Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Δημοσίευση από katafraktos »

Franky έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 15:33
xpek20 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 11:33 Αυτός έχει φαγωθεί ότι η Μπεσίκτας έχει προτεραιότητα από εμάς

Μ'αρεσει που τα γράφει στα Αγγλικά, για το κοπάδι απο την ασία που γράφει απο κάτω.

Εντωμεταξύ απο κάτω απαντάει και λέει "σήμερα θα ξέρουμε". Πάλι διαψεύστηκε γιατί μάλλον δε βγήκε απόφαση.

Ακόμη και με το Παλατάκι ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερο γήπεδο απο Μπαρτσελόνα, Μονακό, μπεσίκτας, Παρι.
Αμα μπει η Μπεσικτας θα παιζει στο ιδιο γηπεδο με τη Φενερ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τι σκατοφατσα είναι αυτός,ίδιος με τον Αρτέμη Ματσα ο πουστης.
These users thanked the author obanebane for the post:
Franky
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

ΕΛα μάρκο που είσαι ;
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

ανανέωση του Depth Chart βάση των ανακοινωμένων παικτών:
KalamarGiannis έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 18:24
KalamarGiannis έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 18:29 Πλέον με bold οι σίγουροι, με πορτοκαλί οι λίγο πιθανοί και με μπλε οι πολύ πιθανοί:
1 - Hudgins, Καλάθης, Μπαζινας, (Φίλλιος;)
2 - Φόστερ ,Tyree, ΝΜΛ,
3 - ΞΕΝΟΣ 1 (Shields , Κλαϊμπερν; ), Περσιδης, (Λαρεντζάκης;) (ΜακΚίσικ;)
4 - ΞΕΝΟΣ 2(Hezonia; D.Alston; Gray), Χουγκαζ
5 - ΞΕΝΟΣ 3(Alexander; ),Ξένος 4 (Νκαμουα;Φαλ; Omorugi ) (Παπαγιάννης; ) , Μουρ,Κακλαμανάκης
από το φετινό ρόστερ, βλέπω 6 σίγουρες αποχωρήσεις:
-Ζάρας (απόσυρση;)
-Σλαφτσάκης
-Κόνιαρης (αντικατάσταση με Μπαζίνα) -> Μαρούσι;
-'Αλλεν (χωρίς λόγια...)
-Ντίμσα-> αποχαιρέτισε
-Μέλβιν -> Ηρακλή
-Ιατρίδης; έχει συμβόλαιο!

...θα γίνει κάποια συζήτηση για Φίλλιο, Ομορούγι. Με διάθεση ανανέωσης (σε νέο ρόλο) ...
ερωτηματικο να δούμε τι λέει ο Τρινκι για Πατ-Μπεβ...
...Ρε για πόσους περιμένουμε ανακοινωση;
1.Shields
2.Καλάθη
3.Περσίδη
4.Alexander
5.Gray
6.Φίλλιο που χει συμβόλαιο;
7.Ξένο 4-5αρι / Ομορούγι;
8. Κακλαμανάκη;
9.Ιατρίδη που χει συμβόλαιο;

Σύμφωνα με Κλείτο μάλλον ο Μπούτσκος αποχαιρετάει καθώς "αποφασίζουν οι Ιταλοί"

EDIT αφαιρέθηκε ο Μπαμπ που πάει Βιλερμπάν, o willey που πάει Βιλερμπάν και ο ...Χεζόνια (παππάς)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KalamarGiannis την Τρί 09 Ιουν 2026, 18:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
xpek20
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Γιάννη πόσους Shields περιμένουμε; :|
Αν είναι να έρθει βάλτον και 3 και 5 όσες θέλεις. :opaokara:
These users thanked the author obanebane for the post:
KalamarGiannis
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

DamoN έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 17:23 ΕΛα μάρκο που είσαι ;

Εδώ είμαι φίλε..

Έμαθες κάτι για τον Χεζονια ότι κλείνει; Έτσι έγραψες στο τοπικ του ποδοσφαίρου..
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ναι
Άβαταρ μέλους
katafraktos

DamoN έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 19:06Ναι
τι εννοεις Βιρνα
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Τπτ μπρο μαλακιες . Δεν ξέρω κάτι
These users thanked the author DamoN for the post:
katafraktos
TsantiridisG

Δημοσίευση από TsantiridisG »

Βετάκης στο YouTube (scorakias) τα εξής για εμάς κ παραλειπόμενα . Για όσους δεν ξέρουν Βετάκης είναι μπασκετικός κ κουμπάρος του Ζελικο, με τρελές πηγές σε θεσμούς μπάσκετ, με διοικήσεις, και σοβαρός. Νταξ , όχι επιπέδου Χαλβατσιωτη :? αλλά έχει άκρες πολλές

