Χάσαμε τον τελικό κυπέλλου και το προχτεσινό ενώ κερδίζαμε. Τώρα θα είχαμε τίτλο και δεύτερη θέση. Είναι να τρελαινεσαι. Ας καταλάβουν όλοι τι έγινε φέτοςobanebane έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 20:55Όσοι με διαβάζετε τόσα χρόνια εδω μέσα ξέρετε οτι ήμουν μεγάλος υποστηρικτής του.
Από την στιγμή που δεν έχω μια σαφή εξήγηση για το τι έγινε φέτος, γιατί διαλύθηκε η ομάδα, πως ήρθε αυτή η κατάρρευση,πως σε οποιοδήποτε παιχνίδι κρίνονταν ένας στόχος η ομάδα,ακόμα και αυτά που είχε στα χέρια της, γινόταν πάντα κατι και τα έχανε.
Ναι θέλω να φύγει, πρόσφερε πήρε τα πάντα,μας έδωσε χαρές,αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει την ομάδα φουλ ανταγωνιστική, όλα τα χρόνια.
Να δούμε λοιπόν τι πραγματικά φταίει.
Θα φανεί αν ο Σαββίδης χωρίς ασπίδα, μπορεί να εξελίξει και να μεγαλώσει την ομάδα ή αν η όλη παρουσία του Λουτσέσκου κράτησε την ομάδα σε ικανοποιητικό επίπεδο απο το 2019 και μετά.
Θέλει και λίγο ρίσκο το ποδόσφαιρο,υπάρχουν εκεί εξω πολλοί ανώτεροι προπονητές απο τον Ρουμάνο, το θέμα είναι να γίνει σωστή επιλογή κσι να έχει την πλήρη στήριξη του προέδρου,γιατί αλλιώς ομάδα δεν χτίζεται απο την αρχή.
Βλέπουμε όλοι τι γίνεται στον βάζελο,ράβε ξήλωνε και μάλιστα με πολλά φράγκα να πέφτουν.
Φέτος πάντως ο προπονητής εγκληματισε, οτι και να λέτε δεν μου αλλάζετε γνώμη.
Όπως έγραψα οτι το πρωτάθλημα του 2024 ηταν υπέρβαση απο την μεριά του και του το πίστωσα σε μεγάλο βαθμό,το ίδιο ισχύει και για το φετινό κάζο.
Αποτι φαίνεται η ηγεσία είναι ευχαριστημένη με την κατάσταση αυτή,οπότε τσάμπα συζητάμε.
Μακάρι να έρθει ένας άνθρωπος που θα ταράξει λίγο τα νερά γιατί βαλτωσαμε και ας μην είναι νέος προπονητής.
Κάτι πρέπει να αλλάξει άμεσα.
Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Ότι κάναμε και όταν αποκλείστηκε από τους Σουηδούς την πρώτη του σεζόν.aivas19 έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 20:27Ανανεώνει και αποκλείεται από την Ευρώπη. Τι κάνουμε;paokspren έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 20:24 Εγώ λέω ότι με τον Λουτσέσκου παίρνουμε σαν δεδομένα πράγματα που είναι εξαιρετικά δύσκολα να βρεθούν στο ποδόσφαιρο. Ο Ραζβάν είναι θύμα της ίδιας του της επιτυχίας.
Νεό 3ετές ή 5ετές συμβόλαιο και να τελειώνουμε με το θέμα προπονητή γιατί δεν είναι εκεί το πρόβλημα.
- These users thanked the author paokspren for the post (total 4):
- aivas19, Aigle_Noir, George Best4, Ally Samagoal
Εδώ πήγαμε από σαντος σε Μπερέτα .
Από Λουτσε που θες να πάμε ;;;
Εγώ τον κράτουσα εύκολα να ξέρετε . Αν ο ίδιος το επιθυμεί .
Θεωρώ ότι φέτος ήταν ο καλύτερος ΠΑΟΚ εβερ όταν ήμασταν καλά .
Ήμασταν άτυχοι γαμηθηκε το σύμπαν και μετά μας πήρε από κάτω .
Ολοι φταίνε αλλά γυρίζει άνετα . Αρκεί να γίνουν τ αυτονόητα του χρόνου .
Η Κούλα δεν μου γεμίζει το μάτι ενώ ο γαύρος θεωρώ ότι θέλει ριμπιλντινγ
Εμείς πινελιές
Σορυ που χαλάω το κλίμα αλήθεια
Εμείς πινελιές
- These users thanked the author DamoN for the post (total 11):
- leomatos88, paokspren, aivas19, Aigle_Noir, George Best4, Ally Samagoal, paok apo epilogi, Dalek, nunies4, PAOKevolution and one more user
Ενώ εκτιμώ απεριόριστα τον Λουτσεσκου εγώ αν ήμουν ο Σαββίδης θα έκανα μαζί του ειλικρινή κουβέντα και ενδομυχα θα ήθελα να συμφωνούσε να χωρίσουμε φιλικά όπως εξάλλου του αξίζει.
