Σουριναμέζος έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 14:24
...
Με την δική μου οπτική για να πετύχει μια τέτοια αλλαγή άμεσα υπάρχει πολύ μεγαλύτερο ρίσκο από το ρίσκο της συντηρητικής αντιμετώπισης του προβλήματος στο ισχίο του Μεϊτέ. Εκτός βέβαια αν το ιατρικό team έχει κρίνει ότι το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρότερο από όσο έχει βγει προς τα έξω. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα υπάρχει άλλη επιλογή από το 4.0
Μπισε ξανά καλησπέρα..
Με όλα αυτά τα ιατρικά δε μπλεκομαι και δε λέω κουβέντα.
Εμ)πιστεύομαι τον γιατρό του φόρουμ που όταν ολοι ψαχνομασταν, ρώτησε ειδικό και του είπε πως είμαστε ζόρικα όχι μόνο για φέτος αλλά και για του χρόνου..
Και αποδείχθηκε στην πράξη καθώς ο παίκτης έπαιζε μόνο με ενέσεις.
Οπότε μέχρι να δω το αντίθετο, εγώ θεωρώ πως ο Σου θα μοιάζει πιο πολύ με αυτόν των πλέι οφ πάρα με αυτόν που ήταν πριν τον Φλεβάρη.
Να σου πω τη δική μου οπτική καί για την ομάδα. Καλύτερα να βαδίσει με βάση το κακό σενάριο παρά να προκύψει κάτι στην πορεία και να κλαίμε όλοι πάνω από το χυμενο γάλα.
Γιατί όπως έγραφα (νομίζω σε σένα), αν δούμε στο σύνολο το ρόστερ και όχι μεμονωμένα, έχουν αρχίσει και μαζεύονται πολλά τα μεν αλλά.
Να ο Μιχα με το γόνατο, να ο Σου με το ισχίο, να ο Πελκας με τις θλασεις, να ο Ντέλιας με τα θέματα του (τώρα έχει πρόβλημα στη μέση), να ο Ταισον μπαίνει στα 40, να ο Μπάμπα κάηκε, να ο Οζ γέρασε, ε με το ένα τρίτο του ρόστερ να παίζει υπό προϋποθέσεις, υπάρχει πρόβλημα. Πλέον τα πράγματα είναι πιο καθαρά. Με ένα ρόστερ στο ναι μεν αλλά, χρονιά δε βγαίνει αν οι προσθήκες δεν έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.