- Μυστακίδης είπε στο Μπουενο θα βάλει 12 μυρια. Ο Βετρακης λέει θα μπουν στο τέλος 15 γιατί έτσι πάει το πράγμα συνήθως και με τις διορθωτικές κινήσεις
- Μπεσίκτας το απόλυτο φαβορί για το αν ανοίξει θέση στην Ευρωλιγδα
- Εξ απινης η διοίκηση με αυτά που έκαναν οι δίπλα κ πως έφεραν Σπαν, κ τέτοιους παίκτες. Γιατί είχαν μείνει στις δηλώσεις τους ότι το μπατζετ τους θα ήταν 4-5 μυρια κ έχουν κάνει ήδη τις κινήσεις τους.
- Λέει ο Μυστακίδης μετά από αυτά των δίπλα, θέλουν να φέρουν κάτι πιο «φαντεζί» λόγω έχθρας κ ανταγωνισμού
- Δεν είπε κανένα όνομα ούτε θέση. Είπε μόνο «φαντεζί»
- Για τολιοπουλο, οι δικοί μας έδιναν παραπάνω από τους απέναντι για buy out αλλά ο Τ θέλει μόνο εκεί κ η ΚΑΕ Βαζελος φαίνεται ότι θα ακούσει την επιθυμία του
- Για Shields δεν ειπώθηκε τπτα ουσιαστικό
- ο άλλος από δίπλα που είναι του χανουμιου (αλλά σοβαρός κ όχι οπαδογραφος, μην αρχίζετε) έλεγε για τις υπεραξίες κ ότι ο Γκρευ δεν είναι για 900 χιλ το χρόνο (ερώτηση προς insiders, ξέρετε αν δώσαμε τόσα πολλά στον Γκρευ;)
- Ανεφεθηκε στην εκπομπή ότι κ στην Αθήνα καταλαβαίνουν ότι υπάρχει μια άτυπη κόντρα μεταξύ των 2 προέδρων κ για αυτό υπάρχει μια πίεση προς τον Τέλη αλλά φαίνεται ότι αρκετοί οπαδοί είναι με τη νέα μέρα με Τ

Προσωπικά, δε μ αρέσουν τα φαντεζί πράγματα κ ο ετεροπροσδιορισμος αλλά οκ. Κ σε συνδυασμό με τα ανωτέρω , μέχρι στιγμής, σε αυτήν την άτυπη κόντρα, δε μας έχει βγει σε καλό . Κωστακουμπος πήγε σε αυτούς (βλ Καβαλλιερατο πέρσι που είπε ότι η ΚΑΕ μας πήγε με πολλά λεφτά κ ο γαύρος είπε , ότι θέλει να πάει στους δίπλα), Τολιοπουλος . Στους μικρούς, Χατζηλάμπρου (πάλι ο Καβαλλιεράτος είχε βγάλει την είδηση πριν κάνα μήνα). Με τη ΔΕΚΑ υπήρχε αντίδραση κάποιων προπονητών κ νμζ ένας έφυγε κ γύρισε στο παιδικό των δίπλα, ενώ φαίνεται (μέχρι στιγμης) ότι δεν παίρνουμε ούτε τον Σπανο.
Τεσπα, το point μου είναι να πηγαίνουν με ο,τι ταιριάζει στην ομάδα. Αν ταιριάζει ο Shields πχ, ας πάρουν Shields. Αν ταιριάζει ο Μιροτιτς (που δε μου κολλάει εμένα καθόλου) , αυτόν. Αλλά όχι για εντυπωσιασμό
Άποψη μου
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Δεν μπορεί κάτι ξέρεις …

Μετά την πρόταση σου ότι ο Σαββίδης έκλεισε τον Γιαννουλη έγραψες ‘ με τον Χεζονια τι γίνεται έκλεισε;’

Για πες….
Άβαταρ μέλους
katafraktos

TsantiridisG έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 19:28 Βετάκης στο YouTube (scorakias) τα εξής για εμάς κ παραλειπόμενα . Για όσους δεν ξέρουν Βετάκης είναι μπασκετικός κ κουμπάρος του Ζελικο, με τρελές πηγές σε θεσμούς μπάσκετ, με διοικήσεις, και σοβαρός. Νταξ , όχι επιπέδου Χαλβατσιωτη :? αλλά έχει άκρες πολλές

