65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Απάντηση
Maxpaok

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από Maxpaok »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 12:38 Δεν κατηγορεί κανενας, φαντάζομαι, τον Ντέλια.
Εχουμε, όμως και τις πιο πολλές απαιτησεις απ αυτόν.
Όπως και από τον Ζίφκοβιτς, που χθες ανταποκρίθηκε καλύτερα στο πνεύμα του αγώνα.
κάνε και μια κριτική για το κοουτσάρισμα στο δεύτερο ημίχρονο. π.χ αλλάζει ιβανούσετς ενώ θα μπορούσε στην θέση του πέλκα να κλείσει την μεσαία γραμμή με μπιάνκο. Έχεις προβάδισμα δύο γκολ.
Θέλεις γκολ και βγάζεις τον ντέλια? Γιατί εγώ θα σου φτιάξω και σενάριο. αν θα έκλεινες τους χώρους ανάπτυξης τους, θεωρητικά θα είχες περισσότερες πιθανότητες να έχεις την μπάλα στα πόδια σου. Κι άλλες μπάλες στα πόδια του ντέλια, κι άλλες φάσεις δικές του που πιθανόν να έβγαζε γκολ, ασίστ, κλειδί πάσα.
αλλά η αλήθεια είναι ότι εσύ, όπως κι άλλοι φίλοι αποφεύγεται να αγγίξετε τέτοια θέματα. Και ενώ πάντα έχεις να σταθεί σεβαστικός, συνετός σε κάθε αθλητή, σήμερα ξαφνικά βλέπουμε ποστς για τον ντέλια.
κι εγώ θα ήθελα να έχει πασάρει, χθες στο ματς, και σε άλλα παιχνίδια. Γράφω συχνά, σε κάθε ποστ για κάθε αθλητή. Θα σημειώσω τις δικές μου εικόνες. Αρνητικά και θετικά.
Nastoff

Δημοσίευση από Nastoff »

Εγώ πάλι νομίζω ότι το πουλάκι πέταξε πριν κάνει αλλαγή τον Κωνσταντέλια. Από το 72' που σκόραρε ο αεχ μέχρι το 81' που έγινε το 2-2 είχε 9 ολόκληρα λεπτά να κάνει 1-2 αμυντικές κινήσεις έτσι ώστε να διαφυλάξει την νίκη γιατί η ομάδα έκανε χάλια δεύτερο ημίχρονο. Τι έκανε αυτά τα 9 λεπτά που γνώριζαν ότι ο γάβρος είχε ισοφαριστεί; Τίποτα απολύτως. Επομένως δίκαια χάθηκε η δεύτερη θέση, αν δεν κυνηγήσεις την τύχη σου μετά θα σου φταίει η ατυχία.
These users thanked the author Nastoff for the post:
paokkerkir
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

έχει δίκιο ο νούνιες για την υπερβολή του ρενέ. Αλλά ρε συ φίλε μαρσάντος οπα.! Κάνεις κριτικές, αναλύσεις και μαντεψιές. Αλλά για την χθεσινή τραγική για άλλη μια φορά διαχείριση του ματς, ρίχνεις ευθύνες στο σύνολο των ποδοσφαιριστών, αμφιβάλω αν το έχεις ξανά ματά κάνει..... ζητάς το ξελάσπωμα από τον ντέλια και αμολάς αετό για τα υπόλοιπα.
Στο φινάλε αν και σε αυτό το παιχνίδι, μετά τον τελικό κυπέλου, οι ποδοσφαιριστές δεν ήταν έτοιμοι, συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι στο όποιο πλάνο, ευθύνη έχει ένας κι έχει όνομα. Λούτσε.
These users thanked the author Maxpaok for the post:
Montrealiotis
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Franky έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 10:11

Αν το παιχνιδι του Κωνσταντελια, η χαρα του ποδοσφαιρου, η χαρα και η αισιοδοξια του αθλητισμου, ενα απο τα ελαχιστα αισιοδοξα στοιχεια σε ολο τον ΠΑΟΚ, σε ολα τα αθληματα, σε ολα τα επιπεδα(αθλητικο, διοικητικο) ειναι αυτο στο οποιο πρεπει να γινει κριτικη στην παρουσα φαση, τοτε... δεν.υπαρχει κατι να πουμε.
Παίρνω την αφορμή με το παραπάνω.
Ο Ντελιας είναι ο τελευταίος μποέμ του ποδοσφαίρου.
Ο λόγος που αυτός ο παικταρας είναι ακόμα στον ΠΑΟΚ είναι αποκλειστικά ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του.
Αν είχε τον επαγγελματισμό και την στοχοπροσήλωση... ακόμα ακόμα και την ματαιοδοξία πχ του Τζολη , τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ήταν σήμερα εδώ.
Να είστε ευγνώμονες που ο πιτσιρικάς σε αντίθεση με την απόλυτη πλειοψηφία που κυριαρχεί στην εποχή μας έχει μια τέτοια ιδιαίτερη κοσμοθεωρία
These users thanked the author renegade for the post (total 5):
curtis, Montrealiotis, Maxpaok, ΚΩΣΤΑΣ2019, Ιάσονας
Άβαταρ μέλους
st4this

Δημοσίευση από st4this »

Εισαι ο καλυτερος παικτης μαζι με αλλους 2-3 και δεν μπορω να διαβαζω πως φταις εσυ για οποιαδηποτε ηττα, οταν βρισκομαστε 0-2 ειδικα και θελουμε απλα να κρατησουμε τη νικη! Λες και δεν υπαρχουν αμυντικοι ή τερματοφυλακας, πρεπει σε καθε ματς να ειμαστε 3-0 για να ειμαστε ασφαλεις! Ιβαν στηριξε το παιδι με σοβαρους παικτες γυρω του, θελει να μεινει και να γινει ΣΗΜΑΙΑ στον ΠΑΟΚ αποτι φαινεται, αλλιως θα ειχε φυγει ηδη για τα ξενα, μεγαλυτερα πρωταθληματα.
These users thanked the author st4this for the post:
mi8rio
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

renegade έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 18:19

Αν το παιχνιδι του Κωνσταντελια, η χαρα του ποδοσφαιρου, η χαρα και η αισιοδοξια του αθλητισμου, ενα απο τα ελαχιστα αισιοδοξα στοιχεια σε ολο τον ΠΑΟΚ, σε ολα τα αθληματα, σε ολα τα επιπεδα(αθλητικο, διοικητικο) ειναι αυτο στο οποιο πρεπει να γινει κριτικη στην παρουσα φαση, τοτε... δεν.υπαρχει κατι να πουμε.
Ο λόγος που αυτός ο παικταρας είναι ακόμα στον ΠΑΟΚ είναι αποκλειστικά ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του.
Αν είχε τον επαγγελματισμό και την στοχοπροσήλωση... ακόμα ακόμα και την ματαιοδοξία πχ του Τζολη , τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ήταν σήμερα εδώ.
Να είστε ευγνώμονες που ο πιτσιρικάς σε αντίθεση με την απόλυτη πλειοψηφία που κυριαρχεί στην εποχή μας έχει μια τέτοια ιδιαίτερη κοσμοθεωρία
Εμενα αλλος ειναι ο προβληματισμος μου. Ο Γιαννης ειναι παικταρας. Ειναι αλλο επιπεδο. Ειναι ομως μποεμ η απλα δεν εχει συμπαικτες που να μπορουν να ακολουθησουν νοητικα το ποδοσφαιρο του;
Τι ταβανι θα ειχε μια ομαδα με 4-5 παικτες οχι του ποδοσφαιρικου του ταλεντου αλλα του νοητικου του;

Πραγματικες ιστοριες απο 2 φιλους πριν 10 μερες. Ο ενας ηταν στο Καραισκακη. Μου ελεγε οτι καθε μα καθε φορα που επαιρνε την μπαλα η εξεδρα κοιτουσε με τα ματια καρφωμενα για το τι θα κανει.
Η 2η ειναι ακομα πιο συγκλονιστικη και ενδεικτικη του τι ειναι αυτο το παιδι. Φιλος βαζελος βλεπει με κοινο ολων των ομαδων του ΠΟΚ σε καφετερια στην Αθηνα τα ματς της προηγουμενης Κυριακης.
Μου ελεγε οτι καθε μα καθε φορα που ο σπικερ στο δικο μας ελεγε "Κωνσταντελιας" ολοι αφηναν ασυναισθητα το αεκ-βαζελος και γυρνουσαν το κεφαλι στην οθονη που εδειχνε εμας με τον γαυρο.
These users thanked the author nunies4 for the post (total 3):
Maxpaok, marsantos, mi8rio
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

st4this έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 18:43 Εισαι ο καλυτερος παικτης μαζι με αλλους 2-3 και δεν μπορω να διαβαζω πως φταις εσυ για οποιαδηποτε ηττα, οταν βρισκομαστε 0-2 ειδικα και θελουμε απλα να κρατησουμε τη νικη! Λες και δεν υπαρχουν αμυντικοι ή τερματοφυλακας, πρεπει σε καθε ματς να ειμαστε 3-0 για να ειμαστε ασφαλεις! Ιβαν στηριξε το παιδι με σοβαρους παικτες γυρω του, θελει να μεινει και να γινει ΣΗΜΑΙΑ στον ΠΑΟΚ αποτι φαινεται, αλλιως θα ειχε φυγει ηδη για τα ξενα, μεγαλυτερα πρωταθληματα.
Ο Ιβάν θα τον στηρίξει που πέρσι του είχε βάλει κορδέλα και τον είχε πάει στο αεροδρόμιο?
Αυτά που έγιναν επί Κούδα θα είναι λίγα αν αποφασίσουν να τον ξεπουλήσουν και φέτος... έχει ξεχειλίσει το ποτήρι..
Άβαταρ μέλους
st4this

Δημοσίευση από st4this »

Δυστυχως εχεις δικιο, μακαρι να καταλαβε το λαθος του και ο Papamim να τον λογικεψει (αφου αυτος ειναι το δεξι χερι συμβουλος whatever του πλεον) ωστε να μην τον πουλησει, θα ειναι τεραστιο λαθος, και ναι, πιστευω πως χανουμε τεραστιο παικτη δινοντας τον Ντελια. Ειδικα απο τη στιγμη που με τα χρηματα δεν θα παρουμε ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Ας ηταν το περσινο ενα μεγαλο μαθημα για τον ιδιο
These users thanked the author st4this for the post:
mi8rio
renegade

Δημοσίευση από renegade »

nunies4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 18:49

Εμενα αλλος ειναι ο προβληματισμος μου. Ο Γιαννης ειναι παικταρας. Ειναι αλλο επιπεδο. Ειναι ομως μποεμ η απλα δεν εχει συμπαικτες που να μπορουν να ακολουθησουν νοητικα το ποδοσφαιρο του;
Τι ταβανι θα ειχε μια ομαδα με 4-5 παικτες οχι του ποδοσφαιρικου του ταλεντου αλλα του νοητικου του;

Πραγματικες ιστοριες απο 2 φιλους πριν 10 μερες. Ο ενας ηταν στο Καραισκακη. Μου ελεγε οτι καθε μα καθε φορα που επαιρνε την μπαλα η εξεδρα κοιτουσε με τα ματια καρφωμενα για το τι θα κανει.
Η 2η ειναι ακομα πιο συγκλονιστικη και ενδεικτικη του τι ειναι αυτο το παιδι. Φιλος βαζελος βλεπει με κοινο ολων των ομαδων του ΠΟΚ σε καφετερια στην Αθηνα τα ματς της προηγουμενης Κυριακης.
Μου ελεγε οτι καθε μα καθε φορα που ο σπικερ στο δικο μας ελεγε "Κωνσταντελιας" ολοι αφηναν ασυναισθητα το αεκ-βαζελος και γυρνουσαν το κεφαλι στην οθονη που εδειχνε εμας με τον γαυρο.
Ειλικρινά δεν θέλω να μιλήσω .
Το μόνο που θα πω είναι ότι δεν έχουμε καταλάβει ούτε στο 30% τι παίχτη έχουμε.
Θα αφήσω έξω τους αντίπαλους οπαδούς που όποτε ακουμπάει την μπάλα με την κωλοτρυπίδα τους σπάσκαρίδια.
Ο τρόμος όμως που επικρατεί σε όλους τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές κάθε φορά που έχει την μπάλα και είναι στο τελευταίο τρίτο εγώ προσωπικά το έχω δει μόνο με τον messi
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

nunies4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 18:49

Τις προάλλες φίλος βαζελος μου ζήτησε φανέλα Ντελια για το γιο του.
Δεν έχουμε πάρει χαμπάρι ότι όλα τα.πιτσρικια εναι Ντελιας στην αλάνα.
These users thanked the author xrisitsapa for the post:
namisenoiazei
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Maxpaok έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 17:41 έχει δίκιο ο νούνιες για την υπερβολή του ρενέ. Αλλά ρε συ φίλε μαρσάντος οπα.! Κάνεις κριτικές, αναλύσεις και μαντεψιές. Αλλά για την χθεσινή τραγική για άλλη μια φορά διαχείριση του ματς, ρίχνεις ευθύνες στο σύνολο των ποδοσφαιριστών, αμφιβάλω αν το έχεις ξανά ματά κάνει..... ζητάς το ξελάσπωμα από τον ντέλια και αμολάς αετό για τα υπόλοιπα.
Στο φινάλε αν και σε αυτό το παιχνίδι, μετά τον τελικό κυπέλου, οι ποδοσφαιριστές δεν ήταν έτοιμοι, συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι στο όποιο πλάνο, ευθύνη έχει ένας κι έχει όνομα. Λούτσε.
Max μπορεί να διαφωνούμε αλλά εκτιμώ πως μπορούμε να συζητήσουμε.
Που έγραψα για χθες ότι περίμενα από τον Ντελια να ξελασπωσει;
Είδες ότι δεν είπατε κουβέντα για αυτό που χάνει σε κενή εστία, αντιθέτως το ξελασπωμα το περίμενα από τον Γερεμεγεφ για αυτό και το πρώτο σχόλιο το έκανα στο τοπικό του.
Μου λες πως δεν έχω ξαναχρεωσει τους παίκτες και ότι χθες το έκανα πρώτη φορά. Μα αυτό δεν αποδεικνύει αυτόματα κάτι; Όταν 5 χρόνια δεν έχω ξαναπεί ποτέ συλλογική ευθύνη σε σημαίνει αυτόματα πως φεύγουν οι ευθύνες από πάνω τους και πάνε είτε σε προπονητή είτε σε διοίκηση; Από τα 250 παιχνίδια αυτών των 5 ετών, σε ένα μόνο μίλησα συνολικά για τους παίκτες.
Και μίλησα συνολικά, καταλήγοντας σε αυτό το συμπέρασμα όταν είδα σε επανάληψη το διάστημα 35 ως 55 (και ειδικά από το 35 ως το 45) όπου οι παίκτες μας με τρομακτική ευκολία έφταναν με υπεραριθμιες μέσα στην περιοχή και ήταν εντελώς χαλαροί έως και μη συγκεντρωμένοι στο να τελειώσουν ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας.
Για τον Λουτσεσκου και τη χθεσινή διαχείριση. Για το κύπελλο είχα βγει πριν τον αγώνα και έλεγα πως ελπίζω ο Ρασβαν να μην επαναλάβει το λάθος του 22. Το επανέλαβε και κατευθείαν βγήκα και είπα πως το κύπελλο χάθηκε με ευθύνη του. Άρα με ένα σμπαρο δύο ευθύνες. Του έχω χρεώσει την απώλεια 2 τίτλων. Δε νομίζω λοιπόν να τον αφήνω στην απέξω.
Θες τώρα να πω κάτι για τη χθεσινή διαχείριση.
Επιτρεψε μου να μην πω τίποτα γιατί υπάρχουν πολλά θολά σημεία για χθες. Με Τάισον και Μειτε εντός εκτός και έπι τα αυτά της αποστολής και όταν δε βγαίνει ένας να μιλήσει μετά το τέλος του αγώνα και στέλνουν τον Μύθου, δεν ξέρω τι γίνεται εντός της ομαδας. Θα μου πεις δεν έχει ευθύνη ο προπονητής αν συμβαίνει κάτι; Προφανώς αλλά αυτό είναι διαχρονικό και δεν εμπίπτει στον χθεσινό αγώνα. Τα θέματα που είναι πιο παλιά και πιο βαθειά βεβαίως και θα τα θίξω σε περίπτωση που μείνει ο προπονητής.
Τέλος, μιας και το θέμα μας είναι ο Κωνσταντελιας, θέλω να ξαναδιαβασεις αυτά που έγραψα για το παιδί και να δεις ότι ουσιαστικά το εξυμνω και δεν του χρεώνω απολύτως τίποτα. Ίσα ισα θέλω να προλάβω το οποιοδήποτε χρεωμα στο παιδί και θέλω να το κατατάξω σε κάτι ανώτερο και πάνω από τη στερεοτυπική κριτική.
Και χαίρομαι που ο ρενε (και όχι ο άλλος) γράφει ακριβώς τα ίδια με αυτά που λέω εγώ, απλά μπορεί και τα λέει πιο συμπυκνωμένα καθότι έχει καλύτερη χρήση του γραπτού λόγου από τη δική μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Δευ 18 Μάιος 2026, 19:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

nunies4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 18:49 ...

Μπράβο ρε numies.
Σε αυτό το μήκος κύματος βρίσκομαι όταν γράφω πως σε πλατείες της Αθήνας τα παιδιά λένε Κωνσταντελιας και όχι Μέσι..
Και λέμε να φύγει αυτό το παιδί. Αν είναι δυνατόν..
These users thanked the author marsantos for the post:
mi8rio
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

renegade έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 15:21 Όχι θα κάτσεις να έχεις τον κάθε Κώστα,τον κάθε μαρσάντος,τον κάθε κάθε κάθε να του φορτώνουν το προπατορικό αμάρτημα
Οτι να ναι

Ειναι θεμα κατανόησης κειμένου
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”