Να στο θεσω και αλλιως, ο προπονητης Λουτσεσκου πλεον εχει καει. Απο καθε αποψη εχει καει. Πλεον το να μεινει στον παγκο ειναι αποδοχη της αποτυχιας φετος σαν κατι φυσιολογικο. Κατι το οποιο απαγορευεται. Πολλα επρεπε να αλλαξουν πριν φτασουμε στον Λουτσεσκου, εκει που εφτασε η διοικηση την κατασταση πρεπει να φυγει και αυτος.makispaspartou έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 11:45Εγώ φέτος δεν μπορώ να τον κρίνω. Μου μένει το μεγαλύτερο what if.embuji έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 11:43 Μακη 70-30 Του ιβαν ειναι οι ευθυνες. Αλλα το 30 που αντιστοιχει στον Λουτσεσκου και αυτα που ειδανε τα ματακια μας 3+ μηνες τωρα δε γινεται να μην γινει αντικατασταση. Απαγορευεται ο οργανισμος να αποδεχθει τετοια αποτυχια, τετοια εικονα και να μην κανει ριζικες αλλαγες. Απο μονο του αυτο θα ειναι αποδοχη οτι ολα καλα δεν εγινε και τιποτα.
Πέρσι μαζί σου. Αν ήθελε να τον τελειώσει έπρεπε εκεί. Δε θα του έλεγε κανείς τίποτα άσχετα αν συμφωνώ ή διαφωνώ.
Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
ο ΠΑΟΚ έχασε από την Κουλα και από τον ΟΦΗ τέλος Απριλιου και την δεύτερη θέση χθες μέσα Μαιου.makispaspartou έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 11:41Κοίτα εσύ το δέντρο.astral έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 11:39 Η αυτάρκεια φταίει για τον τελικό κυπέλλου και το χθεσινό;
Σε παρακαλώ τώρα...
Δε βρέθηκε ΕΝΑΣ τρόπος από τον Φεβροουαριο να κατακτήσουμε έστω ΈΝΑΝ στόχο για τόσους μήνες?
Ας κοιτάμε μπροστά μας για αρχή και θα τα βρούμε και τα δεντρά και τα δάση
-
makispaspartou
Και τι βλέπεις μπροστά σου δηλαδή σε ενδεχόμενη αλλαγή? Ξήλωμα όλης της ομάδας και Πούσιτς?
Αντέχεις να σου πουν τριετές πλάνο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Δευ 18 Μάιος 2026, 11:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί βλέπεις το παρόν πλάνο να αποδίδει σε τίποτα;
- These users thanked the author tolis14 for the post:
- anaximandros4
- smoothcriminal1926
Αδερφέ μου αυτό με την καλύτερη μπάλα ένα δίμηνο συνέχεια δεν είναι σοβαρό πράγμα να το λέμε και να είμαστε περήφανοι.makispaspartou έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 11:37 Μάλλον μέχρι τον Γενάρη δεν παρακολουθούσες μπάλα. Φαντάζομαι θα ήσουν στη μειοψηφία των αντικειμενικών που δεν παραδεχόντουσαν ότι ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.
Ας του χρεώσουμε λοιπόν επειδή βολεύει και τους τραυματισμούς και τα τραγικά γεγονότα. Για να μην πω ότι και ο Λουτσέσκου Μυστακιδικός κατάντησε και τρύπησε τον Ιβάν.
Όλα αυτά στην προσπάθειά σας να με δείτε από που ξεκινάνε τα προβλήματα από την εποχή της αυτάρκειας και έπειτα.
Σόρρυ που θα στο πώ, αλλά η αγωνιστική περίοδο έχει άλλους 8 μήνες. Απο τους 8 τους 4 ψάχνουμε να βρούμε ρυθμό και τους άλλους 4 να κάνουμε κοιλιά. Κάθε χρόνο όμως, χωρίς καμία εξαίρεση. Απίστευτο μοτίβο που παύει να είναι τυχαίο και συγκυριακό συμβάν λόγω συνθηκών. Η Επαναληψιμότητα της κατάστασης λέει την αλήθεια.
