Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
xrisitsapa

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Δημοσίευση από xrisitsapa »

astral έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 10:59
xrisitsapa έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 10:57
ΑποστόληςΑ έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 10:38 Τα λεφτά έπρεπε να δοθούν σε στελέχη που ξέρουν το ποδόσφαιρο. Σε καταξιωμένους δηλαδή managers προκειμένου ΑΥΤΟΙ να προχωρήσουν τον ΠΑΟΚ μπροστά. Αυτό ο Ιβάν πιθανώς δεν το έχει ζήσει ποτέ στην πρώην Σοβιετική Ένωση όπου μεγάλωσε και σπούδασε, ακόμη και στην νυν Ρωσία. Δεν τους εμπιστεύεται και αυτό είναι φανερό.
Εμπιστεύεται μόνον άτομα που έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ ως παίκτες (Veirinha, Matos και αργότερα πιθανόν και άλλους) και με αυτούς προσπαθεί να αναπληρώσει τα κενά.
Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει, το εύχομαι όμως, για το καλό ΟΛΩΝ μας.
Αυτο ακριβως.
Καλως ή κακως ο Ιβαν λειτουργει με μια απαρχαιωμενη σοβιετικου τυπου λογικη, η οποια ομως εχει ξεπεραστει απο τις εξελιξεις.
Κατανοητο; NAI
Σωστο; OXI
Θα αλλαξει; OXI

Μονη ελπιδα οι γιοι του ή αλλιως η διοικητικη αλλαγη ειναι αναποφευκτη
Ενώ στην χρεοκοπημένη Ελλάδα βρήκε την μεγάλη των μάνατζερ σχολή και κουλτούρα Wall Street ...
Τι εννοεις; προφανως και οχι. Εχουμε τεραστια ελλειψη και σε στελεχη γενικα και σε ποδοσφαιρικα στελεχη ειδικοτερα.
Στην παγκοσμια αγορα ομως υπαρχουν
pavlos06

Δημοσίευση από pavlos06 »

Τεχνικός και αθλητικός διευθυντης τον ειχαν συμπαιχτη και ο προπονητης (με ερωτηματικό) παίχτη.
Μπορουν να αξιολογησουν το ποσο μπορουμε να νοιχτουμε γ αυτον τον παιχτη.

Θεωρω ότι ειναι καλος ωστόσο τα λεφτά πολλά.

Νομίζω υπάρχει μια κοντρα με γαυρο τελευταια ποιος θα φαει τα στελέχη/παιχτες ποιου. (Δεν εχω θεμα με σουλουκου ειλικρινα, ελπιζω ομως να μη χασουμε πουρλιο)
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

van rooy έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 10:56 <<Οι ομάδες πέρα από εταιρίες είναι ΟΜΑΔΕΣ. Τα αποτελέσματα στο γήπεδο είναι το βασικό κριτήριο. Αξιολόγησε λοιπόν με αυτό το πρίσμα.>>

Αυτό φίλε μου είναι ρομαντισμός. Οι ομάδες πλέον είναι πρωτίστως εταιρίες.

Όλοι μας γουστάρουμε να βλέπουμε πρωταθλήματα νταμπλ Ευρώπη κτλ ΌΜΩΣ ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΈΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
Ως πελατης δλδ εισαι ικανοποιημενος? Μπαινεις σε ενα παλιο μαγαζι, στην εισοδο ουτε υποδοχη, ουτε ενα φονταν.Το προσωπικο που κυνηγαει τη μπαλα ειναι καπως ελλιπες εδω κ χρονια, ο ιδιοκτητης δεν πολυπαταει ενω υποσχεται lounge , απεριτιφ κ fine dining ενω σερβιρει γεμιστα.κ αν ζητησεις λιγη φετα ,η παραγγελια αντι για την κουζινα παει στη λογιστρια η οποια δε βγαινει οικονομικα κ σου ερχεται πισω το πιατο χωρις τη φετα κ κρυο. ταυτοχρονα καθε χρονο το Μαϊο κανει μουτρακια με τον υπαλληλο με το σκουφακι. Το ενημερωτικο mail ερχεται μια δυο φορες το χρονο κ μιλαει γενικα κ στο pr εχει βαλει κατι αβουλα παιδακια.
These users thanked the author barlow4 for the post:
Patron
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

George Best4 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 09:33 Δε φέρνεις Μάτος μαζί με Βιερίνια σε κομβικους ρόλους για να στήσουν το αγωνιστικό, για να διώξεις τον προπονητή...
Γιωργαρε Καλυτεροτερε καλημέρα.
Προσπαθώ κι εγώ να πιαστώ από κάπου.
Μια τα βλέπω έτσι, μια αλλιώς.
Όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο κοντά είμαι σε αυτό που γράφεις.

