Μαζί σου είμαι φίλε, δε θέλω με την καμία να πουληθεί ο ντελιας γιατί ξέρω τι επιπτώσεις θα έχει στην ομάδα. Αυτό που επισήμανα ήταν ότι μια επικείμενη πώληση του δε θα ήταν λόγω έλλειψης ρευστότητας, αλλά λόγω ffp.Blackgr4 έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 14:18Έχεις με το ζόρι 3, άντε 4 παίκτες που ανταποκρίνονται άψογα στον ρόλο τους, κάθε χρόνο, κάθε σεζόν, με τεράστια διαφορά από τους άλλους που παίζουν τις θέσεις τους.margas έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 13:28
Το πρόβλημα δεν είναι η ρευστότητα, αλλά η ουεφα. Δε χρειάζονται τα λεφτά του ντελια για να φτιάξεις ομάδα, αλλά για να μη φας καμπανάκι λόγω ffp. Κάθε χρόνο ΑΜΚ κάνει ο ιβαν, δεν φταίνε τα λεφτά που βγαίνουμε 3οι. Η έλλειψη οργάνωσης φταίει.
Ένας εξ αυτών, είναι ο βασικός λόγος που ο ΠΑΟΚ έχει αυξημένα έσοδα, ο ΠΑΟΚ δημιουργεί κόσμο σε κάθε σημείο της χώρας, ο ΠΑΟΚ προβάλλεται και ακούγεται σε πολλά σημεία του πλανήτη και οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης σε πολλά σημεία της Ευρώπης.
Ο μόνος που απέχει ακόμα πολλά χιλιόμετρα από το να πιάσει το αγωνιστικό του ταβάνι.
Το όνομα του Κωνσταντέλιας Γιάννης.
Ποια καμπάνα, ποιο πρόστιμο, ποια ΑΜΚ και ποιο FFP;
Αν ο ΠΑΟΚ ήταν εισηγμένος στο χρηματιστήριο, τη στιγμή πώλησης του Ντέλια, η μετοχή θα κατρακυλούσε 40%.
Ότι είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο για τους Σαουδάραβες, είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας για τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Τόσο απλά.
Πριν φτάσουμε στο σημείο να ΠΡΕΠΕΙ να πουληθεί, οφείλει η ΠΑΕ να κάνει τη μέγιστη προσπάθεια να καλύψει τα έξοδα αλλιώς.
Φέτος κουτσά στραβά πιστεύω θα τα καταφέρουν, από του χρόνου θα αρχίσει να χλωμαινει το πράγμα όταν η ομάδα θα είναι γεμάτη στους τριαντάρηδες και δε θα έχει μισό περιουσιακό στοιχείο να πουλήσει. Μόνη ελπίδα οι ακαδημίες και το γήπεδο, που όμως αργεί. Οι παίκτες απ την ακαδημία που είναι στην α ομάδα δε φαίνεται να μπορούν να πιάσουν περισσότερα απ τον Ντεσποτοφ, μακάρι να με διαψεύσουν και να εξελιχθούν στους επόμενους τζολη/τζιμα τη χρονιά που μας έρχεται.