Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
janellsis

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Δημοσίευση από janellsis »

Για να μη λέμε συνέχεια τα ίδια:

ο Μπιρτς ΔΕΝ εχει ελληνικό διαβατήριο - δεν παίρνεις διαβατήριο επειδή παντρεύεσαι Ελληνα/ίδα. Αυτό καταργήθηκε από το '84. Εξετάσεις χρειάζεται ή... τιμητική Πολιτογράφηση για την... μελλοντική προσφορά στην Εθνική, βλέπε Γουόκαπ 🤗😄.

Προφανώς δυνατές κινήσεις αμφότερες, Shields και Birch;-)
Johnpaokserres

Δημοσίευση από Johnpaokserres »

Ντιμιτριεβιτς και Τζέιμς οι απέναντι...
J007

Δημοσίευση από J007 »

Hayate έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 23:22 O Birch μετά το γαύρο το 16-17 έπαιξε σε ούτε λίγο ούτε πολύ 282 !!!!!! αγώνες στο NBA(5 PTS,4.4 rebs).Γύρισε στην Ευρώπη για την Χιρονα μια χρονιά και εδώ και δύο χρόνια είναι βασικό γρανάζι της ίσως καλύτερης ομάδας στην Ευρώπη μαζί με γαύρο,βαζελο,μονακο,real...Έγκλημα δεν είναι να πάρεις αυτόν τον παίκτη οχι.Πολυτελεια θα είναι.
Εσυ μπορει να βολευεσαι με τον ρολιστα σε ολη του την καριερα Birtch, αγνοωντας οτι εχει παρει την κατιουσα.Ο Birtch ειναι αταλαντος επιθετικα και κοντος για σεντερ.
Ασε εμενα να προτιμαω να θυσιασω την υπερπολυτινη αυτη θεση ξενου, για κατι σε στυλ ΣΜΑΙΛΑΓΚΙΤΣ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

KalamarGiannis έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 22:40 Ας σχεδιάσουμε ονειρευόμενοι:
οι 5 παίκτες ρακέτας στο 4 & 5 μπορεί να είναι:
4: Gray, Χουγκαζ, (Μoore)
5: Alexander, Μoore, Birtch

..kι 6ος εδώ κυρίως για Α1 κάποιος Κακλαμανάκης ή Τσαλμπούρης...(ή Ιατρίδης;)

πως σας μοιάζει;

Θα πάει η πούτσα σύννεφο.
These users thanked the author obanebane for the post (total 6):
Hayate, danirifle, demo4, palok, PAOKevolution, margas
Άβαταρ μέλους
rockcity4

Δημοσίευση από rockcity4 »

KalamarGiannis έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 22:40 Ας σχεδιάσουμε ονειρευόμενοι:
οι 5 παίκτες ρακέτας στο 4 & 5 μπορεί να είναι:
4: Gray, Χουγκαζ, (Μoore)
5: Alexander, Μoore, Birtch

..kι 6ος εδώ κυρίως για Α1 κάποιος Κακλαμανάκης ή Τσαλμπούρης...(ή Ιατρίδης;)

πως σας μοιάζει;
Κωδική ονομασία "Small Ball Heaven", καλό? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Ο Τρινκιέρι έχει έρθει από μήνες έχει συμμετάσχει στον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και υπάρχει μεταγραφικός οργασμός στον ΠΑΟΚ.

Αλλά όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ακόμη και τα τάχα μου φιλικά μιλάνε μόνο για τον Άρη που μόλις έκλεισε το Σπανούλη ο οποίος στο κάτω κάτω έχει πολύ μικρότερη προπονητική καριέρα από το Τρινκιέρι.

Δεν ξέρω ακριβώς πόσα λεφτά έχει ο νέος ιδιοκτήτης του Άρη αυτό που ξέρω είναι ότι το μέγεθος του Μυστακίδη δεν το πλησιάζει καν.

Αφήστε τους να ζουν στον κόσμο τους. Το αποτέλεσμα θα είναι πιο γλυκό.
These users thanked the author Rexaris for the post (total 5):
george188, xpek20, Sardan, Gregk19262000, Special 4
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

Rexaris έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 00:21 Ο Τρινκιέρι έχει έρθει από μήνες έχει συμμετάσχει στον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και υπάρχει μεταγραφικός οργασμός στον ΠΑΟΚ.