Και ξεκινώ από την ανάποδη αφετηρία.
Έστω ότι διώχνουν τον Λουτσέσκου.
Έχεις Βιειρινια, έναν άνθρωπο που για πρώτη θα κληθεί να λάβει ή τουλάχιστον να συμμετέχει σε λήψεις αποφάσεων.
Έχεις και Ματος, έναν άνθρωπο με μικρή εμπειρία που όμως για πρώτη φορά θα θα κληθεί να λάβει ή τουλάχιστον να σε συμμετεχει στη λήψη αποφάσεων σε μια ομάδα που κάνει σκληρό πρωταθλητισμο. Και μην ξεχνάμε πως ο Μάτος έχει ζήσει και το κλεμμένο του 18 αλλά και την πολυιδιοκτησια. Ξέρει δλδ πως έρχεται σε ένα ποδοσφαιρικό περιβάλλον με ιδιαίτερη πίεση εντός και εκτός των τειχών.
Και θα πρέπει αυτοί οι 2 να βρουν προπονητή και να στήσουν ροστερ μέσα σε 20 με 25 μέρες; Γιατί κακά τα ψέματα με έναν καινούριο προπονητή το μισό ροστερ μπορεί να βγει off.
Μου μοιάζει αποστολή αυτοκτονίας. Μου φαίνεται υπερβολική ποσοτητα δουλειάς και ευθύνης για στελέχη αυτής της εμπειρίας και μέσα σε τέτοιο κλίμα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αφού σε απογοητεύει τόσο το μαγαζί, η εύλογη λύση είναι να μην πατάς, μέχρις ότου νιώσεις ότι μπορεί κάποια στιγμή να σε ικανοποιήσει. Δηλαδή, μιλώντας παντελώς λαϊκίστικα βέβαια, έχεις αξίωση σε ένα ταβερνείο ως θαμών να δίνεις συνεχώς οδηγίες και κατευθυντήριες για το πώς θα δρα το αφεντικό;
These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
Nassos, Ally Samagoal
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

xrisitsapa έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 11:04
xrisitsapa έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 10:57

Αυτο ακριβως.
Καλως ή κακως ο Ιβαν λειτουργει με μια απαρχαιωμενη σοβιετικου τυπου λογικη, η οποια ομως εχει ξεπεραστει απο τις εξελιξεις.
Κατανοητο; NAI
Σωστο; OXI
Θα αλλαξει; OXI

