Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Δημοσίευση από Equalizer »

1. Η νέα πρόταση του ΠΑΟΚ είναι αυτό που υπονοησα χτες και σήμερα λέγοντας "ας δούμε τι θα φέρει η σημερινή μέρα". Το ποσό είναι πράγματι αυτό. Θεωρώ ότι ήδη είναι υπέρ το δέον αρκετό και δίκαιο για Γιαννούλη. Σήμερα λοιπόν δεν έχω παράπονο από την ομάδα.

Θεωρητικά η ομάδα του έχει πρόταση 5 Φιξ από αλλού. Από Γαύρο; Από Αγγλία; Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει προσωπικά

2. Για Σάντος όντως ήταν ωραία ιδέα, έχει πολλά χρόνια που τον σκεφτόμουν σε τέτοιο ρόλο. Τώρα τι είδους προπονητική είναι αυτό που νομίζει πως κάνει εσχάτως, δεν ξέρω. Δικαίωμα του όμως.
These users thanked the author Equalizer for the post (total 14):
GianD, Panostas1995, aivas19, george188, Logistis, PAOKevolution, Kenny4, paok apo epilogi, Maklaz, rockcity4 and 4 more users
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Μπήκε δυναμικά ο Λέο και με τον Αντελίνο από δίπλα, παραμέρισαν τη Μαρία που με νύχια και με δόντια χαλούσε το ντηλ η λογίστρια, κάτω από τη μύτη του ανήξερου "Παππούλη". Σύντομα στις οθόνες σας στο φόρουμ του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ :lol: :lol: :lol:

Πέρα από την πλάκα, εφόσον ισχύει η πρόταση, δυστυχώς πάει να γίνει αυτό που έγραφα από μέρες πριν. Δε βλέπω τον τρόπο με τον οποίο δεν θα βρούμε μπροστά μας τη συγκεκριμένη συμφωνία -εφόσον επιτευχθεί- στη συνέχεια του μεταγραφικού παραθύρου.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 2):
Maklaz, Parolos
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Το σκεπτικο μου ειναι απλο. Αν ο Μητσος επιθυμει τοσο πολυ να ερθει στον ΠΑΟΚ, δεν υπαρχει περιπτωση οι Γερμανοι να τον πιεσουν για γαυρο για 500χιλ διαφορα.
Οποτε αν ο γαυρος θελει να τον παρει πρεπει να φτασει σε νουμερα 5+. Ε αν πανε σε αυτα τα επιπεδα ας τον παρουν
These users thanked the author nunies4 for the post (total 3):
george188, paok apo epilogi, Kabamaru11
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

<<Οι ομάδες πέρα από εταιρίες είναι ΟΜΑΔΕΣ. Τα αποτελέσματα στο γήπεδο είναι το βασικό κριτήριο. Αξιολόγησε λοιπόν με αυτό το πρίσμα.>>

Αυτό φίλε μου είναι ρομαντισμός. Οι ομάδες πλέον είναι πρωτίστως εταιρίες.

Όλοι μας γουστάρουμε να βλέπουμε πρωταθλήματα νταμπλ Ευρώπη κτλ ΌΜΩΣ ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΈΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αν δίνουμε όντως 4 εκατομμύρια για αριστερό μπακ, ελπίζω να δώσουμε 8 για χάφ και 12 για φορ, αλλιώς είμαστε απλά χαζοί και πέφτουμε στην ίδια παγίδα με Ζαφείρη που μας ανάγκασε να έχουμε Μπιάνκο χάφ, Βολιάκο στην άμυνα και Γιερεμεγιεφ φορ, που με τη σειρά τους οδήγησε σε σωρεία τραυματισμών λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης στις ικανότητες τους.
These users thanked the author gika for the post (total 4):
Patron, Civic, Kenny4, smoothcriminal1926
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Επιβεβαιώνω, μπουκαρε χτες με τη βαλίτσα απευθείας απ' το αεροδρόμιο ο Λέο και φώναξε "φύγε απ' τη μέση μωρη άσχετη, εγώ θα κάνω διαπραγματεύσεις απευθείας. Κωλογερε, θα δώσουμε 4 εκατομμύρια και μη τολμήσεις και πεις οχι". Θα σας δείξω εγώ πως κάναμε μπίζνες στο Χάρβαρντ
These users thanked the author Equalizer for the post (total 13):
Aigle_Noir, george188, Sera4, aivas19, Panostas1995, Kenny4, Anwnimos, Maklaz, Magdi Tolba 4, pagotatzis and 3 more users
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 10:38 Τα λεφτά έπρεπε να δοθούν σε στελέχη που ξέρουν το ποδόσφαιρο. Σε καταξιωμένους δηλαδή managers προκειμένου ΑΥΤΟΙ να προχωρήσουν τον ΠΑΟΚ μπροστά. Αυτό ο Ιβάν πιθανώς δεν το έχει ζήσει ποτέ στην πρώην Σοβιετική Ένωση όπου μεγάλωσε και σπούδασε, ακόμη και στην νυν Ρωσία. Δεν τους εμπιστεύεται και αυτό είναι φανερό.
Εμπιστεύεται μόνον άτομα που έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ ως παίκτες (Veirinha, Matos και αργότερα πιθανόν και άλλους) και με αυτούς προσπαθεί να αναπληρώσει τα κενά.
Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει, το εύχομαι όμως, για το καλό ΟΛΩΝ μας.
Αυτο ακριβως.
Καλως ή κακως ο Ιβαν λειτουργει με μια απαρχαιωμενη σοβιετικου τυπου λογικη, η οποια ομως εχει ξεπεραστει απο τις εξελιξεις.
Κατανοητο; NAI
Σωστο; OXI
Θα αλλαξει; OXI

