33 χρόνων παιδί. Αμαρτία ρε φίλε.
Ελαφρύ το χώμα.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
- PAOK_Antarctica
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Ωραίο εξτρεμακι τσίμπησε η αεχ, πιστεύω είναι ότι πρέπει για αυτό που παίζει με τις σέντρες με γιοβιτς/βαργκας.
Αντε να δούμε τι θα κάνουμε καιμεις, ελπίζω πριν την προετοιμασία να έχουμε κλείσει γιαννουλη-Γιακουμάκη-εξτρέμ/δεκαρι-στοπερ. Δεν έχω πολλές ελπίδες ότι θα γίνουν 4 μεταγραφές στις επόμενες 20 μέρες, αλλά ας γίνουν έστω οι 2+τις οποίες ανανεώσεις να μπορούμε να κατεβάσουμε εντεκάδα στα φιλικά. Παρά το κλίμα, για κάποιο λόγο είμαι αισιόδοξος ότι η ομάδα θα τα πάει καλά στις μεταγραφές και θα είναι αξιοπρεπέστατη η ομάδα του χρόνου.
Αντε να δούμε τι θα κάνουμε καιμεις, ελπίζω πριν την προετοιμασία να έχουμε κλείσει γιαννουλη-Γιακουμάκη-εξτρέμ/δεκαρι-στοπερ. Δεν έχω πολλές ελπίδες ότι θα γίνουν 4 μεταγραφές στις επόμενες 20 μέρες, αλλά ας γίνουν έστω οι 2+τις οποίες ανανεώσεις να μπορούμε να κατεβάσουμε εντεκάδα στα φιλικά. Παρά το κλίμα, για κάποιο λόγο είμαι αισιόδοξος ότι η ομάδα θα τα πάει καλά στις μεταγραφές και θα είναι αξιοπρεπέστατη η ομάδα του χρόνου.
Οι άλλοι έκλεισαν 2 Ιουνίου το βασικό εξτρέμ της Τραμπζονσπόρ και πρώην της Σαχτάρ και εμείς δεν μπορούμε να κλείσουμε ούτε στελέχη για μία αναδιάρθρωση που ήταν προσχεδιασμένη να γίνει..
Δεν υπάρχει σωτηρία...
Δεν υπάρχει σωτηρία...
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Αν μου έφερναν με 5Μ 30αρη Ουκρανό από Τουρκία εγώ θα τσίριζα πάντως. Και παίζει και στην θέση που βολεύει τον Κοϊτά, που φέτος ήταν πολύ καλός. Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι παίζει σε τέτοια ποσά ο ευεργέτης του Λούμπεν.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
- margas
Ριαν στο μονο που θα διαφωνησω ειναι τα χρηματα, την αξια τους, τον πληθωρισμο, και οτι για οσους ειναι 35+ καποτε ολα αυτα ηταν σε χαμηλοτερα ευρη τιμων και αρα πλεον τα 5 μας ακουγονται πολλα ενω δεν ειναι.
Aλλα και παλι, σε αυτον τον ΠΑΟΚ με αυτο το μοντελο, προτιμω αυτον τον εμπειρο 30αρη στα 5 παρα ενα 25-26 στα 5 που δεν ξερω αν θα βγει.
Aλλα και παλι, σε αυτον τον ΠΑΟΚ με αυτο το μοντελο, προτιμω αυτον τον εμπειρο 30αρη στα 5 παρα ενα 25-26 στα 5 που δεν ξερω αν θα βγει.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Συμφωνώ για τα λεφτά, πλέον δεν είναι τρελό ποσό, αλλά κατά τ'άλλα αν το μοντέλο μας δεν μπορεί να υποστηρίξει παίκτες στα 25 τους, τότε έχουμε ένα μοντέλο που δεν μπορεί να μας πάει μακριά.
Είδαμε και με τον 31χρονο Βάργκα ποιος τσίριζε στο τέλος... Τον Μπερνάρντ της ζέλας όμως μερικοί τον λιγουρεύονται εδώ μέσα επειδή συνδυάζει εμπειρία, ποιότητα και... φτήνια.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 02:00 Αν μου έφερναν με 5Μ 30αρη Ουκρανό από Τουρκία εγώ θα τσίριζα πάντως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kenny4 την Τρί 02 Ιουν 2026, 08:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.