Ο Αλαφούζος πούλησε τον Ιωαννίδη για ένα σωρό λεφτά. Αναλογικά, δλδ τον Ντέλια του βάζελου. Έριξε πολλά χρήματα για μεταγραφές και εδώ τον επαινούσαμε για το πόσα βάζει σε σχέση με τον Ιβάν τον τσιγκούνη. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τον Μαρινάκη (πώληση Κωστούλα και μάλλον φέτος τον Μουζακίτη).Στον μικρόκοσμο της ελληνικής πραγματικότητας που ζούμε, θέλουμε ο Ιβάν να ακολουθεί την πολιτική των χωσάδων με τους οποίους τον συγκρίνουμε; Αν ναι, ας τον πουλήσει να μας φέρει Γιαζισιδες, Ταρεμιδες, Καλαμπριες και Κυριακόπουλους. Να πάρει 25, να χώσει τα 20 για μεταγραφές (άσχετα αν πετύχουν ή όχι) να βγάλουμε γούστα το καλοκαίρι.gpap5 έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 10:36 καλά, ας κάνει πως πουλάει τον Ντέλια και θα δεις έως που θα φτάσουν τα σκάγια. Ούτε στην άκρη της γης δεν θα μπορεί να κρυφτεί.
Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
- These users thanked the author Psaras for the post:
- Black_Knight
- navigator11
- Δημοσιεύσεις: 21031
- Εγγραφή: Δευ 25 Μάιος 2009, 09:35
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Μάλλον δεν είχες εντοπίσει το εδώ και χρόνια pattern ότι και τις επιτυχίες, αυτές τις πλέον κρινόμενες ως ευάριθμες, του ποδοσφαιρικού τμήματος τις πιστωνόταν ο "Ήρως" Λουτσέσκου και οι αλύγιστοι πολεμιστές Του ενώ τους σαμπόταρε "ξεκάθαρα" η διοικητική αρχή.marsantos έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 09:54Equ καλημέρα.Equalizer έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 09:27 Ρε ο κόσμος θέλει λεφτά στο χορτάρι ρε τόσο καιρό το φωνάζω
Στα παπαρια του αν όλα δουλεύουν ρολόι ή όχι
...
Νομίζω ο κόσμος ενδιαφέρεται περισσότερο για τη νίκη..
Αν δεν έρχονται οι νίκες όσα λεφτά και να τρέχουν στο χορτάρι γκρίνια θα υπάρχει..
Αν έρχονται οι νίκες, και με Μουργκ και με Πήλιο και με Τουμπά και με Μπιάνκο όλα είναι καλά.
Οι συνεχείς νίκες, όχι λίγες, και επί Αμπέλ επίσης δε θυμάμαι να είχαν σταθεί ικανές, με το που "έσκασε το σκάνδαλο" της κατά φαντασίαν πολυϊδιοκτησίας, να εμποδίσουν την υποστήριξη ακραίων ηλιθιοτήτων περί "πιασίματος με τη γίδα στην πλάτη", "ασυγχώρητης κηλίδας στην ιστορία του ΠΑΟΚ" κλπ.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- Psaras, Apil44
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Καλά έκανες και τα έσβησες γιατί όπως σου είπα δεν έχει καμία σημασια. Εδώ ισχύει το ρητό του Γεωργίου, τι να πεθάνει κάποιος Σάββατο τι Κυριακή πρωί.aivas19 έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 11:09Καλημέρα φίλε μου! Καλά τα λες, το έσβησα από τη μνήμη μου μάλλον μετά την κατάληξη της χρονιάςmarsantos έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 11:01Καλημέρα φιλαράκι μου.aivas19 έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 10:09 Προπερσι πηρε πρωταθλημα, φετος την καλυτερη συγκομιδη στα ντερμπι, πρωτος ως Φλεβαρη, τον ξεχασε το ποδοσφαιρο αλλα απο Φλεβαρη και μετα, πριν τον θυμηθηκε αμυδρα
Όχι ότι έχει κάποια σημασία, αλλά για το ακριβές των bold, ο ΠΑΟΚ ήταν πρώτος μέχρι τις 22 Μάρτη το απόγευμα, λίγο πριν την έναρξη της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας.
Είτε Φλεβάρης είτε Μάρτης, το έργο είχε άσχημο τέλος.
- Mitsospaoki4
- Moderator
- Δημοσιεύσεις: 13984
- Εγγραφή: Δευ 21 Μάιος 2018, 12:53
- Τοποθεσία: Θεσσαλονικη - Βολος
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Μιας και πιάσαμε το παράδειγμα του Αλαφού που πετάει λεφτά στον κάδο όπως λέτε.
Συμφωνώ 100%.
Ξέρετε όμως ποια είναι η διαφορά;
Ο Αλαφού έκανε μια μεγάλη επένδυση στον Μπενίτεθ που αφού είδε ότι δεν τραβάει μετά από ένα 6μηνο τον τελείωσε.
Και για να τον τελειώσει χρειάστηκε να ξαναματώσει οικονομικά.
Τα γούστα πληρώνονται αλλά όταν κάτι δεν τραβάει, είναι καλύτερο να το τελειώσεις έγκαιρα παρά να σηκώνεις τα χέρια και να πίνεις όλο το ποτήρι.
Έτσι είναι το ποδόσφαιρο σήμερα. Ρίσκα που αν δεν σου βγουν, έχουν επιπτώσεις.
Εμεις την οποιαδήποτε αποτυχημένη επιλογή θα πρέπει να την φάμε στην μάπα έως και την τελευταία μέρα του συμβολαίου.
Συμφωνώ 100%.
Ξέρετε όμως ποια είναι η διαφορά;
Ο Αλαφού έκανε μια μεγάλη επένδυση στον Μπενίτεθ που αφού είδε ότι δεν τραβάει μετά από ένα 6μηνο τον τελείωσε.
Και για να τον τελειώσει χρειάστηκε να ξαναματώσει οικονομικά.
Τα γούστα πληρώνονται αλλά όταν κάτι δεν τραβάει, είναι καλύτερο να το τελειώσεις έγκαιρα παρά να σηκώνεις τα χέρια και να πίνεις όλο το ποτήρι.
Έτσι είναι το ποδόσφαιρο σήμερα. Ρίσκα που αν δεν σου βγουν, έχουν επιπτώσεις.
Εμεις την οποιαδήποτε αποτυχημένη επιλογή θα πρέπει να την φάμε στην μάπα έως και την τελευταία μέρα του συμβολαίου.