Αλλά όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ακόμη και τα τάχα μου φιλικά μιλάνε μόνο για τον Άρη που μόλις έκλεισε το Σπανούλη ο οποίος στο κάτω κάτω έχει πολύ μικρότερη προπονητική καριέρα από το Τρινκιέρι.

Δεν ξέρω ακριβώς πόσα λεφτά έχει ο νέος ιδιοκτήτης του Άρη αυτό που ξέρω είναι ότι το μέγεθος του Μυστακίδη δεν το πλησιάζει καν.

Αυτό ακριβώς, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Είδωμεν
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Μου έχει τύχει παλαιότερα συζήτηση με 2 παίχτες που έχουν παίξει όχι Β- Γ εθνική αλλά εθνική Ελλάδος που επέμεναν ότι με Αουγκουστο -Κουρτιτς δεν πάμε πουθενά και ότι δεν γίνεται ο Αρης να έχει σασα (ή Τζέκο ) -ματιγια και εμείς αυτούς τους 2 και προσπαθουσα απλά να μην καραφλιασω.
Οπότε άλλο να παίζεις άλλο να καταλαβαίνεις .
Εγω ειδικότερα το παραδέχομαι ότι εκτός από ΠΑΟΚ και φάιναλ φορ Ευρωλίγκα άντε και καμία σειρά πλέι οφ που να αξίζει όπως πχ φέτος βαζελος -βαλενθια έχω κόψει να βλέπω μπάσκετ
Για αυτό ξέρω τον κλαιμπερν και όχι τον σιλντς αλλά προφανώς εμπιστεύομαι εσάς τα αρρωστακια .
Στην άμυνα είναι η αλήθεια ότι δύσκολα αν δεν έχει κάποιος κάνα τρομερό ταλέντο όπως ο μπεβερλι πχ ή ο Αλεξαντερ με τις τάπες δύσκολο αν δεν τον παρακολουθείς τον παίχτη να αναγνωρίσεις την αξία του .
Πχ όταν πήρε τον χουαντσο ο βαζελος κανείς δεν ασχολούταν με τα ντιφλεξιον αλλά με τα 7/7 τρίποντα που έβαλε στον τελικό με την Ισπανία
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

Επίσημα κα αυτός μαζί μας!!

Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Rexaris έγραψε: Παρ 05 Ιουν 2026, 00:21 Ο Τρινκιέρι έχει έρθει από μήνες έχει συμμετάσχει στον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και υπάρχει μεταγραφικός οργασμός στον ΠΑΟΚ.

Μόνο Μπουγάτσας. :lol:
Έκανε και δήλωση.
Ο Σπανούλης θα λατρευτεί περισσότερο και από το Νίκο Γκάλη.
Πλάκα έχουν. Δημιουργούν απίστευτο content.
Θα έχει καλό χουλιαμά φέτος με τους ψηλωμένους Λαμπούμπου.
These users thanked the author Special 4 for the post:
paok-porter1337
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Το θέμα με τον Σπανούλη είναι αυτό που θα φέρει έξωαγωνιστικά, αυτό θα είναι το μεγάλο μας πρόβλημα.
Lekyrie

Δημοσίευση από Lekyrie »

Ο σιλντς πάντως αξίζει να κάνεις την υπέρβαση οικονομικά, καλός σκορερ και πολύ μπασκετικό μυαλό, δεν θα κάνει τρέλες να τραβάει προσπάθειες κτλπ
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ο Χάτζινς ακολουθεί στο instagram τον ΠΑΟΚ.
Στα δικά μου μάτια, το μόνο όνομα που δε μου κάνει κλικ. Όσο και να έψαξα γι' αυτόν. Άρα θα πετύχει :opaokara:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εγώ πάλι απορώ γιατί ασχολείστε με τον οσιαξενικό. Και να ήθελα να ασχοληθώ λίγο σοβαρά, βλέποντας τυχαία κάπου το βίντεο παρουσίασης του δον θπανούληθ, έκλαψα στα γέλια. Τέτοιο καρακιτσαριολίκι ούτε με τον ιμπερατόρ στον αλαφούζσπορ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”