Είσαι σε λάθος φόρουμ.Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 21:11 Η ευχή μου είναι να αναλώσουμε τον χρόνο μας για τους επόμενους μήνες σε ΑΥΤΟ εδώ το τόπικ και να μην χρειαστεί να το κάνουμε στο τόπικ του προπονητή, του Ντέλια, του Ιβάν, του Τέλη και του ΑΣ
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
- These users thanked the author Miles for the post:
- Dimitrisou
Πόσο να το ανεβάσουμε δηλαδή το 1 στα 5;Baldur έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 21:22
Παλια που και που εμπαινα σε παλια νηματα εκει εποχων 2011 και χαμογελουσα για την αναδρομικη "αγνοια" μας για τα καλυτερα που θα ερχονταν την επομενη δεκαπενταετια. Μοναδικη μου ευχη σημερα, οσα νηματα και να χρειαστουν εδω, οσοι παπαδες και να φαγωθουν ευπροσδεκτα, να μπορεσουν οι επομενες γενιες να διαβαζουν αυτα τα μηνυματα και να χαμογελανε λεγοντας "α ρε μαγκες, που να ξερατε πως το καλο τωρα ξεκιναει".
Παμε δυνατα!
ποιος μπλακζόουν και ζινολά και πριστ και κώστας περαία και απαράδεκτος και ολλανδός
να σας δώσω εγώ το ρεπορτάζ των επόμενων 3 μηνών?
"τα έχει βρει με γιαννούλη, αγκάθι οι απαιτήσεις της ομάδας του"
υγ. η ΠΡΩΤΗ και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ κίνηση που πρέπει να γίνει είναι η πρόσληψη πραγματικού-σοβαρού-διακεκριμένου αθλητικού διευθυντή (εκλιπαρώ όχι από ρωσία-ουκρανία, δεν θα το αντέξω), που να μπορέσει να διαχειριστεί τις παραξενιές του μεγαλομετόχου και της διοικητικής δομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
υγ. μην αναφέρει κανείς τον καρυπίδη, θα ξεράσω
να σας δώσω εγώ το ρεπορτάζ των επόμενων 3 μηνών?
"τα έχει βρει με γιαννούλη, αγκάθι οι απαιτήσεις της ομάδας του"
υγ. η ΠΡΩΤΗ και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ κίνηση που πρέπει να γίνει είναι η πρόσληψη πραγματικού-σοβαρού-διακεκριμένου αθλητικού διευθυντή (εκλιπαρώ όχι από ρωσία-ουκρανία, δεν θα το αντέξω), που να μπορέσει να διαχειριστεί τις παραξενιές του μεγαλομετόχου και της διοικητικής δομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
υγ. μην αναφέρει κανείς τον καρυπίδη, θα ξεράσω
-
john4serres

Έλα να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη
- These users thanked the author john4serres for the post:
- Kourdos
Αν μείνει ο Λουτσεσκου και δεν έρθει τεχνικός διευθυντής, όποιος και να έρθει , όποιος και να ανανεώσει , αν έχει συμβόλαιο πάνω από ένα χρόνο θα είναι έγκλημα.
Παρακαλώ τους μόντ να έχουν ειδική ενότητα για ελεύθερους και δανεικούς!

Για ελεύθερους δεν πάει η ομάδα μας στις περισσότερες περιπτώσεις; Να μία καλή, ο Λεβαντόφσκι.