Πιθανή αναδιάρθρωση Super League

marsantos

Re: Πιθανή αναδιάρθρωση Super League

Δημοσίευση από marsantos »

giapas έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 09:47
Είμαι άφωνος , στα όρια της αμηχανίας :lol: :lol: :lol: :lol:
Όχι, όχι.. Να σε διορθώσω..
Είμαι αμήχανος, στα όρια αφωνίας.. :mrgreen:

Τώρα που πιστεύω πως λίγο είσαι σε λίγο πιο ήρεμη φάση γιατί την προηγούμενη βδομάδα πήγαμε να μαλλιοτραβηχτούμε.
Θα σου κάνω λίγη πλακίτσα με ψήγματα σοβαρότητας..
Έγινες τούρμπο με το 1 στα 5. Αυτή η αναλογία μόνο με τέτοιου είδους βήματα αλλάζει..
Ή το ένα ή το άλλο. Μην τα θες όλα δικά σου..
Ξαναλέω, πλακίτσα κάνω, με ύπουλη σοβαρότητα για να αποδεχτείς το 1 στα 5.. :mrgreen:

Υγ. Είσαι γεννημένος Αθήνα ή ήρθες σε μεταγενέστερη ηλικία;
icue

Δημοσίευση από icue »

Δεν θυμαμαι ποτε ο ΠΑΟΚ να ηθελε πλειοφ. Το μονο πραγμα που θελαμε να αλλαξει ηταν να γινουν 4 ομαδες στο τελος απο εξι. Προσωπικα δεν μου αρεσουν τα πλειοφ και το εχω γραψει πιο πισω αναλυτικα.

Τα πλειοφ τα επεβαλαν τα συνδρομητικα. Ουτε μελετες, ουτε ερευνες. Γιατι το πρωταθλημα ηταν απαξιωμενο φουλ και δεν υπηρχε περιπτωση να δωσουν τα λεφτα που ζητουσαν οι ομαδες. Ενα πρωταθλημα που με το ζορι εμπαινε μια ομαδα σε ομιλο και με το ζορι χαναν κανα βαθμο οι πρωτοι.

Πλεον δεν ισχυουν αυτα. Εχουμε ενα κανονικο πρωταθλημα τα τελευταια χρονια. Εχουμε βαρ. Εχουν ελαχιστοποιηθει εως εξαφανιστει τα παραδοσιακα παραρτηματα. Τελευταια ηταν η Λαμια. Και η Καλλιθεα και η Κηφισια και η Λαρισα και οι Σερρες παλευουν τα ματς τους. Ο Αρης κοβει βαθμους απο ολους. Εχουμε εκπληξεις. Λιγες μεν αλλα υπαρχουν. Γενικα δεν θυμιζει σε τιποτα το πρωταθλημα που αναγκαστηκε να βαλει πλειοφ για να μην καταρρευσει οικονομικα.

Το γιατι το κανει η ΠΑΕ τωρα δεν μπορω να το ξερω. Μπορει οντως να πιστευει οτι ετσι ειναι για καλυτερα συνολικα. Μπορει να πιστευει οτι ετσι μας συμφερει εμας και βρηκε ευκαιρια για να καργηθουν τα πλειοφ και δεν τους ενδιαφερει ποιος θα μεινει και ποιος θα πεσει. Παντως το εχει κερδισει το δικαιωμα να την εμπιστευομαι γιατι ολες μα ολες οι κινησεις που εχει κανει τα τελευταια πολλα χρονια για το Ελληνικο πρωταθλημα ειναι προς τη σωστη κατευθυνση.
These users thanked the author icue for the post (total 5):
tasso85, paoki19, Ριαν_Καπαγιαννιδης, SCIFO, leomatos88
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Για τους άλλους μια χαρά τα έχει καταφέρει η ΠΑΕ ,γιατί τον εαυτό της δεν είμαι και τόσο σίγουρος.
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Doomlord4 έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 09:15 Premiere League

1996-2026____________________20 ομάδες
Ενας κανονας που μου αρεσε στην Πρεμιερ αν δεν κανω λαθος ειναι οτι η λιγκα πριμοδοτει και αυτες που ανεβαινουν απτη Β, ωστε να μπορεσουν να ψαλιδισουν τη διαφορα απο τις ηδη υπαρχουσες ομαδες, καθως και εκεινες που θα πεσουν κατηγορια, γιατι θα πρεπει να αλλαξουν τα συμβολαια τους και να μαζεψουν τους ισολογισμους
These users thanked the author geobila for the post:
Doomlord4
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

giapas έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 09:20
renegade έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 20:22 ...

Υγ2 από κει και πέρα δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο ο ΠΑΟΚ έχει τόσο μεγάλο συμφέρον σε σχέση με τους υπόλοιπους μιας τέτοιας αλλαγής.
Κάτι τέτοιο θα ισχύει μόνο σε περίπτωση εάν πιστεύουμε ότι ο ΠΑΟΚ θέλει και μπορεί να δημιουργήσει ένα αξιόλογο σύνολο δορυφόρων όπως αυτό που κάποτε είχε ο γαύρος
Προφανώς και γίνεται μόνο και μόνο για να αυξήσει ή να εδραιώσει την επιρροή του στις υπόλοιπες ομάδες .
Ας το μεταφράσει αυτό όπως θέλει ο καθένας και να δώσει ότι προεκτάσεις θέλει.

Το σενάριο ότι ενδιαφερόμαστε για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου και συνεχώς ψαχνόμαστε για το βέλτιστο φορματ δε θα το πιστεύε ούτε ο λατρεμένος μου @marsantos που έχει πάντα αγαθές προθέσεις.
Φοβερή επιρροή πάντως έχουμε...από τις 4 ομάδες που το υπογράφουν έχουμε πάρει 6 πόντους μόνο με τις Σέρρες που πήρε και ο κάθε πικραμένος...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Εσύ συνέδεσες τη λέξη επιρροή με το τι έγινε φέτος στο γήπεδο.
Όχι εγώ.
Επίσης δεν είναι μόνο οι 4 ομάδες οφελειμένες από την αναδιάρθρωση.
marsantos

Dimitrisou έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 12:03 ...
Φοβερή επιρροή πάντως έχουμε...από τις 4 ομάδες που το υπογράφουν έχουμε πάρει 6 πόντους μόνο με τις Σέρρες που πήρε και ο κάθε πικραμένος...
Φίλε Δημήτρη καλησπέρα.
Με το που είδα τις 4 ομαδες κι εγώ τα αποτελέσματα σκέφτηκα :D
These users thanked the author marsantos for the post:
Dimitrisou
marsantos

icue έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 10:23 ...
Το γιατι το κανει η ΠΑΕ τωρα δεν μπορω να το ξερω. Μπορει οντως να πιστευει οτι ετσι ειναι για καλυτερα συνολικα. Μπορει να πιστευει οτι ετσι μας συμφερει εμας και βρηκε ευκαιρια για να καργηθουν τα πλειοφ και δεν τους ενδιαφερει ποιος θα μεινει και ποιος θα πεσει. Παντως το εχει κερδισει το δικαιωμα να την εμπιστευομαι γιατι ολες μα ολες οι κινησεις που εχει κανει τα τελευταια πολλα χρονια για το Ελληνικο πρωταθλημα ειναι προς τη σωστη κατευθυνση.
Φίλε icue καλησπέρα. Ψυχραιμο και λογικό το σχόλιο σου.
Δε μπορώ να διαφωνήσω σε κάτι.
Θα ήταν αλλιώς όμως αν η πρόταση για αναδιάρθρωση ήταν διατυπωμενη άλλη στιγμή, ακέραια διατυπωμενη ως θέση της ίδιας της ομάδας και προβεβλημενη αυτόνομα. Αυτό το κατεπειγον τώρα που σχόλασε ο γάμος δεν είναι όμορφο. Συνήθως αυτά τα πράγματα γίνονται για την επόμενη χρονιά. Να ξέρουν όλοι από την αρχή τους κανόνες.
Συν τοις άλλοις, τωρα έρχεται κάτι που πάει κόντρα και στον ΚΑΠ.
These users thanked the author marsantos for the post:
giapas
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

giapas έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 12:30 Εσύ συνέδεσες τη λέξη επιρροή με το τι έγινε φέτος στο γήπεδο.
Όχι εγώ.
Επίσης δεν είναι μόνο οι 4 ομάδες οφελειμένες από την αναδιάρθρωση.
Ε ρε συ ο ορισμός του έχω επιρροή/είναι δικές μου ομάδες είναι οι πόντοι...αν χάνω πόντους και το πρωτάθλημα από αυτούς τι επιρροή έχω ακριβώς;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Δε θέλω φίλε μου να κάνω υποθέσεις γιατί δε μπορεί να αποδειχθεί κάτι και να στηριχθεί.
Οπότε χρησιμοποιώ τη λέξη επιρροή που ο καθένας ας την ερμηνεύσει όπως θέλει.
These users thanked the author giapas for the post:
Dimitrisou
icue

