Πετάς στο καναβάτσο απτους τελικούς τους ζαλισμένους βαζελους μαζί με τις σφυρίχτρες τους σε κολασμενο ασφυκτικό παλατάκι κ έπειτα πας κ τους χτυπάς το χέρι το τραπέζι να μπεις με το ζόρι...
Μπορούμε? Δύσκολα... Οφείλουμε όμως να το παλέψουμε
Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
- Vet_eranos
Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
- These users thanked the author Vet_eranos for the post (total 2):
- freemind, lkosmid
- katafraktos
https://www.sdna.gr/mpasket/1433361_ali ... -i-epomeni
Και η Μπεσίκτας για την ενδεχόμενη wildcard
Και η Μπεσίκτας για την ενδεχόμενη wildcard
«Περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση στη EuroLeague και προς ποια κατεύθυνση θα κινηθούν τα πράγματα. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι η Μπεσίκτας θα μπορούσε να είναι η επόμενη ομάδα στη EuroLeague, σε περίπτωση που η Μπουργκ δεν συμμετάσχει ή αν η Μονακό δεν βρει την οικονομική διέξοδο για να συνεχίσει στη διοργάνωση.
Φυσικά, κυκλοφορούν και φήμες ότι η EuroLeague μπορεί να μειωθεί σε 19 ομάδες, σενάριο που θεωρώ το λιγότερο πιθανό. Περιμένουμε το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες».
-
Michalios92
Προσωπικα μου δημιουργεί με στεναχωρια η διαφαινόμενη μη επιλογή μας απο Euroleague για την wild card.
Απο την άλλη μετά απο τόσα χρόνια στην fiba και πόσο μάλλον στο Fiba Europe Cup, δεν νομίζω οτι είχαμε και πολλές ελπίδες.
Βεβαια η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...
Απο την άλλη μετά απο τόσα χρόνια στην fiba και πόσο μάλλον στο Fiba Europe Cup, δεν νομίζω οτι είχαμε και πολλές ελπίδες.
- katafraktos
Εγώ θα συνεχίσω να το λέω ότι δεν υπάρχει περίπτωση για του χρόνου και ίσως καλύτερα, γιατί μας λείπουν τίτλοι και στο EuroCup μπορείς να το διεκδικήσειςMichalios92 έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 21:06 Προσωπικα μου δημιουργεί με στεναχωρια η διαφαινόμενη μη επιλογή μας απο Euroleague για την wild card.
Απλή συμμετοχή στη Euroleague θεωρείται πιο πάνω από κάθε τίτλο στις υπόλοιπες διοργανώσεις .Ειναι σαν να λες ας πούμε τους Dallas Mavericks να παίξουν στη δεύτερη κατηγορία κάτω από το NBA μπας και πάρουν κάνα τίτλο.