το θεμα ειναι το πως, θα κινηθει το χρημα για τις μεταγραφες
τοσα χρονια εντος ΕΕ γινοταν οταν υπηρχε διαθεσιμο χρημα απο πωληση-εις
εκτος ΕΕ γινοταν οι περισσοτερες κινησεις
τωρα με τον Ματος ελπιζω να ανοιξει παραθυρο,αν οχι πορτα στο Μπραζιλ
BRICS
πριν κανετε ονειρα για παικτες,να λαμβανετε ολες τις παραμετρους υπ΄οψιν
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Κι όμως κάπως έτσι κάνουν τα ομοειδή σωματεία της Ευρώπης. Αντερλεχτ, Στουρμ Γκρατς, Τβέντε, Σλάβια Πράγας κ.λ.π.embuji έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 22:01Αυτους τους κοιτας εσυ και μικρομεσσαιοι απο γερμανιο-γαλλιο-ιταλιες. Σφιξαμε. Θα βρουν καλυτερα απο μας. Πρεπει να εχουμε τρομακτικο σκαουτινγκ νετγουορκ για να χτυπαμε τετοιους παικτες. Και αν, και με την πολιτικη της ομαδας στο μεταγραφικο, δεν νομιζω να ειμαστε και οι αγαπημενοι των μανατζερ. Στο ποδοσφαιρο πρεπει να ταϊσεις και λιγο.Ettien26 έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 21:18Εάν πας να πάρεις παίκτες που βρίσκονται κοντά στην λήξη του συμβολαίου τους (πχ. έξι μήνες ή ένα χρόνο) βρίσκεις και με πολύ λιγότερα. Το ζήτημα είναι να εστιάσεις εκεί.embuji έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 20:56 αν θες κατω απο 25 καλο παικτη βασικο, κατω απο 8 δυσκολα να δωσεις.
Κι εμείς έχουμε το πλεονέκτημα ότι μπορούμε και να δώσουμε μεγαλύτερα συμβόλαια από μικρομεσαίες ομάδας καλών πρωταθλημάτων. Όχι ίσως από τις Γερμανικές αλλά σίγουρα απο τις Γαλλικές και τις Ισπανικές.
Το ζήτημα συνεπώς δεν είναι τόσο ο ανταγωνισμός όσο η πρόθεση και η δυνατότητα να ρίξουμε λεφτά για κανονικές μεταγραφές.
Αλλιώς, μην τα ξαναλέμε, υπάρχουν οι δανεικοί και οι ελεύθεροι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Κυρ 07 Ιουν 2026, 23:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε χρήματα; Τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους (με εξαίρεση τον Ζαφειρη) με δανεικούς και ελεύθερους τη βγάζουμε. Που δεν είναι κακό, δεν έχω πρόβλημα με αυτό.margas έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 21:42Με στραγάλια πληρώνει ο μπατίρης;PablitoV2 έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 21:39Ναι, για τις ομάδες που δίνουν χρήματα, όχι για εμάς.renegade έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 20:59
Μα το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που κινούνται είναι για παίκτες κάτω των 27.
Από και και πέρα φυσικά και για πολύ καλές περιπτώσεις δίνονται χρήματα και για μεγαλύτερους παίκτες. Βέβαια οι θέσεις που ξοδεύονται τα λιγότερα χρήματα είναι αυτές των ακραίων μπακ
- Σουριναμέζος
- Δημοσιεύσεις: 3988
- Εγγραφή: Σάβ 19 Ιαν 2019, 17:00
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Ναι το επιτάσσει η ποδοσφαιρική λογική που λέει ότι του χρόνου, βαριά του παραχρόνου θέλεις την μια θέση να την έχει ο Έντι που είναι από τα κορυφαία prospect που έχεις στην ακαδημία και συνεπώς δεν αξίζει να επενδύσεις σε αυτή την θέση. Η παραμονή Μπάμπα για άλλη μια σεζόν ώστε να ετοιμαστεί ο Ντουνγκα ή τουλάχιστον να έχεις μια πιο σαφή εικόνα για το αν μπορείς να βασιστείς σε αυτό το παιδί είναι το λογικό.Τρόμος έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 20:33 Δηλαδή φέτος το δίδυμο Γιαννούλη 31 και Μπάμπα 33 είναι αυτό που επιτάσσει η ποδοσφαιρική λογική;
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Τις τελευταίες 3-4 σεζόν δίνουμε ένα ποσό γύρω στα 7 μυρια παντως. Για μια χρονιά σαν τη φετινή δεν είναι λίγα τα 7 αφού δεν έχουμε έσοδα από πωλήσεις. Τις χρονιές όμως που πουλούσαμε αβέρτα και είχαμε υπέρογκα έσοδα από αυτές ήταν οριακά έγκλημα να μην επανεπενδυσουμε τα έσοδα μας , με αποτέλεσμα να είμαστε σε αυτήν την κατάσταση σήμερα. Εγώ δεν έχω απαιτήσεις για μεγάλες μεταγραφές όσο ξέρω ότι η ομάδα δεν έχει έσοδα. Θα βγω να κράξω όταν πουληθεί το επόμενο ταλέντο μας ή όταν είμαστε ένα βήμα πριν το τσλ και δίνουμε τα ίδια λεφτά που δίναμε όταν παλεύαμε στο κονφερενς.PablitoV2 έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 23:07Είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε χρήματα; Τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους (με εξαίρεση τον Ζαφειρη) με δανεικούς και ελεύθερους τη βγάζουμε. Που δεν είναι κακό, δεν έχω πρόβλημα με αυτό.
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Μπορείς να βρεις ρευστό από Καμαρα ,Τειλορ , Ντεσποντοφ και Γκομεζ. Γύρω στα 7 υπολογιζω .prist64 έγραψε: Κυρ 07 Ιουν 2026, 22:58 το θεμα ειναι το πως, θα κινηθει το χρημα για τις μεταγραφες
τοσα χρονια εντος ΕΕ γινοταν οταν υπηρχε διαθεσιμο χρημα απο πωληση-εις
εκτος ΕΕ γινοταν οι περισσοτερες κινησεις
τωρα με τον Ματος ελπιζω να ανοιξει παραθυρο,αν οχι πορτα στο Μπραζιλ
BRICS
πριν κανετε ονειρα για παικτες,να λαμβανετε ολες τις παραμετρους υπ΄οψιν
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Φτανει ρε μαγκες με το δανεικους και ελευθερους την βγαζουμε. Το λειτουργικο κοστος της ομαδας ανεβηκε η δεν ανεβηκε? Τι σημασια εχει αν ειναι δανεικοι, ελευθεροι η αν ειναι μπασκετμπολιστες? Δεν ειναι το προβλημα της παε το μπατζετ.