Μεταγραφές Basketball 2026-2027
- Unpsofable78
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Έχω ξανά πει ότι αποφεύγω να μπαίνω προς το παρόν στο αντίστοιχο τοπικ του ποδοσφαίρου, για να μην διαβάζω σχόλια που χλευαζουν οτιδήποτε έχει σχέση με τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ.
Έκανα μια βόλτα και διάβασα τις παλιότερες σελίδες και τι διαπίστωσα;
Ότι εδώ μας γίνεται μάθημα να μην κάνουμε καν μπασκετική συζήτηση για τον άμεσο ανταγωνιστή μας φέτος, αλλά εκεί επιτρέπεται να βγάζουν χολή, εξυμνωντας τον Ριμπαλτα και την μεταγραφή Ζουμπκοφ.
Εκεί κάποιοι έχουν κάνει σημαία ως επίσημη δήλωση το περίφημο "είπε η Μαρία Γκοντσαρεβα σε ένα παιδί, first qualifiqation, then transfers", κι εδώ μας κάνουν μάθημα για το πόσο μεγάλα μπαμ και euroleague material είναι οι Χατζινς, Φοστερ, Γκρει και Αλεξάντερ.
Άλλοι πάλι εδώ, χωρίς καν να έχουν διαβάσει αυτά που έχω γράψει συνολικά εντελώς μπασκετικα , μας την πέφτουν με ψέματα και συκοφαντίες.
Αν κάποιος αμφισβητεί τα παραπάνω, μπορώ να τα μεταφέρω και αναλυτικά και ονομαστικά.
Λίγη τσίπα μερικοί. Λίγη.
Είναι ΠΑΟΚ αυτό την αγανάκτηση μου μέσα;
Ζητώ συγνώμη για το οφ τοπικ αλλά είναι να τρελαίνεσαι.
Ότι εδώ μας γίνεται μάθημα να μην κάνουμε καν μπασκετική συζήτηση για τον άμεσο ανταγωνιστή μας φέτος, αλλά εκεί επιτρέπεται να βγάζουν χολή, εξυμνωντας τον Ριμπαλτα και την μεταγραφή Ζουμπκοφ.
Εκεί κάποιοι έχουν κάνει σημαία ως επίσημη δήλωση το περίφημο "είπε η Μαρία Γκοντσαρεβα σε ένα παιδί, first qualifiqation, then transfers", κι εδώ μας κάνουν μάθημα για το πόσο μεγάλα μπαμ και euroleague material είναι οι Χατζινς, Φοστερ, Γκρει και Αλεξάντερ.
Άλλοι πάλι εδώ, χωρίς καν να έχουν διαβάσει αυτά που έχω γράψει συνολικά εντελώς μπασκετικα , μας την πέφτουν με ψέματα και συκοφαντίες.
Αν κάποιος αμφισβητεί τα παραπάνω, μπορώ να τα μεταφέρω και αναλυτικά και ονομαστικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Σάβ 06 Ιουν 2026, 21:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 7):
- Parolos, nunies4, Dimitris_L4, trouman, leomatos88, Ally Samagoal, TsantiridisG
Τα παραλες νομίζω
- These users thanked the author Patron for the post (total 2):
- paokspren, Gregk19262000
- Apeiroelaxistos
Ναι αλλά η χαποελ πέρσι πήρε το γιουροκαπDimitris_L4 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 20:08 Αν πεσουν πολλα φραγκα οταν δν εχεις ετοιμη κ στρωμενη ομαδα ναι φιλε μπορεις..βλεπε φετινη χαποελ..Υπαρχουν κ οι στρωμενες ομαδες που μπορουν να κανουν μια χρονια τρελη οπως η Βαλενθια αλλα δν ειναι ο κανονας...
