Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

J007 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 18:36 Πουλας 11 μυρια.Οσο την πηρες.
Δεν αξιζεις ΤΙΠΟΤΑ παραπανω αφου καμια υπεραξια δεν μπορει να θεωρηθει για μια ομαδα.χωρις ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ για 15 χρονια τωρα.
Να σαι καλα ΙΒΑΝ και μπαι μπαι. :opaokara:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μου φτιαξες την ημερα/νυχτα,σε ευχαριστω.Τι ειναι τουτοι ρε;
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
Apil44, Apeiroelaxistos
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Δεν αξιζεις ΤΙΠΟΤΑ παραπανω αφου καμια υπεραξια δεν μπορει να θεωρηθει για μια ομαδα.χωρις ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ για 15 χρονια τωρα.
Και να χάσει εσένα από οπαδό της ομάδας, μα αυτό είναι ανεκτίμητης αξίας , δε σε αλλάζει με κανένα ποσό
These users thanked the author Tolaros for the post:
Apeiroelaxistos
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

vasilis1976 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 20:33 Θυμάμαι ένα Σαββιδη να ειναι σε κάθε ματς έξω απο λεωφορείο και κατεβαινοντας οι παίκτες να τους χερεταει εναν εναν. Αυτόν τον Σαββίδη έχω να των δω ούτε ένα ,ουτε δύο, ούτε τρια χρόνια ,αλλά απο το μακρινό 2019....και είμαι βέβαιος οτι ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΩ ΠΟΤΕ!!!!
το έχω αναφέρει εδώ και χρόνια.
Από την υπόθεση της ''πολυϊδιοκτησίας'', ο Σαββίδης σταμάτησε να ασχολείται με τον ΠΑΟΚ.
Λες και τον ''έπιασαν με την γίδα στην πλάτη'' και του είπαν: ή ρίχνουμε την ομάδα, ή απομακρύνεσαι διακριτικά.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Αν ήταν να απομακρυνθεί θα είχε πουλήσει, από τότε είχαμε άλλες παραμετρους. Δικαιώθηκες στο CAS όχι στο Ελλαδισταν.. αυτά
These users thanked the author george188 for the post (total 2):
embuji, icue
vasilis1976

Δημοσίευση από vasilis1976 »

gpap5 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 20:58
vasilis1976 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 20:33 Θυμάμαι ένα Σαββιδη να ειναι σε κάθε ματς έξω απο λεωφορείο και κατεβαινοντας οι παίκτες να τους χερεταει εναν εναν. Αυτόν τον Σαββίδη έχω να των δω ούτε ένα ,ουτε δύο, ούτε τρια χρόνια ,αλλά απο το μακρινό 2019....και είμαι βέβαιος οτι ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΩ ΠΟΤΕ!!!!
Από την υπόθεση της ''πολυϊδιοκτησίας'', ο Σαββίδης σταμάτησε να ασχολείται με τον ΠΑΟΚ.
Λες και τον ''έπιασαν με την γίδα στην πλάτη'' και του είπαν: ή ρίχνουμε την ομάδα, ή απομακρύνεσαι διακριτικά.
Εγώ δεν έδωσα τέτοια διάσταση ,ούτε άφησα τετοιο υπονοούμενο. Πάντως εμείς οι παοκτσηδες( και βάζω πρώτο τον εαυτό μου) απο σεναρια έχουμε περάσει και το Φώσκολο.
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Αυτοί που θέλανε να ρίξουν την ομάδα έφαγαν ένα τεράστιο χαστούκι, πανευρωπαϊκό, από το κας.
Κανέναν δεν έπιασαν με καμία γίδα στην πλάτη, μια στημένη υπόθεση ήταν και τίποτε άλλο.
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 9):
Montrealiotis, Maklaz, embuji, Apil44, nkoss, Ally Samagoal, george188, NIKOS1972, chri5ti9
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Ειναι πουστιά να λέγεται ότι αυτός που πλήρωσε ένα σκασμό λεφτά για να γκρεμίσει την παράγκα και που δεν τη χρησιμοποίησε προς εύνοια του, πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη. Κακή πουστιά.
These users thanked the author nkoss for the post (total 11):
leomatos88, nikvasil, icue, Ιάσονας, Iznogoud4, Apil44, aivas19, Ally Samagoal, george188, NIKOS1972 and one more user
Άβαταρ μέλους
nikvasil

Δημοσίευση από nikvasil »

και να βγαίνει ο σεφερλής εχθές και να λέει ότι γκρέμισε το σύστημα η αεχ με το πρωτάθλημα που τις χαρίσαμε...
που εκτός από το κύπελλο που μας πήγε πριονοκορδέλα ο ρεφερι ακόμα και εχθές μας ακύρωσαν κανονικάτο γκολ...
είναι να τρελαίνεσαι με τις μαλακίες που ακούμε και διαβάζουμε...
These users thanked the author nikvasil for the post (total 2):
Apil44, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Kabamaru11 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 20:53
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μου φτιαξες την ημερα/νυχτα,σε ευχαριστω.Τι ειναι τουτοι ρε;
Bond. James Bond
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Ποια γιδα ρε φιλε, ενα κρατος ολοκληρο ξεφτιλισε τοτε. Που τρεχανε να τους δωσουνε ακαταδιωκτο για να μην κινηθει η ΠΑΕ νομικα στην μαρουπα που πηγαινε και ρωτουσε σε περιπτερα αν ο Σαββιδης εχει την ξανθη. Στο ΚΑΣ βρηκαμε το δικιο μας. Σε ευρωπαϊκο δικαστηριο. Οχι στην μπανανια.
These users thanked the author embuji for the post (total 4):
nikvasil, anaximandros4, Ally Samagoal, george188
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Έλεος με τον πράκτορα 007, είπαμε να διασκεδάσουμε τον πόνο μας και φρόντισε και ο Μίνος χθες γι' αυτό, αλλά οι μλκς έχουν και όρια.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

leomatos88 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 21:10
Αυτοί που θέλανε να ρίξουν την ομάδα έφαγαν ένα τεράστιο χαστούκι, πανευρωπαϊκό, από το κας.
Κανέναν δεν έπιασαν με καμία γίδα στην πλάτη, μια στημένη υπόθεση ήταν και τίποτε άλλο.
Τωρα αυτα ας πουμε γραφονται απο ΠΑΟΚτση σε φορουμ του ΠΑΟΚ και ολα καλα..
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 2):
leomatos88, george188
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

Δεν γίνεται από την ΠΑΕ σας βάζουν να λέτε τέτοιες μαλακίες για να στηρίζουμε Ιβάν και να ξεχνάμε τα λάθη της φετινής σεζόν.
These users thanked the author Iznogoud4 for the post (total 2):
Dimitrisou, aivas19
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ρε μπρο τι λες
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Maklaz έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 20:47
vs40 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 18:59 Διάβασα λίγο στο Facebook σχόλια. Σπάνια να δω κοινωνικά δίκτυα και η εικόνα είναι σοκαριστικη.

Σοβαρά τι έχει κάνει ο Ιβάν να θέλουν το κεφάλι του. Πουλά λένε ή πουλο και διάφορα όμορφα. Ο άνθρωπος πέρα από το ότι αγαπάει και πονάει τον ΠΑΟΚ, τον πόντο, τον ελληνισμό, έχει βάλει 200εκ από την τσέπη του και όσο είναι στον ΠΑΟΚ η περιουσία του έχει μειωθεί. Φυσικά έχει κάνει πολλά λάθη που τα έχω πει πολλάκις, απλά άλλο να κάνεις κριτική για να βελτιωθεί ο ΠΑΟΚ και άλλο οι αφορισμοί. Επίσης δικαιολογημενη η απαίτηση ενίσχυσης ή της διατήρησης παικτών που κάνουν τη διαφορά όμως όχι τέτοια αχαριστία..
Με τον όρο echo chamber εννοούμε ότι ακούς μόνο αυτό που θέλεις να ακούς, από ανθρώπους που ήδη συμφωνούν μαζί σου, μέχρι να νομίζεις ότι αυτή είναι η πραγματικότητα.

Αυτό το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα έντονο στην εποχή μας μέσω των social media και εύκολα διαμορφώνονται απόψεις, όπου οι αλγόριθμοι είναι σχεδιασμένοι να σου δείχνουν διαρκώς περιεχόμενο με το οποίο είναι πιθανό να συμφωνήσεις ή να αλληλεπιδράσεις, "κλειδώνοντάς" σε ουσιαστικά μέσα σε αυτό το echo.
Αναφέρομαι στο faceb που ειναι και το πιο επικινδυνο απ ολα γιατι εκεί εμφανίζονται λογαριασμοι βασικα με ονοματεπωνυμα με τη φωτογραφια τους, και τα πράγματα γινονται ευκολα πιστευτά οτι ανταποκρινονται στην πραγματικότητα και δεν ειναι στημενες καταστάσεις.
Αν παρεις το faceb στα σοβαρά, τα τελευταία 15 χρονια θα πιστέψεις οτι υπάρχει μια μόνιμη αντιπολίτευση να κατηγορεί για τα όλα, να έχει αποψη για τα όλα, να εχει λύσεις για τα όλα, ετοιμη ενωμένη επομενη απόλυτη πλειοψηφία. Εχουν περάσει απο τότε πόσες εκλογές πόσες κυβερνήσεις ολων των ειδων και αυτη η πλειοψηφία ειναι ακομη εκεί ιδια δυνατη ετοιμη να κυβερνησει ακομα.
Ειναι μια λουπα ολο αυτο εκεί μεσα παγιδεύει το μυαλό σε μια εικονική πραγματικότητα. Δεν ειναι σχημα λογου. Αν πάψεις να μπαίνεις και καθαρίσεις το μυαλο σου, τοτε μονο μπορεις να επικεντρωσεις και να δεις τι λέγεται και τι ακούγεται και τι γινεται γυρω σου στην κανονική ζωή τους αληθινους συσχετισμους και τις πραγματικες διαιρέσεις στην κοινωνια των ανθρωπων ομως που κρινονται ολα, και οχι των λογαριασμων στην εικονική κοινωνια του faceb που απο πισω τους κρυβονται αυτοι οι ιδιοι ανθρωποι. Ετσι μονο μπορεις να εχεις την κανονικη αντιληψη της πραγματικοτητας, ωστε και να μπορέσεις να δράσεις στην κοινωνια της πραγματικοτητας, εκεί βεβαια που κρίνονται ολα <γι αυτο και σε θελουν εικονικό νικητή μόνο στα facebook>
Η ίδια λουπα συμβαίνει σε ολα τα αναλογα, κοινωνικα, αθλητικα ετσι και στα του ΠΑΟΚ. Στα καλοκαιρινα οπως αυτα εξελίσσονται μέχρι τωρα < δυο ιαχες Ιβαν Σαββιδης 30 δευτερολεπτων στην Τούμπα διέλυσαν χιλιάδες λάικς και σχόλια εβδομαδων στα σοσιαλ> στα μπασκετικα, στα αγωνιστικά και στα διοικητικά του ποδοσφαιρου σήμερα για τον Ιβαν και για τον Λουτσε. Η παρεμβαση του φόρουμ ειναι η αντιπροσωπευτικη της κανονικης ζωης, και οχι η παρεμβαση στο facebook, γι αυτο και λογαριασμοί που εδω μεσα εμφανίζονται να λενε πράγματα εμφανως ουρανοκατεβατα, στο facebook εμφανίζονται ως η κανονικοτητα μιας εικονικής μεγαλης πλειοψηφιας, χωρις ομως καμια δυνατότητα δράσης και παρεμβασης, και αρα επηρεασμού στη ληψη αποφάσεων.
These users thanked the author SCIFO for the post:
Maklaz
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”