Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Δεν πάει σε εσένα φίλε μου, στο σχόλιο του jibbie πάει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GianD την Κυρ 31 Μάιος 2026, 21:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Unpsofable78
Ε οκ. Εν μέρει έχει τα δικια του ο jibbie. Αν κάνουμε μία αναδρομή για το τι έχει γραφτεί από τον χειμώνα μέχρι και σήμερα εδώ μέσα αλλά και στα social media για το ροστερ της επόμενης χρονιάς, σίγουρα δεν είναι αυτό που θα περίμενε κανείς, πάντα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ.
Ας περιμένουμε όμως να ολοκληρωθεί και μετά κρίνουμε.
Ας περιμένουμε όμως να ολοκληρωθεί και μετά κρίνουμε.
Πιστεύω όσοι τα λέγανε αυτά, ανάμεσά τους και εγώ, είχαμε στο μυαλό μας ότι θα παίζαμε Ευρωλίγκα.
Προφανώς είναι πάρα πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να πείσεις παίκτες πρώτης γραμμής της Ευρωλίγκας να παίξουν έστω και ένα χρόνο σε υποδεέστερη διοργάνωση.
Για αυτό δεν καταλαβαίνω την ειρωνεία
Αν είναι να ειρωνευόμαστε για το κάθε τι που έχει γραφτεί στα social media ή στο φόρουμ, του οποίου μέχρι πρότινος ήμουν παρατηρητής, θα γίνουμε ρδελομπου
Προφανώς είναι πάρα πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να πείσεις παίκτες πρώτης γραμμής της Ευρωλίγκας να παίξουν έστω και ένα χρόνο σε υποδεέστερη διοργάνωση.
Αν είναι να ειρωνευόμαστε για το κάθε τι που έχει γραφτεί στα social media ή στο φόρουμ, του οποίου μέχρι πρότινος ήμουν παρατηρητής, θα γίνουμε ρδελομπου
Συνεχίζω να θεωρώ δεδομένο πως θα πέσουν πολλά λεφτά και το μπάτζετ θα είναι 20 εκατομμύρια ή παραπάνω.
Αυτό παρουσιάστηκε πολλάκις, επίμονα και απερίφραστα - σε βαθμό μάλιστα αναίτιας ειρωνίας υποτιθέμενων αντιλόγων που δεν είχαν καν εκφραστεί από κανέναν στην πραγματικότητα, από τα επιλεγμένα κανάλια διάχυσης πληροφοριών της νέας διοίκησης, και πραγματικά πιστεύω πως ετσι θα γίνει. Για λόγους προφανείς, πρακτικούς και στρατηγικούς.
Αυτό παρουσιάστηκε πολλάκις, επίμονα και απερίφραστα - σε βαθμό μάλιστα αναίτιας ειρωνίας υποτιθέμενων αντιλόγων που δεν είχαν καν εκφραστεί από κανέναν στην πραγματικότητα, από τα επιλεγμένα κανάλια διάχυσης πληροφοριών της νέας διοίκησης, και πραγματικά πιστεύω πως ετσι θα γίνει. Για λόγους προφανείς, πρακτικούς και στρατηγικούς.
- These users thanked the author Equalizer for the post:
- Unpsofable78
- Shivaspace
έχετε ακούσει για επικείμενο φιλικό με την μπαρτσελόνα?..μπορεί να έγινε και συζήτηση για κάποιον παικτη , ίσως γι αυτο του Clyburn?
- These users thanked the author Shivaspace for the post:
- katafraktos
-
Michalios92
Ήταν να γίνουν 2 φιλικά με μπαρτσελονα και παρτιζαν στο παλατάκι τον Σεπτέμβριο.Shivaspace έγραψε: Κυρ 31 Μάιος 2026, 22:08 έχετε ακούσει για επικείμενο φιλικό με την μπαρτσελόνα?..μπορεί να έγινε και συζήτηση για κάποιον παικτη , ίσως γι αυτο του Clyburn?
