thanos-xanthi έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 10:46
Panostas1995 έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 09:56
embuji έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 09:50
Αυτα ειναι μεμονομενες βραδιες. Στην μεγαλη εικονα η ομαδα κλαταρε εντελως. Απετυχε σε ολα τα επιπεδα. Και σιγουρα ηταν και αυτος ενας απο τους λογους.
Δε διαφωνώ πως κλαταρε η ομάδα αλλά ο ντεσποτοφ που είναι 28 είναι τόσο μεγάλος και έβγαλε 3 τραυματισμούς;
Ο Γιακουμάκης που είναι 31 ;
Ο 34 χρόνος Οζντοεφ δεν έβγαλε ούτε μισό τραυματισμό και έκανε 50 ματς....
Δλδ εσένα σε χαλάει ο Οζντοεφ για 4ο χαφ;
Ο Πέλκας για 3 η λύση στο δέκα και αριστερά;
Ο Τάισον για αλλαγή;
Ο υγιής Μεϊτε είναι για βασικός αλλά θα σε χαλούσε να είναι το 3ο χαφ;
Ο Κεντζιορα για 3-4ο στόπερ;
φίλε δεν πάει επί προσωπικού απλά επειδή ¨παίζει¨ πολύ το καλοκαίρι αυτού του τύπου οι ουτοπικοί μας σχεδιασμοί (των οπαδών)
και πέρσι λέγαμε τον Ταισον για αλλαγή και ήταν βασικότατος
και τον Κεντζιόρα τα ίδια και ήταν το ίδιο αναντικατάστατος
τον Πέλκα τον υπολογίζαμε για αλλαγή και είναι πολλά επίπεδα κάτω πλεον
ας φέρουν πρώτα επιτέλους καλύτερους, αλλά και σε πιο παραγωγικές ηλικίες
ας δούμε επιτέλους ταχύτητα και πνευμόνι όπως ο Κένυ
και βλέπουμε μετά τις αλλαγές
με τα ίδια υλικά, τις ανανεώσεις όλων, το ίδιο αποτυχημένο σε όλα τα επίπεδα αποτέλεσμα θα έχεις
Εγώ και αρκετοί ακόμη λέμε τη γνώμη μας ...το τι θα γίνει είναι άλλο θέμα , συμβόλαιο με την επιτυχία δεν έχει κανένας.
Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως από πέρσι το καλοκαίρι έχει αλλάξει η πολιτική των μεταγραφών...δε βλέπουμε ποια μπακαγιοκο και Κολεϊ κτλ
Όλοι όσοι ήρθαν από πέρσι το καλοκαίρι με εξαίρεση τα δύο φορ(Γιακουμάκη, Γερεμεγιεφ) ήταν κάτω από 28 ...το αν πήραμε ένα Μπακ με αξία 7 μύρια με 20-30 παρουσίες στο τσου Λου και σε ομάδα πρωταθλητισμού αλλά που θα έβγαινε πρώτη φορά από τη χώρα του στα 26-27 και δε μας βγήκε δε μπορώ να πω ότι είχε κακό σκεπτικό η ομάδα.... μπορεί να φταίει και ο προπονητής δε ξέρω....
Για αντικαταστάτη του Τάισον έφεραν τον ιβανουσετς 26 χρονών αλλά δε βγήκε φαντάζεσαι να μην ανανέωναν και τον Τάισον;
Στα στόπερ όντως απλά έφεραν ένα μπάλωμα δανεικό ενώ έπρεπε να έρθει ο βασικός
Λάθη γίνονται σε όλες τις ομάδες του κόσμου αλλά εμένα προσωπικά η πολιτική στις μεταγραφές δε μου φαίνεται κακή....
Αν διώξεις όλους τους αυτούς που φέτος ήταν βασικοί και φέρεις καινούριους για βασικούς και καινούριους για το ροτεισον θα γίνουμε σαν τον Άρη.....
Οι ομάδες έχουν μια σειρά , πρώτα φέρνεις καινούριο για βασικό και μετά διώχνεις τον προηγούμενο
Φυσικά αν έχουν βρει ένα χαφ ελεύθερο σε καλύτερη ηλικία και τον πιστεύουν τόσο πολύ ώστε να μην ανανεώσει ο Οζντοεφ δε θα με χαλάσει εξάλλου δε μου αρέσει και σαν παίκτης
Αλλά δε γίνεται να φύγουν όλοι μαζί