Βόλεϊ Ανδρών: Αγώνες & Νέα 2026-2027
Re: Βόλεϊ Ανδρών: Αγώνες & Νέα 2026-2027
Θέλω να πιστεύω ότι θα μείνει. Ίσως ο Άρης να ήταν κάποιο πρόβλημα λόγω και παρελθόντος (από εκεί ξεκίνησε), αλλά εγώ φοβάμαι μη δηλώσει απόσυρση από την ενεργό δράση. Του αρέσει ο ΠΑΟΚ αλλά δεν ξέρω αν έχει ο ίδιος πια διάθεση να συνεχίσει.
-
Nickpower-4
Καταρχήν μιλώντας για Dna ΠΑΟΚ εννοείται πως εμπεριέχει ΚΑΙ την προχειρότητα είτε μιλάμε για ένα φαξ που δε στείλαμε στο ποδόσφαιρο,είτε για τα του βόλλεϋ,εμπεριέχει ΚΑΙ την ανοργανωσια όπως το να φέρνεις παίχτη στον οποίο έχεις πει ότι του έχεις βρει σπίτι και απτό Σεπτέμβριο μέχρι το Δεκέμβριο τον έχεις σε δωμάτιο ξενοδοχείου,είναι η γαμημενη η τύχη που έχει μαλώσει με το λογότυπο μας από δεκαετία 80-90 στο μπάσκετ όπου έχουμε χάσει με κάθε απίθανο τρόπο κάποια τρόπαια,είναι πολλά μαζί...PaokCuba4 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 17:25 Όση τύχη και να θελεις, όταν είσαι ασοβαρος στο σχεδιασμό, δεν κερδίζεις τίποτα. Έτσι είναι το βόλεϊ. Ήρθε με κακό τρόπο αλλά ήρθε.
Το χειρότερο είναι όμως για μένα ότι ενώ ήξεραν το τι θα γίνει φέτος και το διεμήνυσε το ίδιο το ΤΑΠ το Φεβρουάριο, δεν έκαναν απολύτως τίποτα για να μαζευτούν πόροι ή να κάνουν άνοιγμα σε ανθρώπους να ; ασχοληθούν.
Τώρα και μετά και τις πρόσφατες αποφάσεις τους ας τα λουστούν. Και μόνο που ακόμα καθυστερούν κάνουν ακόμα χειρότερη την κατάσταση. Μόνο μη τους φύγουν οι Κοκκινάκης και Γαλιώτος. Γιατί μετά το ρόστερ θα είναι για τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Και δε θα μιλήσω για DNA ΠΑΟΚ, αλλά για τυχοδιωκτισμό ατόμων που δε θέλουν τον ΠΑΟΚ ψηλά.
Σε επίπεδο σχεδιασμού το Ελληνικό βόλεϋ είναι γενικά πίσω σε όλα τα επίπεδα,απλα εμείς ως σύλλογος,από προχειρότητα,ανοργανωσια,πελατειακή σχέση με μάνατζερς κλπ το έχουμε πάει στον πάτο.
Έχω μεγάλη περιέργεια να δω πως θα εξελιχθεί ο σχεδιασμός για τον νέο χρόνο.
Ασχολούμαι ενεργά με το άθλημα από το 1989 που πρώτοέβαλα φανέλα και κατέβηκα σε αποστολή ομάδας και συνεχίζω ως και σήμερα,αλλά τα τελευταία χρόνια αυτά που ζω με τον βολλεικο ΠΑΟΚ είναι για μία μόνο λέξη.
Κρίμα.
- These users thanked the author Nickpower-4 for the post (total 2):
- PaokCuba4, Kevin
Και από ό,τι φαίνεται θα έχει ακόμα πιο πάτο το βαρέλι. Δε δείχνουν να ανησυχούν ιδιαίτερα που ο ΠΑΟΚ είναι το ατμόν....