Τις συζητήσεις τις έκανε ο Μπουντούρης.
Μετά την παραίτηση του, δεν ξέρω κατά πόσο έχουν κλείσει ή όχι αυτά τα φιλικά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Michalios92 την Κυρ 31 Μάιος 2026, 22:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- WestBlock4
20 μυρια για eurocup αποκλείεται.Equalizer έγραψε: Κυρ 31 Μάιος 2026, 22:07 Συνεχίζω να θεωρώ δεδομένο πως θα πέσουν πολλά λεφτά και το μπάτζετ θα είναι 20 εκατομμύρια ή παραπάνω.
- These users thanked the author WestBlock4 for the post (total 2):
- GianD, katafraktos
- Unpsofable78
Φίλε μου κάνεις λάθος. Είναι πολλοί αυτοί που έλεγαν για 20 μύρια μπάτζετ ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Ότι δεν θα πιστεύουμε στα μάτια μας κτλπ. Ότι έχουμε τον πιο πλούσιο ιδιοκτήτη στην Ευρώπη και άλλα πολλά.GianD έγραψε: Κυρ 31 Μάιος 2026, 22:07 Πιστεύω όσοι τα λέγανε αυτά, ανάμεσά τους και εγώ, είχαμε στο μυαλό μας ότι θα παίζαμε Ευρωλίγκα.
Και φυσικά δεν τα έχουν γράψει μόνο συνοπαδοι ή insiders, αλλά και δημοσιογράφοι φίλα προσκείμενοι στον νέο ιδιοκτήτη της ΚΑΕ.
Μέχρι και πρόσφατα, οταν εγώ έλεγα εδώ μέσα ότι καλό θα είναι να είμαστε ρεαλιστές και ότι για φέτος μάλλον χτίζουμε ροστερ Eurocup, κάποιοι με στόμφο μου τόνιζαν ότι κάνω λάθος.
Και μακάρι να κάνω. Ας περιμένουμε να δούμε.
Επίσης, μια χαρά μπορείς να πείσεις παίκτες με το χρήμα, πλήρωνοντας όμως υπεραξία.
Η ουσία για μένα όμως δεν είναι ούτε το χρήμα, ούτε το να πείσεις κάποιον Ευρωλιγκατο στη δύση της καριέρας του να έρθει.
Η ουσία είναι να βρεις τους επόμενους παίκτες Ευρωλιγκα. Χρήμα υπάρχει. Ελπίζω να υπάρχει και τεχνογνωσία λόγω Τρινκιερι.
-
basketikos4
Καταρχην ποιος ελεγε για 20 εκατομμυρια μπατζετ αγωνιστικο? Αυτο ειναι μπατζετ 3ης ομαδας ευρωλιγκας και πανω απο ρεαλ μαδριτης https://www.betarades.gr/mpatzet-omadon ... uroleague/
Μηπως εχετε μπερδευτει??
Ετσι πως φτιαχνεται το μπατζετ δειχνει τουλαχιστον 10 εκατομμυριων αγωνιστικο.
Που σημαινει απο τα μεγαλυτερα του γιουροκαπ.
Και βαση αριθμων αυξηση μπατζετ 1000% απο προπερσι και 300 με 500% απο περσι.
Μηπως εχετε μπερδευτει??
- Shivaspace
θα γούσταρα ξανα και CSKA..ο αθλητισμός ενώνει και τους έχουν εξαφανίσει απ το ευρωπαικό μπάσκετ..fainal four χωρίς να πρέπει να παίξεις ή να αποκλείσεις τους Ρώσους , στέκει??Michalios92 έγραψε: Κυρ 31 Μάιος 2026, 22:11 Ήταν να γίνουν 2 φιλικά με μπαρτσελονα και παρτιζαν στο παλατάκι τον Σεπτέμβριο.
Τις συζητήσεις τις έκανε ο Μπουντούρης.
