τα 25 του τζιμα και τα 15 του κουλιε σε λεφτα μονοπολης τα πληρωθηκε?tzim01 έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 23:11και περσι πως δοθηκαν σε χωρα εε τα λεφτα για τζεφρι χωρις εσοδα απο πωλησεις,μην απαντησει καποιος οτι ειναι σε δοσεις ,ολες οι μεταγραφες σε δοσεις πληρονονται ,οπως αγοραζει ο ΠΑΟΚ σε δοσεις ετσι και πουλαει παιχτες του.prist64 έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 22:58 το θεμα ειναι το πως, θα κινηθει το χρημα για τις μεταγραφες
τοσα χρονια εντος ΕΕ γινοταν οταν υπηρχε διαθεσιμο χρημα απο πωληση-εις
εκτος ΕΕ γινοταν οι περισσοτερες κινησεις
τωρα με τον Ματος ελπιζω να ανοιξει παραθυρο,αν οχι πορτα στο Μπραζιλ
BRICS
πριν κανετε ονειρα για παικτες,να λαμβανετε ολες τις παραμετρους υπ΄οψιν
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
- loukas karadimos
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
-
Panostas1995
Άιντε πάλι θα το κάνουμε λογιστήριο εδώ μέσα....ένα παράδειγμα θα φέρω και τέλος......
Ο Καμαρά ήρθε ελεύθερος; Ναι
Ξέρουμε πόσο έχει κοστίσει ως τώρα ;
1 μύριο πήρε μπόνους υπογραφής
Και 1,5 μύριο συμβόλαιο
4 μύρια ως τώρα .....
Δε τα λες και λίγο για ελεύθερο από το πανέρι....
Μακάρι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια να ήταν τα λεφτά που μπαίνουν από τον Σαββίδη....
Ο Καμαρά ήρθε ελεύθερος; Ναι
Ξέρουμε πόσο έχει κοστίσει ως τώρα ;
1 μύριο πήρε μπόνους υπογραφής
Και 1,5 μύριο συμβόλαιο
4 μύρια ως τώρα .....
Δε τα λες και λίγο για ελεύθερο από το πανέρι....
Μακάρι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια να ήταν τα λεφτά που μπαίνουν από τον Σαββίδη....
Δε μου γεμιζει το ματι... Σκεψου οτι μιλαμε για 3αδα ζιβκοβιτσ-Ντελιας-Μεταγραφη. Δεν ξερω αν ειναι αυτου του επιπεδου παικτης.vs40 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 01:27 Για αριστερά τι γνώμη έχετε για τον αλέξανδρο Κυζιρίδη; Ένα βίντεο μόνο έχω δει και βλέπω καλό σουτ. 25 ετών, Έλληνας, τώρα πόσο κοστολογείται μετά από τέτοια σεζόν δεν ξέρω. Αρκούν 4εκ αγοράς;
Ημερα 8η.
Ηρθα στην δουλεια χωρις Κονσεϊσαο, θα φυγω με Κονσεϊσαο
- These users thanked the author embuji for the post:
- Dimitris_L4
- Dimitris_L4
Μπορεις για μια βδομαδα να ασχοληθεις με τν Μητσαρα...???embuji έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 07:19Δε μου γεμιζει το ματι... Σκεψου οτι μιλαμε για 3αδα ζιβκοβιτσ-Ντελιας-Μεταγραφη. Δεν ξερω αν ειναι αυτου του επιπεδου παικτης.vs40 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 01:27 Για αριστερά τι γνώμη έχετε για τον αλέξανδρο Κυζιρίδη; Ένα βίντεο μόνο έχω δει και βλέπω καλό σουτ. 25 ετών, Έλληνας, τώρα πόσο κοστολογείται μετά από τέτοια σεζόν δεν ξέρω. Αρκούν 4εκ αγοράς;
Ημερα 8η.
Ηρθα στην δουλεια χωρις Κονσεϊσαο, θα φυγω με Κονσεϊσαο![]()
![]()
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- Maklaz
Δεν με ενδιαφέρει ποσο κοστολογείται ο Γιαννούλης. Εάν καταλήξει στον Ολυμπιακο θα είναι ακόμη μια σφαλιάρα φέτος και δεν σηκώνουμε πλέον άλλες. Οσον αφορά εμένα, τέλος το ξέπλυμα στην ΠΑΕ. Κουράστηκα τόσα χρονια να μαλώνω με συγγενείς και φίλους για να υπερασπίζομαι αλλοπρόσαλλές αποφάσεις.
Αυριο μεθαυριο πιθανοτατα θα εχει τελειωσει το θεμα προπονητης γενικα οποτε θα πιασω τον Μητσο στα κοντα.Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 07:46Μπορεις για μια βδομαδα να ασχοληθεις με τν Μητσαρα...???embuji έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 07:19Δε μου γεμιζει το ματι... Σκεψου οτι μιλαμε για 3αδα ζιβκοβιτσ-Ντελιας-Μεταγραφη. Δεν ξερω αν ειναι αυτου του επιπεδου παικτης.vs40 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 01:27 Για αριστερά τι γνώμη έχετε για τον αλέξανδρο Κυζιρίδη; Ένα βίντεο μόνο έχω δει και βλέπω καλό σουτ. 25 ετών, Έλληνας, τώρα πόσο κοστολογείται μετά από τέτοια σεζόν δεν ξέρω. Αρκούν 4εκ αγοράς;
Ημερα 8η.