Δεν γίνεται μετά το φετινό στραπατσο έστω και αν υπάρχουν δικαιολογίες να μην καταλογιστουν ευθύνες και στον προπονητή και στους παίκτες. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει ένα μήνυμα περίπου πως ότι και να συμβαίνει δεν υπάρχουν επιπτώσεις. Γκρινιάζουμε και λέμε πώς όλα είναι χύμα στην ΠΑΕ και μέσω της ασάφειας των ρόλων χάνεται η ουσία.
Κατά τη γνώμη μου καλώς μπήκε το πρόστιμο καλώς τους κρατάει οι διοίκηση τους παίκτες μέχρι την Τετάρτη, που με έχουν και παράπονο που χάνουν τρεις μέρες διακοπών, και φυσικά το σωστό θα ήταν να αλλαχτεί και όλο το προπονητικό Τιμ (μαζί με τον Λουτσεσκου εννοείται).
Γράφτηκε κάπου πως ο Οζντοεφ, που δεν πανηγύρισε το γκολ με βαζελο, δεν ανανεώνει χωρίς Λουτσεσκου. Στο καλό ρε Οζντοεφ που θα σε ρωτήσουμε και ποιον προπονητή θα έχει η ομάδα. Αυτά που διαβάζουμε είναι αδιανόητα.
Και στο ερώτημα που έθεσε ο καρπουζας.
Θέλω να δω έναν προπονητή που όταν κερδίζει θα παίξει και ένα σφιχτό 433 με τρία χαφ και δεν θα βάζει το τρίτο χαφ να πιέζει σε 442 όπως έκανε με τον Καμάρα στην αρχή της χρονιάς και κάποια στιγμή με Μπιάνκο και Ζαφείρη. Θέλω να πάρει ο ΠΑΟΚ το κέντρο, όταν παίζει ο Ντελιας στο 10 να κατεβαίνει για να πάρει μπάλα και να μην παίζει σαν δεύτερο φορ, θέλω να μην ανανεώνει παίκτης πάνω από 30 πέρα από μονοετή συμβόλαιο, θέλω να πέσει ο μέσος όρος ηλικίας, θέλω πιο άμεσο και απλό ποδόσφαιρο και θέλω να βλέπω και γύρω από τον προπονητή ανθρώπους που να μου εμπνέουν εμπιστοσύνη ακριβώς το αντίθετο από τον Καστορινα δηλαδή.
Βασικά αυτό που γράφει ο Μπάνε παραπάνω ακριβώς.
Δεν γίνεται μετά το φετινό στραπατσο έστω και αν υπάρχουν δικαιολογίες να μην καταλογιστουν ευθύνες και στον προπονητή και στους παίκτες. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει ένα μήνυμα περίπου πως ότι και να συμβαίνει δεν υπάρχουν επιπτώσεις. Γκρινιάζουμε και λέμε πώς όλα είναι χύμα στην ΠΑΕ και μέσω της ασάφειας των ρόλων χάνεται η ουσία.
Κατά τη γνώμη μου καλώς μπήκε το πρόστιμο καλώς τους κρατάει οι διοίκηση τους παίκτες μέχρι την Τετάρτη, που με έχουν και παράπονο που χάνουν τρεις μέρες διακοπών, και φυσικά το σωστό θα ήταν να αλλαχτεί και όλο το προπονητικό Τιμ (μαζί με τον Λουτσεσκου εννοείται).
Γράφτηκε κάπου πως ο Οζντοεφ, που δεν πανηγύρισε το γκολ με βαζελο, δεν ανανεώνει χωρίς Λουτσεσκου. Στο καλό ρε Οζντοεφ που θα σε ρωτήσουμε και ποιον προπονητή θα έχει η ομάδα. Αυτά που διαβάζουμε είναι αδιανόητα.
Και στο ερώτημα που έθεσε ο καρπουζας.
Θέλω να δω έναν προπονητή που όταν κερδίζει θα παίξει και ένα σφιχτό 433 με τρία χαφ και δεν θα βάζει το τρίτο χαφ να πιέζει σε 442 όπως έκανε με τον Καμάρα στην αρχή της χρονιάς και κάποια στιγμή με Μπιάνκο και Ζαφείρη. Θέλω να πάρει ο ΠΑΟΚ το κέντρο, όταν παίζει ο Ντελιας στο 10 να κατεβαίνει για να πάρει μπάλα και να μην παίζει σαν δεύτερο φορ, θέλω να μην ανανεώνει παίκτης πάνω από 30 πέρα από μονοετή συμβόλαιο, θέλω να πέσει ο μέσος όρος ηλικίας, θέλω πιο άμεσο και απλό ποδόσφαιρο και θέλω να βλέπω και γύρω από τον προπονητή ανθρώπους που να μου εμπνέουν εμπιστοσύνη ακριβώς το αντίθετο από τον Καστορινα δηλαδή.