- Μυστακίδης είπε στο Μπουενο θα βάλει 12 μυρια. Ο Βετρακης λέει θα μπουν στο τέλος 15 γιατί έτσι πάει το πράγμα συνήθως και με τις διορθωτικές κινήσεις
- Εξ απινης η διοίκηση με αυτά που έκαναν οι δίπλα κ πως έφεραν Σπαν, κ τέτοιους παίκτες. Γιατί είχαν μείνει στις δηλώσεις τους ότι το μπατζετ τους θα ήταν 4-5 μυρια κ έχουν κάνει ήδη τις κινήσεις τους.
- Λέει ο Μυστακίδης μετά από αυτά των δίπλα, θέλουν να φέρουν κάτι πιο «φαντεζί» λόγω έχθρας κ ανταγωνισμού
- Για τολιοπουλο, οι δικοί μας έδιναν παραπάνω από τους απέναντι για buy out αλλά ο Τ θέλει μόνο εκεί κ η ΚΑΕ Βαζελος φαίνεται ότι θα ακούσει την επιθυμία του
- ο άλλος από δίπλα που είναι του χανουμιου (αλλά σοβαρός κ όχι οπαδογραφος, μην αρχίζετε) έλεγε για τις υπεραξίες κ ότι ο Γκρευ δεν είναι για 900 χιλ το χρόνο (ερώτηση προς insiders, ξέρετε αν δώσαμε τόσα πολλά στον Γκρευ;)
- Ανεφεθηκε στην εκπομπή ότι κ στην Αθήνα καταλαβαίνουν ότι υπάρχει μια άτυπη κόντρα μεταξύ των 2 προέδρων κ για αυτό υπάρχει μια πίεση προς τον Τέλη αλλά φαίνεται ότι αρκετοί οπαδοί είναι με τη νέα μέρα με Τ

Προσωπικά, δε μ αρέσουν τα φαντεζί πράγματα κ ο ετεροπροσδιορισμος αλλά οκ. Κ σε συνδυασμό με τα ανωτέρω , μέχρι στιγμής, σε αυτήν την άτυπη κόντρα, δε μας έχει βγει σε καλό . Κωστακουμπος πήγε σε αυτούς (βλ Καβαλλιερατο πέρσι που είπε ότι η ΚΑΕ μας πήγε με πολλά λεφτά κ ο γαύρος είπε , ότι θέλει να πάει στους δίπλα), Τολιοπουλος . Στους μικρούς, Χατζηλάμπρου (πάλι ο Καβαλλιεράτος είχε βγάλει την είδηση πριν κάνα μήνα). Με τη ΔΕΚΑ υπήρχε αντίδραση κάποιων προπονητών κ νμζ ένας έφυγε κ γύρισε στο παιδικό των δίπλα, ενώ φαίνεται (μέχρι στιγμης) ότι δεν παίρνουμε ούτε τον Σπανο.
Τεσπα, το point μου είναι να πηγαίνουν με ο,τι ταιριάζει στην ομάδα. Αν ταιριάζει ο Shields πχ, ας πάρουν Shields. Αν ταιριάζει ο Μιροτιτς (που δε μου κολλάει εμένα καθόλου) , αυτόν. Αλλά όχι για εντυπωσιασμό
Άποψη μου
12 μυρια οτι και να γινει;
Michalios92

Δημοσίευση από Michalios92 »

TsantiridisG έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 19:28 Βετάκης στο YouTube (scorakias) τα εξής για εμάς κ παραλειπόμενα . Για όσους δεν ξέρουν Βετάκης είναι μπασκετικός κ κουμπάρος του Ζελικο, με τρελές πηγές σε θεσμούς μπάσκετ, με διοικήσεις, και σοβαρός. Νταξ , όχι επιπέδου Χαλβατσιωτη :? αλλά έχει άκρες πολλές

Άποψη μου
Είναι αυτό που λέγαμε
Οτι όλο το σύστημα και κάτι εκπομπές sport24(Καβαλλιεράτος) έχουν τρελαθεί να προμοτάρουν και να αβαντάρουν τους δίπλα λόγω σπανουλη.

Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά από αυτά που λέει ο Βετάκης
Αλλά μάλλον ψιλό πορευόμαστε μόνοι μας ;;;;

Όπως πάντα δηλαδή …
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

markos4 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 19:33 Δεν μπορεί κάτι ξέρεις …

Μετά την πρόταση σου ότι ο Σαββίδης έκλεισε τον Γιαννουλη έγραψες ‘ με τον Χεζονια τι γίνεται έκλεισε;’

Για πες….
Εχω απαντήσει 3 φορές και κάποιος μοντ λογικά μ τα σβήνει ….
Είπα διάβασα 2 σελίδες χωρίς μιζέρια κράξιμο και γκρίνια και νόμιζα ότι ήμουν στο τοπικ του μπάσκετ
Άβαταρ μέλους
janellsis

Δημοσίευση από janellsis »

Ο Malakai σε ερώτηση μου επιμένει πως ο Shields έχει 100% κλείσει.
Το αναφέρω απλά, δεν το υιοθετώ.

(προσπάθησα να ανεβάσω το screenshot αλλά δε μπορώ να το καταφερω)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”