Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Για τα Πλέι Οφ του Γιουροπα Λιγκ, λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ από τώρα να δώσω πιθανούς αντιπάλους, γιατί είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο αυτό..!!
-
tutuyo
νταξ κλειδωσε η ΜπεσικταςΠΟΡΚΥ-5 έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 15:35 Λοιπόν, με βάση τις ισχύουσες βαθμολογίες της Ουεφα, οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 2ο Προκρ. Γύρο του Γιουροπα Λιγκ, είναι :
ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ
ΔΥΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ
ΤΒΕΝΤΕ
ΧΑΙΝΤΟΥΚ
ΤΡΟΜΣΟ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜ.
ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ
Τι, πως είπατε? Είναι πιο δύσκολες από αυτές των Πλέι Οφ του Τσαμπιονς Λιγκ? Ε, ας προσεχαμε..!!
Κάτσε να φτάσουμεΠΟΡΚΥ-5 έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 15:36 Για τα Πλέι Οφ του Γιουροπα Λιγκ, λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ από τώρα να δώσω πιθανούς αντιπάλους, γιατί είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο αυτό..!!
με παρεξηγήσατε σύντροφοι.
Δεν υποστηρίζω πως ''πιάστηκε ο Ιβάν με την γίδα στην πλάτη''.
Είπα πως η ξαφνική απουσία του, μπορεί να μεταφραστεί ως κάτι τέτοιο, σε έναν κακοπροαίρετο.
Ένας καλοπροαίρετος, θα μπορούσε την ξαφνική απουσία του να την συνδυάσει με την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας ως ''αηδίασε ο άνθρωπος με όλη αυτή την χυδαιότητα, και είπε ''δεν γαμιέστε, χυδαιολογήστε μονάχοι σας'' και να έριξε μαύρη πέτρα''.
Αν παρερμηνεύτηκα, ζητώ συγγνώμη.
Δεν φημίζομαι για τον ξεκάθαρο γραπτό μου λόγο.
Δεν υποστηρίζω πως ''πιάστηκε ο Ιβάν με την γίδα στην πλάτη''.
Είπα πως η ξαφνική απουσία του, μπορεί να μεταφραστεί ως κάτι τέτοιο, σε έναν κακοπροαίρετο.
Ένας καλοπροαίρετος, θα μπορούσε την ξαφνική απουσία του να την συνδυάσει με την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας ως ''αηδίασε ο άνθρωπος με όλη αυτή την χυδαιότητα, και είπε ''δεν γαμιέστε, χυδαιολογήστε μονάχοι σας'' και να έριξε μαύρη πέτρα''.
Αν παρερμηνεύτηκα, ζητώ συγγνώμη.
Δεν φημίζομαι για τον ξεκάθαρο γραπτό μου λόγο.
- These users thanked the author gpap5 for the post (total 3):
- aivas19, paok apo epilogi, Amsterdamer_87
Προεδρε η εκτιμισή μου στο προσωπό σου είναι ανεκτίμιτη. Απλά πάρε σκούπα και αναδιοργάνωσε όλο το οργανόγραμμά της Π.Α.Ε. με επαγκελματίες τεχνοκράτες του χώρου.