Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Equalizer »

O Σαββίδης εδώ και χρόνια ζει ουσιαστικά απομονωμένος στο κτήμα του στο Ροστοφ

Έχει συμμετοχή σε καμία 20 εταιρείες εκ των οποίων μερικές έχουν εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες εργαζόμενους, με τα αντίστοιχα γραφεία και εγκαταστάσεις.

Έχει εμφανιστεί σε αυτές πολύ σπάνια . Στο Πόρτο Καρράς πάει στη βίλα όπου ειναι και πάλι ουσιαστικά μόνος του πέραν ελάχιστων εξαιρέσεων

Το γιατί, είναι κάτι που ξέρει ο ίδιος και πολύ λίγοι άνθρωποι γύρω του

Όλα τα άλλα είναι τοξικές παπαριές

Ναι ναι ξέρω : "εμένα με νοιάζει ο ΠΑΟΚ ναουμ και ζουμπαδιασου κωλογερε"

Ναι οκ ο ΠΑΟΚ σε νοιάζει μπράβο, αλλά άμα είναι να πεις κάτι αρνητικό βρες κάτι που να στέκει, όχι ότι μαλακια ναναι.

Και βεβαίως έχουν ειπωθεί ορθώς τα κακώς κείμενα

Τώρα συζητάμε τις πιπες
These users thanked the author Equalizer for the post (total 6):
renegade, Kabamaru11, Ally Samagoal, george188, paok apo epilogi, trouman
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Franky έγραψε: Σάβ 23 Μάιος 2026, 14:20 Δε χρειάζεται η φυσική παρουσία του ιδιοκτήτη.

Αρκεί να έχει ικανά στελέχη στις κρίσιμες θέσεις. Οι οποίοι να έχουν και τις ανάλογες ελευθερίες στη λήψη αποφάσεων.
Πολύ σωστό αυτό που λες αδερφέ και εγώ συνηγορώ σε αυτή την άποψη.

Έχει όμως ικανά στελέχη στις κρίσιμες θέσεις στον ΠΑΟΚ;
Στις άλλες επιχειρήσεις μπορεί να έχει ικανά στελέχη και να μην χρειάζεται η παρουσία του.
Στο ΠΑΟΚ έχει;

Αν δεν έχει ικανά στελέχη και περνάνε τα χρόνια και συνεχίζει να μην έχει, άρα δεν ικανοποιείται η συνθήκη που περιγράφεις, τότε τι;
Αν έχει ικανά στελέχη, ας το θέσουμε έτσι ως βάση συζήτησης και δεν έχουν τις ανάλογες ελευθερίες κινήσεων, τότε τι;
Χρειάζεται ή όχι η φυσική παρουσία του ιδιοκτήτη;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Και στελεχαρες έχει και ελευθερία έχουν.
Άντε γιατί μας τα κάνατε Ζέπελιν με τις καφενιακες παπαριες
These users thanked the author renegade for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

Μέχρι το 24 ήταν εκεί ο μακαρος. Ποιος τον αντικατέστησε; Η ομάδα από τότε είναι χωρίς ceo και την τρέχει το Μαράκι, δεν είναι τυχαία η ανοργανωσιά. Χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω την γκοντσαρεβα, απλά δεν είναι αυτή η δουλειά της.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

renegade έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 00:10 Και στελεχαρες έχει και ελευθερία έχουν.
Άντε γιατί μας τα κάνατε Ζέπελιν με τις καφενιακες παπαριες
Όλα καλά τότε. Ας ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία.
Αφού και στελεχάρες έχουμε και με ελευθερία κινούνται.
Όσοι διαφωνούμε και ως προς το ένα και ως προς το άλλο, αλλά και ότι χρειάζεται η φυσική παρουσία του ιδιοκτήτη εξαιτίας αυτού που προανέφερα, ας βγάλουμε το σκασμό, γιατί ενοχλεί ο αντίλογος και θέτουμε πολύ χαμηλού επιπέδου ερωτήματα,
δηλαδή λέμε καφενειακού επιπέδου παπαριές, που δημιουργούν αερόστατα Ζέπελιν....
Εικόνα
Εικόνα
These users thanked the author Special 4 for the post (total 2):
Roo -4-, Kostas_FI
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Τωρα που το κατάλαβες ελπίζω να το κάνεις κι ολας
These users thanked the author renegade for the post (total 2):
Montrealiotis, ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

margas έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 00:14 Μέχρι το 24 ήταν εκεί ο μακαρος. Ποιος τον αντικατέστησε; Η ομάδα από τότε είναι χωρίς ceo και την τρέχει το Μαράκι, δεν είναι τυχαία η ανοργανωσιά. Χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω την γκοντσαρεβα, απλά δεν είναι αυτή η δουλειά της.
Καλά αν γυρίσουμε στις εποχές Μάκη θα δούμε ότι και τότε όλοι έκραζαν γιατί υπάρχει ο Μάκης. Δεν έχω διοικήσει ποτέ για να ξέρω αν τα στελέχη δρουν σωστά σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη ή αν απλά δε βρίσκει αλλά. Αυτή την στιγμή η ΠΑΕ έχει την μαρια που είναι το δεξί του χέρι και μετι στις επιχειρήσεις του, τον μουτσακη που ετο βιογραφικό του στις κατασκευές και η εμπειρία του ειναι τεράστια, τον άγγελο αναστασιαδη ως ποδοσφαιρανθρωπο, ο καθηγητής πανεπιστημίου και γνωστός ένθερμος οπαδός του ΠΑΟΚ τσάκας , ο ιβαν Σαββιδης, και ο εκπρόσωπος του ας ΠΑΟΚ Αντώνης κιουρεξιδης που είναι και έφορος στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Στις ακαδημίες είναι επικεφαλής ο πουρλιοτοπουλος,ενώ ρόλο φαίνεται να έχει και ο βιερινια. Δε νομίζω δηλαδή ότι η ΠΑΕ έχει διοικητικό θέμα. Εγώ εντοπίζω το πρόβλημα πλέον ξεκάθαρα στο επιστημονικό κομμάτι που αφορά την εκγύμναση και την αποθεραπεία και το ιατρικό τιμ.
Τώρα για το γραφείο τύπου δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχει ο σαββιδης και τι οδηγίες δίνει.

