Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
trouman

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από trouman »

jibbie έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 08:27 ρε παιδια καπου ωπα, ο ιδιος ο Ιβαν μεσω του παπαμιμικου στην παρουσιαση του, παραδεχθηκε οτι υπαρχει θεμα και πρεπει να περασουμε σε νεα εποχη. συμφωνω με την επισημανση για την τοξικοτητα, απλα να επισημανω και γω με τη σειρα μου οτι υπαρχει και το toxic positivity.
Αν καταλαβαίνω καλά το toxic positivity και αναφερθούμε σε ένα σύστημα πομπού (διαδικτυακός όχλος) και δέκτη (διοίκηση ή Σαββίδης κλπ) , τότε τα πράγματα λειτουργούν σχετικά καλά, από τη στιγμή που δεν καταρρέει ο δέκτης (τουλάχιστον ή και συνεχίζει την προσπάθεια, επένδυσης βελτίωσης, έστω και με λάθη) , παρά την εκπεμπόμενη τοξικότητα.
OvelixPAOK

Δημοσίευση από OvelixPAOK »

Psaras έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 08:58Εδώ έχουμε τον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας μας και τον έχουμε βγάλει άμπαλο.
Στα δικά μου μάτια δεν έχει να κάνει με το αν είναι αμπαλος ο Λουτσέσκου αλλά για τον αν μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω, σε συνάρτηση με το τι μπορεί να δώσει ο Ιβάν. Και εξηγούμαι.. Είναι ο Ραζβαν Μπενίτεθ; O Μπενίτεθ έχει σηκώσει ΤσουΛου, έχει σηκώσει ΟΥΕΦΑ, έχει σηκώσει διηπειρωτικα, έχει πάρει πρωτάθλημα Ισπανίας, κύπελλα Αγγλίας, Ιταλίας ΑΛΛΑ έχει πλέον ξεπεραστεί, δε μπορεί να ακολουθήσει το σημερινό ποδόσφαιρο, πάει. Ο Λούτσε μπορεί; Χωρίς εργοφυσιολόγο, χωρίς εκγύμναση, χωρίς εξειδικευμένο σταφ για αποθεραπείες μπορεί; Είδαμε τη χάρτινη με την ένταση του Αλμέιδα να πέφτουν σαν τα κοτόπουλα, την πατήσαμε φέτος και μεις όταν ξαφνικά παίζαμε με μείον 8 βασικούς. Κάποιος φταίει γι'αυτό και σίγουρα όχι η Γκοντσάρεβα και ο Μυστακίδης. Αυτά πρέπει να βάλουν κάτω ο Ιβάν και ο Λούτσε, αν μπορεί ο ένας να υποστηρίξει τον άλλον, και οι δύο μαζί τον ΠΑΟΚ.
These users thanked the author OvelixPAOK for the post:
Azrael
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

trouman έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 09:35
jibbie έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 08:27 ρε παιδια καπου ωπα, ο ιδιος ο Ιβαν μεσω του παπαμιμικου στην παρουσιαση του, παραδεχθηκε οτι υπαρχει θεμα και πρεπει να περασουμε σε νεα εποχη. συμφωνω με την επισημανση για την τοξικοτητα, απλα να επισημανω και γω με τη σειρα μου οτι υπαρχει και το toxic positivity.
Αν καταλαβαίνω καλά το toxic positivity και αναφερθούμε σε ένα σύστημα πομπού (διαδικτυακός όχλος) και δέκτη (διοίκηση ή Σαββίδης κλπ) , τότε τα πράγματα λειτουργούν σχετικά καλά, από τη στιγμή που δεν καταρρέει ο δέκτης (τουλάχιστον ή και συνεχίζει την προσπάθεια, επένδυσης βελτίωσης, έστω και με λάθη) , παρά την εκπεμπόμενη τοξικότητα.

