Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Parolos »

Εκτός από τσιτσιακοφ ποιον άλλον έχουμε φέρει σε οφ?
Εκτός από τον Ντεσποτοφ που είναι γηγενής μας.

Γιαπας μην πέφτεις στο τρυπακι του ραδιομέγαρου επειδή έβγαλαν 1-2 Ρώσους υποψηφίους προπονητές, και τρίτο όνομα οφ σου κάνει κάπως. Άμα αραδιασουμε τα ονόματα από το 2013 προπονητών ΤΔ κλπ μόνο τσιτσιακοφ είναι ανατολικός.

Όπως είπαν και οι υπόλοιποι ο άνθρωπος είναι Άγγλος καταρχήν.

Στα υπόλοιπα τώρα, ζητάνε όλοι τεχνοκράτες και τεχνοκράτες. Εγώ πάντα πίστευα στο ποδόσφαιρο ότι δουλεύουν καλύτερα τα μικρά σχήματα. Άμα φέρεις τώρα 4-5 άτομα ποιος να συνεννοηθεί με ποιον. Ο ένας θα θέλει το Α ο άλλος το Β.

Το καλοκαίρι θα διαβάζουμε "φήμες" ο Α πρότεινε τον επόμενο Πελέ και τον έκοψε ο Β, ο Γ μας είχε έτοιμο τον επόμενο Μέσσι και τον έκοψε ο Δ. Βούτυρο στο ψωμί θα είναι αυτό το σχήμα τεχνοκρατών.

Θεωρώ την περσινή μεταγραφική περίοδο ως την τρίτη πιο πετυχημένη μετά του 17 και του 18. Το γιατί απέτυχε η ομάδα είναι θέμα καψίματος στο τέλος.

Το ότι θα έρθει ένας τεχνοκράτης δε σημαίνει ότι θα μου βρει τον Κεννυ. Έτσι το θεωρώ εγώ. Γενικότερα μπαίνουμε σε μια κατάσταση που απλά βουλωνουμε τη γκρίνια από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και δεν είμαστε stick to the plan. Με 4-5 παίχτες σωστές επιλογές η ομάδα θα είναι ακόμη καλύτερη και ΑΝ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ η διάρκεια, θα κάνει παρέλαση στην Ελλάδα.

Άμα μπλεχτούν 30 άτομα θα γίνει αχταρμας δεδομένο.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Κωνσταντελιοφ
These users thanked the author embuji for the post:
astral
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Διαβάζοντας κάποια σχόλια καταλαβαινεις οτι αν ο λαός του ΠΑΟΚ ειναι αυτός που σχολιάζει και το συνδυάσεις με το "ΠΑΟΚ ειναι ο λαός του" τοτε το τι εχει κανει ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ με όσα καταφερε ειναι ενα ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ
Γιατι , χωρίς ΗΓΕΤΗ και με τετοιο λαο ο ΠΑΟΚ θα παλευε με την Λιεβαδια να μπει πενταδα η και πιο κάτω
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Parolos έγραψε: Παρ 29 Μάιος 2026, 21:52 Εκτός από τσιτσιακοφ ποιον άλλον έχουμε φέρει σε οφ?
Εκτός από τον Ντεσποτοφ που είναι γηγενής μας.

Γιαπας μην πέφτεις στο τρυπακι του ραδιομέγαρου επειδή έβγαλαν 1-2 Ρώσους υποψηφίους προπονητές, και τρίτο όνομα οφ σου κάνει κάπως. Άμα αραδιασουμε τα ονόματα από το 2013 προπονητών ΤΔ κλπ μόνο τσιτσιακοφ είναι ανατολικός.

Όπως είπαν και οι υπόλοιποι ο άνθρωπος είναι Άγγλος καταρχήν.

Στα υπόλοιπα τώρα, ζητάνε όλοι τεχνοκράτες και τεχνοκράτες. Εγώ πάντα πίστευα στο ποδόσφαιρο ότι δουλεύουν καλύτερα τα μικρά σχήματα. Άμα φέρεις τώρα 4-5 άτομα ποιος να συνεννοηθεί με ποιον. Ο ένας θα θέλει το Α ο άλλος το Β.

Το καλοκαίρι θα διαβάζουμε "φήμες" ο Α πρότεινε τον επόμενο Πελέ και τον έκοψε ο Β, ο Γ μας είχε έτοιμο τον επόμενο Μέσσι και τον έκοψε ο Δ. Βούτυρο στο ψωμί θα είναι αυτό το σχήμα τεχνοκρατών.

Θεωρώ την περσινή μεταγραφική περίοδο ως την τρίτη πιο πετυχημένη μετά του 17 και του 18. Το γιατί απέτυχε η ομάδα είναι θέμα καψίματος στο τέλος.

Το ότι θα έρθει ένας τεχνοκράτης δε σημαίνει ότι θα μου βρει τον Κεννυ. Έτσι το θεωρώ εγώ. Γενικότερα μπαίνουμε σε μια κατάσταση που απλά βουλωνουμε τη γκρίνια από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και δεν είμαστε stick to the plan. Με 4-5 παίχτες σωστές επιλογές η ομάδα θα είναι ακόμη καλύτερη και ΑΝ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ η διάρκεια, θα κάνει παρέλαση στην Ελλάδα.

Άμα μπλεχτούν 30 άτομα θα γίνει αχταρμας δεδομένο.
Για αυτό και ο Παπαμιμίκος μίλησε για ευδιάκριτους ρόλους και ευθύνες....

Μέχρι τώρα η μεταγραφές περνούσαν από τουλάχιστον δέκα άτομα μέχρι να πει το ναι ο Σαββίδης...

Μπορεί αν έρθει τεχνικός διευθυντής και αθλητικός διευθυντής να βγάζουν πιο γρήγορα συνενόηση παίρνοντας απλά τις εισηγήσεις του προπονητή και τις αναφορές από το σκάουτινγκ....όλα είναι θέμα ρόλων....εδώ στα μεταγραφικά έχουν λόγο και οι σκάουτερς και το Μαράκι...δε γίνονται αυτά σε σοβαρές ομάδες
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”