Μονη ελπιδα οι γιοι του ή αλλιως η διοικητικη αλλαγη ειναι αναποφευκτη
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είστε παρανοϊκοί ορισμένοι.

Μερικοί λένε το απόλυτα λογικό.Αν ήθελες να διώξεις τον προπονητή θα έπρεπε ήδη να το έχεις κάνει.
Θα έπρεπε ήδη να έχεις πάρει αποφάσεις.
Δε περιμένεις να τελειώσει και ο Ιούνιος να δεις τι θα κανεις.
Κι εσείς αντιδρατε. Γιατί μόνο εσείς ξέρετε.

Φταίει ο προπονητής για το χαμένο κύπελλο και την εικόνα των τελευταίων 3 μηνών? Έχεις βρει αντικατάστατη πριν τελειώσει το πρωτάθλημα για να κάνει και αξιολόγηση υλικού. Δε περιμένεις 1 μήνα+ να πάρεις απόφαση και να κάνεις μουτρακια.
Δε περιμένεις να κρίνεις προπονητή που έχεις 8 χρόνια συνεργασία μαζί του από το ματς με βαζελο

Γράφει ο άλλος "έχω την εντύπωση ότι ο Ιβάν μιλάει με κορυφαίο όνομα με τεράστιο κασέ". Είναι λογικό να γίνεται κάτι τέτοιο ενώ υπάρχει προπονητής? Και αν δεν μας κάτσει θα μείνουμε με Λουτσε σαν συμβιβασμό?

Εγώ ΠΑΟΚ είμαι αλλά αν ήμουν στη θέση του προπονητή και μου φεροντουσαν έτσι με τερματοφύλακα τον Θυμιανη και τον Μπαταουλα φορ θα έπαιζα μέχρι να με διώξουν.

Η επιτυχία είναι θέμα εμπιστοσυνης πιστης και αλληλοσεβασμού όταν μιλάς για ομάδα ανθρώπων.

Ή τον στηρίζεις τον προπονητή ή τον διωχνεις. Και 2 χρόνια τώρα είναι παμε και βλέπουμε η φάση.

Αν έφερε τον Μάτος και τον Βιερίνια και τους έβαλε σε θέσεις δίπλα στον προπονητή για να διώξει τον Λουτσε τότε μιλάμε για άλλη μια κίνηση οσκαρικής ανοησίες. Μια ακατανόητη επιλογή.

Το μόνο λογικό πλέον είναι η ομάδα να στηριχτεί και να συνεχισει όπως ειναι

-----

Όσοι κράζετε τον Γιαννούλη και τον κάθε Γιαννούλη για τα λεφτά κτλ. Θα δηλώνατε παραίτηση από τις δουλειές σας και να πάτε να δουλέψετε στην ΠΑΕ με τον βασικό μισθό?
Ο παίχτης έχει ένα συμβόλαιο και η ομάδα αφού απαιτεί ένα ποσό. Τα δίνεις τον παίρνεις. Αν δεν τα δώσεις εσύ θα τα δώσει άλλος.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