το ότι όλα όσα συμβαίνουν στον μικρόκοσμο του μεγάλου λαού του ΠΑΟΚ είναι ένα echo chamber δε σημαίνει ότι λειτουργεί καλά, απλά κατ έμε - και πολύ σωστά - δεν διαμορφώνει πολιτική ο ιβαν με βάση αυτά. Θεωρώ αυτονόητο ότι όσα λέμε εδώ μέσα μεταξύ μας τα λέμε, δεν πιστεύω να θεωρείς ότι ο λόγος σου και ο δικός μου θα επηρεάσει τον Ιβαν ε;
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Equalizer έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 09:27 Ρε ο κόσμος θέλει λεφτά στο χορτάρι ρε τόσο καιρό το φωνάζω

Στα παπαρια του αν όλα δουλεύουν ρολόι ή όχι
...
Equ καλημέρα.
Νομίζω ο κόσμος ενδιαφέρεται περισσότερο για τη νίκη..
Αν δεν έρχονται οι νίκες όσα λεφτά και να τρέχουν στο χορτάρι γκρίνια θα υπάρχει..
Αν έρχονται οι νίκες, και με Μουργκ και με Πήλιο και με Τουμπά και με Μπιάνκο όλα είναι καλά.
These users thanked the author marsantos for the post:
tzo_1926
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Προπερσι πηρε πρωταθλημα, φετος την καλυτερη συγκομιδη στα ντερμπι, πρωτος ως Φλεβαρη, τον ξεχασε το ποδοσφαιρο αλλα απο Φλεβαρη και μετα, πριν τον θυμηθηκε αμυδρα
These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
Taseos, Apil44
trouman

Δημοσίευση από trouman »

jibbie έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 09:51
trouman έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 09:35

το ότι όλα όσα συμβαίνουν στον μικρόκοσμο του μεγάλου λαού του ΠΑΟΚ είναι ένα echo chamber δε σημαίνει ότι λειτουργεί καλά, απλά κατ έμε - και πολύ σωστά - δεν διαμορφώνει πολιτική ο ιβαν με βάση αυτά. Θεωρώ αυτονόητο ότι όσα λέμε εδώ μέσα μεταξύ μας τα λέμε, δεν πιστεύω να θεωρείς ότι ο λόγος σου και ο δικός μου θα επηρεάσει τον Ιβαν ε;
Αν και η συμμετοχή μου είναι μηδαμινή στα δίκτυα αυτά, αντιλαμβάνομαι ότι κάποιες στιγμές , σε αναρτήσεις σε επίσημους λογαριασμούς της ομάδας, από κάτω μπορεί να υπάρχει οχετός σχολίων. Αυτό υποθέτω φθάνει ως μήνυμα στους διαχειριστές και θα περνάει ως ενημέρωση προς τα πάνω. Δε φαντάζομαι προφανώς ότι ο απόηχος φθάνει με κάποιον άμεσο τρόπο στον Σαββίδη.

Δεν πιστεύω ότι ο λόγος μας φθάνει στον Σαββίδη και ότι ο Σαββίδης διαμορφώνει με βάση αυτόν την πολιτική του και αυτό χαρακτήρισα σχετικά καλή λειτουργία .

Νιώθω ότι διαμορφώνεται όμως ένα κλίμα, που σίγουρα κάποιες στιγμές προκαλεί αντιδράσεις. Είναι, φαντάζομαι μέρος του μεγάλου παιχνιδιού της επικοινωνίας, της εικόνας. Για αυτό και οι εταιρείες επενδύουν στην επικοινωνία τόσο πολύ.

Για να μην τα μπερδεύω, κατ εμέ, υπάρχει πολλή τοξικότητα η οποία ευτυχώς δε διαμορφώνει την πολιτική αυτών που αποφασίζουν. Υπάρχουν όμως στιγμές, που διαμορφώνεται δυναμική που δεν μπορείς να προσπεράσεις (αναφέρομαι πάντα σε τοξικές αντιδράσεις και όχι σε μαζικές τοποθετήσεις που αποτελούν μια κριτική , που μπορεί να φέρει και κάτι θετικό).
Odi44

Δημοσίευση από Odi44 »

renegade έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 00:10 Και στελεχαρες έχει και ελευθερία έχουν.
Άντε γιατί μας τα κάνατε Ζέπελιν με τις καφενιακες παπαριες
Τι έχει ; Στελεχάρες ; Θα πνιγούμε Κυριακάτικα.
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

καλά, ας κάνει πως πουλάει τον Ντέλια και θα δεις έως που θα φτάσουν τα σκάγια. Ούτε στην άκρη της γης δεν θα μπορεί να κρυφτεί.

