Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Θυμάμαι κάποιους πολλούς που μιλούσαν για την Πάφο και τους έτρεχαν τα σάλια πως μια ομάδα με τέτοιο μπάτζετ παίζει τέτοια μπάλα. Τώρα επειδή είναι στη Ρωσία δεν μας κάνει. Αν ήταν στην Αυστρία ας πούμε θα μας έκανε;Neiros4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:44 να φυγει ο Ραζβαν για να ερθει ενας προπονητης που εχει δειξει εργο μονο μια σεζον στην κυπρο μονο και μονο επειδη πλεον ειναι στη Ρωσια. Μιλαμε για τραγωδια.
Αναγουλες θα χουμε.
Καλο καλοκαιρι
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 3):
- GEOL, PAOKevolution, Ally Samagoal
Re: Razvan Lucescu VI
Δεν υπαρχει συγκριση των ακαδημιων μας με της Παφου. Μπορεις να το θεωρησεις καμπανακι; Ναι. Αλλα δε νομιζω η Παφος να βγαζει Ντελια,Τζολη,Τζιμα,Κουλιερακη,Χατσιδη,Μυθου κλπ. Με τον Εμερι ηταν συνεργατης χρονια, αποκλειεται να μην ξερει τι πρεπει να κανει με μικρους και αμα βγει ενας καλος μικρος να μην τον εκμεταλλευτει.xrisitsapa έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:40Εφοσον ισχυει αυτο, μακρια.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:33Οκ, μπορώ να επιστρέψω το προϊόν μου μετά την αγορά?Kabamaru11 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:29 Η κριτική της διοίκησης: Μετά την αποχώρησή του από την Πάφο, ο πρόεδρος της ομάδας, Ρομάν Ντουμπόφ, δήλωσε ξεκάθαρα ότι ένα από τα αδύναμα σημεία του Καρσέδο ήταν ότι δεν προώθησε ποτέ νεαρούς Κυπρίους από την ακαδημία της ομάδας.Η αντίθεση με τις επιτυχίες της Κ19: Παρά το γεγονός ότι η ομάδα Νέων (U19) της Πάφου κατέκτησε το πρωτάθλημα τρεις συνεχόμενες φορές και είχε εξαιρετική παρουσία στην Ευρώπη (UEFA Youth League), κανένας από αυτούς τους παίκτες δεν πήρε ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα κατά τη διάρκεια της θητείας του.Προτεραιότητα στο αποτέλεσμα: Όπως σημειώνεται από το ρεπορτάζ, ο Ισπανός τεχνικός βάζει πάντα τα αποτελέσματα πάνω από όλα. Επιλέγει την ασφάλεια των έμπειρων και έτοιμων ποδοσφαιριστών, ενώ αν σχηματίσει γνώμη για έναν παίκτη, δύσκολα την αλλάζει.
Παλι με αργοκαρουτες μας βλεπω
-
xrisitsapa
- Δημοσιεύσεις: 5326
- Εγγραφή: Δευ 27 Σεπ 2010, 18:11
Re: Razvan Lucescu VI
η Κ19 τους εφαγε 4 φετος απο την αντιστοιχη του γαυρου στο youth LeagueKabamaru11 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:45Ναι ισχυει,δεν εχουν βγαλει σπουδαια ταλεντα τα τελευταια χρονια οι κυπριοι,απο την αλλη εμεις εχουμε χρυσαφι.icue έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:43 Βεβαια οι Κυπριοι μπορει να ειναι για το αναθεμα. Δεν ειναι οτι πηγε σε καμια προηγμενη χωρα και το εκανε.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
- Δημοσιεύσεις: 2948
- Εγγραφή: Πέμ 01 Σεπ 2016, 12:04
Re: Razvan Lucescu VI
Ώπα λίγο, 2,5 σεζόν έμεινε, την πρώτη πήρε κύπελλο, την δεύτερη πρωτάθλημα, την τρίτη μπήκε ΤσΛ μετά από τρία νοκάουτ (ΓΚΟΥΧ ΓΚΟΥΧ), στάθηκε αξιοπρεπέστατα, κι έφυγε όντας πρώτος στα μισά της σεζόν. Με μια ομάδα χωρίς μισή διάκριση ως τότε. Δεν είναι λίγα αυτά που πέτυχε.Neiros4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:44 να φυγει ο Ραζβαν για να ερθει ενας προπονητης που εχει δειξει εργο μονο μια σεζον στην κυπρο μονο και μονο επειδη πλεον ειναι στη Ρωσια. Μιλαμε για τραγωδια.
