσον γίνει δεκτή, πληρώνουμε υπεραξία. 3 μύρια μάξιμουμ θα έπρεπε να κλείσει το ντιλ αλλά εδώ που φτάσαμε, έπρεπε να ανέβουμε δυστυχώς.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
giaxxo
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Unpsofable78 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 20:20 Ένα σχόλιο για την περίπτωση Γιαννούλη ανεξαρτήτως κατάληξης.

Δέχομαι ότι η υπόθεση έπρεπε να προχωρήσει νωρίτερα. Δεν είναι όμως απόλυτα στο χέρι σου. Οι ιθύνοντες της Αουγκσμπουργκ μετά τις δύο πολύ καλές χρονιές που έκανε ο Γιαννούλης, ήξεραν ότι θα έρθουν προτάσεις και σε καμία περίπτωση δεν θα βιαζόταν να πουν ναι σε καμία αρχική μεγάλη πρόταση.

Τώρα όσον αφορά την τελική μας πρόταση θεωρώ ότι, εάν κι εφόσον γίνει δεκτή, πληρώνουμε υπεραξία. 3 μύρια μάξιμουμ θα έπρεπε να κλείσει το ντιλ αλλά εδώ που φτάσαμε, έπρεπε να ανέβουμε δυστυχώς.
Φιλε εαν η υποθεση προχωρουσε γρηγορα κ οπως επρεπε μπορει οντως να τν κλειναμε με 3 ...τα αντανακλαστικα της ΠΑΕ ομως δε λειτουργησαν, με αποτελεσμα να ανεβει στα 4 μυρια...ο Γιαννουλης ειναι παιχταρας κ ειναι μεταγραφαρα...Τωρα αν κανουμε θεμα για ενα μυριο με προεδρο Ιβαν , ε οκ...τι να πω...ειμαι περιεργος να δω παντως τις επομενες κινησεις...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ούτε για Γκοντζαρεβα!!! :opaokara:
These users thanked the author sourmenetes for the post (total 3):
DamoN, Unpsofable78, Sera4
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Το θέμα με Σαντος είναι υπαρκτό;;

Πάντως αν υπάρξει σοβαρό θέμα με Σαντος βάζουμε πολλά ποδοσφαιρικά μυαλά στην ομάδα και σίγουρα η συνύπαρξη μαζί με αντελινο μόνο θετική είναι…

Γενικά δε φαίνεται να ήταν μονο λόγια η διοίκηση στην τελευταία συνέντευξη.
These users thanked the author sourmenetes for the post (total 4):
paok apo epilogi, Unpsofable78, Anwnimos, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
st4this

Δημοσίευση από st4this »

Psaras έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 17:37
Hayate έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 16:16 Λοιπόν θα ρωταμε blackzone και θα απανταει με ΝΑΙ ή ΟΧΙ χωρίς να πει όνομα.Σχετικα με το σέντερ Μπακ πάντα.

Ξεκινάω εγώ :
-Εχει μαλλιά?
Εικόνα
Νομίζω έχουμε το καλύτερο post για το 2026 :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
st4this

Δημοσίευση από st4this »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος st4this την Τρί 09 Ιουν 2026, 20:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

sourmenetes έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 20:30 Το θέμα με Σαντος είναι υπαρκτό;;

Πάντως αν υπάρξει σοβαρό θέμα με Σαντος βάζουμε πολλά ποδοσφαιρικά μυαλά στην ομάδα και σίγουρα η συνύπαρξη μαζί με αντελινο μόνο θετική είναι…

Γενικά δε φαίνεται να ήταν μονο λόγια η διοίκηση στην τελευταία συνέντευξη.
Βάζουμε πολλά κοκόρια για να αργεί να ξημερώνει, είναι μελετημένο το πλάνο.

Ήδη ο Μάτος πιέζει για την επιστροφή του Άμπελ γνωστού και ως ζωγράφου της προπονητικης.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”