xrisitsapa έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 10:57
ΑποστόληςΑ έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 10:38 Τα λεφτά έπρεπε να δοθούν σε στελέχη που ξέρουν το ποδόσφαιρο. Σε καταξιωμένους δηλαδή managers προκειμένου ΑΥΤΟΙ να προχωρήσουν τον ΠΑΟΚ μπροστά. Αυτό ο Ιβάν πιθανώς δεν το έχει ζήσει ποτέ στην πρώην Σοβιετική Ένωση όπου μεγάλωσε και σπούδασε, ακόμη και στην νυν Ρωσία. Δεν τους εμπιστεύεται και αυτό είναι φανερό.
Εμπιστεύεται μόνον άτομα που έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ ως παίκτες (Veirinha, Matos και αργότερα πιθανόν και άλλους) και με αυτούς προσπαθεί να αναπληρώσει τα κενά.
Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει, το εύχομαι όμως, για το καλό ΟΛΩΝ μας.
Αυτο ακριβως.
Καλως ή κακως ο Ιβαν λειτουργει με μια απαρχαιωμενη σοβιετικου τυπου λογικη, η οποια ομως εχει ξεπεραστει απο τις εξελιξεις.
Κατανοητο; NAI
Σωστο; OXI
Θα αλλαξει; OXI

Μονη ελπιδα οι γιοι του ή αλλιως η διοικητικη αλλαγη ειναι αναποφευκτη
Ενώ στην χρεοκοπημένη Ελλάδα βρήκε την μεγάλη των μάνατζερ σχολή και κουλτούρα Wall Street ...
These users thanked the author astral for the post:
paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Η τελευταια προταση για Γιαννουλη ειναι αυτη που πρεπει ( κ επρεπε εξ αρχης πριν μπει ο γαυρος στο παιχνιδι)...τωρα νομιζω οτι ειναι κ στο θεμα του παιχτη...
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
george188
george188

Δημοσίευση από george188 »

Η αληθεια ειναι οτι στη χώρα των λαμογιών που ηρθε δεν βοηθησε κιολας
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ελπιζω στην προταση που καναμε να αναφεραμε οτι αν δεν γινει δεκτη, παιζει να βγαλουν ανακοινωση οι συνδεσμοι μας, μηπως μας λυπηθουν και τελειωσει η δουλεια.
These users thanked the author DimitrisS for the post (total 2):
astral, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ματος και Andre ετοιμάζουν βαλίτσες για Γιακουτια κάλου κακού
These users thanked the author astral for the post:
paok apo epilogi
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

gika έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 10:56 Αν δίνουμε όντως 4 εκατομμύρια για αριστερό μπακ, ελπίζω να δώσουμε 8 για χάφ και 12 για φορ, αλλιώς είμαστε απλά χαζοί και πέφτουμε στην ίδια παγίδα με Ζαφείρη που μας ανάγκασε να έχουμε Μπιάνκο χάφ, Βολιάκο στην άμυνα και Γιερεμεγιεφ φορ, που με τη σειρά τους οδήγησε σε σωρεία τραυματισμών λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης στις ικανότητες τους.
Ο Μπιάνκο ήταν 5ο χαφ σε μας αλλά θα ήταν 3ο-4ο στην ΑΕΚ και τον ΟΣΦΠ, ο Γερεμέγεφ έβαλε σε μισό χρόνο σε μας πιο πολλά γκολ απ'ότι όλοι οι φορ της ΑΕΚ και του ΠΑΟ με εξαίρεση τον Γιόβιτς. Το βάθος μας είναι ικανοποιητικό. Απλά πρέπει να μην τους σκάσουμε και να μην τους τραυματίσουμε όλους, και να μην παίζει η ομάδα τον μισό χρόνο σα να μην ξέρει ο ένας ούτε το όνομα του άλλου.

Κατά τ'άλλα συμφωνώ ότι αν το μπάτζετ μας είναι πχ 10Μ και δώσουμε τα 4 σε αριστερό μπακ, είμαστε ζόρικα. Όχι γιατί δώσαμε 4, αλλά γιατί έχουμε μόνο 10 να δώσουμε σε μια χρονιά που έχουμε τον μεγαλύτερο μ.ο. ηλικίας στις διοργανώσεις που παίζουμε. Ακόμα ένας λόγος να καταλάβουμε επιτέλους στο Βαλκανιστάν ότι το μοντέλο έμπειρος 30αρης πέθανε πολλά χρόνια πριν.

Εκτιμώ ότι θα πήξουμε στους δανεικούς φέτος.
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
Patron
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

nunies4 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 10:45 Ρελανς προταση 4εκ ο ΠΑΟΚ μολις το μετεφερε ο Τζορμπατζογλου.
3εκ + 1εκ μπονους
Αρχίσαμε τις παπαρίτσες. Όχι ο nunies, μην έχουμε καμιά παρεξήγηση!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”