Αναγουλες θα χουμε.
Καλο καλοκαιρι
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
- Patron
Re: Razvan Lucescu VI
Θα το ξαναπώ, δώστε βάση σε όποιον φέρετε να έχει δυνατά του σημεία την ταχύ δύναμη και να δουλεύει καλά με μικρούς. Μη πάτε πάλι με προπονητή με 5 χάφ και να κρύβουμε του πόσο αργοί είμαστε. Κάθετο, γρήγορο ποδόσφαιρο όχι άλλο γύρω γύρω αλήθεια 7 χρόνια το τρώμε στην μάπα. Φέρτε ένα σύγχρονο αθλητικό προπονητή με φιλοδοξίες.
- These users thanked the author sotos26 for the post (total 5):
- xrisitsapa, curtis, Maxpaok, Amsterdamer_87, Papa9
- navigator11
- Δημοσιεύσεις: 21019
- Εγγραφή: Δευ 25 Μάιος 2009, 09:35
Re: Razvan Lucescu VI
Θείο Μέντι ζαχαρώνουν;nunies4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:44Εξαρταται τι εννοουμε περγαμηνες.Kabamaru11 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:20 Αν ερθει κανας πουλιτς,πουσιτς πως λεγεται,καλυτερα να μεινουμε οπως εχουμε.Να φυγει μονο αν ερθει καποιος με περγαμηνες.
Αυτος τον οποιο εχουν στοχο δεν ειμαι σιγουρος οτι θα αντιμετωπιστει απο ολους με ενθουσιασμο
Re: Razvan Lucescu VI
στη κυπρο ολα αυτα, οχι σε καποιο σοβαρο πρωταθλημα.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:50Ώπα λίγο, 2,5 σεζόν έμεινε, την πρώτη πήρε κύπελλο, την δεύτερη πρωτάθλημα, την τρίτη μπήκε ΤσΛ μετά από τρία νοκάουτ (ΓΚΟΥΧ ΓΚΟΥΧ), στάθηκε αξιοπρεπέστατα, κι έφυγε όντας πρώτος στα μισά της σεζόν. Με μια ομάδα χωρίς μισή διάκριση ως τότε. Δεν είναι λίγα αυτά που πέτυχε.Neiros4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:44 να φυγει ο Ραζβαν για να ερθει ενας προπονητης που εχει δειξει εργο μονο μια σεζον στην κυπρο μονο και μονο επειδη πλεον ειναι στη Ρωσια. Μιλαμε για τραγωδια.
Αναγουλες θα χουμε.
Καλο καλοκαιρι
Αν πρεπει να φυγει ο Ραζβαν, για μενα δεν πρεπει, επιβαλλεται ο επομενος να ειναι προπονητης με παραστασεις και να ξερει να χειριζεται καραβια οπως ο ΠΑΟΚ
- Σουριναμέζος
- Δημοσιεύσεις: 3904
- Εγγραφή: Σάβ 19 Ιαν 2019, 17:00
Re: Razvan Lucescu VI
Φατσικά είναι σαν τον Τούντορ με μαλλί
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 4):
- icue, navigator11, aivas19, Ally Samagoal
- Kabamaru11
- Δημοσιεύσεις: 6302
- Εγγραφή: Τετ 16 Δεκ 2020, 23:02
- Τοποθεσία: Θεσσαλονικη - Συκιες
Re: Razvan Lucescu VI
Τον σκοτωσες.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 8):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, embuji, astral, paokkerkir, Patron, Kourdos, Doctor Doo, Ally Samagoal
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
- Δημοσιεύσεις: 2948
- Εγγραφή: Πέμ 01 Σεπ 2016, 12:04
Re: Razvan Lucescu VI
Τέτοιες επιτυχίες σε σοβαρό πρωτάθλημα δεν θα ερχόταν σε μας όμως. Το σημαντικό είναι ότι φέραμε κάποιον που έχει πάρει πρωταθλήματα κι έχει βάλει την ομάδα του στο ΤσΛ. Η Μπάγερν έφερε προπονητή από την Τσάμπιονσιπ, μόνο και μόνο επειδή είχε εμπειρία στο να κάνει πρωταθλητισμό. Προσωπικά το προτιμώ από το να φέρουμε έναν σαν τον Μεντιλίμπαρ που δεν έχει συνηθίσει να στήνει ομάδες που κυνηγάνε μόνο τη νίκη, κι ας είναι από ανώτερο πρωτάθλημα.Neiros4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:56στη κυπρο ολα αυτα, οχι σε καποιο σοβαρο πρωταθλημα.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:50Ώπα λίγο, 2,5 σεζόν έμεινε, την πρώτη πήρε κύπελλο, την δεύτερη πρωτάθλημα, την τρίτη μπήκε ΤσΛ μετά από τρία νοκάουτ (ΓΚΟΥΧ ΓΚΟΥΧ), στάθηκε αξιοπρεπέστατα, κι έφυγε όντας πρώτος στα μισά της σεζόν. Με μια ομάδα χωρίς μισή διάκριση ως τότε. Δεν είναι λίγα αυτά που πέτυχε.Neiros4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:44 να φυγει ο Ραζβαν για να ερθει ενας προπονητης που εχει δειξει εργο μονο μια σεζον στην κυπρο μονο και μονο επειδη πλεον ειναι στη Ρωσια. Μιλαμε για τραγωδια.
Αναγουλες θα χουμε.
Καλο καλοκαιρι
Αν πρεπει να φυγει ο Ραζβαν, για μενα δεν πρεπει, επιβαλλεται ο επομενος να ειναι προπονητης με παραστασεις και να ξερει να χειριζεται καραβια οπως ο ΠΑΟΚ
- theodorsalonika
- Δημοσιεύσεις: 2756
- Εγγραφή: Δευ 30 Δεκ 2013, 01:19
Re: Razvan Lucescu VI
Αυτό είναι κάτι σημαντικό.margas έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:33 ...
Αν και για ελληνικό πρωτάθλημα ταμάμ είναι, στυλ Σάντος.
- These users thanked the author marsantos for the post:
- navigator11
Re: Razvan Lucescu VI
η περιπτωση του Ριερα ειναι πιο αξιολογη. Προπονητης που εχει παρει πρωταθλημα και κυπελλο, νεος και εξελιξιμος. Και φαινεται πως δεν φοβαται να διαχειριστει μεγαλα καραβια. Πηγε στην Φρανκφουρτη, ασχετα αν αυτοι ειναι για τα σκυλια.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 15:00Τέτοιες επιτυχίες σε σοβαρό πρωτάθλημα δεν θα ερχόταν σε μας όμως. Το σημαντικό είναι ότι φέραμε κάποιον που έχει πάρει πρωταθλήματα κι έχει βάλει την ομάδα του στο ΤσΛ. Η Μπάγερν έφερε προπονητή από την Τσάμπιονσιπ, μόνο και μόνο επειδή είχε εμπειρία στο να κάνει πρωταθλητισμό. Προσωπικά το προτιμώ από το να φέρουμε έναν σαν τον Μεντιλίμπαρ που δεν έχει συνηθίσει να στήνει ομάδες που κυνηγάνε μόνο τη νίκη, κι ας είναι από ανώτερο πρωτάθλημα.Neiros4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:56στη κυπρο ολα αυτα, οχι σε καποιο σοβαρο πρωταθλημα.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:50
Ώπα λίγο, 2,5 σεζόν έμεινε, την πρώτη πήρε κύπελλο, την δεύτερη πρωτάθλημα, την τρίτη μπήκε ΤσΛ μετά από τρία νοκάουτ (ΓΚΟΥΧ ΓΚΟΥΧ), στάθηκε αξιοπρεπέστατα, κι έφυγε όντας πρώτος στα μισά της σεζόν. Με μια ομάδα χωρίς μισή διάκριση ως τότε. Δεν είναι λίγα αυτά που πέτυχε.
Αν πρεπει να φυγει ο Ραζβαν, για μενα δεν πρεπει, επιβαλλεται ο επομενος να ειναι προπονητης με παραστασεις και να ξερει να χειριζεται καραβια οπως ο ΠΑΟΚ
Τωρα οτι και να λεμε εμεις αλλοι παιρνουν αποφασεις. Απλα δεν εχουν δειξει πως παιρνουν και τις σωστες, αν θυμηθουμε τον Πουσιτς περσι με πιανει τρεμουλο.
-
john4serres
- Δημοσιεύσεις: 33736
- Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00
Re: Razvan Lucescu VI
Έχει δώσει τα χέρια με Ρέγες. Τριετές κλειστό.
- These users thanked the author john4serres for the post:
- Hayate