Μονη ελπιδα οι γιοι του ή αλλιως η διοικητικη αλλαγη ειναι αναποφευκτη
Ενώ στην χρεοκοπημένη Ελλάδα βρήκε την μεγάλη των μάνατζερ σχολή και κουλτούρα Wall Street ...
Τι εννοεις; προφανως και οχι. Εχουμε τεραστια ελλειψη και σε στελεχη γενικα και σε ποδοσφαιρικα στελεχη ειδικοτερα.
Γνωμη μου ,καλώς πάμε σε δικά μας στελεχη ,θα κανουν λάθη και θα μαθουν.Γενικα ο συλλογος μπορεί και πρέπει να γινει αυταρκης. Πρέπει να βγάζει τους δικους του παικτες ,προπονητες ηδη εχει βγαλει δύο ,τα δικά του στελέχη . Ειμαι της γνώμης και προτιμώ να κατεχει στο αθλκητικο κομμάτι μιας ομάδας ενας πρωην ποδοσφαιριστης που εχει σπουδάσει το αντικειμενο παρα εναν μανατζερ που είδε φως και μπηκε . Γκρινια για την γκρίνια .
These users thanked the author panpangr77 for the post:
PAOK DreXleR
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 11:03
gika έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 10:56 Αν δίνουμε όντως 4 εκατομμύρια για αριστερό μπακ, ελπίζω να δώσουμε 8 για χάφ και 12 για φορ, αλλιώς είμαστε απλά χαζοί και πέφτουμε στην ίδια παγίδα με Ζαφείρη που μας ανάγκασε να έχουμε Μπιάνκο χάφ, Βολιάκο στην άμυνα και Γιερεμεγιεφ φορ, που με τη σειρά τους οδήγησε σε σωρεία τραυματισμών λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης στις ικανότητες τους.
Ο Μπιάνκο ήταν 5ο χαφ σε μας αλλά θα ήταν 3ο-4ο στην ΑΕΚ και τον ΟΣΦΠ, ο Γερεμέγεφ έβαλε σε μισό χρόνο σε μας πιο πολλά γκολ απ'ότι όλοι οι φορ της ΑΕΚ και του ΠΑΟ με εξαίρεση τον Γιόβιτς. Το βάθος μας είναι ικανοποιητικό. Απλά πρέπει να μην τους σκάσουμε και να μην τους τραυματίσουμε όλους, και να μην παίζει η ομάδα τον μισό χρόνο σα να μην ξέρει ο ένας ούτε το όνομα του άλλου.
Άσχετα από τα νούμερα, η απόσταση ποιότητας Γιερεμέγιεφ-Γιακουμάκη, Μπιάνκο-Μειτέ/Οζντόεφ και Βολιάκο-Κεντζιόρα ήταν τέτοια που όταν είχαμε σειρά ντέρμπι στην Ελλάδα και δύσκολων ευρωπαϊκών αγώνων προτιμήθηκε να φτάσουμε τους μεν στα κόκκινα από το να δώσουμε μια ευκαιρία στους δε.

Τώρα αν θα είχαμε πάρει το πρωτάθλημα, αν θα είχαμε πάει πιο μακριά στην Ευρώπη ή αν έστω γλυκαίναμε την πίκρα μας με ένα κύπελλο ή δεύτερη θέση αν ο Ράζβαν έπαιρνε το ρίσκο δεν θα το μάθουμε ποτέ. Σημασία έχει ότι το ρόστερ ήταν γεμάτο με παίκτες που δεν είχαν την εμπιστοσύνη του, κυρίως γιατί το όλο μπάτζετ πήγε σε παίκτη που ήρθε Γενάρη, μπήκε στα βαθιά τον Μάρτη και δεν έπιασε το 100% του μέχρι και το τέλος της σεζόν.
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 11:03 Κατά τ'άλλα συμφωνώ ότι αν το μπάτζετ μας είναι πχ 10Μ και δώσουμε τα 4 σε αριστερό μπακ, είμαστε ζόρικα. Όχι γιατί δώσαμε 4, αλλά γιατί έχουμε μόνο 10 να δώσουμε σε μια χρονιά που έχουμε τον μεγαλύτερο μ.ο. ηλικίας στις διοργανώσεις που παίζουμε. Ακόμα ένας λόγος να καταλάβουμε επιτέλους στο Βαλκανιστάν ότι το μοντέλο έμπειρος 30αρης πέθανε πολλά χρόνια πριν.

Εκτιμώ ότι θα πήξουμε στους δανεικούς φέτος.
Αυτό είναι και το point μου.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι τα δέντρα της Τούμπας δεν βγάζουν τσαμπίά με εκατομμύρια. Θα βάλει ο Ιβάναρος το χέρι στην τσέπη, ίσως και παραπάνω από όλους τους άλλους, αλλά δεδομένων των εσόδων μας τα συνολικά χρήματα προς διάθεση θα είναι σηματνικά μικρότερα.

Τα 2.5Μ για Σάντσες και τα 3+1Μ για Γιαννούλη είναι να τραβάς τα μαλλιά σου αν είναι να παίζουμε με δανεικούς και αγύριστους στον κορμό της ομάδας.
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Αυτή είναι (για μένα ) η σωστή πρόταση 3+1 για τον Γιαννούλη είναι μια κανονική πρόταση....ούτε 700κ ούτε 5 μύρια....

