Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
- abc_o_ karpouzas
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Αυτό με την...εμπειρία...και τα στελέχη...προσέξτετο
Και ξεκινήστε...αλλιώς...
Όλες...οι απόψεις...εδω μέσα να φανταστώ επάνω...στην εμπειρία...βασίζονται...ε;...ε;...ε;
Και ξεκινήστε...αλλιώς...
Όλες...οι απόψεις...εδω μέσα να φανταστώ επάνω...στην εμπειρία...βασίζονται...ε;...ε;...ε;
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 2):
- Psaras, paok apo epilogi
Έχει το δικαίωμα να χαρακτηρίσει κάποιος ΑΡΔ, ψευτόμαγκα, γάγγραινα και Ιβανικό κάποιον; Είναι αυτο που γράφεις «διαφωνώ επί της ουσίας»; Επειδή λες για Μυστακιδικούς ρωτάω.Blackgr4 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 12:46Εμείς θέτουμε τους στόχους;Equalizer έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 12:19Blackgr4 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 11:32 Αυτό που ο ένας προσπαθεί να πείσει τον άλλο πως η οπτική του είναι λάθος και πρέπει να τα βλέπει αλλιώς και στο τέλος καταλήγουν να μαλώνουν, δεν θα το καταλάβω ποτέ.
Μπορεί ο ΠΑΟΚ με μηδέν έξοδα να πάρει πρωτάθλημα; Ας το κάνει.
Μπορεί ο ΠΑΟΚ με μηδέν ευρώ να φέρει παίκτη καλύτερο του Γιαννούλη; Ας το κάνει.
Μπορεί ο ΠΑΟΚ να φέρνει κάθε χρόνο μόνο ελεύθερους με χαμηλά συμβόλαια και δανεικούς και να πετύχει τους στόχους του; Ας το κάνει.
Στο τέλος της ημέρας δεν μετράνε μόνο τα αποτελέσματα ή μήπως μετράει κάτι άλλο;
Ε λοιπόν βάσει αποτελεσμάτων και το κυριότερο βάσει στόχων που η ίδια η διοίκηση έχει κοινοποιήσει άπειρες φορές προς τον κόσμο, ο ΠΑΟΚ εδώ και δυο σεζόν έχει αποτύχει. Πλήρως.
Όταν η ιδιοκτησία λέει πως στόχος είναι το νταμπλ και ο ΠΑΟΚ βγαίνει 3ος στο πρωτάθλημα και χάνει τον τελικό από τον ΟΦΗ, όσο και να προσπαθήσει κάποιος, δεν μπορεί να παρουσιάσει ως πετυχημένη την σεζόν. Τι να κάνουμε τώρα; Να πούμε το αντίθετο;
Για άλλους φταίει ο Λουτσέσκου, για άλλους η ποιότητα του πάγκου, για άλλους η μαύρη μας η μοίρα και για άλλους όλα μαζί.
Είτε το δούμε έτσι, είτε το δούμε γιουβέτσι, η ιστορία έγραψε ΠΑΟΚ 3ος (για 2η σερί χρονιά) και ΟΦΗ κυπελλούχος. Τελειώσαμε.
Η συζήτηση, οι διαφωνίες και οι καυγάδες δεν γίνονται γιατί κανείς ποτέ δεν είπε οτι είναι πετυχημένη η σεζόν
Αν βαφτίζουμε το άσπρο μαυρο, τότε είναι που γίνονται καυγάδες.
Η συζήτηση, οι διαφωνίες και οι καυγάδες γίνονται γιατί η ΑΠΟΤΥΧΙΑ να πάρουμε το νταμπλ ΔΕΝ σημαίνει πως όλα είναι υπό διάλυση, άχρηστα, προσβλητικά, ελεεινά και τρισάθλια, όπως παρουσιάζεται σε σειρά εκατοντάδων τοποθετήσεων, εδώ, αλλού, ιδιωτικά ή δημόσια, γραπτό και προφορικό λόγο.
Ο ΠΑΟΚ είναι ΗΔΗ σε ένα καλό επίπεδο, απλά πρέπει να πάει ΑΚΟΜΑ καλύτερα σε κάποιους τομείς ώστε να σταθεροποιηθεί σε κατάκτηση τίτλων.
