Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
- Montrealiotis
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Το λάθος ήταν ότι ο Κουγιας τότε ήταν σε πολύ κακή κατάσταση από άποψη υγείας και δεν κατάφερε τίποτα. ΜΟΝΟ για αυτό δεν θα έπρεπε να προσληφθεί, και ήταν λάθος μας. Κατά τα άλλα ήταν ο μόνος που μπορούσε να πέσει στο επίπεδο της ξεφτίλας τους και να τους πολεμήσει όπως του άξιζε. Κάθε ένα δύο χρόνια μας στήνουν εξωαγωνιστικές παγίδες, και μου ζητάτε να πηγαίνω με τον σταυρό στο χέρι;
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 3):
- Parolos, nikvasil, paok apo epilogi
-
Dimitrisou
Λαθος η προσληψη κουγια προφανως αλλα τωρα τα τρυπηματα κτλ ειναι να χαμε να λεγαμε..
Και για να το κανω λιγο πιο οντοπικ η εικονα του προεδρου της ομοσπονδιας μπασκετ στην πυλαια και την ισπανια δεν ειδα να χαλασε κανεναν..
Λαθη γινονται..
Οποτε μην ανοιγουμε συζητησεις χωρις λογο...
Και για να το κανω λιγο πιο οντοπικ η εικονα του προεδρου της ομοσπονδιας μπασκετ στην πυλαια και την ισπανια δεν ειδα να χαλασε κανεναν..
Λαθη γινονται..
Οποτε μην ανοιγουμε συζητησεις χωρις λογο...
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 2):
- paok apo epilogi, Unpsofable78
Εδώ δεν πείραξε η ψήφος σε Μαρινάκη, και ο παπαμιμικος που είναι δίπλα δίπλα σε τραπεζώματα με τον Μαρινάκη.
Ο δε Λιόλιος, χωρίς να του έχω καμία ιδιαίτερη συμπάθεια, σε κανένα ζύγι με Μαρινάκη και κουγια δεν μπαίνει όσο προσπαθεί κανείς να ωραιοποιήσει την κατάσταση ότι πέσαμε στον βούρκο που έφτιαξαν αυτοί για να κυλιστούμε.
Ο δε Λιόλιος, χωρίς να του έχω καμία ιδιαίτερη συμπάθεια, σε κανένα ζύγι με Μαρινάκη και κουγια δεν μπαίνει όσο προσπαθεί κανείς να ωραιοποιήσει την κατάσταση ότι πέσαμε στον βούρκο που έφτιαξαν αυτοί για να κυλιστούμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lekyrie την Πέμ 21 Μάιος 2026, 22:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.