Βασικά αυτό που γράφει ο Μπάνε παραπάνω ακριβώς.
Τι σορι ρε τρελεDamoN έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 21:00 Εδώ πήγαμε από σαντος σε Μπερέτα .
Εμείς πινελιές
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
- DamoN, George Best4, Ιάσονας
Δεν χαλάς κανένα κλίμα, τα προφανή ποδοσφαιρικά πράγματα λες κατά την γνώμη μου.DamoN έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 21:00 Εδώ πήγαμε από σαντος σε Μπερέτα .
Εμείς πινελιές
- These users thanked the author paokspren for the post (total 4):
- DamoN, Aigle_Noir, George Best4, paok apo epilogi
Αφού πρέπει να αλλάξουν και τα πλακάκια ρε τρελεεεεε αυτό είναι το ιν της εποχής τώρα .
Ο ιβαν να φύγει ο Λουτσε να φύγει οι παίχτες να φύγουν εγώ τους κρατάω όλους παίρνω μια στοπεραρα ένα αριστερό μπακ 1 χαφ να κάνει τα ρεπό του Μειτε και έναν αριστερό -δέκα αντί Ιβανουσετς και πάω του χρόνου για νταμπλ .
Εσείς δεν θέλετε
Ο ιβαν να φύγει ο Λουτσε να φύγει οι παίχτες να φύγουν εγώ τους κρατάω όλους παίρνω μια στοπεραρα ένα αριστερό μπακ 1 χαφ να κάνει τα ρεπό του Μειτε και έναν αριστερό -δέκα αντί Ιβανουσετς και πάω του χρόνου για νταμπλ .
Εσείς δεν θέλετε
- These users thanked the author DamoN for the post (total 4):
- paokspren, George Best4, Ally Samagoal, Andrew R
Ο Λουτσέσκου όχι απλά δεν προλαβαίνει τις καταστάσεις αλλά δεν αντιδρά ούτε κατόπιν εορτής. Του έχει γυρίσει και του έχει πάρει παιχνίδι ο κάθε πικραμένος τα τελευταία δύο χρόνια και τον βλέπεις κατά τη διάρκεια του αγώνα να συσκέπτεται με τον Καστορίνα με τις ώρες λες και συζητάνε για κβαντική μηχανική. Κάθε Αύγουστο τρέχουν τα παλικάρια μας σαν τσιγκαμένα και κάθε Απρίλιο είναι σαν να τους έχει πατήσει τρακτέρ. Μοτίβο πέντε χρόνων.
Θέλουμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε να παίζουν οι καραβασικοί 90λεπτο σε τελειωμένα παιχνίδια ή σε αδιάφορα και στο τέλος του μαραθωνίου να κλατάρουν; Δεν έχουμε πρόβλημα να πηγαίνουμε με σπασμένα τα φρένα στον γκρεμό κάθε φορά που μια συγκυρία δεν είναι ευνοϊκή; Ο άνθρωπος μοιάζει να μην αντιλαμβάνεται καν τι συμβαίνει τις περισσότερες φορές. Εμένα αυτό μου δείχνει όταν ζητάει βοήθεια από τον Θεό υπονοώντας ότι του πάνε όλα στραβά, ενώ μας έχει προειδοποιήσει ουκ ολίγες φορές η ζέλα πριν βάλει το πρώτο τέρμα, χωρίς ο ίδιος να αλλάξει κάτι.
Αλήθεια συζητάμε ακόμη για το εάν πρέπει να παραμείνει η όχι;
Θέλουμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε να παίζουν οι καραβασικοί 90λεπτο σε τελειωμένα παιχνίδια ή σε αδιάφορα και στο τέλος του μαραθωνίου να κλατάρουν; Δεν έχουμε πρόβλημα να πηγαίνουμε με σπασμένα τα φρένα στον γκρεμό κάθε φορά που μια συγκυρία δεν είναι ευνοϊκή; Ο άνθρωπος μοιάζει να μην αντιλαμβάνεται καν τι συμβαίνει τις περισσότερες φορές. Εμένα αυτό μου δείχνει όταν ζητάει βοήθεια από τον Θεό υπονοώντας ότι του πάνε όλα στραβά, ενώ μας έχει προειδοποιήσει ουκ ολίγες φορές η ζέλα πριν βάλει το πρώτο τέρμα, χωρίς ο ίδιος να αλλάξει κάτι.