Ο παπαμιμικος είναι στρατηγικός σύμβουλος του ιβαν και θα δούμε τι μπορεί να κάνει πάντα σύμφωνα με αυτά που του αναθέτει ο ιβαν
These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
ΚΩΣΤΑΣ2019, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ρε παιδια καπου ωπα, ο ιδιος ο Ιβαν μεσω του παπαμιμικου στην παρουσιαση του, παραδεχθηκε οτι υπαρχει θεμα και πρεπει να περασουμε σε νεα εποχη. συμφωνω με την επισημανση για την τοξικοτητα, απλα να επισημανω και γω με τη σειρα μου οτι υπαρχει και το toxic positivity.
These users thanked the author jibbie for the post (total 4):
Panx Romana, Special 4, Kostas_FI, st4this
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Σαφέστατα ο ΠΑΟΚ έχει χάσει φετος 2 τίτλους και μια δεύτερη θέση , κάτι φταίει. Προσωπικά θεωρώ ότι και να ανακοινώσουν πάλι μιρλα θα έχει γιατί από αυτούς που σέρνουν τον χορό κανείς δε νοιάζεται για την ουσία. Εξάλλου κάθε άνθρωπος που τοποθετείται δίπλα στον σαββιδη στη διοίκηση υβριζεται και χλευάζεται νυχθημερόν.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Οταν λέμε δίπλα στον ιβαν τι εννοούμε; Ας πούμε ο Βιεϊρίνια είναι ένας από αυτούς; Χλευάζεται καθημερινά;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ο βιερινια δεν έχει κάναν επίσημο ρόλο. Νομίζω περισσότερο είναι συνδετικός κρίκος τολης ομάδας με τον ιβαν . Ηταν ο Μάκης έκραζαν μέρα νύχτα τον Μάκη, ήταν ο Γιώργης έκραζαν τον γιωργη, είναι η Μαρία μέρα νύχτα την Μαρία. Μέχρι και τον αρωνιαδη έβριζαν ένα διάστημα. Τωρα κράζουν τον Παπαμιμίκο. Και ο βιερινια θα υβριστεί σίγουρα . Οταν πάρει ρόλο.
These users thanked the author Taseos for the post:
Psaras
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

jibbie έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 08:38 Οταν λέμε δίπλα στον ιβαν τι εννοούμε; Ας πούμε ο Βιεϊρίνια είναι ένας από αυτούς; Χλευάζεται καθημερινά;
Δεν τον χλευάζουν γιατί προς τα έξω ο ρόλος του φαίνεται ασαφής. Μόλις, για παράδειγμα, γίνει γνωστό ότι είναι υπεύθυνος για το Χ, ποιος θα νοιαστεί για το αήττητο, την αρχηγική εικόνα και όλα τα υπόλοιπα;

Αν, π.χ., αποκαλυπτόταν ότι είναι υπεύθυνος για την ψυχολογική υποστήριξη και ετοιμότητα της ομάδας, τι θα άκουγε μετά τον τελικό; Αν ότι είναι υπευθύνος για την επιλογή παικτών;

Ποιος πέρασε από τον ΠΑΟΚ και στο δοκάρι κι έξω δεν χλευάστηκε; Πες μου έναν.

Εδώ έχουμε τον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας μας και τον έχουμε βγάλει άμπαλο.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Μα δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που στα σοβαρά πιστεύει οτι αν αύριο ανακοινώσει η ΠΑΕ τεχνικό διευθυντή και αλλαγές γενικότερα , θα σταματήσουν να κράζουν. Αφού ο σκοπός πλέον δεν έχει να κάνει ούτε με το αποτέλεσμα.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

jibbie έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 08:38 Οταν λέμε δίπλα στον ιβαν τι εννοούμε; Ας πούμε ο Βιεϊρίνια είναι ένας από αυτούς; Χλευάζεται καθημερινά;
Ειναι διπλα στον Ιβαν πανω στο αλογο στην Ρωσια και λεει λαγκαραζουμια
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω. Δεν μου αρέσει το τσουβάλιασμα .

σίγουρα υπάρχουν οι άναρθρες κραυγές, μια κατανομή ακολουθεί και ο μεγάλος λαός του ΠΑΟΚ. απλά θεωρώ ότι έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο του toxic positivity σε κάποια πράγματα και προφανώς το καταλαβαίνω ως over correction στους μπαχαλακηδες του φόρουμ και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. απλά το επισημαίνω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”