- Apeiroelaxistos
Ναι αλλά η χαποελ πέρσι πήρε το γιουροκαπDimitris_L4 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 20:08 Αν πεσουν πολλα φραγκα οταν δν εχεις ετοιμη κ στρωμενη ομαδα ναι φιλε μπορεις..βλεπε φετινη χαποελ..Υπαρχουν κ οι στρωμενες ομαδες που μπορουν να κανουν μια χρονια τρελη οπως η Βαλενθια αλλα δν ειναι ο κανονας...
Για Τολιοπουλο δεν ξερω αν κινηθηκαν πριν τον Μητρου Λονγκ.Ετσι οπως εχει διαμορφωθει το ροστερ δεν εχει και πολυ νοημα να τον χτυπησεις τωρα.
- These users thanked the author dtown for the post (total 2):
- Dimitris_L4, Gregk19262000
Υπερβολικός. Αλλιως γράφεις από εκεί, αλλιώς γράφεις από εδώ, όπου φυσικά εδώ κανείς "μπασκετική κριτική".
- Unpsofable78
Για πες μου λοιπόν μια κριτική. Μην μου πεις με αφορμή σχόλια άλλων.omerta76 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 22:07 Υπερβολικός. Αλλιως γράφεις από εκεί, αλλιώς γράφεις από εδώ, όπου φυσικά εδώ κανείς "μπασκετική κριτική".
Για βρες μου μία να δω τι έγραψα;
Περιμένω απάντηση και ελπίζω να την έχω.
Και φυσικά θα υποδείξω κι εγώ ονομαστικά πώς γράφουν κάποιοι εδώ και πώς στο αντίστοιχο του ποδοσφαίρου.
Όπως τα γράφεις τα πράγματα για το ποδόσφαιρο έχεις δικιο Unpsofable με την παρατήρηση μόνο οτι το μπάσκετ βρίσκεται στο 2014 του ποδοσφαίρου. Επειδή στις συγκρίσεις που κάνεις βρισκω τον εαυτό μου στο ..εδώ μας γίνεται μάθημα να μην κάνουμε καν μπασκετική συζήτηση.. Μάθημα κανένα και κανείς δεν χρειάζεται μάθημα και κανένας άγνωστος δεν μπορεί έχει αυτό το ρόλο. Ένα ποστ έγραψα με μια παράκληση και ένα δεύτερο που έβγαλα ενόχληση. Ελπίζω αν συνεχιστεί η κατάσταση να είναι στα λογικά πλαίσια και να μην χρειάζεται να πηδαμε σελίδες στο τοπικ αυτο για να διαβάσουμε τις δικές μας μεταγραφές.Unpsofable78 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 21:11 Έχω ξανά πει ότι αποφεύγω να μπαίνω προς το παρόν στο αντίστοιχο τοπικ του ποδοσφαίρου, για να μην διαβάζω σχόλια που χλευαζουν οτιδήποτε έχει σχέση με τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author SCIFO for the post:
- Unpsofable78
- Unpsofable78
Δεν αφορούσε εσένα αδερφέ. Καμία σχέση
Ξέρουν εκείνοι.
Ας το σταματήσουμε εδώ το οφ τοπικ. Απλά αγανακτω μερικές φορές με αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου. Κι αφού δύο φορές μου είπαν ότι κάνω κριτική, θα ξεκινήσω όντως να κάνω και θα εκθέσω πολλούς.
Ξέρουν εκείνοι.
Ας το σταματήσουμε εδώ το οφ τοπικ. Απλά αγανακτω μερικές φορές με αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου. Κι αφού δύο φορές μου είπαν ότι κάνω κριτική, θα ξεκινήσω όντως να κάνω και θα εκθέσω πολλούς.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- SCIFO
-
TsantiridisG
Φίλε , κολλάει ταμάμ ο Τολιο. Κ βασικά δεν υπάρχει Έλληνας άλλος καλός σαν αυτόν. Είχες κ Καλαθη , και έλεγες ότι έχεις την καλύτερη ελλην περιφέρειαdtown έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 21:59 Για Τολιοπουλο δεν ξερω αν κινηθηκαν πριν τον Μητρου Λονγκ.Ετσι οπως εχει διαμορφωθει το ροστερ δεν εχει και πολυ νοημα να τον χτυπησεις τωρα.
Τι δεν έχει νόημα να τον χτυπήσεις τώρα; Αφού του χτυπήσαμε την πόρτα κ αυτός έδωσε άκυρο
Κατά τα άλλα, για να μη γίνουν κ άλλα χαζά
Σταύρου έχει άκρες ειδικά στο γαύρο . Κ λένε ότι πάνε να πάρουν το Φαλ. Φυσικά, ο γαύρος τον πρώτο λόγο αλλά αν δει ο Φαλ ότι δεν έχει θέση , έχουν γίνει λένε ήδη προεργασίες . Δεν έχω κτλβ ως Έλληνα ή όχι . Τεσπα, ακόμη κ σαν ξενο, ε άντε γαμηθειτε. Νταξ, development, βήμα βήμα ενώ μας έλεγαν 5 μήνες ότι πάμε για διηπειρωτικά , ακούγαμε για Μπιρτς, Λάρι σε αυτούς . Νταξ , όχι κ Φαλ. Αν γίνει φυσικά. Αλλά αν γίνει , νταξ έλεος
Κ είναι καθαρά μεταγραφικό. Δε θα έπρεπε να ακούμε έστω, ότι προσπαθούν για Φλιν; Για Μαικ Τζειμς ; Για Φαλ; Και οι δικοί μας
-
basketikos4
Τσαντιριδι εισαι ανω των 12 ετων?
- These users thanked the author basketikos4 for the post:
- yakel
Ε αν τον παιρναμε τωρα θα ειχαμε 6 ασσοδυα που θα ηθελαν ολοι χρονο.Αυτο λεω,στα βιντεο γκειμ θα λυνοταν το θεμα στην πραγματικοτητα λιγο πιο δυσκολο.Το κανει ο γαυρος αυτο που παρκαρει κατι Νετζηπογλου και Λαρενταζκηδες και δεν παιζουν σχεδον ποτε,σε εμας δυσκολο να δεχτει καποιος.TsantiridisG έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 22:38Φίλε , κολλάει ταμάμ ο Τολιο. Κ βασικά δεν υπάρχει Έλληνας άλλος καλός σαν αυτόν. Είχες κ Καλαθη , και έλεγες ότι έχεις την καλύτερη ελλην περιφέρειαdtown έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 21:59 Για Τολιοπουλο δεν ξερω αν κινηθηκαν πριν τον Μητρου Λονγκ.Ετσι οπως εχει διαμορφωθει το ροστερ δεν εχει και πολυ νοημα να τον χτυπησεις τωρα.
Τι δεν έχει νόημα να τον χτυπήσεις τώρα; Αφού του χτυπήσαμε την πόρτα κ αυτός έδωσε άκυρο
- Unpsofable78
Υπάρχει "λύση". Ακυρώνεις την μεταγραφή Χατζινς αν κι εφόσον δεν έχει υπογράψει ακόμη, που υποθέτω πώς όχι, γιατί λογικά θα είχε ήδη ανακοινωθεί και παίρνεις Τολιοπουλο. Στον άσο μην ξεχνάμε, πέρα από τον Καλαθη, μπορεί και ο Ναζ και υπάρχει και ο Μπαζινας.
Λέω για τον Χατζινς γιατί είναι ο μοναδικός ξένος για τον οποίο όπως κι εγώ, έτσι κι άλλοι έχουν ενδοιασμούς.
Βέβαια όπως έχω βαρεθεί να λέω, σημασία έχει τι θέλει ο Τρινκιερι, αν και από την άλλη είναι πολύ σημαντικό να αποκτηθεί ότι καλύτερο από Έλληνες παίκτες, στο μετρό του δυνατού, ειδικά αν πρόκειται να τους στερήσεις από τον ανταγωνιστή σου.
Λέω για τον Χατζινς γιατί είναι ο μοναδικός ξένος για τον οποίο όπως κι εγώ, έτσι κι άλλοι έχουν ενδοιασμούς.
Βέβαια όπως έχω βαρεθεί να λέω, σημασία έχει τι θέλει ο Τρινκιερι, αν και από την άλλη είναι πολύ σημαντικό να αποκτηθεί ότι καλύτερο από Έλληνες παίκτες, στο μετρό του δυνατού, ειδικά αν πρόκειται να τους στερήσεις από τον ανταγωνιστή σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Σάβ 06 Ιουν 2026, 23:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εσύ έκανες λογαριασμό για να προμοταρεις τον αρη?όλα τα post το ίδιο ...ο πιο πάνω κοιμαται και ξυπνάει με τον φόβο για τον αρη.. ΦτάνειTsantiridisG έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 22:38Φίλε , κολλάει ταμάμ ο Τολιο. Κ βασικά δεν υπάρχει Έλληνας άλλος καλός σαν αυτόν. Είχες κ Καλαθη , και έλεγες ότι έχεις την καλύτερη ελλην περιφέρειαdtown έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 21:59 Για Τολιοπουλο δεν ξερω αν κινηθηκαν πριν τον Μητρου Λονγκ.Ετσι οπως εχει διαμορφωθει το ροστερ δεν εχει και πολυ νοημα να τον χτυπησεις τωρα.
Κατά τα άλλα, για να μη γίνουν κ άλλα χαζά
Σταύρου έχει άκρες ειδικά στο γαύρο . Κ λένε ότι πάνε να πάρουν το Φαλ. Φυσικά, ο γαύρος τον πρώτο λόγο αλλά αν δει ο Φαλ ότι δεν έχει θέση , έχουν γίνει λένε ήδη προεργασίες . Δεν έχω κτλβ ως Έλληνα ή όχι . Τεσπα, ακόμη κ σαν ξενο, ε άντε γαμηθειτε. Νταξ, development, βήμα βήμα ενώ μας έλεγαν 5 μήνες ότι πάμε για διηπειρωτικά , ακούγαμε για Μπιρτς, Λάρι σε αυτούς . Νταξ , όχι κ Φαλ. Αν γίνει φυσικά. Αλλά αν γίνει , νταξ έλεος
Κ είναι καθαρά μεταγραφικό. Δε θα έπρεπε να ακούμε έστω, ότι προσπαθούν για Φλιν; Για Μαικ Τζειμς ; Για Φαλ; Και οι δικοί μας
-
Michalios92
Σορρυ φιλος Αλλά Φοβάμαι στην ιδέα να έχω στον ασσο τον Τολιοπούλο.Unpsofable78 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 23:00 Υπάρχει "λύση". Ακυρώνεις την μεταγραφή Χατζινς αν κι εφόσον δεν έχει υπογράψει ακόμη, που υποθέτω πώς όχι, γιατί λογικά θα είχε ήδη ανακοινωθεί και παίρνεις Τολιοπουλο. Στον άσο μην ξεχνάμε, πέρα από τον Καλαθη, μπορεί και ο Ναζ και υπάρχει και ο Μπαζινας.
Λέω για τον Χατζινς γιατί είναι ο μοναδικός για τον οποίο όπως κι εγώ, έτσι κι άλλοι έχουν ενδοιασμούς.
Βέβαια όπως έχω βαρεθεί να λέω, σημασία έχει τι θέλει ο Τρινκιερι, αν και από την άλλη είναι πολύ σημαντικό να αποκτηθεί ότι καλύτερο από Έλληνες παίκτες, στο μετρό του δυνατού.
Απλά δεν γίνεται…