Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Εγώ από μπάσκετ δεν έχω ιδέα, τύπου Spalding την πάω τμήμα για βόμβα. Όμως βλέποντας έτσι να ασχολείται ο κόσμος, να ανεβαίνει το επίπεδο, εύχομαι να κάνει ο καθένας τους το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Και να πάει ο Ιβαν να δει την ΠΑΟΚαρα να σηκώνει ευρωλιγκα σε 5 χρόνια και ο Τέλης καλεσμένος στη σουίτα στην Τούμπα στα προημιτελικά του τσουλου.
- These users thanked the author Nassos for the post (total 2):
- Kabamaru11, Athens
- ΑποστόληςΑ
Μπουμερ!!!
- These users thanked the author Patron for the post (total 2):
- katafraktos, embuji
-
cannibalfrag
Οτι εγραψα ειναι αληθεια...πειτε οτι θελετε,γραψτε οτι εξυπναδα θελετε (παντως βρε,εχει τοσους εξυπνους το forum και ψαχνουμε να στελεχωθουμε απο εξωτερικο,κριμα).
Κυριακη κοντη γιορτη λεμε στο χωριο μου...σε δυο τρεις μηνες θα δουμε τι κινησεις θα γινουν...
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΕΧΟΥΝ...ΩΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΓΩ...
ΠΑΟΚ: Η ανοικτή υπόθεση της ανανέωσης του Οζντόεφ και η σύνδεση με την περίπτωση Μπιάνκο
ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ
Κυριακη κοντη γιορτη λεμε στο χωριο μου...σε δυο τρεις μηνες θα δουμε τι κινησεις θα γινουν...
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΕΧΟΥΝ...ΩΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΓΩ...
ΠΑΟΚ: Η ανοικτή υπόθεση της ανανέωσης του Οζντόεφ και η σύνδεση με την περίπτωση Μπιάνκο
ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ
Φίλε μου καλέ. Εννοείται ότι έγραψες ότι άκουσες. Με πολύ αγάπη στο λέω τα έγραψες λίγο αλλόκοτα...λίγο μπερδεμένα,πιθανόν από την βιασύνη σου επειδή εργάζεσαι όπως είπες, . Τα παιδιά εδώ τρολάρουν για χαβαλέ κι όχι να σε προσβάλλουν. Άλλωστε αν είσαι καιρό το ξέρεις,αν είσαι καινούργιος θα το μάθεις...από χιούμορ εδώ πάμε πολύ καλά...καλό τριήμερο σε όλους.cannibalfrag έγραψε: Σάβ 30 Μάιος 2026, 16:41 Οτι εγραψα ειναι αληθεια...πειτε οτι θελετε,γραψτε οτι εξυπναδα θελετε (παντως βρε,εχει τοσους εξυπνους το forum και ψαχνουμε να στελεχωθουμε απο εξωτερικο,κριμα).
ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ
-
MagdiTolba
Προφανως ειναι σερβιτορος ο Κανιμπαλ και ακουγε λίγα αποσπασματα όταν πηγαινε τα πιάτα.
Δεν ειπε κατι καινουριο ο Τελης, αφου με την επιδειξη του προυφ από τοτε, εννοουσε οτι ο Ιβαν δεν μπορεί.
Και μετα ο Ιβαν εκλεισε τον Ζαφείρη.
Οπότε ο Τελης λειτουργει ως καταλύτης και τον ευχαριστουμε γι αυτό.
Ας κάνει μια δημόσια πρόταση στον Ιβάν για αγορά της ΠΑΕ αν θελει.
Δεν ειπε κατι καινουριο ο Τελης, αφου με την επιδειξη του προυφ από τοτε, εννοουσε οτι ο Ιβαν δεν μπορεί.
Και μετα ο Ιβαν εκλεισε τον Ζαφείρη.
Οπότε ο Τελης λειτουργει ως καταλύτης και τον ευχαριστουμε γι αυτό.
Ας κάνει μια δημόσια πρόταση στον Ιβάν για αγορά της ΠΑΕ αν θελει.