Αν ο παίκτης νοιώθει όντως ΠΑΟΚ θα έρθει....
These users thanked the author Panostas1995 for the post (total 2):
Dimitris_L4, margas
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Οι δανεικοί και αγύριστοι ποιοι είναι ρε παίδες στον κορμό της ομάδας;

Καταρχάς εφόσον είναι αγύριστοι και καλοί παίκτες τότε μαγκιά του ΠΑΟΚ

Κατά δεύτερον πόσους δανεικούς έχουμε; Τρεις; Τέσσερις; Σε ρόστερ 25 παικτων. Ποιος κορμός είναι δανεικοί;
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

gika έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 11:15
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 11:03
gika έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 10:56 Αν δίνουμε όντως 4 εκατομμύρια για αριστερό μπακ, ελπίζω να δώσουμε 8 για χάφ και 12 για φορ, αλλιώς είμαστε απλά χαζοί και πέφτουμε στην ίδια παγίδα με Ζαφείρη που μας ανάγκασε να έχουμε Μπιάνκο χάφ, Βολιάκο στην άμυνα και Γιερεμεγιεφ φορ, που με τη σειρά τους οδήγησε σε σωρεία τραυματισμών λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης στις ικανότητες τους.
Ο Μπιάνκο ήταν 5ο χαφ σε μας αλλά θα ήταν 3ο-4ο στην ΑΕΚ και τον ΟΣΦΠ, ο Γερεμέγεφ έβαλε σε μισό χρόνο σε μας πιο πολλά γκολ απ'ότι όλοι οι φορ της ΑΕΚ και του ΠΑΟ με εξαίρεση τον Γιόβιτς. Το βάθος μας είναι ικανοποιητικό. Απλά πρέπει να μην τους σκάσουμε και να μην τους τραυματίσουμε όλους, και να μην παίζει η ομάδα τον μισό χρόνο σα να μην ξέρει ο ένας ούτε το όνομα του άλλου.
Άσχετα από τα νούμερα, η απόσταση ποιότητας Γιερεμέγιεφ-Γιακουμάκη, Μπιάνκο-Μειτέ/Οζντόεφ και Βολιάκο-Κεντζιόρα ήταν τέτοια που όταν είχαμε σειρά ντέρμπι στην Ελλάδα και δύσκολων ευρωπαϊκών αγώνων προτιμήθηκε να φτάσουμε τους μεν στα κόκκινα από το να δώσουμε μια ευκαιρία στους δε.

Τώρα αν θα είχαμε πάρει το πρωτάθλημα, αν θα είχαμε πάει πιο μακριά στην Ευρώπη ή αν έστω γλυκαίναμε την πίκρα μας με ένα κύπελλο ή δεύτερη θέση αν ο Ράζβαν έπαιρνε το ρίσκο δεν θα το μάθουμε ποτέ. Σημασία έχει ότι το ρόστερ ήταν γεμάτο με παίκτες που δεν είχαν την εμπιστοσύνη του, κυρίως γιατί το όλο μπάτζετ πήγε σε παίκτη που ήρθε Γενάρη, μπήκε στα βαθιά τον Μάρτη και δεν έπιασε το 100% του μέχρι και το τέλος της σεζόν.
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 11:03 Κατά τ'άλλα συμφωνώ ότι αν το μπάτζετ μας είναι πχ 10Μ και δώσουμε τα 4 σε αριστερό μπακ, είμαστε ζόρικα. Όχι γιατί δώσαμε 4, αλλά γιατί έχουμε μόνο 10 να δώσουμε σε μια χρονιά που έχουμε τον μεγαλύτερο μ.ο. ηλικίας στις διοργανώσεις που παίζουμε. Ακόμα ένας λόγος να καταλάβουμε επιτέλους στο Βαλκανιστάν ότι το μοντέλο έμπειρος 30αρης πέθανε πολλά χρόνια πριν.

Εκτιμώ ότι θα πήξουμε στους δανεικούς φέτος.
Αυτό είναι και το point μου.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι τα δέντρα της Τούμπας δεν βγάζουν τσαμπίά με εκατομμύρια. Θα βάλει ο Ιβάναρος το χέρι στην τσέπη, ίσως και παραπάνω από όλους τους άλλους, αλλά δεδομένων των εσόδων μας τα συνολικά χρήματα προς διάθεση θα είναι σηματνικά μικρότερα.