Και ξαναλέω, ο Λόυτσι κρίνεται και σε βάθος 5ετιας ( οι 2 τελευταίες χρονιές κιόλας καταστροφικές με το μερίδιο ευθύνης του τεράστιο), όχι μόνο για το φετινό παρατράγουδο. Η μία αποτυχία μετά την άλλη με εξαίρεση το πρωτάθλημα του 24 ( 3 χαμένοι τελικοί μάλιστα).
Αυτό που μας οδηγεί; Στο να γράφει η σούμα 1/10 εγχώριους τίτλους. Πολύ κακό νούμερο. Πολύ κακό για έναν ΠΑΟΚ που τον θέλουμε πρωταγωνιστή.
Και αν αυτό που βλέπαμε φέτος ήταν πρωτόγνωρο λόγω τραυματισμών και εγώ μαζί σου θα ήμουν να μην του το χρεώσουμε.
Αλλά τελικοί με ΟΦΗ και ματς σαν το χθεσινό δεν σου φταίει κανένας άλλος πέρα απο αυτόν.
Πραγματικά... Κουράστηκα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος smoothcriminal1926 την Δευ 18 Μάιος 2026, 11:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post (total 2):
- TasosDuss, curtis
Μάκη το φετινό ρόστερ ήταν μια χαρά,αν εξαιρέσεις 1-2 αστοχίες τύπου Ιβανουσετς,Τέιλορ,μια χαρά λύσεις είχε ο Λουτσεσκου σε σχέση και με τον ανταγωνισμό.
Για μένα παραμένει μυστήριο τι έχει γίνει φέτος.
Για ντοπες εχω ακούσει για στημένα εχω ακούσει εδω μέσα ειδικά και τρελαίνομαι δεν θέλω βλέπω και να μου λένε τέτοια πράγματα.
Όταν οι ίδιοι οι αντίπαλοι οπαδοί έχουν αυτή την εικόνα του ανώτερου αισθητά ΠΑΟΚ απο τον ανταγωνισμό και βλέπουν αυτό το τρισάθλιο πράγμα εδώ και 3,5 μήνες,δεν μπορούν να δώσουν άλλη εξήγηση.
Αν δεν φταίει ο προπονητής,τι διαολο γίνεται;
Για μένα παραμένει μυστήριο τι έχει γίνει φέτος.
Για ντοπες εχω ακούσει για στημένα εχω ακούσει εδω μέσα ειδικά και τρελαίνομαι δεν θέλω βλέπω και να μου λένε τέτοια πράγματα.
Όταν οι ίδιοι οι αντίπαλοι οπαδοί έχουν αυτή την εικόνα του ανώτερου αισθητά ΠΑΟΚ απο τον ανταγωνισμό και βλέπουν αυτό το τρισάθλιο πράγμα εδώ και 3,5 μήνες,δεν μπορούν να δώσουν άλλη εξήγηση.
Αν δεν φταίει ο προπονητής,τι διαολο γίνεται;
Εγώ αντέχω τα πάντα αρκεί να φύγει ο προπονητής και ας πάει και στον βάζελο και ας πάρει και πρωτάθλημα.makispaspartou έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 11:54 Και τι βλέπεις μπροστά σου δηλαδή σε ενδεχόμενη αλλαγή? Ξήλωμα όλης της ομάδας και Πούσιτς?
Δεν υπάρχει αυτο που ζήσαμε φέτος, μέχρι τελευταία στιγμή.
Μην τα λες αυτά. Είναι εξάλλου γνωστό ότι για να κερδίσεις τον ΟΦΗ στον τελικό κυπέλλου χρειάζεσαι ροστερ επιπέδου PSG το λιγότερο
-
DonnieMcGrath
Επειδή λόγω της όλης κατάστασης έχουν πέσει όλα μαζί και η κρίση θολώνει, εγώ θα πω: άλλο πράγμα ειναι το business ethics και άλλο ο υπερβολικός συναισθηματισμός.
Σε περίπτωση που διακοπή η συνεργασία να γίνει με απόλυτο σεβασμό εκ μέρους της διοίκησης προς τον Λουτσεσκου? ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
Να επηρεαστεί η αξιολόγηση (και) εκείνου από τους γνωστούς συναισθηματισμούς/ψυχοπονιες? Για εμένα θα ήταν απογοητευτικό. Προφανεστατα περνάει μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο αλλά ρε παιδιά συγνώμη δεν αποτελεί εφαλτήριο για την τραγική απόδοση του, ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια.
