Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Η ομάδα είναι δεμένη ....γνωρίζονται τόσα χρόνια... 
- Montrealiotis
Ότι και να συμβαίνει, που αν ακόμα συζητάμε για προπονητή είναι τουλάχιστον γελοίο, η επικοινωνία της ομάδας με τον κόσμο είναι τραγική. Μιλήστε βρε μαλακες στον κόσμο σας. Πείτε κάτι. Περιμένετε να πουλήσετε διαρκείας μετά, όταν κανετε έτσι.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post:
- Special 4
Για να μιλήσουν θα πρέπει πρώτα να έχουνε κάτι ολοκληρωμένο να πουν.Montrealiotis έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 12:55 Ότι και να συμβαίνει, που αν ακόμα συζητάμε για προπονητή είναι τουλάχιστον γελοίο, η επικοινωνία της ομάδας με τον κόσμο είναι τραγική. Μιλήστε βρε μαλακες στον κόσμο σας. Πείτε κάτι. Περιμένετε να πουλήσετε διαρκείας μετά, όταν κανετε έτσι.
Πρέπει να κάνουμε υπομονή.
Καλώς ή κακώς αν πρόκειται όντως για τόσο κοσμογονικές αλλαγές όπως επικοινωνείται , χρειάζεται λιγος χρόνος ζ δεν γίνονται όλα αυτά από την μία μέρα στην άλλη
- These users thanked the author renegade for the post (total 4):
- Psaras, marsantos, george188, paok apo epilogi
- Montrealiotis
Τι είναι αυτές οι κοσμογονικές αλλαγές που εξαρτώνται από 2-3 ματς τα οποία στράβωσαν. Πιστεύεις ότι αν παίρναμε κύπελλο ή/και τερματίζαμε δεύτεροι με κάνα δύο βαθμούς από την χάρτινη θα συνέβαιναν οι φημολογούμενες αλλαγές;
Για αυτό διατηρώ τις αμφιβολίες μου.
Για αυτό διατηρώ τις αμφιβολίες μου.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post:
- Thax
Καλημέρα σε όλους σας! Παρασκευή 5 Ιουνίου σήμερα. Πότε θα ανακοινωθεί από τον κ. Ανδρέα Παπαμιμικο η νέα δομή (οεο..!!) με τα νέα πρόσωπα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ..?
-
Panostas1995
Εμένα δε με ενδιαφέρει αν καθυστερούν αρκεί να γίνεται δουλειά από πίσω και μου αρέσει που δε βγαίνει τίποτα προς τα έξω....
Αυτό που θέλω όμως είναι όταν ανακοινωθούν τα στελέχη να έχουν ξεκάθαρο ρόλο και ευθύνες όπως είπε ο Παπαμιμίκος...
ο αθλητικός διευθυντής και τεχνικός διευθυντής να κάνουν μια συνέντευξη τύπου να μας πουν το πλάνο
Αυτό που θέλω όμως είναι όταν ανακοινωθούν τα στελέχη να έχουν ξεκάθαρο ρόλο και ευθύνες όπως είπε ο Παπαμιμίκος...
ο αθλητικός διευθυντής και τεχνικός διευθυντής να κάνουν μια συνέντευξη τύπου να μας πουν το πλάνο
-
xrisitsapa
Εχουν περασει 20 μερες και τιποτα...ε ρε τι δουλεμα ( νομιζουν οτι ) μας ριχνουν
Κανένα δούλεμα δεν σου ρίχνουν στο συγκεκριμένο θέμα
-
Panostas1995
Προσωπικά πιστεύω πως για κάποιες αλλαγές στη διοίκηση ήταν έτοιμοι και όταν βγήκε ο Παπαμιμίκος (Κοσελεφ στη Τούμπα είδαμε)...αλλά μετά το σοκαριστικό τέλος της χρονιάς μάλλον γύρισε το μυαλό του Σαββίδη και είπε πως πρέπει να αλλάξουν και άλλα άτομα για αυτό και η καθυστέρηση