Τα 2.5Μ για Σάντσες και τα 3+1Μ για Γιαννούλη είναι να τραβάς τα μαλλιά σου αν είναι να παίζουμε με δανεικούς και αγύριστους στον κορμό της ομάδας.
Συμφωνούμε νομίζω. Απλά κάτι στο τελευταίο: Κι εγώ αν είχα 5Μ να δώσω και 5 θέσεις να καλύψω, θα τα έδινα σε 1-2 παίκτες και θα πήγαινα σε δανεικούς. Τουλάχιστον αυξάνεις τις πιθανότητες η μια θέση για την οποία θα τα σκάσεις να καλυφθεί. Αλλά επαναλαμβάνω, και ως κάποιος που ήθελε πολύ τον Γιαννούλη, ότι αν φέρνουμε 30+, η ανάγκη απόκτησης πολλών παικτών δεν θα είναι υπόθεση ενός ή δύο καλοκαιριών.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

navigator11 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 11:15 Αφού σε απογοητεύει τόσο το μαγαζί, η εύλογη λύση είναι να μην πατάς, μέχρις ότου νιώσεις ότι μπορεί κάποια στιγμή να σε ικανοποιήσει. Δηλαδή, μιλώντας παντελώς λαϊκίστικα βέβαια, έχεις αξίωση σε ένα ταβερνείο ως θαμών να δίνεις συνεχώς οδηγίες και κατευθυντήριες για το πώς θα δρα το αφεντικό;
Ιουν 2026 09:18

Με το μηνυμα μου προσπαθω να καταδειξω πως οσο κ αν τυπικα φαινομαστε πελατες, δεν ειμαστε πελατες.Στην ταβερνα αν δε σαρεσει δεν ξαναπας. Με τον ΠΑΟΚ δεν ειμαστε πελατες.Κ σκατα να μας προσφερει, το μυαλο μας εκει θα ειναι
These users thanked the author barlow4 for the post (total 3):
navigator11, aivas19, Thax
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

panpangr77 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 11:15
xrisitsapa έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 11:04

Γνωμη μου ,καλώς πάμε σε δικά μας στελεχη ,θα κανουν λάθη και θα μαθουν.Γενικα ο συλλογος μπορεί και πρέπει να γινει αυταρκης. Πρέπει να βγάζει τους δικους του παικτες ,προπονητες ηδη εχει βγαλει δύο ,τα δικά του στελέχη . Ειμαι της γνώμης και προτιμώ να κατεχει στο αθλκητικο κομμάτι μιας ομάδας ενας πρωην ποδοσφαιριστης που εχει σπουδάσει το αντικειμενο παρα εναν μανατζερ που είδε φως και μπηκε . Γκρινια για την γκρίνια .
Δεν διαφωνω. Κι εγω αυτης της αποψης ειμαι.
Απλα ΚΑΙ αυτο προυποθετει να αλλαξει η σοβιετικου τυπου διακυβερνηση της ομαδας.
Θα γινει; ΜΑΚΑΡΙ
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Γεια σου ρε barlow!
These users thanked the author DimitrisS for the post (total 2):
barlow4, navigator11
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Προφανώς ρε γιαλαντζί 😬 Κεννεθ. Αλλά δεν αντέχεται και λόγω της πορωσης, με την κάθε ευκαιρία, να τα βάζουμε όλα στο μπλέντερ και να τα βρίσκουμε στα πρόθυρα της τραγωδίας και όλους άσχετους και ανίκανους.
These users thanked the author navigator11 for the post:
barlow4
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Δε γραφω συχνα ρε Ναβι. Ουτε εχω τοση πορωση πια. Ουτε sites διαβαζω ,ουτε ραδια ακουω.Αυτο που βλεπω λεω. Κ οποια ανοχη στα λαθη ειχα ,μετα τη διαχειριση του διχασμου που εγινε απο τα δυο πορτοφολια που κανουν πλεον λεζαντα στον ΠΑΟΚ , την εχασα κ αυτη. Σκατα διοικηση κανει ο ιδιοκτητης της παε. Ο ιδιοκτητης της καε ως προς τη διοικηση της καε θα κριθει εν καιρω.Μονο στις ακαδημιες κανει παπαδες ο ιδιοκτητης της παε αλλα εκει προφανως δεν ανακατευεται ουτε αυτος ουτε η αχωνευτη λογιστρια.Εκει υπαρχει ενα μπατζετ, υπαρχουν ειδικοι κ υπευθυνοι κ γινεται σοβαρη δουλεια. Κ μπραβο του.
These users thanked the author barlow4 for the post (total 4):
Patron, navigator11, Logistis, giaxxo
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”