7. Γιώργος Γιακουμάκης
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Η αλήθεια είναι ότι δεν μου πέρασε από το μυαλό.Ιάσονας έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 19:54 Αγορασμένος δεν είναι ο Σάντσεζ? Και ο Γκόμεζ? Μεξικανοί δεν είναι ? Γιατί να μην το σκέφτηκαν και αυτοί και εμείς?
Πάντως όπως και να έχει, αν δεν ψάχνουμε φορ, θα ψάχνουμε δεξί Μπακ στο τέλος χαχαχα.
Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι χρειαζομαστε δύο Γιακουμάκηδες και εμείς συζητάμε αν θα κρατήσουμε τον έναν. Φορ με τα χαρακτηριστικά του Γιακουμάκη με λιγότερα από 5 χαρτία και να κουμπωσει με τη ομάδα δύσκολα θα βρούμε. Δε λογιζω καν το ratio της ΠΑΕ στην απόκτηση επιτυχημένων φορ τα προηγούμενα χρόνια.
Τον Ιανουάριο θα έκανα έρανο να τον κρατήσουμε.
Τώρα , με τόσους τραυματισμούς, δεν ξέρω
Τώρα , με τόσους τραυματισμούς, δεν ξέρω
Μακάρι να μείνει. Πιστεύω πως αν είναι απο νωρίς εδώ με κανονική προετοιμασία κτλ, ΑΝ μείνει ο ραζβαν και του χρόνου, θα είναι ιδανική επιλογή. Αμφιβάλλω αν μπορούμε να βρούμε καλύτερο (η μάλλον πιο ταιριαστό φορ στα θέλω του λουτσε) στα χρήματα που υποθετικά κινούμαστε.
Ειδικά αν θυμηθούμε λίγο πόσοι απίθανοι έχουν περάσει από την θέση του φορ τα τελευταία χρόνια + ότι είναι Έλληνας.
Βέβαια όλα αυτά είναι μάλλον ανευ σημασίας, προσωπική αίσθηση είναι ότι δεν θα τον δούμε του χρόνου στην ομάδα μας και ούτε πολυ-υπήρχε εξαρχής η διάθεση να αποκτηθεί.
Ειδικά αν θυμηθούμε λίγο πόσοι απίθανοι έχουν περάσει από την θέση του φορ τα τελευταία χρόνια + ότι είναι Έλληνας.
Βέβαια όλα αυτά είναι μάλλον ανευ σημασίας, προσωπική αίσθηση είναι ότι δεν θα τον δούμε του χρόνου στην ομάδα μας και ούτε πολυ-υπήρχε εξαρχής η διάθεση να αποκτηθεί.
Και εγώ θέλω να μείνει αλλά από την άλλη, επειδή ΠΑΟΚ είσαι, φοβάμαι μελλοντικό PTSD πως η διαπραγμάτευση θα κρατήσει μέχρι τέλη Αυγούστου αρνητικά και θα καταλήξουμε με Γερεμέγιεφ-Τσάλοφ. 
- pisakaipoupoula
Σε συμπάθησα πολύ Γιώργο, έκανα μεγάλη κωλοτούμπα
Αλλά πολλά τα λεφτά, πολλοί και οι τραυματισμοί, 31 στα 32...δύσκολα είμαστε
Αλλά πολλά τα λεφτά, πολλοί και οι τραυματισμοί, 31 στα 32...δύσκολα είμαστε
Τον ευχαριστω πολυ, του λεω οτι εαν δεχθει η ομαδα του το ΠΟΛΥ 2 χαρτια και αυτος ενα ωραιο 2+1 στο 1,2-1,4 για ΔΕΥΤΕΡΟ φορ καλως. Αλλιως χωριζουν οι δρομοι μας και ολα καλα. Μεχρι εκει ειναι ο Γιακουμακης στα 32 βγαζοντας τοσους τραυματισμους.