Maxpaok έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 17:41
έχει δίκιο ο νούνιες για την υπερβολή του ρενέ. Αλλά ρε συ φίλε μαρσάντος οπα.! Κάνεις κριτικές, αναλύσεις και μαντεψιές. Αλλά για την χθεσινή τραγική για άλλη μια φορά διαχείριση του ματς, ρίχνεις ευθύνες στο σύνολο των ποδοσφαιριστών, αμφιβάλω αν το έχεις ξανά ματά κάνει..... ζητάς το ξελάσπωμα από τον ντέλια και αμολάς αετό για τα υπόλοιπα.
Στο φινάλε αν και σε αυτό το παιχνίδι, μετά τον τελικό κυπέλου, οι ποδοσφαιριστές δεν ήταν έτοιμοι, συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι στο όποιο πλάνο, ευθύνη έχει ένας κι έχει όνομα. Λούτσε.
Max μπορεί να διαφωνούμε αλλά εκτιμώ πως μπορούμε να συζητήσουμε.
Που έγραψα για χθες ότι περίμενα από τον Ντελια να ξελασπωσει;
Είδες ότι δεν είπατε κουβέντα για αυτό που χάνει σε κενή εστία, αντιθέτως το ξελασπωμα το περίμενα από τον Γερεμεγεφ για αυτό και το πρώτο σχόλιο το έκανα στο τοπικό του.
Μου λες πως δεν έχω ξαναχρεωσει τους παίκτες και ότι χθες το έκανα πρώτη φορά. Μα αυτό δεν αποδεικνύει αυτόματα κάτι; Όταν 5 χρόνια δεν έχω ξαναπεί ποτέ συλλογική ευθύνη σε σημαίνει αυτόματα πως φεύγουν οι ευθύνες από πάνω τους και πάνε είτε σε προπονητή είτε σε διοίκηση; Από τα 250 παιχνίδια αυτών των 5 ετών, σε ένα μόνο μίλησα συνολικά για τους παίκτες.
Και μίλησα συνολικά, καταλήγοντας σε αυτό το συμπέρασμα όταν είδα σε επανάληψη το διάστημα 35 ως 55 (και ειδικά από το 35 ως το 45) όπου οι παίκτες μας με τρομακτική ευκολία έφταναν με υπεραριθμιες μέσα στην περιοχή και ήταν εντελώς χαλαροί έως και μη συγκεντρωμένοι στο να τελειώσουν ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας.
Για τον Λουτσεσκου και τη χθεσινή διαχείριση. Για το κύπελλο είχα βγει πριν τον αγώνα και έλεγα πως ελπίζω ο Ρασβαν να μην επαναλάβει το λάθος του 22. Το επανέλαβε και κατευθείαν βγήκα και είπα πως το κύπελλο χάθηκε με ευθύνη του. Άρα με ένα σμπαρο δύο ευθύνες. Του έχω χρεώσει την απώλεια 2 τίτλων. Δε νομίζω λοιπόν να τον αφήνω στην απέξω.
Θες τώρα να πω κάτι για τη χθεσινή διαχείριση.
Επιτρεψε μου να μην πω τίποτα γιατί υπάρχουν πολλά θολά σημεία για χθες. Με Τάισον και Μειτε εντός εκτός και έπι τα αυτά της αποστολής και όταν δε βγαίνει ένας να μιλήσει μετά το τέλος του αγώνα και στέλνουν τον Μύθου, δεν ξέρω τι γίνεται εντός της ομαδας. Θα μου πεις δεν έχει ευθύνη ο προπονητής αν συμβαίνει κάτι; Προφανώς αλλά αυτό είναι διαχρονικό και δεν εμπίπτει στον χθεσινό αγώνα. Τα θέματα που είναι πιο παλιά και πιο βαθειά βεβαίως και θα τα θίξω σε περίπτωση που μείνει ο προπονητής.
Τέλος, μιας και το θέμα μας είναι ο Κωνσταντελιας, θέλω να ξαναδιαβασεις αυτά που έγραψα για το παιδί και να δεις ότι ουσιαστικά το εξυμνω και δεν του χρεώνω απολύτως τίποτα. Ίσα ισα θέλω να προλάβω το οποιοδήποτε χρεωμα στο παιδί και θέλω να το κατατάξω σε κάτι ανώτερο και πάνω από τη στερεοτυπική κριτική.
Και χαίρομαι που ο ρενε (και όχι ο άλλος) γράφει ακριβώς τα ίδια με αυτά που λέω εγώ, απλά μπορεί και τα λέει πιο συμπυκνωμένα καθότι έχει καλύτερη χρήση του γραπτού λόγου από τη δική μου.