8. Soualiho Meïté
- ΑποστόληςΑ
Re: 8. Soualiho Meïté
Θεωρώ ότι αν ο παίκτης, με το πρόβλημα που έχει, παρουσιάσει παρόμοια εικόνα και του χρόνου, δηλαδή καλή μπάλα για 3-4 μήνες και την κρίσιμη εποχή (Μάρτιος - Μάιος) να μην μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, δεν έχει νόημα να κτιστεί ο ΠΑΟΚ του 2026-27 επάνω του.
Πρέπει να κτιστεί ο ΠΑΟΚ χωρίς Meite και αυτός με Meite, αλλά και οι δύο ομάδες να είναι ικανές να ανταποκριθούν σε δύσκολους αγώνες. Δεν το θεωρώ πιθανό φυσικά, οπότε δεν τρέφω και πολλές λεπίδες για του χρόνου.
Πρέπει να κτιστεί ο ΠΑΟΚ χωρίς Meite και αυτός με Meite, αλλά και οι δύο ομάδες να είναι ικανές να ανταποκριθούν σε δύσκολους αγώνες. Δεν το θεωρώ πιθανό φυσικά, οπότε δεν τρέφω και πολλές λεπίδες για του χρόνου.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 2):
- curtis, smoothcriminal1926
Ναι αλλά αυτό θα το ξέρουμε του χρόνου.
Συνεπώς η νευραλγικό θέση του κέντρου, η πιο κομβική, δείξε μου το κέντρο σου να σου πω τι ομάδα έχεις... Θα στηριχθεί, θα χτιστεί, γύρω από τον μείτέ.
Όταν θα έπρεπε να γίνει γύρω από τον Ζαφείρη και τον ντελια.
Συνεπώς η νευραλγικό θέση του κέντρου, η πιο κομβική, δείξε μου το κέντρο σου να σου πω τι ομάδα έχεις... Θα στηριχθεί, θα χτιστεί, γύρω από τον μείτέ.
Όταν θα έπρεπε να γίνει γύρω από τον Ζαφείρη και τον ντελια.
- ΑποστόληςΑ
Αν κτιστεί γύρω από τον Meite και μόνον θα είναι λάθος.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- Γερασίμου
Έτσι ακριβώς. Θα είναι λάθος να βασιστεί όλη η ομάδα επάνω του. Παρεμπιπτόντως από πότε έχει να παίξει πλήρη σεζόν άνω των 40 αγώνων και με προετοιμασία.ΑποστόληςΑ έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 12:37 Θεωρώ ότι αν ο παίκτης, με το πρόβλημα που έχει, παρουσιάσει παρόμοια εικόνα και του χρόνου, δηλαδή καλή μπάλα για 3-4 μήνες και την κρίσιμη εποχή (Μάρτιος - Μάιος) να μην μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, δεν έχει νόημα να κτιστεί ο ΠΑΟΚ του 2026-27 επάνω του.
Για εμένα πρέπει να γίνουν 3 ακριβές μεταγραφές φετος. Σεντερ φορ, χαφ τυπου Μειτέ και αριστερό εξτρεμ. Η οικονομική υπερβαση φέτος είναι μονόδρομος.
Βάλε και τον Γιαννούλη μιλάμε για 12 μπορεί και 15 μύρια. Και θέλουμε και δύο στόπερ ( βασικούρα δεξί & αναπληρωματικό αριστερό).
Ποιά "προεργασία" ρε aivas! Άγνωστη λέξηaivas19 έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 18:45 Η «προεργασία» λέει αριστερό μπακ, αριστερό εξτρεμ, 2 στόπερ, χαφ αντι Μειτέ. Στο φορ αν κλείσει ο Γιακουμάκης δε ξέρω τι θα γίνει παραπάνω στο φορ
Η υποθεση Μειτε απο μονη της ειναι αρκετή για να μια διοικηση που εχει φιλοδοξιες και θελει παει μπροστα να αλλαζε προπονητή. Προπονητης που υποβαλε στον εαυτο του πρωτα, μετα στους παικτες του και μετα σε ολο το ποδοσφαιροκο οικοδομημα του ΠΑΟΚ οτι δεν μπορουμε να νικήσουμε αν δεν παιζει ο Μεϊτέ. Του λες ευχαριστώ στο καλο να πας θα βρουμε καποιον αλλο που να μπορει φτιαξει ομαδα και χωρις το Μειτε.Τον σακατεψε τον παίκτη γιατι επρεπε να παιζει ακομα και με τον Παναργειακό.
Οστεοαρθριτιδα εγω. Όπως τα λες ειναι.chri5ti9 έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 15:22 Επειδή τώρα ζω το πρόβλημα στο ισχίο , πραγματικά δεν υπάρχει. Εγώ το έπαθα με δουλειά (αποθήκη)και μπάλα . Το προηγούμενο Σάββατο που πήγα για τελευταία φορά μπάλα, μου έδιναν πάσα στους 30 πόντους από το πόδι μου και δεν μπορούσα να ανοίξω , να κοντρολάρω την μπάλα . Πονοσ Στην αλλαγή κατεύθυνσης , να μην μπορείς να στηριχτείς στο πόδι σου να κάνεις δυνατή μεταβίβαση ή σουτ . Κουτσαίνω καθημερινά και με βαράει από ψηλά στο ισχίο μέχρι μέσα στο γόνατο . Το πρωί μετά από ξεκούραση είναι ήρεμο και μέσα στη μέρα ξαναμανα πόνος .
Κατάλαβα ο Σου τι περνούσε μέσα στον Απρίλιο και εγώ τον έλεγα κακό .
Ποσο ηλίθιος ήμουν
Επισης δεν κατσνοω τι σημαινει νυστερι στο ισχιο.
Μονο την αρθροπλαστικη ξερω, δλδ hip joint replacement.
Επεμβαση με πλεον πολυ μεγαλεε πιθανοτητες επιτυχιας, αλλά μετα ζεις μια κανονικη ζωη, δεν παιζεις επαγγελματικο ποδοσφαιρο, κοντα 90 κιλα ανθρωπος.
Αν ηταν δρομεας μεγαλων αποστασεων, να πω ναι, υπαρχει ελπιδα.