Ο γκιοκα τι έλεγε ;
Ο τουρσου γιατί δεν έπαιξε ;
Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
- ΑποστόληςΑ
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Καλός ήταν ο Γκιόκα και ακόμη καλύτερος ο Κυριαζίδης.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- Kabamaru11
-
Panostas1995
Βλέποντας το ματς τις κ19 τις εθνικής μου έκανε καλή εντύπωση ο Μπερδος... πιστεύω θα είναι ο επόμενος νεαρός που θα καθιερωθεί στο ροτεισον (πέρσι έπαιξε βασικός στο ματς κυπέλλου με τη Λιβαδειά) ,
Εξτρέμ που τον πρώτο αντίπαλο δε τον βλέπει καν αλλά είναι και κοντρολαρισμενος... σίγουρα έχει μεγάλα περιθώρια εξέλιξης και κοντά στον Τάισον έμαθε και θα συνεχίσει να μαθαίνει πολλά.....
Βέβαια αν συνεχίσει έτσι και στη προετοιμασία εγώ θα προβληματιζομουν αν θα τον είχα απλά τρίτο εξτρέμ πίσω από τον βασικό και τον Τάισον....
Εξτρέμ που τον πρώτο αντίπαλο δε τον βλέπει καν αλλά είναι και κοντρολαρισμενος... σίγουρα έχει μεγάλα περιθώρια εξέλιξης και κοντά στον Τάισον έμαθε και θα συνεχίσει να μαθαίνει πολλά.....
Βέβαια αν συνεχίσει έτσι και στη προετοιμασία εγώ θα προβληματιζομουν αν θα τον είχα απλά τρίτο εξτρέμ πίσω από τον βασικό και τον Τάισον....
- These users thanked the author Panostas1995 for the post:
- Ιάσονας
Φέτος στο κύπελλο θα παίζουν υποχρεωτικά δύο 22χρονοι( του 2004 ή μικρότεροι με δικαίωμα συμμετοχής στην εθνική Ελλάδας). Αυτό σημαίνει πως θέλεις τουλάχιστον 4 ενεργούς πιτσιρικάδες.
-
Panostas1995
Μύθου, Χατσιδης , μπερδος, Ντουγκα, Σαρρής και έρχονται και άλλοι...Τρόμος έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 11:45 Φέτος στο κύπελλο θα παίζουν υποχρεωτικά δύο 22χρονοι( του 2004 ή μικρότεροι με δικαίωμα συμμετοχής στην εθνική Ελλάδας). Αυτό σημαίνει πως θέλεις τουλάχιστον 4 ενεργούς πιτσιρικάδες.
Είμαστε ίσως η μοναδική ομάδα που δεν θα έχουμε πρόβλημα με αυτό...
Φίλε μου πρόβλημα δεν θα έχουμε όπως σωστά αναφέρεις, πιστεύω όμως ότι θα έχουμε μπέρδεμα.Panostas1995 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 11:57Μύθου, Χατσιδης , μπερδος, Ντουγκα, Σαρρής και έρχονται και άλλοι...Τρόμος έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 11:45 Φέτος στο κύπελλο θα παίζουν υποχρεωτικά δύο 22χρονοι( του 2004 ή μικρότεροι με δικαίωμα συμμετοχής στην εθνική Ελλάδας). Αυτό σημαίνει πως θέλεις τουλάχιστον 4 ενεργούς πιτσιρικάδες.
Αν βγει ο Χατσίδης ποιος θα τον καλύψει και σε ποια θέση; Το ίδιο και για τα υπόλοιπα παιδιά φυσικά.
Τα έχει εξηγήσει ο @marsantos πολύ ωραία. Θα πρέπει η μία θέση αν είναι δυνατόν να καλυφθεί με τερματοφύλακα!
Εκτός βέβαια αν γίνει πολύ καλή δουλειά, τα παιδιά αποδώσουν και μπορούν να βγάλουν 90λεπτο.
-
Panostas1995
Ο Χατσιδης του χρόνου λογικά θα μπορεί να βγάλει 90λεπτοMaklaz έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 12:08Φίλε μου πρόβλημα δεν θα έχουμε όπως σωστά αναφέρεις, πιστεύω όμως ότι θα έχουμε μπέρδεμα.Panostas1995 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 11:57Μύθου, Χατσιδης , μπερδος, Ντουγκα, Σαρρής και έρχονται και άλλοι...Τρόμος έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 11:45 Φέτος στο κύπελλο θα παίζουν υποχρεωτικά δύο 22χρονοι( του 2004 ή μικρότεροι με δικαίωμα συμμετοχής στην εθνική Ελλάδας). Αυτό σημαίνει πως θέλεις τουλάχιστον 4 ενεργούς πιτσιρικάδες.
Αν βγει ο Χατσίδης ποιος θα τον καλύψει και σε ποια θέση; Το ίδιο και για τα υπόλοιπα παιδιά φυσικά.
Τα έχει εξηγήσει ο @marsantos πολύ ωραία. Θα πρέπει η μία θέση αν είναι δυνατόν να καλυφθεί με τερματοφύλακα!
Εκτός βέβαια αν γίνει πολύ καλή δουλειά, τα παιδιά αποδώσουν και μπορούν να βγάλουν 90λεπτο.
Ναι και ένας μικρός τερματοφύλακας είναι λύση...ο Μοναστηρλης νομίζω δε θα πιάνει για μικρός τη νέα χρονιά