Τώρα για τις φωνές ένθεν κακειθεν, είτε άκρως αρνητικές και μηδενιστικές είτε αδικαιολόγητα συγκαταβατικες, ε συγνώμη δεν θα έπρεπε να μπαίνουμε καν σε διαδικασία να τις λαμβάνουμε υπόψη. Δεν γεννήθηκαμε χτες στην εποχή των ξεφτιλοσοσιαλ μίντια που ο καθένας βγάζει τα συμπλέγματα του...
Σε περίπτωση που διακοπή η συνεργασία να γίνει με απόλυτο σεβασμό εκ μέρους της διοίκησης προς τον Λουτσεσκου? ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
Να επηρεαστεί η αξιολόγηση (και) εκείνου από τους γνωστούς συναισθηματισμούς/ψυχοπονιες? Για εμένα θα ήταν απογοητευτικό. Προφανεστατα περνάει μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο αλλά ρε παιδιά συγνώμη δεν αποτελεί εφαλτήριο για την τραγική απόδοση του, ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια.
Τώρα για τις φωνές ένθεν κακειθεν, είτε άκρως αρνητικές και μηδενιστικές είτε αδικαιολόγητα συγκαταβατικες, ε συγνώμη δεν θα έπρεπε να μπαίνουμε καν σε διαδικασία να τις λαμβάνουμε υπόψη. Δεν γεννήθηκαμε χτες στην εποχή των ξεφτιλοσοσιαλ μίντια που ο καθένας βγάζει τα συμπλέγματα του...
- These users thanked the author DonnieMcGrath for the post:
- anaximandros4
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ξημέρωσε και είναι απλά Δευτέρα.
Ούτε κουνήθηκαν τα φρύδια κανενός εκεί μεσα.
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
- Andrew R
Τι σου φαινεται περιεργο; Πρεπει να γινουν σοφοτεροι πρωτα.Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 12:02 Ξημέρωσε και είναι απλά Δευτέρα.
- Σουριναμέζος
Μια χαρά ήταν το ρόστερ αλλά έλειπε το μισό ρόστερ ταυτόχρονα για ένα δίμηνο.
Αν αποφάσιζα εγώ οι αλλαγές θα ήταν ελάχιστες, το group του χρόνου θα έχει την απαραίτητη ψύχωση για να δώσει απαντήσεις. Προπονητής και παίκτες γνωρίζουν ότι χάσανε τα πάντα από αντιπάλους με χαμηλότερο ταβάνι.
Δεν αποφασίζω εγώ όμως και φοβάμαι ότι η διοίκηση ίσως να θέλει να αγοράσει την αποφόρτιση που θα της δώσει μια αλλαγή προπονητή και μια "rebuild και όπου βγει" αντιμετώπιση της επόμενης σεζόν.
Αν αποφάσιζα εγώ οι αλλαγές θα ήταν ελάχιστες, το group του χρόνου θα έχει την απαραίτητη ψύχωση για να δώσει απαντήσεις. Προπονητής και παίκτες γνωρίζουν ότι χάσανε τα πάντα από αντιπάλους με χαμηλότερο ταβάνι.
Δεν αποφασίζω εγώ όμως και φοβάμαι ότι η διοίκηση ίσως να θέλει να αγοράσει την αποφόρτιση που θα της δώσει μια αλλαγή προπονητή και μια "rebuild και όπου βγει" αντιμετώπιση της επόμενης σεζόν.
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 5):
- Patron, Andrew R, Nassos, navigator11, Ally Samagoal
Σε αυτή σου τη τοποθέτηση σουριναμεζε, πως σχολιαζεις το κομμάτι της ηλικίας, της συσσωρευμενης επιβάρυνσης και του κινητρου/δίψας του γκρουπ των παικτών που θες να παραμείνει;
Δηλαδη το λογικο και συναμα αποδεκτο θα ηταν να δρασουν ως οπαδοι με την πιεση και τα νευρα στο απειρο και να ξηλωσουν και τα πλακακια.Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 12:02 Ξημέρωσε και είναι απλά Δευτέρα.
Λογικο ακουγεται
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 6):
- Σουριναμέζος, paok apo epilogi, george188, Montrealiotis, leomatos88, Ally Samagoal