Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Αν ο pagotatzis τυχαίνει να έχει κάποιο σοβαρό πόσο σε κάποια ελβετική τράπεζα, ίσως θα έπρεπε να συζητηθεί σοβαρά η πρόταση
- These users thanked the author astral for the post (total 2):
- pagotatzis, Montrealiotis
Ποια Ελβετία; Πίσω απο την παγωτομηχανη τα κρύβει.
- These users thanked the author Patron for the post (total 2):
- astral, pagotatzis
Πήγε σε άλλη σκηνή
- These users thanked the author Patron for the post (total 2):
- aivas19, pagotatzis
Χαιρετώ τους υψηλούς του forum, με την άνοδο του ΠΑΟΚ μας στο μπάσκετ, που φέρνει και άνοδο στα πρόσωπα που γράφουν για το τμήμα και εδώ στο forum, προτείνω να ανοίξει ένα δεύτερο
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες (με άλλο όνομα αν θετε να μην υπάρχει μπέρδεμα)
αποκλειστικά για τη σπυριάρα, ώστε να μην μπερδεύεται στο γενικό νήμα (που τείνει προς ποδόσφαιρο) . Κλείνει πχ Σπανούλη ο συμπολίτης; Το γράφεις στο μπασκετική νήμα και δεν χάνεται στα ποδοσφαιρικά σχόλια. Αυτή τη στιγμή γράφουμε στο
ο κόσμος παίζει μπάσκετ για να μην χάνονται στο άλλο γιαυτό το προτείνω (Το οποίο ουσιαστικά είναι για εκτός Ελλάδος μπάσκετ όπως το αντίστοιχο του ποδοσφαίρου).
anyway δείτε το κι αν σας αρέσει ανοιξτε ενα νεο αλλιώς μένουμε στο τωρινό, απλα ρε παιδιά έχω πατήσει να μην μου έρχονται ειδοποιήσεις σε κάθε νέο μήνυμα (ΔΕΝ το έχω bookmarked) και παλι έρχονται
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες (με άλλο όνομα αν θετε να μην υπάρχει μπέρδεμα)
αποκλειστικά για τη σπυριάρα, ώστε να μην μπερδεύεται στο γενικό νήμα (που τείνει προς ποδόσφαιρο) . Κλείνει πχ Σπανούλη ο συμπολίτης; Το γράφεις στο μπασκετική νήμα και δεν χάνεται στα ποδοσφαιρικά σχόλια. Αυτή τη στιγμή γράφουμε στο
ο κόσμος παίζει μπάσκετ για να μην χάνονται στο άλλο γιαυτό το προτείνω (Το οποίο ουσιαστικά είναι για εκτός Ελλάδος μπάσκετ όπως το αντίστοιχο του ποδοσφαίρου).
anyway δείτε το κι αν σας αρέσει ανοιξτε ενα νεο αλλιώς μένουμε στο τωρινό, απλα ρε παιδιά έχω πατήσει να μην μου έρχονται ειδοποιήσεις σε κάθε νέο μήνυμα (ΔΕΝ το έχω bookmarked) και παλι έρχονται