Μετά την παραίτηση του, δεν ξέρω κατά πόσο έχουν κλείσει ή όχι αυτά τα φιλικά
Δεν έχω απολύτως καμία διάθεση να ψάξω και να βάλω σκρινσοτ από δήθεν πριμαντόνες των σόσιαλ που έχουν καβαλήσει το καλάμι και μετέτρεψαν εν μια νυκτί τον εαυτό τους από οπαδό σε φερέφωνο, και έριχναν και συγκεκαλυμένο λάδι στη φωτιά, και ειρωνεύονταν και κόσμο.
Αυτά έγραφαν, αυτά περιμένω. Και όντως πιστέυω πως θα γίνουν.
Τώρα, αν αυτά ήταν μικτά, προ φόρων, πρό ρατα, προ γιουρολιγκ, προ εορτής ή προ Χριστού, δεν έχω ούτε τη διάθεση, ούτε τον τρόπο να το αναλύσω.
Αυτά έγραφαν, αυτά περιμένω. Και όντως πιστέυω πως θα γίνουν.
Τώρα, αν αυτά ήταν μικτά, προ φόρων, πρό ρατα, προ γιουρολιγκ, προ εορτής ή προ Χριστού, δεν έχω ούτε τη διάθεση, ούτε τον τρόπο να το αναλύσω.
-
Dimitrisou
Καλα φιλε ειναι γνωστες οι σελιδες και τα ατομα που τα προωθουσαν και τα προωθουν ακομη αυτα..basketikos4 έγραψε: Κυρ 31 Μάιος 2026, 22:28 Καταρχην ποιος ελεγε για 20 εκατομμυρια μπατζετ αγωνιστικο? Αυτο ειναι μπατζετ 3ης ομαδας ευρωλιγκας και πανω απο ρεαλ μαδριτης https://www.betarades.gr/mpatzet-omadon ... uroleague/
Μηπως εχετε μπερδευτει??
Αυτο δεν σημαινει οτι αν δεν ειναι 20 σηκω φυγε κτλ.
Ισα ισα ειναι υπεραρκετο ενα μπατζετ στα 10.
Το θεμα ειναι οτι οταν φουσκωνουν τα μυαλα του κοσμου με τα νουμερα και τα ονοματα που κλυκλοφορουσαν ,ε λογικο ειναι να πει μετα οτι πει.
Δεν εχει αναγκη ο Μυστακιδης κανεναν απο αυτους και ουτε εχει να αποδειξει οτι εχει λεφτα.
Περισσοτερο κακο κανουν στην ομαδα με αυτα που λενε παρα καλο.
Νομιζω υπάρχουν δυο επίπεδα. Αυτό που αφορά όσα γράφονται ή ακούγονται σε σάιτ σοσιαλ και ράδια, μεταφέρονται εδώ, και ανοιγει μια συζήτηση στη βαση αυτών για τις μεταγραφές. Και ενα δεύτερο επίπεδο, ειτε με βαση πληροφοριες απο μπασκετικους δημοσιογράφους, ειτε ανεξαρτητα απ αυτές απλη μπασκετική κουβέντα μεταξυ μας. Στο δεύτερο επίπεδο τεράστια ποσά μπάτζετ ελάχιστα έγιναν αντικείμενο σοβαρής κουβέντας και οι πολλοι περισσότεροι εδω, αν δεν προσπαθούσαν να κατεβάσουν τις προσδοκίες, ήταν πολύ προσεκτικοί σε ποσά και ονόματα.
Άποψή μου η τοξικοτητα στο φόρουμ σχεδόν παντα μεταφέρεται απ αυτα που ακουγονται και γράφονται εκτος και πολυ λιγοτερο εως καθόλου παραγεται εντός .
Άποψή μου η τοξικοτητα στο φόρουμ σχεδόν παντα μεταφέρεται απ αυτα που ακουγονται και γράφονται εκτος και πολυ λιγοτερο εως καθόλου παραγεται εντός .