Το να τα βαφτίζουμε κατα κορον "όλα" αχρηστα, δεν προσφέρει απολύτως τίποτα.
Η "ΠΛΗΡΗΣ" αποτυχία που λες, είναι μια πολύ σχετική έννοια. ΠΛΗΡΗΣ αποτυχία στο να κατακτήσει νταμπλ, ναι. ΠΛΗΡΗΣ αποτυχία στο να κάνει ομάδα πρωταθλητισμού, ΟΧΙ. Διότι πρωταθλητισμό έκανε, είτε αρέσει είτε οχι. Δυομισι νικες μακριά απ το νταμπλ ήταν. Με ΟΛΑ τα αρνητικά και τα στραβά μέσα στη σεζόν που μπορεί κανείς να αναλύει για μήνες και πάλι δεν θα μπορέσει με ασφάλεια και ακρίβεια να δείξει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που έφταιξε. Φταίνε όλοι, άρα κανείς δεν είναι ΑΠΟΛΥΤΑ φταίχτης. Ούτε παρατημένη είναι η ομάδα, ούτε άχρηστος ο προπονητής, ούτε μπεκρήδες οι παίκτες, ούτε στραβά κομμένο το χορτάρι. ΟΛΟΙ τους όμως έχουν ευθύνη για την αποτυχία.
ΥΓ. Ακριβώς, για μένα, ποτέ δεν μετράει μόνο το αποτέλεσμα. Διότι αυτή η παραδοχή είναι που ανοίγει την πόρτα στην ισοπέδωση και την εξίσωση όλων των ΕΙΔΩΝ κριτικής. Και ένας περαστικός να περάσει απ έξω, βλέπει το αποτέλεσμα και σε βαφτίζει τέλειο ή άχρηστο. Ε δεν είναι ετσι. Θυμίζω, πως το καλοκαίρι το 2023 η κατάσταση σε διοίκηση, ρόστερ, κλίμα στον κόσμο, ήταν ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ από σήμερα. Άρα, αφού το αποτέλεσμα μετράει, τη σεζόν 2023-24 ο κόσμος ήταν κορυφαίος μ@λ@κ@ς που γκρίνιαζε, αφού εκ του αποτελέσματος όλαν πήγαν πρίμα. Οχι; Μια χαρά ήταν η μεταγραφική λειτουργία, μια χαρά ακριβό ρόστερ είχαμε κάνει, μια χαρά ροή χρημάτων είχαμε, μια χαρά ανάβανε τα φώτα στη σουίτα. Όλα μια χαρά. ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.
Ρωτάω γιατί τον στόχο του πρωταθλητισμού (σκέτο) που αναφέρεις, δεν ξέρω ποιος τον έθεσε. Ο ιδιοκτήτης πάντως είπε νταμπλ. Όχι πρωταθλητισμό.
Επίσης, επειδή βλέπω πως στο σχόλιο σου επαναλαμβάνεις αρκετές φορές μια φράση που δεν χρησιμοποίησα, αν το έχω κάνει κάπου, δείξε τη μου σε παρακαλώ.
Να δω και εγώ να θυμηθώ το σημείο που έγραψα πως είναι όλοι άχρηστοι, είναι όλα υπό διάλυση κλπ κλπ γιατί ειλικρινά δεν το θυμάμαι.
Αν το έκανα, κακώς το έκανα, αλλά ειλικρινά πιστεύω πως εδώ είναι η αρχή των περισσότερων παρεξηγήσεων.
Ορισμένοι, όταν διαφωνούν με τα γραφόμενα κάποιου άλλου, ή έστω έχουν κουραστεί με την επανάληψη κάποιων φράσεων, αρχίζουν να μιλάνε για ισοπεδώσεις, μηδενισμούς και το trend της εποχής "Μυστακιδικούς", οπότε οδηγούν επίτηδες τη συζήτηση σε σίγουρο αδιέξοδο και ακόμα πιο σίγουρο καυγά.
