Μεταγραφές Basketball 2026-2027
- Unpsofable78
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Xpek20
Δε νομίζω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες να επιλέξουν εμάς για Ευρωλιγκα, ούτε πρέπει να παγώσουν οι περιπτώσεις Γκρει και Αλεξάντερ. Μια χαρά παίκτες είναι.
Σκοπός δεν είναι να ικανοποιηθεί η προσωπική μου επιθυμία, αλλά με δύο τρεις διαφοροποιησεις - προσθήκες το ροστερ μας να γίνει σούπερ για το επίπεδο του Eurocup και ακόμη πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με τους γαβροβαζελους. Να κλείσει όσο το δυνατόν περισσότερο για φέτος η ψαλίδα.
Δε νομίζω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες να επιλέξουν εμάς για Ευρωλιγκα, ούτε πρέπει να παγώσουν οι περιπτώσεις Γκρει και Αλεξάντερ. Μια χαρά παίκτες είναι.
Σκοπός δεν είναι να ικανοποιηθεί η προσωπική μου επιθυμία, αλλά με δύο τρεις διαφοροποιησεις - προσθήκες το ροστερ μας να γίνει σούπερ για το επίπεδο του Eurocup και ακόμη πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με τους γαβροβαζελους. Να κλείσει όσο το δυνατόν περισσότερο για φέτος η ψαλίδα.
- Bobby Sands -4-
Για εμας ολους που εχουμε ζησει τον μπασκετικο ΠΑΟΚ μονο στα μπατζετ των 700.000, το εχουμε χασει με ολα αυτα
που γινονται, σαν σε ονειρο. Ποσες φορες δεν εχουμε αναρωτηθει, δεν υπαρχει καποιος λεφτας να παρει το μπασκετ?
που γινονται, σαν σε ονειρο. Ποσες φορες δεν εχουμε αναρωτηθει, δεν υπαρχει καποιος λεφτας να παρει το μπασκετ?
- These users thanked the author Bobby Sands -4- for the post:
- namisenoiazei
Με κανόνες αγοράς αν ο ΠΑΟΚ κάνει αίτηση ή έκανε, δεν υπάρχει λογική να μείνει εκτός Ευρωλίγκας. Εκτός αν το μπλοκάρουν οι δύο βρυκολακες. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει Ευρωλίγκα
Λέω πως, αν το όνομά μας μπει σε ψηφοφορία, ένας από τους δύο θα μας ψηφίσει απλώς για να την σπάσει στον άλλον.
Να έχουν τα μέσα τους για να ασχολούνται με το ποιος είναι πιο πατριώτης και υποστηρικτής του ελληνικού μπάσκετ.
Να έχουν τα μέσα τους για να ασχολούνται με το ποιος είναι πιο πατριώτης και υποστηρικτής του ελληνικού μπάσκετ.
- KalamarGiannis
παικταράς είναι, αλλά ο Ιτουδης τώρα τελευταία δεν τον έπαιζε. Τι έγινε;
Ο ιδανικός είναι, μπορεί να καλύψει την αδυναμία στην περιφερειακή άμυνα και οχι μόνο, μαρκάρει 4 θέσεις. Και επιθετικά 10-12 πόντους μεσο ορο θα τους έχει
και που ξερεις εσυ τι εκανε στις προσωπικες του στιγμες ο Ιτουδης ρε μαν;
- These users thanked the author jibbie for the post (total 12):
- tsachou, PAOKevolution, Psaras, Equalizer, Maurice_Escargot, DamoN, Dimitris_L4, Lekyrie, GianD, paok-porter1337 and 2 more users
- PAOKevolution
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Να σαι καλά ρε jibie!
Τι ώρα βγαίνει η απόφαση για Ευρωλίγκα σήμερα;
Να σαι καλά ρε jibie!
