Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Μεγάλο φάουλ της ΠΑΕ αν δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι πραγματικά θέλει. Όσα νεύρα και να είχα με τον Ραζβαν μετά από αυτό το τέλος, θα στήριζα την απόφαση της ΠΑΕ όποια και να ήταν. Μου έφτανε να ξέρω πως πήρε μια απόφαση και θα την πίστευε στο 100%, είτε με κάποιον άλλον, είτε με λουτσο. Αυτό που γίνεται τώρα είναι ΤΡΑΓΙΚΟ. Στο σημείο που φτάσαμε, 10 μέρες πριν την προετοιμασία, φέρτε έναν ΤΔ ώστε να προετοιμάσει την ομάδα για αυτή την αλλαγή από του χρόνου. Μέχρι τότε στηρίξτε τον Ρουμάνο όπως μπορείτε και βρείτε τρόπο να συσπειρώσετε τον κόσμο.
- These users thanked the author margas for the post:
- Montrealiotis
- Montrealiotis
Είδες που στο τέλος συμφωνείς μαζί μου;margas έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 14:32 Μεγάλο φάουλ της ΠΑΕ αν δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι πραγματικά θέλει. Όσα νεύρα και να είχα με τον Ραζβαν μετά από αυτό το τέλος, θα στήριζα την απόφαση της ΠΑΕ όποια και να ήταν. Μου έφτανε να ξέρω πως πήρε μια απόφαση και θα την πίστευε στο 100%, είτε με κάποιον άλλον, είτε με λουτσο. Αυτό που γίνεται τώρα μείναι ΤΡΑΓΙΚΟ. Στο σημείο που φτάσαμε, 10 μέρες πριν την προετοιμασία, φέρτε έναν ΤΔ ώστε να προετοιμάσει την ομάδα για αυτή την αλλαγή από του χρόνου. Μέχρι τότε στηρίξτε τον Ρουμάνο όπως μπορείτε και βρείτε τρόπο να συσπειρώσετε τον κόσμο.
-
john4serres
Το μπαλάκι στην διοίκηση vol. 533
Χάσαμε το μέτρημα πια.
Ο θυμωμένος Σαββίδης έχει τον λόγο, αλλά όχι τώρα. Όποτε θελήσει. Ίσως σε ένα μήνα.
Χάσαμε το μέτρημα πια.
Ο θυμωμένος Σαββίδης έχει τον λόγο, αλλά όχι τώρα. Όποτε θελήσει. Ίσως σε ένα μήνα.