Ρε σατανά ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Να περάσουν όλοι όσοι απο χτες κράζανε να χειροκροτήσουν τους χειρισμούς (λολ) της ΠΑΕ
Ρε σατανά ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
marsantos έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 13:16είναι ένα ερώτημα ανοιχτό, με πολλές οπτικές, πάνω στο οποίο θα μπορούσαμε να σταθούμε ώρες αμέτρητες.
Για να μην παρεξηγηθώ, ούτε εμένα μου βγάζει λογική σήμερα η απομάκρυνση του προπονητή.marsantos έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 13:16 Γι' αυτό ξεκίνησα με την υπόθεση πως διώχνουν τον προπονητή, άρα δημιουργούνται κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες οι οποίες δε μου βγάζουν λογική στο να κληθούν να διαχειριστούν.
marsantos έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 13:16 Βέβαια και οι 2 αυτές εκδοχές έχουν μια διαλεκτική σχέση μεταξύ τους που στο τέλος μπορεί να καταλήγουν να είναι το ίδιο νόμισμα![]()
Φίλε μακαρονα, οι λέξεις τοξικότητα, σοσιαλ μεντια και ασυδοσία είναι ταυτόσημες, πάνε πακέτο πάντα και παντού. Ποια συγνώμη και όριο να περιμένουμε? Εδώ μιλάμε για αισχη που γράφονται από ανθρώπους που παραδόξως δεν είναι τρόφιμοι σε κάποιο ίδρυμα.Kabamaru11 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 13:52 Δεν ξερω αν καταληξει σε εμας τελικα η οχι,αλλα αυτο που γινεται τις τελευταιες 2 μερες,ειναι αηδια,οχι μονο εδω μεσα αλλα κ στα σοσιαλ (που εκει οκ δεν μας αφορα σε πρωτη φαση).
Θα βρεθει καποιος που μας ζαλισε το ριπαπα να πει συγνωμη για την τοξικοτητα;Μαγκες η ζωη ειναι ωραια,ο ΠΑΟΚ την κανει ακομα πιο ωραια ειτε κερδιζουμε ειτε χανουμε,δεν χρειαζεται τοξικες συμπεριφορες,εννοειται κριτικη παντα να γινεται γιατι ετσι πρεπει,αλλα ενα οριο ρε γαμωτο.
Τουλαχιστον να μη σφαζομαστε εδω μεσα για μ@λακιες.
Έβαλα το χρονόμετρο να μετράει αντίστροφα.Equalizer έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 12:04 Κρατάω λίγο χώρο στην άκρη του μυαλού, ώστε να δω πως θα αντιμετωπιστεί η κατάσταση αν ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΕΣ έρθει ο παίκτης σε εμάς και εμφανιστούν "γνώστες" να μας πουν οτι ο γαυρος έκανε τον λαγό για να εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ νικητής, λόγο "συμμαχίας".

Συμμαχία είχαμε πέρσι με γαύρο που ως αδιάφορος μας έδωσε το ματς να βγούμε τσουλούEqualizer έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 14:03Έβαλα το χρονόμετρο να μετράει αντίστροφα.Equalizer έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 12:04 Κρατάω λίγο χώρο στην άκρη του μυαλού, ώστε να δω πως θα αντιμετωπιστεί η κατάσταση αν ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΕΣ έρθει ο παίκτης σε εμάς και εμφανιστούν "γνώστες" να μας πουν οτι ο γαυρος έκανε τον λαγό για να εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ νικητής, λόγο "συμμαχίας".
Ώπα ώπα..navigator11 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 13:53 ...
Είσαι πλέον ο μοναδικός σεντονάς, που διαβάζω μέχρι τέλους. Λυπήσου με, ρε, οι αντοχές μου πια στις υψηλές θερμοκρασίες θυμίζουν απόπειρα Καμαρά για κοντρόλ με τη μία.