Τι ώρα βγαίνει η απόφαση για Ευρωλίγκα σήμερα;
- KalamarGiannis
1. Μόνο εγώ έχω την εντύπωση ότι η κατάσταση με τις μεταγραφές του μπασκετικού ΠΑΟΚ μοιάζει λες και μπήκε νεοπλουτη κυρία με απεριόριστη πιστωτική στο Παρίσι και κυνηγαει ότι βρει; Δεν νομίζω ότι είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Βεβαίως το τι θα γίνει στην πράξη μετράει, πρέπει όμως να ρεγουλαριστει λίγο από την ίδια την ομάδα το τι επικοινωνούμε και τι διακινείται
2. Είναι εντυπωσιακό, σε ευρύτερο επίπεδο στο άθλημα, το πόσο περίπλοκες έχουν γίνει οι συζητήσεις για τακτικές και τα συστήματα και οι αναλύσεις ομάδων και παικτών, την ώρα που στο παρκέ βλέπουμε εντελώς μέτρια και επιφανειακά πραγματα από όλες τις ομάδες. Ξεμπαρκα σουτ απ τη σέντρα, αμπαλα πενταρια, ανούσιες επιθέσεις.
3. Στο επίπεδο που είμαστε τώρα, εμένα ο Ομορουγι δεν με χαλάει. Καλό σώμα, αλτικος, δίνει λύσεις.
2. Είναι εντυπωσιακό, σε ευρύτερο επίπεδο στο άθλημα, το πόσο περίπλοκες έχουν γίνει οι συζητήσεις για τακτικές και τα συστήματα και οι αναλύσεις ομάδων και παικτών, την ώρα που στο παρκέ βλέπουμε εντελώς μέτρια και επιφανειακά πραγματα από όλες τις ομάδες. Ξεμπαρκα σουτ απ τη σέντρα, αμπαλα πενταρια, ανούσιες επιθέσεις.
3. Στο επίπεδο που είμαστε τώρα, εμένα ο Ομορουγι δεν με χαλάει. Καλό σώμα, αλτικος, δίνει λύσεις.
- Maurice_Escargot
Το 2 ειναι σωστη παρατηρηση και ειναι ενα παραδοξο καθως οσο πιο παιχνιδι μομεντουμ γινεται το παιχνιδι μπασκετ τοσο πιο τακτικα εξελισσεται, ακαδημαικοποιειται κι εμπλουτιζεται με τεχνογνωσια
Σχετικά με το (1) θα διαφωνήσω, όλες οι μέχρι τώρα κινήσεις δείχνουν αρκετά στοχευμένες και κινούνται πάνω κάτω στα ίδια χρηματικά επίπεδα.Equalizer έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 09:02 1. Μόνο εγώ έχω την εντύπωση ότι η κατάσταση με τις μεταγραφές του μπασκετικού ΠΑΟΚ μοιάζει λες και μπήκε νεοπλουτη κυρία με απεριόριστη πιστωτική στο Παρίσι και κυνηγαει ότι βρει; Δεν νομίζω ότι είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Βεβαίως το τι θα γίνει στην πράξη μετράει, πρέπει όμως να ρεγουλαριστει λίγο από την ίδια την ομάδα το επικοινωνούμε και τι διακινείται
Προφανώς θα προσπαθήσουν για μια υπέρβαση στη θέση 3, που είναι και η μόνη που έχει μείνει ανοιχτή αλλά σε καμία περίπτωση δε θα είναι ο Χεζόνια και αντίστοιχες χαζομάρες που γράφτηκαν.
Συμφωνώ στα (2) και (3).
- These users thanked the author PablitoV2 for the post (total 2):
- Michalios92, Thax
Η μόνη κίνηση νεοπλουτισμού (αλλά και παράλληλα ουσίας) θα είναι πιστεύω στην θέση 3-4.
Εκεί μπορεί να περιμένουμε πολύ καιρό μέχρι είτε να βρεθεί είτε να πεισθεί ο κατάλληλος
Εκεί μπορεί να περιμένουμε πολύ καιρό μέχρι είτε να βρεθεί είτε να πεισθεί ο κατάλληλος