Εννοείται πως λαμβάνει τα μηνύματα.
Πέρσι το καλοκαίρι, ο μικρός αποχαιρέτησε την ομάδα και στην Ελλάδα ξεκίνησε ενας αναβρασμός, παρόμοιος με εκείνον του Γαλακτερού στο μπάσκετ.
Σε λίγα λεπτά, μαζεύτηκε και "ανέλαβε δράση".
Ποτέ δεν μάθαμε τι πραγματικά έγινε, ποιος ή μάλλον ποιά γαμιόλα έδωσε το ok του ξεπουλήματος, αλλα μην γελιώμαστε, το μήνυμα στάλθηκε και άλλαξαν απόφαση.
Odi44

Δημοσίευση από Odi44 »

Equalizer έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 09:27 Ρε ο κόσμος θέλει λεφτά στο χορτάρι ρε τόσο καιρό το φωνάζω

Στην παε έλεγαν ότι ο Μιχελ ηταν ο χειρότερος ΤΔ που υπήρξε ποτέ, αλλά ο κόσμος είδε παίκτες να έρχονται και τον ΠΑΟΚ να ανεβαίνει. Άρα επί σειρά ετών βλέπαμε μηνύματα "φέρτε πίσω τον... μιχελΣ" (ούτε καν το σωστό του όνομα δεν είχε μάθει πάρα πολύς κόσμος, διότι απλά δεν του καίγεται καρφακι)

Όσο το αφεντικό παράγει οκταστηλα πρωτοσέλιδα με πέντε θαυμαστικά, τότε το κοινό συμπεραίνει πως όλα πάνε πριμα. Στα παπαρια του και τα ανοιχτά, και τα κλειστά φώτα στη σουίτα

Είμαστε πελάτες κύριε και πληρώνουμε για να έχουμε δίκιο. Τέλος.

Κι άμα τα λεφτά πάνε απατα στο τέλος μιας σεζόν, δεν πειράζει θα βάλεις κι άλλα την επόμενη.

Αναιρεί αυτό τις απολύτως βέβαιες και υπαρκτές δυσλειτουργίες και αδυναμίες της ΠΑΕ;

Όχι βέβαια

Δεν σημαίνει όμως ότι νοιάζεται η πλειοψηφία.
Δεν κατάλαβα.

Είναι παράλογο ο κόσμος να θέλει λεφτά στο χορτάρι ;

Όταν ο ιδιοκτήτης έλεγε για τοπ 20 Ευρώπης πως το οραματίστηκε ο κόσμος ; Με Σωτήρη Μπαλαφα και Χουσειν Μουμιν;

Καθόλου στα παπαρια του κόσμου αν όλα δουλεύουν ρολόι. Ίσα ίσα αυτό βλέπει ο κόσμος και εξοργίζεται. Ότι μετά από τόσα χρόνια , δεν δουλεύει τίποτα ρολόι. Πλην των ακαδημιών φυσικά, εκεί που υπάρχει ένα μοντέλο λειτουργίας από την αρχή και πάει τρένο.

Το τι έλεγαν στην ΠΑΕ για τον Μιχελ μου είναι παγερά αδιάφορο. Είναι η ίδια ΠΑΕ που έχει εκπρόσωπο τύπου την Στελεχαρα τον Κουβεντιδη που λέει και ο renegade.

Επίσης , στα παπαρια του κοινού τα πρωτοσέλιδα. Πράξεις θέλει το κοινό , 2026 έχουμε . Με πράξεις πήγε τον ΠΑΟΚ μπροστά ο ιβαν , γ αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε πράξεις.

Βέβαια εντάξει το έγραψες όλο αυτό για να γράψεις στο τέλος ότι φυσικά είναι δυσλειτουργική η ΠΑΕ . Λες και έγραψε κανείς τίποτα άλλο. Αυτοαναιρείς όλο σου το post.