Αλήθεια συζητάμε ακόμη για το εάν πρέπει να παραμείνει η όχι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kenny4 την Τρί 19 Μάιος 2026, 22:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Kenny4 for the post (total 3):
- yakel, boogeyman77, hasio_john
Θα πω και κάτι άλλο:
Η φετινή ήταν μια σεζόν για μαθήματα, όχι μια σεζόν για πέταμα
Σε ποδοσφαιρικό επίπεδο λειτουργήσαμε πολύ υπεροπτικά σαν οργανισμός φέτος. Ο προπονητής, οι παίκτες, και η διοίκηση. Πιστέψαμε ότι επειδή παίζουμε μπαλάρα τους έχουμε άνετα. Και όταν οι τραυματισμοί χάλασαν την μπαλάρα δεν είχαμε καμία εναλλακτική και αυτό έφερε την κατάρρευση.
Αν κάποιος έκρινε τον Λουτσέκου μόνο μέσα από την φετινή σεζόν θα έλεγε: φοβερός τακτικά προπονητής, θιασωτής του όμορφου ποδοσφαίρου αλλά σοφτ και λούζερ.
Ε δεν είναι αυτός και μου φαίνεται τρελό να απολυθεί λόγω της συγκεκριμένης περίεργης και άτυχης σεζόν.
Κανένας λόγος για αλλαγή προπονητή.
Η φετινή ήταν μια σεζόν για μαθήματα, όχι μια σεζόν για πέταμα
Σε ποδοσφαιρικό επίπεδο λειτουργήσαμε πολύ υπεροπτικά σαν οργανισμός φέτος. Ο προπονητής, οι παίκτες, και η διοίκηση. Πιστέψαμε ότι επειδή παίζουμε μπαλάρα τους έχουμε άνετα. Και όταν οι τραυματισμοί χάλασαν την μπαλάρα δεν είχαμε καμία εναλλακτική και αυτό έφερε την κατάρρευση.
Αν κάποιος έκρινε τον Λουτσέκου μόνο μέσα από την φετινή σεζόν θα έλεγε: φοβερός τακτικά προπονητής, θιασωτής του όμορφου ποδοσφαίρου αλλά σοφτ και λούζερ.
Ε δεν είναι αυτός και μου φαίνεται τρελό να απολυθεί λόγω της συγκεκριμένης περίεργης και άτυχης σεζόν.
Κανένας λόγος για αλλαγή προπονητή.
- These users thanked the author paokspren for the post (total 5):
- DamoN, George Best4, leomatos88, Ally Samagoal, paok apo epilogi
Ωραία τα λες παιχταρα μου εσύ . Θα γίνεις φίλος μου
- These users thanked the author DamoN for the post:
- George Best4
- PAOK_Antarctica
Αχ ναι, αυτοί οι τραυματισμοί μας το χάλασαν.
Μα τι άτυχοι που είμαστε...
Μα τι άτυχοι που είμαστε...
- These users thanked the author PAOK_Antarctica for the post (total 3):
- anaximandros4, Kenny4, smoothcriminal1926
Αυτά που έγιναν φέτος στον ΠΑΟΚ δεν είναι απλά λόγος για αλλαγή προπονητή είναι λόγος για να αλλάξει ο ΠΑΟΚ συθέμελα .
Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις έναν προπονητή που μεσα σε τρεις μήνες του γύρισε παιχνίδι η τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος , έχασε έναν τελικό από τον έβδομο ΟΦΗ του Κοντη και έχασε και την δεύτερη θέση από τον πεθαμένο αδιάφορο βαζελο . Που ειδικά σ αυτό το παιχνίδι έχουν γίνει πράγματα να τραβάς τα μαλλιά σου.
Ατυχία στην πλήρης κατάρρευση δεν υπάρχει . Ανικανότητα υπάρχει .
Διδακτική χρονιά ναι , ακόμα μία. Αλλα γενικά σαν οργανισμός δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας .
Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις έναν προπονητή που μεσα σε τρεις μήνες του γύρισε παιχνίδι η τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος , έχασε έναν τελικό από τον έβδομο ΟΦΗ του Κοντη και έχασε και την δεύτερη θέση από τον πεθαμένο αδιάφορο βαζελο . Που ειδικά σ αυτό το παιχνίδι έχουν γίνει πράγματα να τραβάς τα μαλλιά σου.
Ατυχία στην πλήρης κατάρρευση δεν υπάρχει . Ανικανότητα υπάρχει .
Διδακτική χρονιά ναι , ακόμα μία. Αλλα γενικά σαν οργανισμός δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας .