Συγνώμη αλλά δεν νομίζω ότι είναι θέμα τεχνικού διευθυντή.giapas έγραψε: Δευ 25 Μάιος 2026, 23:17 Μάλλον δεν έγινα κατανοητός.
Κυριολεκτώ ότι ανησυχώ για το χαρτί.
Ο Περέιρα έκανε καλό φινις στη σεζόν αλλά προφανώς μια σύγχρονη ομάδα δε μπορεί να στηρίζεται σε 35χρονους.
Εμείς οι αγαθομούνηδες αγαπησιάρηδες θα λέγαμε δώστου νέο συμβόλαιο , παικτάρα είναι δε βλέπει κανέναν.
Ο Λουτσέσκου εννοείται θα του έκανε 4ετες κλειστό κι αν δε δεχόταν ο Σαββίδης θα έκανε μουτράκια.
Το χανούμι όμως αντιμετωπίζει τη κατάσταση ψυχρά.
Σε ευχαριστούμε κι αντίο. Δε ταιριάζεις στο πλάνο της ανανέωσης.
Ούτε να σου δώσουμε μειωμένο συμβόλαιο ,ούτε να είσαι 2η επιλογή , ούτε άλλα ωραία γραφικά ΠΑΟΚτσήδικα.
Εμείς εδώ συζητάμε για Μπάμπα και Τάισον και Οζντόεφ και 1+1, 2+1 και άλλα όμορφα.
Η διαφορά του να έχεις ΤΔ που κάνει κουμάντο και σχεδιάζει την ομάδα ( προφανώς ο ιδιοκτήτης του το έδωσε αυτό το κουμάντο) και του να μην έχεις τίποτα.
Εμείς κουτουρού. Άμα του αρέσει του Λούτσου ,άμα του κ@υλ@σει του Γιώργου, άμα εισηγηθεί ο φούφουτος κι άμα ο παίκτης πάρει απευθείας τηλέφωνο τον Ιβαν.
Στο κομμάτι του εγχώριου ανταγωνισμού δεν είναι καλά τα μαντάτα Αρετούσα μου.
Ο τεχνικός διευθυντής πρωτίστως ενδιαφέρεται να ικανοποιήσει τον προπονητή του.
Δηλαδή τι...να έχω τεχνικό διευθυντή και να είναι αντίθετος στα θέλω του προπονητή?
Που μπορεί να οδηγήσει αυτό?