Τέλος, τα λεφτά είναι του ιβαν. Αν δίνει και πάνε άπατα, ας το λύσει. Πρέπει να συνεχίζει να βάζει όμως, έτσι τρέχουν όλοι οι σύλλογοι παγκοσμίως.

Ο κόσμος θέλει επιτυχίες , το διαβάσατε εδώ πρώτοι 24.05.2026.

Υ.Γ: Ποσώς με ενδιαφέρει αν ο ιβαν είναι εδώ ή στο ροστοφ ή όπου θέλει και μπορεί. Δεν είναι η κόρη μου για να μου λείπει ούτε έχω καμία σκορδοκαΐλα να τον βλέπω συνέχεια. Επειδή όμως με νοιάζει ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ με τον ιβαν μακριά δεν δουλεύει σωστά, τότε η λύση είναι ή να είναι εδώ ή αν δεν μπορεί, να βρει έναν τρόπο να δουλεύει το πράγμα νορμαλ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Odi44 την Κυρ 24 Μάιος 2026, 10:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Odi44 for the post (total 4):
st4this, Maxpaok, Special 4, smoothcriminal1926
Black_Knight

Δημοσίευση από Black_Knight »

Ωραίες εκφράσεις, να μιλήσουμε καί άλλο για τοξικότητα;
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

aivas19 έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 10:09 Προπερσι πηρε πρωταθλημα, φετος την καλυτερη συγκομιδη στα ντερμπι, πρωτος ως Φλεβαρη, τον ξεχασε το ποδοσφαιρο αλλα απο Φλεβαρη και μετα, πριν τον θυμηθηκε αμυδρα
Καλημέρα φιλαράκι μου.
Όχι ότι έχει κάποια σημασία, αλλά για το ακριβές των bold, ο ΠΑΟΚ ήταν πρώτος μέχρι τις 22 Μάρτη το απόγευμα, λίγο πριν την έναρξη της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας.
These users thanked the author marsantos for the post (total 4):
wpgoalkeeper, aivas19, icue, Apil44
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

marsantos έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 11:01
aivas19 έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 10:09 Προπερσι πηρε πρωταθλημα, φετος την καλυτερη συγκομιδη στα ντερμπι, πρωτος ως Φλεβαρη, τον ξεχασε το ποδοσφαιρο αλλα απο Φλεβαρη και μετα, πριν τον θυμηθηκε αμυδρα
Καλημέρα φιλαράκι μου.
Όχι ότι έχει κάποια σημασία, αλλά για το ακριβές των bold, ο ΠΑΟΚ ήταν πρώτος μέχρι τις 22 Μάρτη το απόγευμα, λίγο πριν την έναρξη της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας.
Καλημέρα φίλε μου! Καλά τα λες, το έσβησα από τη μνήμη μου μάλλον μετά την κατάληξη της χρονιάς
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Odi44 έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 10:43

Στην παε έλεγαν ότι ο Μιχελ ηταν ο χειρότερος ΤΔ που υπήρξε ποτέ, αλλά ο κόσμος είδε παίκτες να έρχονται και τον ΠΑΟΚ να ανεβαίνει. Άρα επί σειρά ετών βλέπαμε μηνύματα "φέρτε πίσω τον... μιχελΣ" (ούτε καν το σωστό του όνομα δεν είχε μάθει πάρα πολύς κόσμος, διότι απλά δεν του καίγεται καρφακι)

Όσο το αφεντικό παράγει οκταστηλα πρωτοσέλιδα με πέντε θαυμαστικά, τότε το κοινό συμπεραίνει πως όλα πάνε πριμα. Στα παπαρια του και τα ανοιχτά, και τα κλειστά φώτα στη σουίτα

Κι άμα τα λεφτά πάνε απατα στο τέλος μιας σεζόν, δεν πειράζει θα βάλεις κι άλλα την επόμενη.