Μην μου πεις τώρα για τον τρόπο που ασκεί κριτική ο καθένας μας. Αν δεν μου αρέσει εμένα ο τρόπος που εκφράζεσαι, δεν μου δίνεται το δικαίωμα να σε διορθώνω, ούτε να σε βαπτίζω εχθρό, πελάτη, Μυστακιδικό και ιστορίες να'χαμε να λέγαμε.
Αν διαφωνώ επί της ουσίας, μπορώ να το γράψω. Καθαρά, ξεκάθαρα.
Τέλος, δεν νομίζω πως χρειάζεται επεξήγηση το σημείο που αναφέρω πως ο ΠΑΟΚ εδώ και δυο σεζόν έχει αποτύχει πλήρως.
"Ε λοιπόν βάσει αποτελεσμάτων και το κυριότερο βάσει στόχων που η ίδια η διοίκηση έχει κοινοποιήσει άπειρες φορές προς τον κόσμο, ο ΠΑΟΚ εδώ και δυο σεζόν έχει αποτύχει. Πλήρως." Αυτό έγραψα.
Αυτούς τους στόχους δεν έθεσε επίσημα και ανεπίσημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Επάνω λοιπόν σε αυτούς τους στόχους θα τους κρίνω ΕΓΩ.
Αν θέλουν, για τη σεζόν 2026-2027, ας θέσουν ως στόχο τον πρωταθλητισμό σκέτο, οπότε αν βγούμε 2οι ή 3οι, να είμαστε όλοι χαρούμενοι.
Πέρα από το ΑΡΔ, που ορισμένοι μας έχουν δώσει πολλές φορές το δικαίωμα να τους αποκαλούμε έτσι, όχι @aivas19 . Κατά την άποψη μου δεν θα έπρεπε.
Καλημέρα πυλώνα Makαρε!!
Η εμπειρία είναι κάτι συγκεκριμένο. Κάποιος που έχει σπουδάσει χωρίς να έχει ζήσει δεν έχει περισσότερη εμπειρία από κάποιον που έζησε κάτι.Πως μετριέται η εμπειρία και ποιοί είναι οι παράγοντες της βάσης;
Ένα στέλεχος που έχει σπουδάσει, χωρίς να το ζήσει, έχει περισσότερη εμπειρία από έναν που το έζησε (ποδοσφαιρικά εντός ομάδας, γράφεις και τις καταστάσεις) για χρόνια και στην συνέχεια γίνεται στέλεχος;
Αν κάποιος αποφοιτήσει από το παιδαγωγικό, όσες γνώσεις και να έχει, όσες δεξιότητες και να αποκτήσει, μόνο το βίωμα της πραγματικής τάξης θα τον βοηθήσει σταδιακά να σταθεί μέσα σε αυτήν.
Από την άλλη μιλάς για κάποιους που το έζησαν εντός ομάδας. Και πάλι όμως εδώ έχουμε μια ποιοτική διαφορά στην εμπειρία. Ένα παιδί έχει εμπειρία πολλών ετών από σχολική τάξη. Αυτό όμως δεν το καθιστά ικανό να εκμεταλλευτεί αυτήν την εμπειρία από διαφορετικό ρόλο και να γίνει δάσκαλος.
Η εμπειρία που έχουν τα συγκεκριμένα στελέχη είναι εμπειρία από διαφορετική θέση και δε συνεπάγεται και ικανότητα αξιοποίησής της όταν κληθούν να παίξουν το παιχνίδι με διαφορετικό ρόλο. Κάθε θέση κουβαλάει άλλο βάρος ειδικά όταν έχεις να κάνεις με διαχείριση και αξιοποίηση ανθρώπινου δυναμικού.
Καταλαβαίνεις λοιπόν πως το αρχικό σου ερώτημα για το πώς μετριέται η εμπειρία και ποιοι είναι οι παράγοντες πάνω στους οποίους θα στηριχθούμε για να τη μετρήσουμε είναι ένα ερώτημα ανοιχτό, με πολλές οπτικές, πάνω στο οποίο θα μπορούσαμε να σταθούμε ώρες αμέτρητες.
