Ο κόσμος παίζει μπάσκετ
Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ
Aυτος ο Δημητριαδης δήλωσε ότι ξέρει μποξ; Σιγά μην είναι και ο καράτε κιντ, δεν ξέρει να μαλώνει .. χρειάζεται εντατικά μαθήματα ΠΑΟΚτσιδηκου "Θ4 βαράτε" πριν το rematch.
Ολόκληρες Ρεάλ τσσκα και Μακάμπι σφάζουν κάθε χρόνο οι γαυροβαζελοι και εσείς περιμένετε τίτλους στο μπάσκετ ….
- These users thanked the author DamoN for the post (total 5):
- katafraktos, Ally Samagoal, st4this, navigator11, freemind
- Maurice_Escargot
With Radović officiating:
When the points difference is 5 or less
69 FCM
99 FRV
0.70 Ratio
4th quarter, within 5 points
16 vs 29
0.55
The closer the game gets, the bigger the whistle gap becomes in favor of Olympiacos.
Coincidence? You decid
Για κοιτα να δεις ποιανου αντιπαλοι εκραζαν τη διαιτησια στη σουπερ λιγκ και ποιος δεν εβγαζε αχνα. Εγκεφαλικο θα μου ερθει
- navigator11
astral έγραψε: Δευ 25 Μάιος 2026, 18:08 Αγνοι φιλοι του μπάσκετ
Και μετά από όλα αυτά , ο ανιψιός πανηγυρίζει με την ομάδα μπάσκετ και όλα καλά με το λαό του γαύρου και την ομάδα τους
Έχω την αίσθηση ότι κάποια στιγμή θα γίνουν υπερσυλλεκτικά αυτά τα πολυμέσα. Ίσως όχι ιδιαίτερα σύντομα αλλά κι οι πρώην ΕΚΑΜίτες δεν πιστεύω ότι θα βγάλουν ρίζες εφ' όρου ζωής στην υπηρεσία - πιθανολογώ ότι πληρώνονται αποκλειστικά από τον αίλεινα φορολογούμενο - του εθνικού ανιψιού.
Ο τυπος είναι και απόλυτα προκλητικός οχι στον Μαρινάκη στο απλό κόσμο σαν εμάς
-
PAOK DreXleR
Καλημέρα σε όλους,
νομίζω το πόρισμα θα είναι μια απλή σύσταση τύπου ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ & ένα βαρύτατο πρόστιμο 1.000€.
Επιπλέον στο Βαγγέλα θα χορηγηθεί κρέμα μακιγιάζ για να κρύψει το παράσημο, με όλα τα έξοδα να βαραίνουν το μπόξερ.
THAT'S IT & THAT'S ALL
Ήδη στο Νότιγχαμ βράζουν....στην Ελλάδα είναι απλά Τρίτη πρωί κ έρχεται καυτό 3ημερο.
νομίζω το πόρισμα θα είναι μια απλή σύσταση τύπου ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ & ένα βαρύτατο πρόστιμο 1.000€.
Επιπλέον στο Βαγγέλα θα χορηγηθεί κρέμα μακιγιάζ για να κρύψει το παράσημο, με όλα τα έξοδα να βαραίνουν το μπόξερ.
THAT'S IT & THAT'S ALL
Ήδη στο Νότιγχαμ βράζουν....στην Ελλάδα είναι απλά Τρίτη πρωί κ έρχεται καυτό 3ημερο.
Φλωρίδης για επεισόδιο Μαρινάκη – Δημητριάδη: Πρόκειται για βία σε αθλητικό χώρο – Εάν κάποιος καταδικαστεί, πάει φυλακή
«Οι ποινές αυτές δεν μετατρέπονται, ούτε η έφεση έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα», τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Ο σύνδεσμος της Ρεάλ Μαδρίτης κάνει λόγο για ντροπιαστικά σφυρίγματα και μια Εuroleague στημένη για να πάει στα χέρια του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Περνούν οι ώρες και η αγανάκτηση δεν μειώνεται, αντίθετα. Η ομάδα μας τα έδωσε όλα στις χειρότερες δυνατές συνθήκες. Πάλεψε με περηφάνια και τιμή απέναντι στις αντιξοότητες, άφησε την ψυχή της σε κάθε μπάλα αλλά η πραγματικότητα είναι ότι οι διαιτητές της Euroleague δεν μας άφησαν να κερδίσουμε. Όλα ήταν δεμένα και καλά δεμένα.
Δεν ήταν μόνο τα 2 τελευταία λεπτά και τα ντροπιαστικά φάουλ που σφυρίχτηκαν στον Καμπάτσο και τον Αντρές Φελίζ.
Είναι τα βήματα που του σφύριξαν πριν στον Χεζόνια και το φάουλ με 3 ελεύθερες βολές που δεν του σφύριξαν υπέρ, τα 3 δευτερόλεπτα στον Οκέκε, το διαφορετικό κριτήριο απέναντι στις επαφές σε μια και στην άλλη ζώνη, το ότι δεν εκτελέσαμε ούτε μία ελεύθερη βολή στο πρώτο ημίχρονο και ότι στον Ολυμπιακό του σφύριξαν μόνο 7 φάουλ στα πρώτα 20 λεπτά, οι 15 ελεύθερες βολές που εκτέλεσε ο Ολυμπιακός στο τελευταίο δεκάλεπτο συν κάποιες 2+1 που του χαρίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο.
Αυτή την Euroleague δεν την χάσαμε. Μιλάμε καθαρά, ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΛΕΨΑΝ.
Δεν μπορούμε να νιώθουμε πιο περήφανοι για την ομάδα μας. Τα έκανε όλα για να κερδίσει και τίμησε το έμβλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ήταν ένα βήμα μακριά από ένα από τα μεγαλύτερα κατορθώματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ με τα πάντα εναντίον της.
Ήρθε η ώρα να ενώσουμε δυνάμεις περισσότερο από ποτέ και να τα δώσουμε όλα για να βοηθήσουμε την ομάδα να κερδίσει το Πρωτάθλημα. Φίλοι της Ρεάλ, σας χρειαζόμαστε να στηρίξετε την ομάδα σε όλα τα πλέι οφ»!
- Maurice_Escargot
Καταρχας να μην καθοντουσαν στον καναπε τους, οι φιλοι της Ρεαλ.
10 ατομα ειχαν μαζι τους.
10 ατομα ειχαν μαζι τους.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
- st4this
- katafraktos
- Maurice_Escargot
- katafraktos
Για 4.5 γράφει, αλλά κάπου εκεί ναι, πέρσι νομίζω είχαν καμία 2.5, άμα βάλεις και τα περίπου 3 που δώσανε σε χρέη, κάπου τόσο βγαίνειMaurice_Escargot έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 14:04 Αυτό σημαίνει 6 εκ. αγωνιστικο σύμφωνα με αυτά που ξέρω εγώ
- paok-porter1337
5ετες συμβόλαιο μας δίνει η Ευρωλίγκα λέει για το Γιουροκάπ 3+2. Αν το πάρεις φυσικά πας Ευρωλίγκα νωρίτερα