Αναιρεί αυτό τις απολύτως βέβαιες και υπαρκτές δυσλειτουργίες και αδυναμίες της ΠΑΕ;

Όχι βέβαια

Δεν κατάλαβα.

Όταν ο ιδιοκτήτης έλεγε για τοπ 20 Ευρώπης πως το οραματίστηκε ο κόσμος ; Με Σωτήρη Μπαλαφα και Χουσειν Μουμιν;

Καθόλου στα παπαρια του κόσμου αν όλα δουλεύουν ρολόι. Ίσα ίσα αυτό βλέπει ο κόσμος και εξοργίζεται. Ότι μετά από τόσα χρόνια , δεν δουλεύει τίποτα ρολόι. Πλην των ακαδημιών φυσικά, εκεί που υπάρχει ένα μοντέλο λειτουργίας από την αρχή και πάει τρένο.

Το τι έλεγαν στην ΠΑΕ για τον Μιχελ μου είναι παγερά αδιάφορο. Είναι η ίδια ΠΑΕ που έχει εκπρόσωπο τύπου την Στελεχαρα τον Κουβεντιδη που λέει και ο renegade.

Επίσης , στα παπαρια του κοινού τα πρωτοσέλιδα. Πράξεις θέλει το κοινό , 2026 έχουμε . Με πράξεις πήγε τον ΠΑΟΚ μπροστά ο ιβαν , γ αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε πράξεις.

Βέβαια εντάξει το έγραψες όλο αυτό για να γράψεις στο τέλος ότι φυσικά είναι δυσλειτουργική η ΠΑΕ . Λες και έγραψε κανείς τίποτα άλλο. Αυτοαναιρείς όλο σου το post.

Τέλος, τα λεφτά είναι του ιβαν. Αν δίνει και πάνε άπατα, ας το λύσει. Πρέπει να συνεχίζει να βάζει όμως, έτσι τρέχουν όλοι οι σύλλογοι παγκοσμίως.

Υ.Γ: Ποσώς με ενδιαφέρει αν ο ιβαν είναι εδώ ή στο ροστοφ ή όπου θέλει και μπορεί. Δεν είναι η κόρη μου για να μου λείπει ούτε έχω καμία σκορδοκαΐλα να τον βλέπω συνέχεια. Επειδή όμως με νοιάζει ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ με τον ιβαν μακριά δεν δουλεύει σωστά, τότε η λύση είναι ή να είναι εδώ ή αν δεν μπορεί, να βρει έναν τρόπο να δουλεύει το πράγμα νορμαλ.
Τα λεφτά δεν εγγυώνται την επιτυχία αλλά το πως τα χρησιμοποιεί για αυτό οι όποιες δυσλειτουργίες τις ΠΑΕ είναι η κύρια κριτική. Ο Αλφζ έδωσε ένα κάρο λεφτά, δε βγήκαν στο γήπεδο
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Μια χαρά επιχειρηματολόγησε ο παραπάνω φίλος. Και μέσα σε όλα αυτά με πολλές αλήθειες.
Κι επειδή είμαστε σε οπαδική σελίδα δεν με ξένισε καθόλου η γραφή του.
Το τι γραφεται σε νήματα αθλητών και κυρίως σε εκείνα των αγώνων είναι να αναρωτιόμαστε για την τοξικότητα και τον σεβασμό.
These users thanked the author Maxpaok for the post:
Odi44
Odi44

Δημοσίευση από Odi44 »

aivas19 έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 11:10
Odi44 έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 10:43

Όχι βέβαια

Δεν κατάλαβα.

Τα λεφτά δεν εγγυώνται την επιτυχία αλλά το πως τα χρησιμοποιεί για αυτό οι όποιες δυσλειτουργίες τις ΠΑΕ είναι η κύρια κριτική. Ο Αλφζ έδωσε ένα κάρο λεφτά, δε βγήκαν στο γήπεδο
Αυτό γράφω. Ο κόσμος θέλει να δει λεφτά στο γήπεδο. Και αν αποτύχεις, θέλει να δει και άλλα λεφτά στο γήπεδο. Γ αυτό όλοι εστιάζουν στις δυσλειτουργίες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”