Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ο Ραζβαναρος σε συνεντευξη του στη Ρουμανια ειπς οτι εχει ενα χρονο ακομα συμβολαιο και ας ληξει αυτο το θεμα...
Ο Γιακουμακης ψοφαει να μεινει εδω γτ θελει να ανοιξει μαγαζι στη Θεσσαλονικη..
Θελουμε 5-6 ΒΑΡΒΑΤΕΣ μεταγραφες...ελπιζουμε οι 2 να ειναι εδω στην αρχη της προετοιμασιας..
Ντροπη για να μν πω κτ αλλο κ αρχισω κ εγω νωρις τα μπανια σε οποιον βριζει τον πιο πετυχημενο προπονητη του τμηματος...κριτικη ναι..με τα χιλια...
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
curtis έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 13:22
εκει στην διοικηση αφηστε τις μαλακιες και κλειστε τον γιαννουλη.αυτα τα αρθρα τωρα οτι εμεις τον θελουμε και εκεινος θελει αλλα η ομαδα του δεν, βρωμανε λιγο.σκαστα και φερτον.τελος ποτε επιτελους θα σοβαρευτουμε?
Παζάρι γίνεται και είναι λογικό. 5 δεν παίζει να δώσουμε και είναι λογικο.
Για την ακρίβεια και αυτά που δίνουμε οριακά πολλά μου φαίνονται
Όταν ομως ο παίκτης έχει συμφωνήσει τότε αργά η γρήγορα η μεταγραφή θα γίνει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τρί 26 Μάιος 2026, 20:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author nunies4 for the post:
Dimitris_L4 έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 20:00
ο Ραζβαναρος σε συνεντευξη του στη Ρουμανια ειπς οτι εχει ενα χρονο ακομα συμβολαιο και ας ληξει αυτο το θεμα...
Θελουμε 5-6 ΒΑΡΒΑΤΕΣ μεταγραφες...ελπιζουμε οι 2 να ειναι εδω στην αρχη της προετοιμασιας..
Ντροπη για να μν πω κτ αλλο κ αρχισω κ εγω νωρις τα μπανια σε οποιον βριζει τον πιο πετυχημενο προπονητη του τμηματος...κριτικη ναι..με τα χιλια...
Τι μαγαζί;
These users thanked the author nunies4 for the post:
Dimitris_L4 έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 20:00
kmallio έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 19:48
Ισχύει ότι θέλουμε νέο δανεισμό γιακουμακη με τους ίδιους όρους;
Απ' ότι λένε η κρουζ αζούλ θέλει να τον ξεφορτωθεί λόγω του συμβολαίου του.
Δεν είναι στις προτεραιότητες του να γυρίσω πίσω στο Μεξικό.
Δεν αποκλείω να θέλουν νέο δανεισμό με ίδιους όρους αλλά το θέμα είναι τι θέλει ο ΠΑΟΚ.
Η αίσθηση που μου έχει μείνει απο το καλοκαίρι ειναι οτι υπάρχει συμφωνία οχι επίσημη για συνεχιση του δανεισμου και για έναν χρονο ακομη.
Ο ερχομός και του Μεξικανου μπακ νομιζω δεν ειναι τυχαίος.
These users thanked the author SCIFO for the post:
Μόλις αμόλησα το Grok στο X ( μια εταιρεία τα έχει και τα 2. Αν θέλετε να βρείτε κάτι στο X, μόνο με Grok! ) και μου λέει τα εξής από Μεξικάνικες πηγές και μόνο.
Η μεγαλύτερη είδηση αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Γιακουμάκης υπέστη contusión de segundo grado
Αυτό περιπλέκει πολύ την κατάσταση:
Ο ΠΑΟΚ είχε δείξει ενδιαφέρον για ενεργοποίηση της οψιόν (~4.5-5 εκατ.), αλλά αυτός ο τραυματισμός δημιουργεί αμφιβολίες για την απόδοσή του.
Τα μεξικάνικα ΜΜΕ λένε ότι η Κρουζ Αζούλ δεν τον θέλει πίσω και φοβάται το σενάριο της επιστροφής του, γιατί θα πρέπει να του πληρώνει υψηλό μισθό χωρίς να τον χρησιμοποιεί.
Και εγώ τετοια λύση περίμενα, ανανέωση δανεισμού.
Μια χαρά είναι ο Γιακουμάκης.
Εγώ τον θέλω.
Ακόμα και έτσι να μείνει η επίθεση δεν είναι αυτό το πρόβλημα μας.
Το πρόβλημα είναι ότι αν λείπει ο Ζιφκοβιτς ή ο Ντελιας ακόμα χειρότερα δεν θα βάλουμε ποτέ την μπάλα στην περιοχή, αν λείπει ο Τάισον δεν έχουμε τρεξίματα στην κόντρα.
Αν λείπει ο Μεϊτε δεν υπάρχει άλλο χαφ να παίζει με τη μία.
Θέλουμε αναβάθμιση σε αυτές τις θέσεις ώστε να υπάρχουν επιλογές.
Ιδανικά θες φορ να μοιράζεται με Γιακουμάκη και 3ο Γερεμεγιεφ και δανεικό έξωτερικο τον Μύθου.
Νιώθω ότι φέτος και βρίστε ελεύθερα έλειψε ο καλός Μπράντον από τον ΠΑΟΚ, αυτή την ανακοτοσουρα που έδινε και τις μάχες.Τα χαρακτηριστικά του έλειψαν.Ενα πακέτο τέτοιο σε πιο λίγο πιο ποιοτικο θα το ηθελα
kmallio έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 19:48
Ισχύει ότι θέλουμε νέο δανεισμό γιακουμακη με τους ίδιους όρους;
Απ' ότι λένε η κρουζ αζούλ θέλει να τον ξεφορτωθεί λόγω του συμβολαίου του.
Δεν είναι στις προτεραιότητες του να γυρίσω πίσω στο Μεξικό.
Δεν αποκλείω να θέλουν νέο δανεισμό με ίδιους όρους αλλά το θέμα είναι τι θέλει ο ΠΑΟΚ.
Η αίσθηση που μου έχει μείνει απο το καλοκαίρι ειναι οτι υπάρχει συμφωνία οχι επίσημη για συνεχιση του δανεισμου και για έναν χρονο ακομη. Ο ερχομός και του Μεξικανου μπακ νομιζω δεν ειναι τυχαίος.
Και εμένα ρε φίλε μου έχει κολήσει αυτό, δεν γίνεται έτσι απλά να δίνεις τόσα λεφτά για δεξί μπακ από το πουθενά και πόσο μάλλον στην ίδια ομάδα.
These users thanked the author Maklaz for the post:
Είναι καλή η λύση της συνέχισης του δανεισμού. Και δεν πληρώνεις για αγορά, και δεν έχεις το ρίσκο να μη σου βγει ο παίκτης. Ποντάρω ότι το σενάριο θα επαληθευτεί.