Razvan Lucescu VI

Απάντηση
marsantos
Δημοσιεύσεις: 5466
Εγγραφή: Παρ 18 Δεκ 2020, 16:22

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από marsantos »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 15:57 ...
Ωστόσο η προσέγγισή σου μας οδηγεί σε έναν φάυλο κύκλο. Ή θα αλλάζουμε προπονητή στα μέσα της σεζόν (τότε δεν διακινδυνεύονται οι στόχοι μας?) ή θα περιμένουμε να συνταξιοδοτηθεί, γιατί το καλοκαίρι ρισκάρουμε την Ευρώπη.
...
Ρίσκο είναι να μείνεις με προπονητή που έχει κυκλώσει το μεσαίο τρίμηνο της σεζόν για φορμάρισμα, ρίσκο κι η αλλαγή. Δεν γίνεται να μην το πάρεις ποτέ.
Ριαν δεν είπα ποτέ να μη πάρουμε ρίσκο και δεν είπα ποτέ να μη γίνει αλλαγή προπονητή. Δεν υπάρχει φαύλος κύκλος. Φυσικά και να γίνει αλλαγή προπονητή όταν χρειάζεται. Αλλά να γίνει προσδοκώντας να πας καλύτερα ή να έχεις πιθανότητες να πας καλύτερα. Όχι να γίνει με το σκεπτικό του πως να διαχειριστεις την αποτυχία. Σε αυτό διαφώνησα. Προφανως και το damage control είναι επιστημη τωρα πια. Αλλά εγώ προσωπικά δε θέλω να μπαίνει καν στην κουβέντα όταν μιλάμε για επιλογη προπονητή. Θέλω πιθανή αλλαγή προπονητή να έχει μέσα της μονο την αισιοδοξία.
These users thanked the author marsantos for the post:
navigator11
Άβαταρ μέλους
Eagle1980
Δημοσιεύσεις: 5916
Εγγραφή: Δευ 25 Ιαν 2016, 05:50

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Ας ελπίσουμε απο εβδομάδα να δούμε κινητικότητα σε όλα τα θέματα της ομάδος...
Άβαταρ μέλους
jibbie
Δημοσιεύσεις: 6215
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 00:41
Τοποθεσία: Hackney,London

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από jibbie »

Doomlord4 έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 13:59 Δείτε λίγο το "πάτερν" :D

Εικόνα

Ετοιμαστείτε! :mrgreen:


20 και 21 είχαμε covid δε μετράνε
η εικονα βεβαια λανθασμενα δειχνει το χαρτι το 2018 οποτε και το πατερν ειναι ενα ψεμα! ;)
These users thanked the author jibbie for the post (total 4):
Woodman73, Eagle1980, Doomlord4, Azrael
Άβαταρ μέλους
Doomlord4
Δημοσιεύσεις: 9336
Εγγραφή: Σάβ 01 Νοέμ 2008, 01:45
Τοποθεσία: Thessaloniki

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Σωστότατος :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
navigator11
Δημοσιεύσεις: 21029
Εγγραφή: Δευ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από navigator11 »

astral έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 12:27 δε θα ήταν χαλαρά (πότε ήταν χαλαρά;), αλλά, θα είχε ένα τσακ παραπάνω πίστωση ο καινούργιος.
Για να το θέσουμε ολοκληρωμένα, αν πετύχαινε πρόκριση στας Ευρώπας. Διότι σε άλλη περίπτωση, οι ίδιοι που έχουν ενστασάρες τώρα πολύ πιθανόν να τον περνούσαν από τους πρώτους από την κιμαδομηχανή.
These users thanked the author navigator11 for the post:
astral
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”