Συμφωνούμε όμως πως είναι ένα σπουδαίο χαρακτηριστικό; Για να το θέσω και αλλιώς.. Ο Αντρέ και ο Λεό, αν μείνουν 5 χρόνια στο ίδιο πόστο και με τις ίδιες αρμοδιότητες, θα είναι οι ίδιοι με αυτούς που είναι σήμερα;
Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως δεν είναι ικανοί και σήμερα. Υπάρχει και η ετερόφωτη εμπειρία την οποία κάποιοι άνθρωποι είναι ικανοί μέσω της παρατήρησης να αξιοποιήσουν. Αλλά ας μείνουμε εδώ.
Κοίτα, ίσως δεν το έγραψα καλά."Φοβάσαι" ότι δεν υπάρχει εμπειρία διαχείρισης, άρα και ρίσκου στο θέμα αλλαγής προπονητή;
Τι μας λέει ότι δεν θα γίνει, όχι επειδή είναι νέοι και δεν έχουν εμπειρία να το διαχειριστούν, αλλά ακριβώς επειδή γνωρίζουν πολύ καλά τον ΠΑΟΚ και βλέποντας ακόμα και το ρόστερ(εδώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου), δεν είναι σοφή απόφαση να γίνει η μετάβαση τώρα;
Δείχνει στρατηγική απόφαση και κατανόηση της πραγματικότητας αυτό ή έλλειψη εμπειρίας διαχείρισης αλλά και ρίσκου;
Δεν έχω ανησυχία για κάτι, ούτε μπορώ να ξέρω με τι γνώμονα θα πάρουν μια απόφαση η οποία όπως λες μπορεί να πηγάζει από σοφία και γνώση του ΠΑΟΚ άρα και να μην προχωρήσουν σε μετάβαση.
Άλλο πράγμα προσπάθησα να πω. Είμαι έξω από το οικοσύστημα και προσπαθώ να βρω κάτι στο οποίο θα με βοηθήσει να καταλήξω στο τι θα γίνει. Γι' αυτό ξεκίνησα με την υπόθεση πως διώχνουν τον προπονητή, άρα δημιουργούνται κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες οι οποίες δε μου βγάζουν λογική στο να κληθούν να τις διαχειριστούν.
Το αν η απόφαση παραμονής πηγάζει από φόβο και απειρία στη διαχείριση του μετά ή προέρχεται από σοφία και γνώση του ΠΑΟΚ και του ρόστερ του δεν το ξέρω.
Βέβαια και οι 2 αυτές εκδοχές έχουν μια διαλεκτική σχέση μεταξύ τους που στο τέλος μπορεί να καταλήγουν να είναι το ίδιο νόμισμα
Δεν καταπιάνομαι λοιπόν με ποιο κριτήριο θα αποφασίσουν αλλά με το τι θα αποφασίσουν.
Εγώ που είμαι απ'έξω, ξεκινώντας ανάποδα προσπαθώ να μαντέψω ποιον δρόμο θα διαλέξουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Τρί 09 Ιουν 2026, 13:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
- Maklaz, navigator11
Πειτε με λαικιστη, πειτε με οτι κανω κουμαντο με τα λεφτα αλλων( αυτη ειναι η δουλεια μου -οπαδος ειμαι), αλλα ποσο καυλα θα ηταν να παρει τον Γιαννουλη και να παει μετα να τους παρει και τον Τσαπρα με τα λεφτα που ενδεχωμενος βρει απο τον Σαντσες και να μεινουν με το λιλι στο χερι και να τρεχουν να βρουν πως θα κανουν την ευρωπαικη λιστα παρακαλωντας Λυκογιαννηδες και Σαλιακες?
- Kabamaru11
Οριακα μεγαλη η προταση 3+1 για Γιαννουλη,προσωπικα πανω απο 3 δεν θα εδινα για τον σχεδον 31χρονο Γιαννουλη που στηριζεται στην αθλητικοτητα του,μακαρι το παιδι να βγει -αθλητικα τουλαχιστον- Ματος και Λινο,αλλα παραμενει μεγαλο ποσο.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- namisenoiazei
Ανατροπή στην υπόθεση Γιαννούλη, με τον Ολυμπιακό να αποσύρεται από την προσπάθεια απόκτησής του
- These users thanked the author van rooy for the post (total 3):
- Panostas1995, paoki19, Gregk19262000
Μυριστηκαν το παπαρι. Μπράβο στην ομάδα που το κυνήγησε και μπράβο και στον παίκτη που από ΠΕΡΣΙ έχει ρίξει χυλόπιτα και στους 3 του ΠΟΚ για να έρθει στον ΠΑΟΚ.
Επικοινωνιακή νίκη! Πάμε ΠΑΟΚαρα!van rooy έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 13:47 Ανατροπή στην υπόθεση Γιαννούλη, με τον Ολυμπιακό να αποσύρεται από την προσπάθεια απόκτησής του

- These users thanked the author Psaras for the post (total 9):
- astral, nunies4, Panostas1995, st4this, Maklaz, Kenny4, Ally Samagoal, margas, Gregk19262000
Ώρα να ρίξουμε λίγο την προσφοράvan rooy έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 13:47 Ανατροπή στην υπόθεση Γιαννούλη, με τον Ολυμπιακό να αποσύρεται από την προσπάθεια απόκτησής του
- Kabamaru11
Δεν ξερω αν καταληξει σε εμας τελικα η οχι,αλλα αυτο που γινεται τις τελευταιες 2 μερες,ειναι αηδια,οχι μονο εδω μεσα αλλα κ στα σοσιαλ (που εκει οκ δεν μας αφορα σε πρωτη φαση).
Θα βρεθει καποιος που μας ζαλισε το ριπαπα να πει συγνωμη για την τοξικοτητα;Μαγκες η ζωη ειναι ωραια,ο ΠΑΟΚ την κανει ακομα πιο ωραια ειτε κερδιζουμε ειτε χανουμε,δεν χρειαζεται τοξικες συμπεριφορες,εννοειται κριτικη παντα να γινεται γιατι ετσι πρεπει,αλλα ενα οριο ρε γαμωτο.
Τουλαχιστον να μη σφαζομαστε εδω μεσα για μ@λακιες.
Θα βρεθει καποιος που μας ζαλισε το ριπαπα να πει συγνωμη για την τοξικοτητα;Μαγκες η ζωη ειναι ωραια,ο ΠΑΟΚ την κανει ακομα πιο ωραια ειτε κερδιζουμε ειτε χανουμε,δεν χρειαζεται τοξικες συμπεριφορες,εννοειται κριτικη παντα να γινεται γιατι ετσι πρεπει,αλλα ενα οριο ρε γαμωτο.
Τουλαχιστον να μη σφαζομαστε εδω μεσα για μ@λακιες.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 9):
- Psaras, paokkerkir, DonnieMcGrath, aivas19, lazar4, Maklaz, Kenny4, gergeo4, Ally Samagoal
- navigator11
Είσαι πλέον ο μοναδικός σεντονάς, που διαβάζω μέχρι τέλους. Λυπήσου με, ρε, οι αντοχές μου πια στις υψηλές θερμοκρασίες θυμίζουν απόπειρα Καμαρά για κοντρόλ με τη μία.marsantos έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 13:16Καλημέρα πυλώνα Makαρε!!
Η εμπειρία είναι κάτι συγκεκριμένο. Κάποιος που έχει σπουδάσει χωρίς να έχει ζήσει δεν έχει περισσότερη εμπειρία από κάποιον που έζησε κάτι.Πως μετριέται η εμπειρία και ποιοί είναι οι παράγοντες της βάσης;
Ένα στέλεχος που έχει σπουδάσει, χωρίς να το ζήσει, έχει περισσότερη εμπειρία από έναν που το έζησε (ποδοσφαιρικά εντός ομάδας, γράφεις και τις καταστάσεις) για χρόνια και στην συνέχεια γίνεται στέλεχος;
Αν κάποιος αποφοιτήσει από το παιδαγωγικό, όσες γνώσεις και να έχει, όσες δεξιότητες και να αποκτήσει, μόνο το βίωμα της πραγματικής τάξης θα τον βοηθήσει σταδιακά να σταθεί μέσα σε αυτήν.
Από την άλλη μιλάς για κάποιους που το έζησαν εντός ομάδας. Και πάλι όμως εδώ έχουμε μια ποιοτική διαφορά στην εμπειρία. Ένα παιδί έχει εμπειρία πολλών ετών από σχολική τάξη. Αυτό όμως δεν το καθιστά ικανό να εκμεταλλευτεί αυτήν την εμπειρία από διαφορετικό ρόλο και να γίνει δάσκαλος.