Ηρθα στην δουλεια χωρις Κονσεϊσαο, θα φυγω με Κονσεϊσαο![]()
![]()
- Dimitris_L4
Το θεμα ειναι να προλαβουμε...
Γιαννουλης Τσαπρας οδευουν προς γαυρο εκτος συγκλονιστικου απροοπτου ειπε μολις ο Κουλιανος
Γιαννουλης Τσαπρας οδευουν προς γαυρο εκτος συγκλονιστικου απροοπτου ειπε μολις ο Κουλιανος
Το ξαναεγραψα. Να κοψουν τον λαιμο τους να τον φερουν εδω. Αν παει σε αλλη ελληνικη ομαδα ειναι αυτογκολ τεραστιο.
Δεν σας καταλαβαίνω ρε παιδιά. Εγώ χθές έλεγα ότι δεν θα πρέπει να μας ενδιαφέρει η ηλικία του παίκτη αλλά αν αξίζει τα λεφτά που ζητούνται.delos15 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 07:52 Δεν με ενδιαφέρει ποσο κοστολογείται ο Γιαννούλης. Εάν καταλήξει στον Ολυμπιακο θα είναι ακόμη μια σφαλιάρα φέτος και δεν σηκώνουμε πλέον άλλες. Οσον αφορά εμένα, τέλος το ξέπλυμα στην ΠΑΕ. Κουράστηκα τόσα χρονια να μαλώνω με συγγενείς και φίλους για να υπερασπίζομαι αλλοπρόσαλλές αποφάσεις.
ΟΜΩΣ αν ο γαύρος που έχει μυριστει το κλίμα γύρω από την ομάδα τραβήξει την μεταγραφή στα 5,6,7εκ ο ΠΑΟΚ πρέπει να ακολουθήσει σαν @@λακας υπό τον φόβο τών αντιδράσεων να χαθεί ο Γιαννούλης;
@embuji αδερφέ μου καλημέρα!
Κλείσε τον κύκλο του προπονητή σήμερα, δεν θα σε κατηγορήσουμε που δεν πίεσες όσο έπρεπε
Ξεκίνα με τον Γιαννούλη από αύριο, σε 3-4 ημέρες θα τα έχεις καταφέρει.

Κλείσε τον κύκλο του προπονητή σήμερα, δεν θα σε κατηγορήσουμε που δεν πίεσες όσο έπρεπε
Ξεκίνα με τον Γιαννούλη από αύριο, σε 3-4 ημέρες θα τα έχεις καταφέρει.
Με Μπαμπα ξεζουμισμένο (ούτως ή άλλως) από το Μουντιάλ (ακόμα και να μην παίξει είναι σε ρυθμούς προπονήσεων), τον Τευλορ παροπλισμένο και τον Γιαννουλη όχι στην ομάδα μας, δύσκολα τα προκριματικά.
Ντουνγκα ντύσου, μπαίνεις
Ντουνγκα ντύσου, μπαίνεις
Αρα τους κλείσαμε εμείς ..Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 08 Ιουν 2026, 08:01 Το θεμα ειναι να προλαβουμε...
- abc_o_ karpouzas
Για αναβάθμιση μιλάτε....
Και...ρίχνετε...ατο τραπέζι τα ονόματα....γιαννουλης και τσαπρας...
Μάλιστα... Μάλιστα....
Αναβάθμιση σε εκείνην την πλευρά θα γίνει μόνο αν έρθει ένας καλύτερος από τον Μπαμπα....
Ενας...ματος.. Ενας... Ολιβαρες....
Άκου...Γιαννούλης...
Και...τσαπρας....

Οι φιλομενοι και οι σκονδροι μυαλό δεν έβαλαν σε κανέναν
Και...ρίχνετε...ατο τραπέζι τα ονόματα....γιαννουλης και τσαπρας...
Μάλιστα... Μάλιστα....
Αναβάθμιση σε εκείνην την πλευρά θα γίνει μόνο αν έρθει ένας καλύτερος από τον Μπαμπα....
Ενας...ματος.. Ενας... Ολιβαρες....
Άκου...Γιαννούλης...
Και...τσαπρας....
Οι φιλομενοι και οι σκονδροι μυαλό δεν έβαλαν σε κανέναν
Ναι ρε ποιος Γιαννουλης τωρα. Ο μπαμπα ειναι καλυτερος. Θα επαιζε βασικος σε ομαδα της μπουντεσλιγκα ο μπαμπα τωρα 100%
Άλλο το ένα άλλο το αλλο
Τις αμφιβολίες μου για Γιαννούλη τις έχω πει είτε έρθει είτε δεν έρθει
Επίσης όμως έχω πει οτι απώλεια του από άλλη ελληνική ομάδα θα είναι αποτυχια ξεκαθαρα
Τις αμφιβολίες μου για Γιαννούλη τις έχω πει είτε έρθει είτε δεν έρθει
Επίσης όμως έχω πει οτι απώλεια του από άλλη ελληνική ομάδα θα είναι αποτυχια ξεκαθαρα