Ο κόσμος παίζει μπάσκετ
Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ
Να δούμε πως θα πάει και η σημερινή μέρα, όμως από τη στιγμή που Παρασκευή, στον ζωτικό χώρο του παο, σε κλειστό γήπεδο, μπορεί να γίνει αγώνας μεταξύ 14000 Ελλήνων οπαδών και 4000 Τούρκων χωρίς νεκρές ζώνες, Σάββατο στον ευρύτερα ίδιο χώρο μπορεί να γίνει συναυλία με 50000 κόσμο και Κυριακή τελικός στο ίδιο μέρος με 15000+ οπαδούς του οσφπ και με όλους τους βαζελους γύρω γύρω κυριολεκτικά να βράζουν στο ζουμί τους, τότε από εδώ και μόνο ως αστείο και γελοίο μπορεί να φανεί το να ακούγονται απόψεις περί αδυναμίας τέλεσης ενός τελικού με οπαδούς και των δύο ομάδων.
Βέβαια ξαναλέω ας περιμένουμε και το σημερινό βράδυ.
Βέβαια ξαναλέω ας περιμένουμε και το σημερινό βράδυ.
- paok-porter1337
Να είσαι γαύρος, να παίζεις τελικό και να σου έχει ευχηθεί μόλις ο Κούλης καλή επιτυχία. Καλά θα πάει αυτό

- Maurice_Escargot
Γιούλ στο τελευταίο δευτερόλεπτο.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
- paok-porter1337
Αδυνατω να δω πως δεν θα κερδίσει και ανετα κιολας ο γαυρος. Δεν γίνεται σε αυτό το επίπεδο να μην έχεις κυριολεκτικά κανεναν σεντερ και να διεκδικησεις κατι.
- These users thanked the author dtown for the post (total 2):
- Josey Wales, Ally Samagoal
- paok-porter1337
40 λεπτά ζώνη, αν τα βάλουν όλα τις Ρεάλ θα δεις πως χάνονται τέτοια ματς. Εχει κενά διαστήματα ο γαύρος αν εκεί δεν εμφανιστεί κανένας παίχτης τους θα έχουν μεγάλο πρόβλημαdtown έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 14:40 Αδυνατω να δω πως δεν θα κερδίσει και ανετα κιολας ο γαυρος. Δεν γίνεται σε αυτό το επίπεδο να μην έχεις κυριολεκτικά κανεναν σεντερ και να διεκδικησεις κατι.
Συγνωμη αλλα διαφωνω καθετα με το σχολιο!Και απορω πως δεν εχει πει κανεις τιποτα.Shivaspace έγραψε: Σάβ 23 Μάιος 2026, 20:54 το καλό με το gay parade.. ε το φαιναλ φορ, είναι πως βλέπουμε επιτέλους κοντινά πλάνα απ τους γαύρους στις εξέδρες..πως είστε έτσι βρέ![]()
![]()
- These users thanked the author curtis for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης
- Shivaspace
αφήσατε και μηχανέεεες
ρε γαύροι είστε μπιμπ μπιμπ
συγνώμη ειλικρινά εάν προσέβαλα με το σχόλιο
ρε γαύροι είστε μπιμπ μπιμπ
Με ολο τον σεβασμο οταν λες πως ειστε ετσι,τι εννοεις?οπως ειμαστε και εμεις και ολος ο κοσμος.μετα βαζεις κατι γκει παρειντ τι να σου πω.ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο και θεωρω οτι δεν πρεπει να γραφονται τετοια σχολια.δεν προκειται να σου πω κατι αλλο απλα ευχομαι να καταλαβες.Shivaspace έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 16:54 αφήσατε και μηχανέεεες
ρε γαύροι είστε μπιμπ μπιμπ![]()
Πάντως έχει αλλάξει πολύ η φάση. Είμαι στο Μαρούσι παρκάρουν γάβροι και βγαίνουν από τα αυτοκίνητα βγαίνουν και τότε μόνο φοράνε την μπλούζα της ομάδας τους αφού ελέγξουν ότι είναι οκ. Και μιλάμε για 1,5 χλμ από το γήπεδο . Πως καταφέραμε σαν κοινωνία μια γιορτή του αθλητισμού να μη μπορείς να γουστάρεις την φανέλα σου το κασκόλ σου. Μεγάλη ξεφτίλα για την χώρα
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- demo4, Dimitrisou
Πάντως έχει αλλάξει πολύ η φάση. Είμαι στο Μαρούσι παρκάρουν γάβροι και βγαίνουν από τα αυτοκίνητα βγαίνουν και τότε μόνο φοράνε την μπλούζα της ομάδας τους αφού ελέγξουν ότι είναι οκ. Και μιλάμε για 1,5 χλμ από το γήπεδο . Πως καταφέραμε σαν κοινωνία μια γιορτή του αθλητισμού να μη μπορείς να γουστάρεις την φανέλα σου το κασκόλ σου. Μεγάλη ξεφτίλα για την χώρα
Νταξει το Μαρουσι ειναι πρασινη περιοχη, διπλα εχουν και τον συνδεσμο οι βαζελοι, φιλος μου εστειλε βιντεο απο Καλογρεζα που ξεκινησε για γηπεδο και ειναι ολοι με τα χρωματα του γαυρου. Επισης τι εννοεις αλλαξε πολυ η φαση; Στο final four της Θεσσαλονικης δεν σπαγανε τα αμαξια βαζελων δικοι μας 26 χρονια πριν; Μακαρι καποτε να καταλαβει ο κοσμος πως το ποδοσφαιρο δεν ειναι το πιο σημαντικο πραγμα στη ζωη μας αλλα το καλυτερο δευτερευωνTaseos έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 17:32 Πάντως έχει αλλάξει πολύ η φάση. Είμαι στο Μαρούσι παρκάρουν γάβροι και βγαίνουν από τα αυτοκίνητα βγαίνουν και τότε μόνο φοράνε την μπλούζα της ομάδας τους αφού ελέγξουν ότι είναι οκ. Και μιλάμε για 1,5 χλμ από το γήπεδο . Πως καταφέραμε σαν κοινωνία μια γιορτή του αθλητισμού να μη μπορείς να γουστάρεις την φανέλα σου το κασκόλ σου. Μεγάλη ξεφτίλα για την χώρα
- These users thanked the author st4this for the post:
- Dimitrisou
- Shivaspace
curtis μάλλον δεν θα έπρεπε να γράψω τίποτα..ο μόνος λόγος που έφραψα είναι ο οπαδικός χώρος που μας προσφέρει η σελίδα και για να πικάρω τους αντιαισθητικούς σκατίγαυρους
και επι του θέματος τώρα..τι σόι μπασκετικά φαιναλ φόρ είναι αυτά με αποκλεισμό με το έτσι θέλω της ccska ένας θεός το ξέρει. Για εμένα its just so much easier
καλό βουντουδάκι λοιπόν για το βράδυ
και επι του θέματος τώρα..τι σόι μπασκετικά φαιναλ φόρ είναι αυτά με αποκλεισμό με το έτσι θέλω της ccska ένας θεός το ξέρει. Για εμένα its just so much easier
καλό βουντουδάκι λοιπόν για το βράδυ