11. Taison Barcellos Freda
- abc_o_ karpouzas
Re: 11. Taison Barcellos Freda
......... Μέσα σε αυτήν την δύσκολη περίοδο, μας δώσατε πολύ αγάπη και στήριξη.......
Πολύ παοκμανία διαβάζει.....

Παικταρά μου....
Πολύ παοκμανία διαβάζει.....
Παικταρά μου....
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 4):
- DamoN, Apil44, aivas19, Newgen9
-
τσιριγωτης
Κ του χρόνου βασικος και αναντικαταστατος θα είναι με ρασβαν.
Με άλλον θα ήταν στο ροτεισον
Με άλλον θα ήταν στο ροτεισον
-
anaximandros4
Τι να παίξει κ αυτός ο δόλιος,μια τον έβαζε δέκα, μια τον έβαλε στο Κύπελλο πέταξε γκολάρα και μάλλον τα μουτσουνακια του παππού αυξήθηκαν και ήταν τελικά τραυματίας για κάνα δίμηνο με τακαμούρι
Αλήθεια, τι είχε τελικά ο "αεικίνητος" προχθές και δεν ήταν καλά για να παίξει αλλά ήταν στην αποστολή και έκανε ζεσταμα αλλά δεν έπαιξε γιατί δεν τόσο καλά, καταλάβατε
....
Αλήθεια, τι είχε τελικά ο "αεικίνητος" προχθές και δεν ήταν καλά για να παίξει αλλά ήταν στην αποστολή και έκανε ζεσταμα αλλά δεν έπαιξε γιατί δεν τόσο καλά, καταλάβατε
....
- These users thanked the author anaximandros4 for the post:
- niks
Ξεκαθαρίζω εξαρχής ότι ο Τύσωνας είναι από τους πιο αγαπημένους μου παίχτες, ότι δεν έχω δει πιο αθληταρά παίχτη , και τέτοιο οδήγημα μπαλας σε φουλ ταχύτητα.
Ποια είναι η αλλαγή του όμως ;
Όταν αυτός ,ή και άλλοι παίχτες έχουν πάρει άπειρες σερί συμμετοχές ,όταν ο κάθε Ιβανουσετς, Μπιάνκο, Τισουνταλι και δεν ξέρω γω ποιος κρίνονται ανεπαρκής με 15´αλλαγη και άλλα 70´βασικοι;
Μήπως αυτός είναι και ο λόγος που τα παρατάνε ;
Στο ερώτημα ποιος είναι αλλαγή , θα πω κανένας , γιατί πραγματικά όποιος και να έρθει θα πρέπει με τρεις λειψές συμμετοχές να πάρει την ομάδα πάνω του.
Αν δε μπει αλλαγή , θα πρέπει να φάει και τα μουτρακια στη μάπα, δεν ξέρω καν τι συμβαίνει αν η οποιαδήποτε ´αλλαγη ´ ξεκινήσει βασικός
Πραγματικά , ενώ ήταν αποστολή χωρίς να είναι σε θέση να παίξει, τρώγοντας τη θέση κάποιου ετοιμοπόλεμου, μονο και μόνο για εμψύχωση, συγγνώμη δεν το αγοράζω αυτό
Ποια είναι η αλλαγή του όμως ;
Όταν αυτός ,ή και άλλοι παίχτες έχουν πάρει άπειρες σερί συμμετοχές ,όταν ο κάθε Ιβανουσετς, Μπιάνκο, Τισουνταλι και δεν ξέρω γω ποιος κρίνονται ανεπαρκής με 15´αλλαγη και άλλα 70´βασικοι;
Μήπως αυτός είναι και ο λόγος που τα παρατάνε ;
Στο ερώτημα ποιος είναι αλλαγή , θα πω κανένας , γιατί πραγματικά όποιος και να έρθει θα πρέπει με τρεις λειψές συμμετοχές να πάρει την ομάδα πάνω του.
Αν δε μπει αλλαγή , θα πρέπει να φάει και τα μουτρακια στη μάπα, δεν ξέρω καν τι συμβαίνει αν η οποιαδήποτε ´αλλαγη ´ ξεκινήσει βασικός
Πραγματικά , ενώ ήταν αποστολή χωρίς να είναι σε θέση να παίξει, τρώγοντας τη θέση κάποιου ετοιμοπόλεμου, μονο και μόνο για εμψύχωση, συγγνώμη δεν το αγοράζω αυτό
Ποιος Ιβανουσετς ρε φίλε μας δουλεύεις;anaximandros4 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 20:11 Τι να παίξει κ αυτός ο δόλιος,μια τον έβαζε δέκα, μια τον έβαλε στο Κύπελλο πέταξε γκολάρα και μάλλον τα μουτσουνακια του παππού αυξήθηκαν και ήταν τελικά τραυματίας για κάνα δίμηνο με τακαμούρι
....
Έκανε την πατάτα η Φέγενορντ και θα την πληρώσουμε εμείς;
Ο άνθρωπος δεν μπορούσε να τρέξει, δεν μπορούσε να τριπλαρει, αντοχή μηδέν , ανούσιος, άγευστος , και στο τέλος εκνευριστηκος
- These users thanked the author gk.box16 for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Στεναχωρέθηκε ο Ιβανούσετς που άξιζε να παιζει (λολ) και δεν τον άφηναν λόγω Τάισον. Έτσι ειπε θα παιξώ σαν παλαίμαχος όποτε μπορώ
- These users thanked the author aivas19 for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Ποιος Ιβανούσετς πραγματικά έλεος. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια εικόνα σε ποδοσφαιριστή, ο άνθρωπος θυμίζει παλαίμαχο σε κακή κιόλας κατάσταση.
Απορώ αν τον είδε κάποιος και αν ναι, ποιος τον είδε και είπε ότι μας κάνει αυτό το ζωντανό ερείπιο
Απορώ αν τον είδε κάποιος και αν ναι, ποιος τον είδε και είπε ότι μας κάνει αυτό το ζωντανό ερείπιο
- These users thanked the author Kostas_FI for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Θυμάται κανείς τον Ταϊσον ή τον Αντριγια των πρώτων 10-15 αγωνιστικών ;
- These users thanked the author niks for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
-
ΚΩΣΤΑΣ2019