Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
traveller65

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από traveller65 »

Psaras έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 11:22
gpap5 έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 10:36 καλά, ας κάνει πως πουλάει τον Ντέλια και θα δεις έως που θα φτάσουν τα σκάγια. Ούτε στην άκρη της γης δεν θα μπορεί να κρυφτεί.
Ο Αλαφούζος πούλησε τον Ιωαννίδη για ένα σωρό λεφτά. Αναλογικά, δλδ τον Ντέλια του βάζελου. Έριξε πολλά χρήματα για μεταγραφές και εδώ τον επαινούσαμε για το πόσα βάζει σε σχέση με τον Ιβάν τον τσιγκούνη. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τον Μαρινάκη (πώληση Κωστούλα και μάλλον φέτος τον Μουζακίτη).Στον μικρόκοσμο της ελληνικής πραγματικότητας που ζούμε, θέλουμε ο Ιβάν να ακολουθεί την πολιτική των χωσάδων με τους οποίους τον συγκρίνουμε; Αν ναι, ας τον πουλήσει να μας φέρει Γιαζισιδες, Ταρεμιδες, Καλαμπριες και Κυριακόπουλους. Να πάρει 25, να χώσει τα 20 για μεταγραφές (άσχετα αν πετύχουν ή όχι) να βγάλουμε γούστα το καλοκαίρι.
Μα το ίδιο κάνει και ο Ιβάν αδερφέ. Πούλησε Τζήμα, Κουλιεράκη, Τζιόλη και Γιαννούλη. Είδες να έφερε κάτι σοβαρό? Μη μου λες λοιπόν δικαιολογίες για το Ντέλια.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Mitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 12:29 Αυτό κατάλαβες;
αυτο εγραψες
These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post:
eorptol1
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Το διάστημα των κρίσης λόγω αγωνιστικής αποτυχίας είχα την ευκαιρία να δω να γνωρίσω συνοπαδους που αγαπάνε την ομάδα απλά και άλλους με προσωπικές σντζεντες τοξικούς που δεν πατάνε στο γήπεδο αλλά δηλητήριο μπόλικο..... αυτούς μπλόκ από παντού προτιμώ χίλιες φορές να συζητάω στην Τούμπα όλα και να βλέπω στα μάτια τον άλλον, παρά να διαβάζω μπούρδες τής παπαροαληθειας της γνωστής ομάδας τής ΝΔ στο δίκτυο.....και βρήκα την υγειά μου την ψυχική μόνο εδώ με αρέσει να σχολιάζω αλλά πλέον μόνο με αυτούς που είναι καλοπροαίρετοι.....ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΎ ΚΑΙ ΠΆΝΤΑ
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 4):
ΚΩΣΤΑΣ2019, Maklaz, Apil44, Kabamaru11
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Taseos έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 09:15 Μα δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που στα σοβαρά πιστεύει οτι αν αύριο ανακοινώσει η ΠΑΕ τεχνικό διευθυντή και αλλαγές γενικότερα , θα σταματήσουν να κράζουν. Αφού ο σκοπός πλέον δεν έχει να κάνει ούτε με το αποτέλεσμα.
Αυτοσκοπός ειναι το κραξιμο.

Ειναι Με σκοπο
1. "πουλα μπατίρη"
ή
2. Ψυχοθεραπευτικό
These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

jibbie έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 12:45
gpap5 έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 10:36 καλά, ας κάνει πως πουλάει τον Ντέλια και θα δεις έως που θα φτάσουν τα σκάγια. Ούτε στην άκρη της γης δεν θα μπορεί να κρυφτεί.

Εννοείται πως λαμβάνει τα μηνύματα.
Πέρσι το καλοκαίρι, ο μικρός αποχαιρέτησε την ομάδα και στην Ελλάδα ξεκίνησε ενας αναβρασμός, παρόμοιος με εκείνον του Γαλακτερού στο μπάσκετ.
Σε λίγα λεπτά, μαζεύτηκε και "ανέλαβε δράση".
Ποτέ δεν μάθαμε τι πραγματικά έγινε, ποιος ή μάλλον ποιά γαμιόλα έδωσε το ok του ξεπουλήματος, αλλα μην γελιώμαστε, το μήνυμα στάλθηκε και άλλαξαν απόφαση.
εντωμεταξυ, ο μυθος του 4D σκακιστη Ιβαν ας πουμε, πως συνυπαρχει με μια τετοια προσεγγιση των πραγματων; δλδ αυτος ο δεινος σκακιστης, αντι να ειναι δεκα βηματα μπροστα ας πουμε στο θεμα Ντελια, ακουσε το κοινο και ζουμπαδιαστηκε; τοση αφελεια;
Το κοινό σίγουρα δεν το άκουσε. Άλλον άκουσε. Έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που σέβεται απεριόριστα την άποψη του.
These users thanked the author Blackgr4 for the post:
Odi44
ALLAGH

Δημοσίευση από ALLAGH »

Ειλικρινά, σελίδες επί σελίδων για Σαββίδη χωρίς νόημα.
Ένα πρέπει να εμπεδώσουμε
Αν επαναληφθεί μια φετινή χρονιά του χρόνου, το ξενέρωμα του κόσμου θα είναι πρωτοφανών διαστάσεων.
Δεν ξέρω αν είναι σκακιστής ο Σαββίδης αλλά αν έχει στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα του ΠΑΟΚ σήμερα πρέπει να προβληματίζεται πάρα πολύ για το μέλλον ΑΝ δεν αλλάξει πολιτική ΤΩΡΑ.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εγώ πάλι νομίζω ότι δεν υπήρξε ποτέ θέμα ντελια. Αλλά ακόμη μια γκάφα επικοινωνιακή, την οποία λούστηκε ο ιβαν. Με 34 εκ εισροές από πωλήσεις παικτών. δε βλέπω κανέναν λόγο να πουληθεί ο ντελιας μιας και η μόνη ένεση που χρειάστηκε η ΠΑΕ και δεν πιάνει και στο ffp λογικά ήταν η μετοχοποίηση 3,5 εκ ομολογιακού δανείου.
These users thanked the author Taseos for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Taseos έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 15:24 Εγώ πάλι νομίζω ότι δεν υπήρξε ποτέ θέμα ντελια. Αλλά ακόμη μια γκάφα επικοινωνιακή, την οποία λούστηκε ο ιβαν.
ετσι απλα.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

ALLAGH έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 15:13 Ειλικρινά, σελίδες επί σελίδων για Σαββίδη χωρίς νόημα.
Ένα πρέπει να εμπεδώσουμε
Αν επαναληφθεί μια φετινή χρονιά του χρόνου, το ξενέρωμα του κόσμου θα είναι πρωτοφανών διαστάσεων.
Δεν ξέρω αν είναι σκακιστής ο Σαββίδης αλλά αν έχει στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα του ΠΑΟΚ σήμερα πρέπει να προβληματίζεται πάρα πολύ για το μέλλον ΑΝ δεν αλλάξει πολιτική ΤΩΡΑ.
Η φέτινη χρονιά ήταν μια κατάρρευση ιατρικώς και αθλητικής σε επίπεδο αποθεραπείας και εκγυμνασης. Πήρε το πρωτάθλημα μια ομάδα που εκτός φορ δεν είχε λύσεις και το κύπελλο μια ομάδα που στα 100 μας παιχνίδια θα κέρδιζε τα 2.
These users thanked the author Taseos for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ντάμπλ του χρόνου δηλαδή :opaokara:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”