Μάλλον εννοείς 20% επί του επιπλέον ποσού από τα 12 εκ. και πάνω, όπως είναι η μόδα σε αρκετά ντιλ.Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 25 Μάιος 2026, 23:4420% σε περίπτωση που πωληθεί άνω των 12 μυρίων σύμφωνα με όσα γράφτηκαν όταν είχε γίνει η μεταγραφή.
Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
- Σουριναμέζος
Αυτό υποπτεύομαι αν και τα ρεπορτάζ το έγραφαν όπως το έγραψα παραπάνω. Βέβαια είναι γνωστό πως οι αρδ έχουν τρομερή δυσκολία κατανόησης σε τέτοια θέματα. Εδώ ακόμα κάθε καλοκαίρι πρέπει να εξηγούμε για χιλιοστή φορά τι παίζει με τις λίστες της ΟΥΕΦΑ. Πολύ κακιά κέντα.
Δυστυχώς θα χρειαστεί να περιμένουμε κάποιο ρεπορτάζ του Οικονομίδη που είναι ο μόνος που έχει γνώση σε τέτοια θέματα.
Δυστυχώς θα χρειαστεί να περιμένουμε κάποιο ρεπορτάζ του Οικονομίδη που είναι ο μόνος που έχει γνώση σε τέτοια θέματα.
-
The_Analyst_4
Πώς μπορεί ρε φίλε να έχεις στα χερια σου 2 προτάσεις, από Βόλφσμπουργκ και Άιντραχτ.
Να σου τάζουν και οι δύο θέση βασικού.
Η ομάδα σου να έχει αποδεχθεί και τις δύο.
Κι εσύ να πας στην Βόλφσμπουργκ.
Δηλαδή είδες την πορεία και των δύο την πενταετία πριν πας και είπες ναι η Βόλφσμπουργκ είναι η καλύτερη επιλογή να παίξω σε υψηλο επίπεδο ;
Τι να πω. Τουλάχιστον κάνε μια καλύτερη επιλογή τώρα και βρες εκεί τον ρόλο σου.
Να σου τάζουν και οι δύο θέση βασικού.
Η ομάδα σου να έχει αποδεχθεί και τις δύο.
Κι εσύ να πας στην Βόλφσμπουργκ.
Δηλαδή είδες την πορεία και των δύο την πενταετία πριν πας και είπες ναι η Βόλφσμπουργκ είναι η καλύτερη επιλογή να παίξω σε υψηλο επίπεδο ;
Τι να πω. Τουλάχιστον κάνε μια καλύτερη επιλογή τώρα και βρες εκεί τον ρόλο σου.
Με αφορμή το σχόλιο του ρενέ για την φετινή συγκυρία του υποβιβασμού της Βόλσφμπουργκ, αυτό που συμβαίνει από τον Φλεβάρη και μετά, είναι σα να στροβιλιζόμαστε σε μια δίνη και σιγά σιγά να ετοιμαζόμαστε να μας καταπιεί η ρουφήχτρα.
Οκ προφανώς και κάνουμε λάθη, όμως νομίζω οι συνέπειες φαίνονται δυσανάλογες για την ποιότητα των λαθών.
Επιπλέον πέρα από τα δικά μας λάθη, συνεχώς συμβαίνουν γεγονότα τα οποία όλο και δυσκολεύουν τη ζωή της ομάδας.
Δεν ξέρω πως δε θα γίνουν σημαντικές αστοχίες το καλοκαίρι με τα όσα χτίζονται μέρα με τη μέρα.
Προσωπικά, είναι το πρώτο καλοκαίρι που έχω έντονο προαίσθημα ανησυχίας για την επόμενη σεζόν..
Μακάρι όλο αυτό να γυρίσει ανάποδα και να ξυπνήσει ένστικτα αυτοσυντήρησης και εγρήγορσης της ομάδας και να αποτυπωθεί στο χορτάρι.
Οκ προφανώς και κάνουμε λάθη, όμως νομίζω οι συνέπειες φαίνονται δυσανάλογες για την ποιότητα των λαθών.
Επιπλέον πέρα από τα δικά μας λάθη, συνεχώς συμβαίνουν γεγονότα τα οποία όλο και δυσκολεύουν τη ζωή της ομάδας.
Δεν ξέρω πως δε θα γίνουν σημαντικές αστοχίες το καλοκαίρι με τα όσα χτίζονται μέρα με τη μέρα.
Προσωπικά, είναι το πρώτο καλοκαίρι που έχω έντονο προαίσθημα ανησυχίας για την επόμενη σεζόν..
Μακάρι όλο αυτό να γυρίσει ανάποδα και να ξυπνήσει ένστικτα αυτοσυντήρησης και εγρήγορσης της ομάδας και να αποτυπωθεί στο χορτάρι.