Razvan Lucescu VI

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
van rooy

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από van rooy »

χαθήκαμε στη μετάφραση
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

Μεγάλο φάουλ της ΠΑΕ αν δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι πραγματικά θέλει. Όσα νεύρα και να είχα με τον Ραζβαν μετά από αυτό το τέλος, θα στήριζα την απόφαση της ΠΑΕ όποια και να ήταν. Μου έφτανε να ξέρω πως πήρε μια απόφαση και θα την πίστευε στο 100%, είτε με κάποιον άλλον, είτε με λουτσο. Αυτό που γίνεται τώρα είναι ΤΡΑΓΙΚΟ. Στο σημείο που φτάσαμε, 10 μέρες πριν την προετοιμασία, φέρτε έναν ΤΔ ώστε να προετοιμάσει την ομάδα για αυτή την αλλαγή από του χρόνου. Μέχρι τότε στηρίξτε τον Ρουμάνο όπως μπορείτε και βρείτε τρόπο να συσπειρώσετε τον κόσμο.
These users thanked the author margas for the post:
Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

margas έγραψε: Πέμ 04 Ιουν 2026, 14:32 Μεγάλο φάουλ της ΠΑΕ αν δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι πραγματικά θέλει. Όσα νεύρα και να είχα με τον Ραζβαν μετά από αυτό το τέλος, θα στήριζα την απόφαση της ΠΑΕ όποια και να ήταν. Μου έφτανε να ξέρω πως πήρε μια απόφαση και θα την πίστευε στο 100%, είτε με κάποιον άλλον, είτε με λουτσο. Αυτό που γίνεται τώρα μείναι ΤΡΑΓΙΚΟ. Στο σημείο που φτάσαμε, 10 μέρες πριν την προετοιμασία, φέρτε έναν ΤΔ ώστε να προετοιμάσει την ομάδα για αυτή την αλλαγή από του χρόνου. Μέχρι τότε στηρίξτε τον Ρουμάνο όπως μπορείτε και βρείτε τρόπο να συσπειρώσετε τον κόσμο.
Είδες που στο τέλος συμφωνείς μαζί μου;
:lol:
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Το μπαλάκι στην διοίκηση vol. 533

Χάσαμε το μέτρημα πια.
Ο θυμωμένος Σαββίδης έχει τον λόγο, αλλά όχι τώρα. Όποτε θελήσει. Ίσως σε ένα μήνα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προπονητικό Team Ποδοσφαίρου”