Η εμπειρία που έχουν τα συγκεκριμένα στελέχη είναι εμπειρία από διαφορετική θέση και δε συνεπάγεται και ικανότητα αξιοποίησής της όταν κληθούν να παίξουν το παιχνίδι με διαφορετικό ρόλο. Κάθε θέση κουβαλάει άλλο βάρος ειδικά όταν έχεις να κάνεις με διαχείριση και αξιοποίηση ανθρώπινου δυναμικού.
Καταλαβαίνεις λοιπόν πως το αρχικό σου ερώτημα για το πώς μετριέται η εμπειρία και ποιοι είναι οι παράγοντες πάνω στους οποίους θα στηριχθούμε για να τη μετρήσουμε είναι ένα ερώτημα ανοιχτό, με πολλές οπτικές, πάνω στο οποίο θα μπορούσαμε να σταθούμε ώρες αμέτρητες.
Συμφωνούμε όμως πως είναι ένα σπουδαίο χαρακτηριστικό; Για να το θέσω και αλλιώς.. Ο Αντρέ και ο Λεό, αν μείνουν 5 χρόνια στο ίδιο πόστο και με τις ίδιες αρμοδιότητες, θα είναι οι ίδιοι με αυτούς που είναι σήμερα;
Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως δεν είναι ικανοί και σήμερα. Υπάρχει και η ετερόφωτη εμπειρία την οποία κάποιοι άνθρωποι είναι ικανοί μέσω της παρατήρησης να αξιοποιήσουν. Αλλά ας μείνουμε εδώ.
Κοίτα, ίσως δεν το έγραψα καλά."Φοβάσαι" ότι δεν υπάρχει εμπειρία διαχείρισης, άρα και ρίσκου στο θέμα αλλαγής προπονητή;
Τι μας λέει ότι δεν θα γίνει, όχι επειδή είναι νέοι και δεν έχουν εμπειρία να το διαχειριστούν, αλλά ακριβώς επειδή γνωρίζουν πολύ καλά τον ΠΑΟΚ και βλέποντας ακόμα και το ρόστερ(εδώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου), δεν είναι σοφή απόφαση να γίνει η μετάβαση τώρα;
Δείχνει στρατηγική απόφαση και κατανόηση της πραγματικότητας αυτό ή έλλειψη εμπειρίας διαχείρισης αλλά και ρίσκου;
Δεν έχω ανησυχία για κάτι, ούτε μπορώ να ξέρω με τι γνώμονα θα πάρουν μια απόφαση η οποία όπως λες μπορεί να πηγάζει από σοφία και γνώση του ΠΑΟΚ άρα και να μην προχωρήσουν σε μετάβαση.
Άλλο πράγμα προσπάθησα να πω. Είμαι έξω από το οικοσύστημα και προσπαθώ να βρω κάτι στο οποίο θα με βοηθήσει να καταλήξω στο τι θα γίνει. Γι' αυτό ξεκίνησα με την υπόθεση πως διώχνουν τον προπονητή, άρα δημιουργούνται κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες οι οποίες δε μου βγάζουν λογική στο να κληθούν να τις διαχειριστούν.
Το αν η απόφαση παραμονής πηγάζει από φόβο και απειρία στη διαχείριση του μετά ή προέρχεται από σοφία και γνώση του ΠΑΟΚ και του ρόστερ του δεν το ξέρω.
Βέβαια και οι 2 αυτές εκδοχές έχουν μια διαλεκτική σχέση μεταξύ τους που στο τέλος μπορεί να καταλήγουν να είναι το ίδιο νόμισμα
Δεν καταπιάνομαι λοιπόν με ποιο κριτήριο θα αποφασίσουν αλλά με το τι θα αποφασίσουν.
Εγώ που είμαι απ'έξω, ξεκινώντας ανάποδα προσπαθώ να μαντέψω ποιον δρόμο θα διαλέξουν.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- Maklaz, marsantos
Η υποθεση πρεπει να τελειωνει σημερα κιολας. Δεν μπορει να σερνεται αλλο.