Δημοσίευση από icue »

Ας περιμενουμε να δουμε ποιες αλλες ομαδες θα το υποστηριξουν και αν περασει ποιες ομαδες θα παρουν τις εξτρα δυο θεσεις. Και μετα το ξανασυζηταμε ολο απο την αρχη.
These users thanked the author icue for the post:
marsantos
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Αν με κάποιο τρόπο περάσει η αναδιάρθρωση μπορούμε να αλλάξουμε την κουβέντα και να συζητήσουμε τα θετικά και τα αρνητικά. Επειδή όμως δεν φαίνεται καθόλου πιθανό να γίνει αυτό με την συγκεκριμένη πρόταση και το συγκεκριμένο timing αυτό που χρεώνω στην διοίκηση (καθώς βρίσκομαι σε μια post-idealism ηλικία) είναι η αφέλεια.

ΥΓ σωστή η κουβέντα πώς δεν υπάρχει κοινή γνώμη αλλά μόνο οπαδική γνώμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο αν εξαιρέσεις μια μικρή σέχτα από εγχώριους football intellectuals που θα μπορούσαν να κάνουν συνέδριο σε καφενείο.
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
marsantos
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

giapas έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 09:47 Ε ακριβώς.
Το έθεσες πολύ κομψά.

Θα το λέω κι εγώ έτσι για να μη τρελαίνω τους καλούς φίλους αιβα και λεοματος , μη χαλάμε και τις καρδιές μας.

Είμαι άφωνος , στα όρια της αμηχανίας :lol: :lol: :lol: :lol:
Τι να με τρελάνεις ρε τρελέ και ποιες καρδιές μας να χαλάσουμε;
(Μόνο τότε που έλεγες ότι το χάρτινο μετράει για τους χάρτινους με είχες αποτρελάνει!)
Στα σοβαρά, δε με νοιάζει η εκάστοτε συγκυρία, δε θα ψηφίσει ο λαός για το ζήτημα.
Το μείζον για μένα είναι ότι ο Σαββίδης προσωπικά έχει κερδίσει το δικαίωμα, στο συγκεκριμένο ζήτημα που λέγεται παιχνίδι του στέμματος του ελληνικού ποδοσφαίρου, να μην αμφιβάλλω για τις προθέσεις του.
Μπορεί η εκάστοτε στρατηγική του κίνηση να είναι λάθος ή σωστή, αλλά δεν είναι δόλια, υστερόβουλη, κακοπροαίρετη κτλ.
Τόσα χρόνια που ασχολείται με το ευγενές σπορ του παραγοντισμού στην Ελλάδα, σ' έναν βάλτο γεμάτο λαμόγια, όπου όλοι πουλάνε και τη μάνα τους, αν τους πετάξεις δυο ψίχουλα, θεωρώ ότι αν ήθελε να φέρει τον ΠΑΟΚ σε θέση να ευνοείται, θα το είχε ήδη κάνει.
Δεν το έκανε, κανένας δε θα του το πιστώσει ποτέ, ούτως ή άλλως.
Τέλος, η ομάδα έχει τα δικά της συμφέροντα, τα οποία είναι ενάντια στα συμφέροντα του ΠΟΚ εξ ορισμού.
Σου λέω τα ίδια με χθες, το ξέρω.

Από εκεί και πέρα, τα πλέι οφ είναι ένα κατασκεύασμα των καναλιών. Καμιά εκατό τόσα χρόνια, σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης, παίζουν όλοι με όλους, εντός και εκτός και αυτό είναι όλο. Και σε όλα τα κύπελλα κληρώνεται ο οποιοσδήποτε με τον οποιονδήποτε και τέλος. Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα μαραζώνει ολοένα και περισσότερο, όσο θα το ιδιοποιούνται τέσσερις ομάδες και μόνο. Μοίρασε το χρήμα εξίσου σε όλους και δε θα υπάρχει παράρτημα ούτε για δείγμα.
These users thanked the author leomatos88 for the post:
van rooy
curtis

Δημοσίευση από curtis »

Αν μεινει ο λουτσε καταργηστε τα πλει οφ δεν ειμαστε για πολλους αγωνες
These users thanked the author curtis for the post:
icue
icue

Δημοσίευση από icue »

Ε μπορει στην τελικη να ειναι τοσο απλος ο λογος. :lol: